Maroc-brother: verblaifsvergoening.

Landgenoten… BP in de rebound. Laten we snel van start gaan:

‘Een van de twee criminele Marokkaanse broers die illegaal in Nederland verblijven en het land uit moeten worden gezet, krijgt alsnog een nieuwe verblijfsvergunning.’

Je valt van de ene verbazing in de andere. Deze twee Marokkaanse daltons waren even ‘vergeten’ om de verblaifsvergoening te verlengen. Gelukkig biedt ons land de helpende hand, want de PVDA beschikt over info van de IND, waaruit dit blijkt…
Grootmoeftie Markoek wilde dit duo nog uitzetten, nota bene. Markoek heeft deze bevoegdheden helemaal niet, maar dit terzijde.
Van de twee broers zit er een in het spinnenhuysch en de andere is nog steeds spoorloos. Wie van de twee de felbegeerde verblaifsvergoening in ontvangst mag nemen, is nog niet bekend. Op termijn zal bekend worden dat beide criminele broers een nieuwe verblaifsvergoening krijgen. Daar kan u met een gerust hart vergif op innemen.

Het is niet onwaarschijnlijk dat de onzalige Groenlinkser Tofik Dibi hier een flinke vinger in de pap heeft. Deze drie heren waren (zijn?) immers vrienden voor het leven.

Broer nr. 1 zit inmiddels weer geramd. De zaak van Broer nr. 2 zou nog in behandeling zijn, maar het zou natuurlijk afschuwelijk zijn om deze twee broers van elkaar te scheiden, dus laat dit mormel ook maar hier.
De twee heren hebben tenslotte noeste arbeid verricht als het gaat om werkverschaffing. Denk hierbij aan het nodige politiewerk, slachtofferhulp e.d.

Vergis u niet; de twee maken deel uit van een jeugdbende en mogen naar alle waarschijnlijkheid gewoon in Nederland blijven. Graag zelfs.
De beide verblaifsvergoeningen zullen feestelijk uitgereikt worden door hartsvriendin Tofik Dibi. Het is niet uit te sluiten dat het een en ander breed uitgemeten wordt op het Staatsjournaal. Premier Balkenbrij zal ons doen geloven dat er ook Marokkanen zijn die na een ellenlang strafblad ‘het weer geweldig goed doen in onze samenleving.’ Yeah, sure.

Opdonderen met deze twee kansloze rubberapen!

Strijd mee, STEM PVV!

Advertenties

5 Reacties to “Maroc-brother: verblaifsvergoening.”

 1. lebuinus Says:

  Ten eerste zeer prettig te lezen dat B.P. doorgaat met op subtiele
  wijze de prachtstaat Nederland BV aan de kaak te stellen.
  Als inderdaad tofik dibi met die meer dan afstotelijke marokkaanse
  inteelt kop (niet fijntjes deze opmerking,kan het niet laten),hier
  invloed op heeft kunnen uitoefenen.
  Dan kan alleen de PVV als enige in de tweede kamer hierover de
  broodnodige vragen stellen.
  De overige partijen gaan verder met de schijnvoorstelling over
  het J.S.F. dossier.
  Niets aan de hand doorlopen maar weer.

  Like

 2. tristan Says:

  Ik ben blij verrast dat we gewoon op de oude voet doorgaan met dit educatieve discussieforum over de Islamisering van Nederland.
  Wat betreft die 2 Marokkaanse cultuurverrijkers kunnen we kort zijn.
  Onze Overheid heeft gewoon niet de moed om deze creaturen het land uit te zetten, want stel je voor dat er rellen zouden uitbreken. En onze reputatie in het buitenland zou heel veel schade kunnen oplopen want we zijn een gastvrij volkje wat zich graag in de maling laat nemen.
  De heren zitten comfortabel in de Wajongregeling (hoe groot is het percentage onder de Marokkanen die gebruik maken van deze regeling?) dus ze genieten een zakcentje van de Staat en de rest wordt bijverdiend via een regelmatig optreden in Opsporing Verzocht.
  De argeloze autochtoon wordt met de dag minder argeloos en denkt er zelfs nu over om toch maar op die Geert W

  Like

 3. tristan Says:

  Er ging iets mis; daarom de volgende aanvulling;

  De argeloze autochtoon wordt met de dag minder argeloos en denkt er zelfs nu over om toch maar op die Geert Wilders te gaan stemmen.
  Als schot voor de boeg voor het huidige kabinet die halsstarrig weigert om passende maatregelen te nemen om de Islamisering een halt toe te roepen.

  Like

 4. Harm Schouten Says:

  Gewoon weer een typisch staaltje van links bedrog.
  Met veel poeha aankondigen dat een paar stuks mocro-tuig het land uitgezet worden en gelijk een rechter regelen die dat dan weer verbied.
  Zo op de manier van, ja, wij willen wel maar die rechter hè.

  Like

 5. toetssteen Says:

  Het ernstigste van dit alles is de indruk die het maakt op onze eigen jeugd. Het gepredik van dhr.Balkenende over zijn normen en waarden zal niets helpen als de jeugd ziet hoe er in de praktijk ongestraft een loopje mee wordt genomen. Erger nog, misdragingen worden uiteindelijk ook nog eens beloond.
  Nog even en de oude sprookjesboeken worden verboden, dat kan echt niet! Hoe gruwelijk dat het zo slecht afloopt met de kwade genius! Het is beter dat het goede sneeft! Dat is CDA denken.
  Huisgeest Marcouch is Ramadan light. The art of taqiyya.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: