Breng uw kind naar oppas-allochtonen!

Lectori Salutem!

In deze barre tijden berichten wij graag over een multicultureel succes uit het veld!
Het zal niemand ontgaan zijn dat reguliere kinderopvang voor veel mensen niet te betalen is. Derhalve heeft BP een prima alternatief voor u. Breng uw kroost naar een allochtone oppas!

‘Probleemwijkouders vangen steeds vaker grachtengordelkinderen op.’

Gastouderbureaus schieten als paddenstoelen uit de grond en bemiddelen tussen witte tweeverdieners en bijv. Marokkaanse, turkse of Surinaamse oppasmoeders. Vooral Marokkaanse mama’s zijn zeer in trek; ze zijn lief, zorgzaam en weten van wanten als het gaat om OPVOEDEN van kind’ren… Nu haar eigen losgeslagen kind’ren nog even aanpakken…
Aan dit project kleven voordelen, maar ook nadelen.
Eerst maar even de voordelen vermelden. De uitheemse oppas-mama is altijd thuis. Dit, op last van de man des huizes.
Volgens een vraagmoeder ‘is dit een prachtige manier om kennis te maken met een Marokkaans gezin waar je anders nooit over de vloer zou komen.’

En dan de nadelen… Sommige ouders aarzelen om hun dondersteen bij een uitheems gezin onder te brengen, daar men tegen taalproblemen kan aanlopen. Geen probleem!, brult Wendeline van Luijk, van Flexmoeders Amsterdam:

‘Uit onderzoek is gebleken dat het hartstikke goed is voor de ontwikkeling van beiden hersenhelften om meertalig opgevoed te worden.’

Kort gezegd; breng uw witkind naar een Marokkaanse familie en de argeloze dreumes wordt klaargestoomd voor een Islamitisch Nederland.
Uw kind leert hier de toekomstige voertaal, leert het ritueel slachten van boerderijdieren – nee, daar voelt-ie nix van – en uw kind kan kennis maken Al Jazeera. (Nee, wij hebben geen Nickelodeon…)

In de namiddag mag u uw kind weer ophalen, maar wees voorbereid: uw kind praat plotsklaps Arabisch – wat leert-ie snel hè – en lust louter nog streekgerechten als couscous, Marokkaanse kippen-erwtensoep en baklava. Als dank voor zijn voorbeeldige gedrag, heeft uw kind een zakje dadels meegekregen. Voor thuis.

Maar het kan altijd erger: er zijn al gevallen bekend dat weerloze kind’ren compleet besneden afgeleverd werden door een vreemd grijnzende man met snor… Het kan ook zijn vrouw geweest zijn.
U bent dus gewaarschuwd!

STEM PVV!

Advertenties

7 Reacties to “Breng uw kind naar oppas-allochtonen!”

 1. Hellen Says:

  He BP over mijn lijk , hahaha ze mochten van mij niet eens in de buurt komen van de verrijkers .

  STEM<<<<<<<<<<<<<<<<< PVV

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  BP…BP…BP!!!!

  U vergeet het “snert” gerecht. Bereid volgens recept van Omaatje Aboe-Slamet. Alleen verschil is halal.

  Trakteer je kindje bij thuiskomst op een sämmelchen mit bratwurst zonder mosterd (na) bij deze maaltijd.

  Like

 3. Arie Says:

  ‘Ze hebben meer ervaring met opvoeden dan wij.’ Ja, dat zal best, als je er al 10 op de wereld hebt gezet….. Toch is het vreemd dat veel Marokkaanse ouders absoluut niet weten wat hun kinderen uitspoken. En als je ze er op aanspreekt, ontkennen ze de wandaden van hun kroost gewoon. ‘Jullie willen ons sjwartmaken!’

  Bespottelijk zoals die tweetaligheid erbij gesleept wordt. Een nadeel van de multiculturele samenleving (braak) wordt automatisch omgetoverd tot voordeel. Je kind wordt zo lekker tweetalig! Als je dat belangrijk vindt, leer ze dan op jonge leeftijd een taal waar ze iets aan hebben, Engels bijvoorbeeld. Ik twijfel trouwens of dat onderzoek klopt. Als het waar was, zouden de biculturele kansjongeren beter ontwikkelde hersenhelften moeten hebben dan hun beperkte, autochtone evenknieën. Het valt in de praktijk niet erg op. Integendeel.

  Like

 4. Hellen Says:

  Of topic
  Hans Jansen in gesprek bij P en W vanavond 23.00 .

  Like

 5. jager Says:

  Eigenlijk alleen maar voordelen zoals ik het lees. Ik ken geen marokaans en dat is wel een gemis. Ik kan gelukkig wel Fries maar daar heb je niks aan in een allochtonen buurt, hahahha

  Like

 6. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Boilingpoints,
  Bij “Het vrije Volk” staan er enkele belangwekkende artikelen over hetgeen ons allen te wachten staat: 1)Voorbode van een Europese burgeroorlog: Britten vechten tegen Britten in Afganistan….2) Parijs: het dragen van een rok is een waagstuk…..

  En nù het goeie nieuws: vanaf dinsdag aanstaande is op http://www.pi-news.net , de “nieuwe Fitna” te zien; het zou een Duitse productie zijn !

  Like

 7. het leven is zo mooi... Says:

  Sjonge jonge jonge, wat een trieste mensen… Wat zal jullie leven leeg zijn, aangezien het zo vol met haat zit.

  Hou je kind lekker thuis, voer het met droog gekookte aardappelen en sperziebonen zonder zout… Breng het op zondag naar zo’n fijne kinderlievende priester en jullie hebben de opvoeding weer goed gedaan… Chapeau (ja, een frans woord, foutloos geschreven, door een marokkaan)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: