Een gat in onze financiele ozonlaag.

Landgenoten… Zomaar een paar nieuwsberichten, opdat u weet alwaar uw belastinggeld heen gaat.
U dacht natuurlijk dat de gescheiden loketten te Utrecht een op zich zelf staand geval betrof. Welnee. De gemeente Utrecht is pionier als het gaat om Apartheid genereren met belastinggeld.

‘VVD-Kamerlid Paul de Krom is boos op de gemeente Utrecht, omdat die subsidies geeft aan gescheiden bijeenkomsten voor allochtone mannen en vrouwen.’

Duizenden en nog eens duizenden euro’s worden weggegooid ten behoeve van bijeenkomsten voor Afghaanse, Iraakse, Somalische en Iraanse mannen en vrouwen.
Deze soepsidie komt uit het ‘Leefbaarheidsbudget’ welke ingesteld is door Groenlinks, CDA, PVDA en de schaamhaarverzamelaars van de Klittenunie.
Heden ten dage is Apartheid weer een vertrouwd verschijnsel geworden in Nederland en vergis u niet; mocht de proef met de Aparte loketten slagen, dan is de stap naar andere gemeenten slechts een kwestie van tijd.

Wij achten het goed mogelijk dat op termijn niet alleen allochtonen Apart gezet worden, maar ook inheemsche witmensen.
Dit, uit solidariteit met onze onderdrukte medelanders. Werkt u hier niet aan mee? U zal beticht worden van intolerantie, onverdraagzaamheid, niet openstaan voor andere koeltoeren of erger: racisme.

Het geringe bedrag welke de gemeente Utrecht laat vervliegen, valt in het niet bij de ruim 10.7 miljoen euro die jaarlijks wordt besteed aan tolken. Veel mensen die in Holland een fakansie voor het leven geboekt hebben, spreken niet of nauwelijks Nederlandsch. En waarom zou men ook. In allerhande instellingen staan tolken te trappelen van ongeduld om deze mensen met raad en daad bij te staan. Hoertoeslag? Regelen we. Autkiering? Fixen we. Zoergtoeslag? No problemo. Rechtsbaistand? Is al geregeld. Kienderbaislag? Leunt u maar rustig achterover.

En de diverse tolk en vertaalcentra varen er wel bij. U raakt plotseling werkloos? Laat u omscholen en word tolk! Tot in lengte van dagen is er volop werk voor u. Omdat onze etnische onbuigzamen pertinent weigeren om de schitterende Nederlandsche tael te leren…

STEM PVV!

Advertenties

Eén reactie to “Een gat in onze financiele ozonlaag.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  En de diverse tolk en vertaalcentra varen er wel bij. U raakt plotseling werkloos? Laat u omscholen en word tolk! Tot in lengte van dagen is er volop werk voor u. Omdat onze etnische onbuigzamen pertinent weigeren om de schitterende Nederlandsche tael te leren.

  Deze alinea overstijgt het “veurstellingsvermeugen”van Ouwe Knoest. Is er dan toch nog hoop, dat Nederland geen Kalifaat wordt?
  Wat zouden wij dan moeten leren voor het geval de vrees bewaarheid worde? Berbers, Marokkaans, Turks of Arabisch??? La illa ha illa allah? Bismie allah arahamania arrahiem?Asalaamoe alikoem warhamatulahi wabarokatuhu???
  Incha’allah ….of èèèèèh . . . Farsi?….Goda hafez.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: