Islam-propaganda op Queensday.

Landgenoten… Queensday staat voor de deur. Ondergetekende slaat dit jaar over, want hij moet gewoon werken. Voor de mensen die wel Queensday gaan vieren, toch even een waarschuwing: Iedereen heeft er al over gelezen: linxe cultuurverraders grijpen Queensday aan om de Mislam-propaganda een flinke boost te geven door uitgerekend op Koninginnedag oranje haatlappen uit te delen.

We schrijven Haarlem. Stichting Louka heeft dankzij dit macabere idee een prijs van € 3.000,- gewonnen. Met dit geld is Louka in staat om 5000 oranje vliegendoeken uit te delen. Aan moslima’s om te laten zien dat zij ‘bij Nederland horen’ en aan niet-Moslims om te laten zien dat zij voorstander zijn van een ‘open en tolerante samenleving’…

De eerste moslima die koningsgezind is, moeten we nog tegenkomen. Die hangen veel liever klagerig aan de telefoon bij de Commissie Gelijke Behandeling, omdat men afgewezen is bij een sollicitatie, vanwege het stoïcijns ophouden van een haatlap.
U als ‘niet-Moslim’ kan zich gratis en voor nix laten onderdrukken middels dit kopvod. Vandaag de dag worden wij Nederlanders al aangeduid als ‘niet-Moslim’. Als wij mensen met een woestijn-religie onder de leden aanduiden als ‘niet-Nederlander’ worden wij terstond getypeerd als een ‘intolerante racist’.
Zoek de verschillen en kleur de plaatjes.

De slogan waar het alemaal om draait bij dit uitdeelfestijn: Denk niet zwart-wit, maar Oranje! In de eerste plaats maken wij dit gewoon zelf uit. Ook weer een typisch voorbeeld uit de pro-Islamhoek: denken voor een ander, omdat dit de enige juiste waarheid is.

Overigens, de oranje haatlap is ook als sjaal te gebruiken, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling: gewoon om het hoofd knopen, nederig buigen en tien meter achter uw man aanlopen.

STEM PVV!

Advertenties

6 Reacties to “Islam-propaganda op Queensday.”

 1. Harm Schouten Says:

  Je moet dit positief zien.
  Je kan gratis een poetsdoek krijgen, ook wat waard in een tijd van recessie.

  Like

 2. Florijn Says:

  Ook praktisch om als mondkapje te benutten , tegen de uit Mexico aansnellende varkensgriep, als men zich tussen de grote menigten schaart op Koninginnedag!

  Like

 3. Maci Says:

  Maak je niet druk.
  Op een paar vroege
  mafkezen in Amsteradm na ,die, van het platteland, om 11 uur al dronken zijn, geen moslima’s met oranje hoofddoeken in 020 te verwachten. En volgens mij in Haarlem ook niet. Maar ja, uitdelen in de trein hè.Tenzij Haarlem en Amsterdam op verschillnende planeten liggen.Men mag van de islam niet opvallen en feestvieren’ (tenzij het ramadan of suikerfeest is) en lachen of genieten.Verplicht naar de grond te kijken. Muziek alleen, tenzij islamitisch goedgekeurd.
  Je weet toch?

  Groet, Maci.

  Like

 4. katootje Says:

  Wist ik veel dat zij bij de Louka-club hoorde en zo blind positief over dit initiatief is.
  Nu bekijken wij elkaar met andere ogen.
  Het doelwit van De Louka schijnt vooral de autochtone bevolking te zijn.
  Ik denk dat zij in hun hoge zendingsdrang-verwachting teleurgesteld gaan worden.
  Haar spreek ik later wel weer.

  Like

 5. toetssteen Says:

  Al te goed is nog steeds buurmans…. Sorry Katootje.

  Like

 6. katootje Says:

  🙂 ‘T is niet anders, Toetssteen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: