Omstreden imams in Nederlandsch Leger.

Landgenoten… Kunnen wij nog een hulplijn inzetten?

‘Defensie neemt twee omstreden imams in dienst’, meldt Elsevier.
Exemplaar één – Ali Eddaoudi – vindt dat handen weigeren mag en exemplaar twee – Souad Aydin – is verbonden aan de zeer dubieuze stichting Mili Görüs, een van de grootste Islamitische verbonden in Europa. Twee keurig geschoren mannen waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. De bedoelingen zijn immers zeer oké.

Donderdag a.s. krijgen de twee baardapen hun baret uitgereikt… Nu wordt het pas écht griezelig. Twee verkenners van Allah infiltreren in het Nederlandsche leger, nadat Defensie de poort wagenwijd open heeft gezet en krijgen prompt een feestelijke ceremonie met veel toeters en bellen en die fel begeerde baret. En dat op de Koninklijke Militaire Academie te Breda, alwaar ondergetekende zijn dienstplicht heeft vervuld nota bene…

Een commenter op Elsevier merkte terecht op dat Islamieten steeds hogere functies bekleden. In lokale en landelijke politiek en nu ook in het Nederlandsche Leger. Onder het mom van ‘Islamitische geestelijk verzorger’ gaan duo List en Bedrog aan de slag. Wellicht is het geschikter om deze macabere types in te zetten om de toiletten schoon te maken aldaar. U heeft een nieuwe baan? U start onder aan de ladder, is mij altijd verteld.

De nu al zeer omstreden ceremonie is overigens besloten. Pottenkijkers niet gewenscht, maar het e.e.a. zal ongetwijfeld schokkende beelden opleveren, landgenoten: Twee Allah-schreeuwers – gehuld in Middeleeuwsche kledij – krijgen een Hollandsche baret op het waterhoofd gezet… Nogmaals, kunnen wij nog een hulplijn inzetten, of is de bedenktijd inmiddels verstreken?

Nu weet ik niet of de bewuste kazerne volledig Allah-compatible is. Hoe zit het met de Islamitische toiletten, bidruimtes en andere niet-Westerse faciliteiten… Bij het ontbreken van deze faciliteiten zal het e.e.a. aangepast moeten worden, want vroeg of laat zal duo List en Bedrog deze opeisen. Voorts nog een ander probleem; mogen vrouwelijke kadetten op deze kazerne de twee Neo-Trojanen nu wel of niet groeten? Of is dit alleen weggelegd voor mannelijke kadetten van Moslimsignatuur, als die zich überhaupt op de KMA bevinden, of juist niet, of…

Kortom, wij gaan nog veel van dit duo horen…

STEM PVV!

Advertenties

6 Reacties to “Omstreden imams in Nederlandsch Leger.”

 1. NickN Says:

  heheh je maakt ook de gekste dingen mee in Nederland, wat een mooi land!

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Ideaal voor het leggen en opsporen van landmijnen!

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Er staat nergens terug te vinden wèlke graad die vriendelijke mannetjes krijgen…doch in het onland b. hebben de aalmoezeniers, zowel katholieken als protestanten, minstens de graad “majoor” (gouden ster + dikke baret).

  Jullie kunnen er misschien tamboer-majoors van de burka-afdeling van maken.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  PB,
  het was misschien toch een goede zet met die twee imams. De helft ervan heeft een uitgesproken mening over Bakellende, die ik volkomen deel. Iets met een vuile deurmat enzo. Blijkbaar is hij aangesteld om zijn inzicht en mensenkennis. Jammer van dat geloof, maar er is nog hoop.

  Like

 5. Arie Says:

  Deze aanstelling heeft geleid tot flink wat tumult in de Tweede Kamer. Je kunt je afvragen wat dat tumult waard is. Protesteert men wat voor de vorm in de hoop potentiële kiezers, die moeite hebben met de islamisering van dit land, te behagen? Of is men echt bezorgd en wil men de aanstelling tegenhouden? Voor zover dat mogelijk is, tenminste. Staatssecretaris De Vries gaat ‘nog eens praten.’ Dat betekent waarschijnlijk dat het gewoon doorgaat of er komt een of ander halfbakken compromis uit: hij wordt aangesteld voor korte tijd, een jaar of zo, en dan volgt een ‘evaluatie.’ Tegen die tijd is iedereen het al lang weer vergeten, zo hoopt de politiek (en waarschijnlijk terecht).

  Een bewindspersoon kan zich er ook altijd op beroepen dat hij de juiste procedure gevolgd heeft, of dat er, volgens de wet, niets aan te doen valt. Werd de wet maar zo strikt gehandhaafd als het ging om allochtone criminelen en profiteurs.

  Ik denk dat er een betere oplossing voor dit probleem is: helemaal geen moslims meer in het leger. Mocht het nog eens zover komen dat het leger in eigen land moet worden ingezet tegen grootscheepse ordeverstoringen, wetteloosheid enz. (en het lijkt me hoe langer waarschijnlijker dat dit een keer nodig zal zijn) dan kunnen we moslims in het leger missen als kiespijn. Dan zitten we letterlijk én figuurlijk met een vijfde colonne opgescheept.

  Like

 6. Harm Schouten Says:

  Stupidity rules.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: