Halfapen teisteren Scheveningen.

Landgenoten… We zijn weer terug en meteen krijgt u een negatief reisadvies aan de broek. Wat ooit een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land was, is anno 2009 verworden tot een hoop zand met hier en daar wat geplaagde strandtenthouders.
We schrijven Scheveningen. De boulevard wordt zodra de eerste zonnestralen zich aan dienen, bevolkt door raddraaiende Marokkaanse halfapen en patserige Antillianen die er een sport van maken om strandtenthouders met de dood te bedreigen, kinderen van het springkussen af te jagen en ouders te beschieten met een voetbal.

Kees Kortekaas van strandtent ‘Zo in ’t zand’ heeft meerdere malen een beroep gedaan op onze ‘heldhaftige’ hermandad, maar men kwam ‘steeds te laat’. Anders gezegd: de pliesie wachtte geduldig op het pliesiebureau totdat het aannemelijk was dat onze Prinsjes van Nederland waarschijnlijk al gevlogen waren. De confrontatie uit de weg gaan, noemen we dit laffe gedrag.
Ondanks dat de heer Kortekaas met de dood bedreigd was, kwam er geen blauwalg opdagen:

‘Ik kreeg te horen dat ik mijn tent maar dicht moest doen als ik last van die Marokkanen had’

Zo werkt dat tegenwoordig in Nederland. U heeft last van Marokkanen? Gooi uw tent maar dicht. Sorry voor de misgelopen inkomsten.
Wat zou er gebeuren als een blonde Hollander met blauwe ogen op het strand van Scheveningen een halfaapje met de dood bedreigt?
Binnen no-time staat er een peleton pliesieagenten op de boulevard om deze smerige racist in de boeien te kletsen.
‘Gezaghebbende’ linxmenschen als René Danen, Fatima Halalsema en allerlei Meulenbelt-gerelateerde knuffelprimaten zullen met een verbolgen smoelwerk hun afkeer uitspreken inzake deze racistische doodsbedreiging.

Behalve als het andersom is. Dan moeten we dit asociale gedrag gewoon slikken en de pliesie komt er nu openlijk voor uit dat men in de broek schijt voor deze kansloze Berberapen.
We hebben het al vaker aangehaald: wij échte Nederlanders moeten ons mobiliseren en knokploegen vormen om dit geteisem zonder genade de tiefus te slaan opdat ouders met kinderen, toeristen en dagjesmensen weer veilig naar het strand kunnen gaan.
Deze buitenlandse kakkerlakken lekker ouderwets bij kop en kont pakken, flink afranselen en een trap na geven. Dit tuig verstaat maar één taal: de taal van geweld. Praten helpt niet meer, dus er zal gepast geweld gebruikt moeten worden.

STRIJD MEE, STEM PVV!

Advertenties

11 Reacties to “Halfapen teisteren Scheveningen.”

 1. emma Says:

  mijn stem heb je.

  Like

 2. Bert Whaha Says:

  Geen angst ik stem PVV.

  Like

 3. Bert Whaha Says:

  Rottumerplaat moeten we ze heen schoppen, is toch zand. Voelen ze zich misschien thuis. Ik wil dan wel haaien in ons Waddengebied en de Noordzee. Hele grote en hongerige haaien.

  Like

 4. tristan Says:

  De politie heeft al jaren geleden de handdoek in de ring gegooid in de strijd tegen Marokkaanse hangjongeren en Antilliaans tuig.

  Vanuit de politiek werden er strakke richtlijnen verstrekt om de zaak tot iedere prijs niet te laten escaleren om zodoende grootschalige rellen te voorkomen.
  Die prijs is dat onze autochtone bevolking dagelijks en overal in ons land geterroriseerd wordt door deze geboren criminelen.
  De geitenwollensokkenbrigade doet er nog een schepje bovenop door met lijvige rapporten aan te tonen dat we hier te maken hebben met jongeren die lijden aan een aangeboren gedragsstoornis die dus niet in het gevang thuishoren maar behandeld moeten worden in speciale klinieken.
  Velen van deze creaturen genieten een Wajong-uitkering omdat zij niet in staat zouden zijn te funktioneren in het arbeidsproces.

  Een zeer groot gedeelte van onze bevolking is deze bizarre situatie meer dan zat.
  De ronduit beschamende houding van het politieapparaat, de voortdurende intimidatie en chantage van deze ‘kansenjongeren’ heeft nu een niveau bereikt dat de kans niet gering is dat men het recht in eigen handen gaat nemen.
  Een andere manier van protest is het massaal gaan stemmen op de PVV om zodoende de Overheid duidelijk te maken dat nu de uiterste limiet is bereikt.
  Daarom hier het dringende advies; stem in juni a.s. bij de Europese parlementsverkiezingen op de Verzetsbeweging PVV.

  VOOR HET BEHOUD VAN ONS ZELFRESPECT, ONZE CULTUUR EN IDENTITEIT.

  Like

 5. Florijn Says:

  Wat is er mis met woestijnzand?
  Ooit eens een liedje gehoord,ging ongeveer zo:

  Ach wat kan het me ook schelen,
  In de Sahara kun je lekker spelen met kamelen.

  Like

 6. Fee Says:

  “Dit tuig verstaat maar één taal: de taal van geweld. Praten helpt niet meer”.
  Juist ja, het zal er eens van komen, fatsoenlijk opgevoede Hollandse en Vlaamsche mensen kunnen al dat baldadig geweld niet meer aan. Onze welvarende leefwereld wordt naar de kl*ten geholpen door dit tuig, mensen die al crimineel zijn vanaf de wieg.
  Volgens de heersende poco klasse hebben wij als hardwerkende belastingbetalers schuld aan de armoede van die werkonbekwame criminelen, en dus moeten we al ons zuur verdiende heil delen met dat onbeschoft tuig.
  maar zelf graaien en grabbelen die poco’s alles bijeen wat er maar te grijpen valt.
  Wij, het schuldige volk, moeten ooit reageren, en dat zal spijtig genoeg met geweld zijn. Want praten helpt niet bij die analfabete hang-aapen.
  En we zijn al vergevorderd in Hollandistan aan Zee met een 2 nationaliteiten dragende burgervader, die nooit de burgervader zal zijn van autochtone Nederlanders, want: eigen volk eerst. Jaja, zo werkt dat!
  Het is te laat voor een geweldloze omkering van dit verval van onze met zweet en tranen en hard labeur opgebouwde maatschappij.
  Hier in Belgistan mag een Poolse zigeuner-moordenaar niet uitgeleverd worden aan Polen, al heeft Polen dat wel uitdrukkelijk gevraagd. maar een Belgische rechter oordeelt dat zo’n tuig moet beschermd worden en zo vlug mogelijk zijn vrijheid moet krijgen, wie verstaat dat nog??? De poco’s zijn allemaal loslopende zotten, zoals Geert het verwoorde: knettergek!
  Mensen, stem massaal voor Wilders en zijn partij, laat u niets wijsmaken door de links gelovige snullen, maar kijk naar wat er werkelijk gebeurd!!
  In Vlaanderen moeten we massaal op de gehate partij van het Vlaams Blok stemmen, want daar zitten nog eerlijke lieden die doen wat ze zeggen.

  Like

 7. Pily Says:

  Nou hier in Zandvoort hebben we hetzelfde probleem.
  ( waar niet eigenlijk).
  Het wordt steeds gekker,eerdaags hebben die gasten het voor het zeggen en hebben we ook geen sinterklaas meer, want die wordt ook van ze paard geslagen,en kerst wordt ook geschiedenis etc.

  Like

 8. Ikook Says:

  Is dat echt gebeurd dat Sinterklaas van zijn paard is geslagen?!

  Like

 9. Zielig Says:

  Echt triest mensen wat jullie hier schrijven. Waarom ben je niet mans genoeg om het tegen die ‘halve apen’ te zeggen. Zij zullen hoogwaarschijnlijk jouw zien als een hele varken. Kop op en ga in discussie met die gasten. PVV is geen oplossing, die vent zit vol haat en per slot van rekening heeft ie ook nog een geheime agenda wat hij wil uitwerken. Kijk maar naar wat hij zegt over het minimum loon etc. Hij is als behalve een reddende engel voor de varken.

  Like

 10. Kickbokser Says:

  Geweld is het enige wat deze woestijnratten verstaan!
  Ben van nature heel sociaal, maar deze ratten halen je het bloed onder je nagels vandaan.

  Regelmatig heb ik ruzie met deze lui, in de bios, op straat in het zwembad etc… Al is het omdat andere mensen niks durven te zeggen! en als je ze flink in elkaar schopt, kunnen ze echt hard rennen deze ratten!!

  Like

 11. haagse Peter Says:

  Ik zal er zijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: