Islamitische internaten in de Hofstad.

Lectori Salutem!

Wat hebben we nu weer aan onze fiets hangen?

‘De gemeente Den Haag doet een onderzoek naar mogelijke islamitische internaten in de stad. VVD-raadslid Else van Dijk-Staats waarschuwde voor zeker drie internaten waar moslimjongeren worden ‘geïsoleerd en geïndoctrineerd’.

In mijn onnozelheid dacht ik nog aan een internaat voor Marokkaanse schipperskind’ren. De ouders van deze kind’ren varen van Marokko naar Nederland om hier goed geschoolde vaklui te detacheren…

De realiteit blijkt van een geheel ander kaliber. Op deze Islamitische internaten worden moslimjongeren ge’hersen’spoeld – voor zo ver die aanwezig zijn – en weggehouden van hun 28-koppige familie. Voorts worden deze discipelen van Allah een afkeer van onze Nederlandsche Wormen en Maden aangeleerd.
Tot deze conclusie komt VVD-raadslid Else van Dijk-Staats. Volgens haar bestaan er al drie van dit soort haat-instituten en het blijkt slechts een topje van de ijsberg.

Maar goed, een slimme geit is op zijn toekomst voorbereid en dat vindt het bestuur van de As-Soennah-zweetvoetenhut ook. Deze radicalen hebben waarschijnlijk de schimmige internaten opgericht.
Maar waar kennen wij dit zweetvoetenhok ook alweer van?
Verhip, dat is waar ook. Dit stinkhok geniet riant van allerhande fiscale voordelen, omdat de belastingdienst deze Salafistische haathut ziet als een ‘algemeen nut beogende instelling‘…

Ik druk u nog even met de neusch op de schrikbarende feiten: Salafisten willen maar één ding; het invoeren van de Barbaarse Shariawetgeving in Nederland en Europa.

Even terugkomend op de internaten. De PVDA ‘wist niet van het bestaan van deze internaten’. Dat is ook niet zo gek als je nek chronisch naar links gedraaid staat.
Verder meldt de PVDA dat men onderzoek gaat doen naar deze internaten.

Ik neem u alvast mee naar de nieuwsberichten van medio september, of wellicht nog eerder:

‘PVDA maakt zich hard voor soepsidie Islamitische internaten’.

Strijd mee, STEM PVV!

Advertenties

4 Reacties to “Islamitische internaten in de Hofstad.”

 1. toetssteen Says:

  Onderzoek doen, toch nog maar een commissie, moet grondig bestudeerd worden ( lees: hoe zorgen we ervoor dat wij de geit al hebben geslacht voor de wolf zijn gebit toont).
  Niets aan de hand hoor brave luiden, er wordt alleen wat aan lichamelijke oefening gedaan(blijkbaar zakt de inhoud van het gelezene beter door gewiebel). Maar men leest nu vloeiend Arabisch en dat is van veel groter belang dan het Mandarijn Chinees. Ja toch! O, ze kunnen geen twee zinnen Nederlands ventileren zonder tien fouten, ach, Nederlands is maar zo marginaal! We spreken allemaal Engels! Eh yogimeester, ze spreken ook beroerd Engels. Maar ze kunnen goed uit de voeten met het antieke Mekkaanse Arabisch…….

  Like

 2. tristan Says:

  Men kan niet op iedere slak (of radicale moslim) zout leggen.

  Volgens de PVDA gaat het hier om ‘internaten waar de kinderen van de straat worden gehouden en waar goede werken worden verricht’.

  Er zijn werkgroepjes die zich bezig houden met het knutselen met chemicaliën. Jonge meisjes gehuld in een burka hebben zich gespecialiseerd in het naaien van vesten en gordels in het kader van de verspreiding van de Islam in ongelovige gebieden. Er zijn ook groepjes die zich bezig houden met exotische verworvenheden zoals het steriel besnijden van jonge maagden onder deskundig toezicht van een uit Pakistan overgevlogen (bijziende) imam.
  Het nieuwste projekt is een opleiding tot visser voor Somalische jonge knapen die daarbij gebruik kunnen maken van attributen die verdacht veel lijken op een AK 47.
  Onlangs aangevraagde subsidie is nu in behandeling bij het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.
  Er zijn ook vergevorderde plannen om een excursie te organiseren naar het grensgebied tussen Afghanistan en Pakistan om het geleerde aldaar in de praktijk te kunnen brengen onder leiding van ervaren buurtvaders en straatcoaches.

  Er is ook tijd voor Sport en Spel; 100 meter hardlopen op schoenen met verdacht dikke zolen. Stenenwerpen op half ingegraven poppen die verdacht veel lijken op ene Geert Wilders en 200 meter vrije slag in een burkini.
  De prijzen worden uitgereikt door Job Cohen waaronder excursies naar Mekka.
  En de autochtoon? Die mag alles bekostigen en t.z.t het tolerante hoofd op het hakblok leggen.

  Ik denk dat ik voor alle zekerheid toch maar op de PVV gaat stemmen. Want dit is allemaal wel leuk en aardig maar ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat hier zekere grenzen worden overschreden…

  Like

 3. madbello Says:

  HIP HIP Hoeraaaa 🙂 boilingpoints is jarig….

  Like

 4. madbello Says:

  @ boilingpoints : Je wordt echt oud 😆 dit blog bestaat al heel lang en niet meer of minder dan een 2.0 koppeling van mobypicture via Twittert, enz enz.

  Het gaat automatisch als ik een foto post op een of ander dienst en die dienst doet de rest 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: