Abou de grote: weg met de Polen.

Lectori Salutem!

Het begint stilaan duidelijk te worden. Moslims op bestuursfuncties is vragen om gezeik. We schrijven Rotterdom. PVDA-wethouder Hamit Karakus (moge Allah hem leiden naar zijn zandbak… ) vindt dat werkloze Polen maar op moeten zouten naar hun thuisland:

‘Rotterdam gaat werkloze Polen vragen om de stad verlaten en terug te keren naar hun land van herkomst. Door de verslechtering van de arbeidsmarkt door de economische crisis heeft het voor werkloze Polen weinig zin om in Rotterdam te blijven, vindt de gemeente.’

Boilingpoints adviseert werkschuwe Marokkanen, Turken en Antillianen terug te keren naar hun thuisland. Door de verslechtering van de arbeidsmarkt door de economische crisis heeft het voor werkloze Marokkanen, Turken en Antillianen weinig zin om in Rotterdam te blijven… Of zijn we nu weer racistisch?

Moslims moeten natuurlijk niets van Katholieken hebben, dus moeten de Polen het ontgelden en wij vragen ons af; sinds wanneer bepalen een stel omhooggevallen baardmannen dat hardwerkende Europeanen maar op moeten pleuren?
Indirect beledigen deze zandhaasjes met hun ondraaglijke arrogantie ook mijn Poolse collega’s. Een aantal hiervan wonen in Rotterdom. Middels onvermijdelijke bezuinigingen kan het gebeuren dat sommigen moeten vertrekken. Aboutaleb zal deze harde werkers keurig op de trein zetten. Deze mensen zijn immers nutteloos geworden…

Dat bepalen Ayatollah Abou de Grote en zijn handlangers wel eventjes.

Wanneer moeten werkloze Hollanders uit Rotterdom verdwijnen?

Ander Abou-nieuwsch: hier begrijp ik werkelijk niets van!

‘Burgemeester Ahmed Aboutaleb wil de Rotterdamse straten en pleinen teruggeven aan de jeugd’

Aboetalip neemt het op voor straatterroristjes: ‘Zo sprak hij met Rotterdamse jongeren. ,,Twee Kroaten, twee Marokkanen. Ze zitten op school en hebben een bijbaantje. Soms vervelen ze zich en gaan ze de straat op. Dan worden ze opgejaagd door mijn dienders en krijgen 90 euro boete. Ja, dan zijn ze al hun zakgeld kwijt.’

Opgejaagd? Sinds wanneer worden straatterroristjes opgejaagd? Deze klootzakken zijn heer en meester in het lastigvallen en intimideren van ouden van dagen, witvrouwen, kinderen en andere primaten die niet in het multiculturele straatbeeld passen. Als beloning voor deze goede diensten, krijgen deze Prinsjes van Nederland hún straten en pleinen terug… De wereld op z’n kop, landgenoten!

Ayatollah Abou de Grote, je bent een gevaar voor Nederland, dus zo snel mogelijk OPDONDEREN naar je Rif-gebergte, onfrisse boef.

Geef de straten en pleinen terug aan de Nederlanders, opdat witvrouwen weer normaal over straat kunnen, zonder dat zij uitgemaakt worden voor vies varken of hoer.

Neem je crapuul mee naar bemoeiland Marokko. OPDONDEREN!

STEM PVV!

Advertenties

10 Reacties to “Abou de grote: weg met de Polen.”

 1. Harm Schouten Says:

  Helemaal mee eens.
  Een Rotterdammer die met lede ogen zijn stad naar de klootte ziet gaan door die rifapen.

  Like

 2. toetssteen Says:

  Zo treurig Harm Schouten. Ben geboren in Tuindorp Vreewijk, heb vele gelukkige jaren in Schiebroek gewoond. Daarna vertrokken. Zag tot mijn grote schrik ‘mijn stad’ vorig jaar terug. Wat een drama! Serieus, het eerste dat ik zei was: wat hebben ze met mijn stad gedaan?!

  Like

 3. lebuinus Says:

  De heren a.abutaliban en h.karkas beide in de schoot van allah,
  geef zelf het goede voorbeeld en neem julie landgenoten mee
  naar de zandbak.
  Hierna kunnen de herstelwerkzaamheden beginnen.
  Zo wordt Rotterdam weer de stad zoals ik me herinner.

  Like

 4. toetssteen Says:

  Geen havenarbeider, maar verkeerde vaak in hun midden. Heren waren het natuurlijk niet, maar in zekere zin wel, ze waren recht op de man af. Mochten ze je niet, kon je eehhhh…… Kreeg helaas veelvuldig te maken, toen al, met mensen die niet snapten dat Nederland geen sinterklaasland was. De pistolen heb ik gelukkig gemist, maar de messen zwaaiden.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  BP, met Abou meteen dertig jeer terug in de tijd.
  Arme werkende jongeren krijgen boetes al ze op straat komen.
  Wat een onrecht
  Abou gaat dit recht zetten.
  Wat een sukkel, wat een volstrekt pvda-gel*l.
  Want:
  hoeveel jongeren kregen erin 2008 een boete inzake het samenscholingsverbod? 2 of 3? 10?
  Hoeveel jongeren zijn crimineel en vervelend en horen uitgezet te worden. 100.000?
  Hoeveel van die jongeren werken er?
  Geef de straat terug aan de Rotterdammer. Dat zou pas nieuws zijn.
  Abou wordt zo weer het verlengstuk van gediscrmineerden en gaat vast op zoek naar meer jongerenwerkers……………
  En BP,
  Ik en vele anderen kunnen niet reageren op de artikelen van de enigste rotterdamse krant. (Ook al is dit een baggerkrant, die zich laat dicteren door de pvda). Ik ben blij dat je mij wat ruimte geeft!!

  Like

 6. tristan Says:

  De Polen kunnen we nog hard nodig hebben als hier de zaak gaat escaleren in de nabije toekomst.

  Overwegend streng Katholiek en gewend het vuile werk op te knappen zullen zij schouder aan schouder strijden met de Nederlanders die niet van plan zijn het hoofd al bij voorbaat op het hakblok te leggen.
  De Polen komen hier om te werken en hebben géén inburgeringscursus nodig om te integreren en al helemaal geen subsidiebuidel om ze van de straat en van het dievenpad af te houden.

  De moslimgemeenschap heeft geen enkele nuttige bijdrage geleverd aan onze samenleving op wat voor gebied dan ook.
  Maar Ali B dan? oppert de argeloze autochtoon. Zegge en schrijve één moslim die het ‘goed doet’ in onze cultuur. Tel uit je winst!

  Lange tenen, een dominante religie, een agressieve en intimiderende ”jeugdcultuur’, een prominente aanwezigheid in onze penitentiaire inrichtingen en als bonus een dubbele nationaliteit en agenda.
  En dan gaat de PVDAllochtonen onze ijverige Polen verzoeken ons gastvrije land te verlaten na gedane arbeid. FOEI!

  In juni gaan we als rechtgeaarde Nederlander stemmen op de PVV.
  Als schot voor de boeg voor de Linkse kerk die met hun eeuwige politieke corectheid de basis hebben gelegd voor de mislukte multiculturele samenleving.

  Like

 7. NickN Says:

  @Boilingpoints, Persoonlijk denk ik dat je wel veel te rechts ben gegaan en alles wat moslim is over een kam aan het scheren ben gegaan… jammmer. Hoewel ik met veel dingen met je eens ben kijk ik ook heel goed om me heen wat er gaande is. Ben zelf werkzaam in petrochemische industrie en ik zie zonder te overdrijven 75% buitenlander aan het werk (ben er zelf ook een) waar al deze mensen oorspronkelijk vandaan komen doet er niet toe.
  Terug naar de straatbeeld van Rotterdam. Ja, er zijn groepen jongeren die het voor alle buitenlanders verzieken hier en deze komen voornamelijk uit Marokko. Deze jongeren moeten keihard aangepakt worden samen met haatzaaiende imams….
  Wie er ook de burgemeester is van Rotterdam maakt dat niet uit en zal dan ook geen verandering brengen…
  Wat Polen betreft ze zijn hier om te werken en geld te verdienen….. maar dadt geldt voor een overgrote deel van “buitenlanders”
  Ben met je eens als je zegt stem PV…… snap je dat?

  Like

 8. boilingpoints Says:

  At Nick: Zolang wij geen scherpe tegengeluiden uit de Islamitische hoek ontvangen, m.b.t. de vele wantoestanden, veroorzaakt door ‘kansenjongeren’, blijven we ageren tegen deze bevolkingsgroep. Misschien niet helemaal eerlijk, maar vergeet niet; deze site is grotendeels satirisch bedoeld.

  Je werk zelf met ‘buitenlanders’, zoals je zelf zegt. Ik werk ook met Surinamers, Turken, Yoego’s, Polen, Antillianen enz. Geen problemen met deze mensen, maar laten we eerlijk zijn; het overgrote deel is hier gekomen om uit de grote ruif te vreten en het overgrote deel flikkert hier een eisenpakket neer, weigert zich aan te passen en dragen absoluut niets bij aan onze samenleving. Deze verschijnselen zie jij toch ook?

  Verder schrijf je: “Deze jongeren moeten keihard aangepakt worden samen met haatzaaiende imams…” Roerend met je eens, maar het gebeurt niet! Er zijn zelfs haat-imams die belastingvoordeel krijgen, omdat de moskee van ‘algemeen nut’ blijkt te zijn… schandelijk!

  Toch op z’n minst opmerkelijk dat ik jou niet als ‘buitenlander’ zie.
  Hoe dat komt? Omdat je goed Nederlands schrijft/spreekt en omdat gewoon leuk meedoet en uiteraard een baan hebt.
  Ik wil je geen veer in je reet steken, maar dit zouden meer ‘buitenlanders’ moeten doen!

  Nee, wat doet het merendeel; zich hullen in een slachtofferrol, zich gediscrimineerd voelen en de argeloze autochtoon hiervan de schuld geven.

  Voorts blijven wij strijden tegen de Islamisering van dit land, alwaar Apartheid heden ten dage de normaalste zaak van de wereld is, gesponsord door de PVDA en consorten. Dat steekt ons, dus steken wij terug.

  Toen Aboutaleb burgemeester werd, riep het hele Marokkaanse volk in dit land: ‘wij zijn trots dat we Marokkaan zijn!’ Niemand riep: wij zijn trots dat we Nederlander zijn… Ook zo iets.
  Zolang men zichzelf als volbloed Marokkaan/Turk of wat dan ook ziet, zal het nooit wat worden met deze mensen… Dat doe maar gewoon thuis.

  Toch samen naar het stemhokje, Nick?

  STEM PVV!

  Like

 9. Maci Says:

  @Tristan, ik kan je bijdragen atlijd zeer waarderen en zelfs meer dan dat.
  De negatieve kritiek nu, op met name de Polen, vind ik echter zeer fout.

  De Polen en andere Midden Europese landen hebben van oudsher zeer goed opgeleide vakmensen (communistische tijd weet je wel) voortgebracht. Veel beter opgeleid in ieder geval dan in Nederland al meer dan veertig jaar.

  En ik kan het weten, want ik heb al meer dan twintig jaar een geliefde uit Hongarije die
  hier zelfstandig ondernemer (zzp) is en nooit zonder werk, want goede vakman.

  Het mekkeren van politieke partijen over Polen of andere Midden -Europeanen die hier komen om te WERKEN. en die na hun werkweek in het weekeinde wel eens een slok te veel nemen (ontspanning weet je wel net als de Urkers) ,is een vuile manier om de aandacht af te leiden van wat er meer mis is met onze niet werkende allochtonen.
  Ja hoor, “we mogen weer niet iedereen over een kam scheren” , maar als ik mijn hardwerkende vriend hoor met zijn meer dan twintigjarige ervaring, zijn het toch wel altijd de Marokkanen die (de uitzonderingen niet te na gesproken) die op de werkplek het af laten weten.
  Om welke reden dan ook.

  Stem PVV, net als ik en mijn al 23 jaar in Nederland wonende Hongaarse geliefde (de vuile racist!).

  Groet, Maci

  Like

 10. NickN Says:

  @boiling, Laat ik het zo zeggen Wilders drinkt Nikolski wodka. Het zal jou wel niet veel zeggen maar ik meld het maar even…
  Nee, ik ben niet vergeten dat je blog satirisch is bedoeld maar wat ik met mijn reactie wil zeggen is dat ik je sarcasme en satire een beetje mis in je verhalen… Vandaar mijn reactie…. misschien niet goed verwoord maar mij is dat niet kwalijk te nemen ben tenslotte maar een alo.. buiten… Nederlander 😉
  Zelf ken ik niet zo goed tegen mensen die een slachtoffer rol aannemen welke afkomst dan ook…..
  Wat straatbeeld ben ik met je volledig eens…. ongelooflijk hoe snel hoofddoekjes een mode trend is geworden…. hopelijk is dat niet blijvend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: