Zijderveld: PVV = NSB.

Lectori salutem!

Gadver, oud CDA-prominent Anton Zijderveld heeft kennelijk niets zinnigs te melden, dus komt deze fossiele, dementerende huichelaar met een wel erg stupide uitspraak:

PVV = NSB.

Deze autist kreeg zelfs een podium bij Netwerk en Wauw en Pitteman. Deze Zijderveld heeft – hoe ironisch! – dezelfde voornaam als de oprichter van de NSB, Anton Mussert…
Vriend Zijderveld, mogen wij u er even op wijzen dat de NSB heulde met de bezetter, dit in tegenstelling tot de partij van ons aller Goudlokje?
Vriend Zijderveld, mogen wij u er even op wijzen dat de NSB een socialistische beweging was en de PVV niet?
Vriend Zijderveld, mogen wij u er even op wijzen dat zelfs Joden in beginsel lid konden worden van de NSB?

De stuitende vergelijking van deze farizeeër raakt kant nog wal en laten we in de nabije toekomst geen aandacht meer schenken aan deze ‘hoogleraar’. Het is eerder gepast om wat medelijden te tonen en hem veel sterkte te wensen met zijn dementerende hersenpan.

Mogen wij dan ook even een vergelijking trekken?

Zijderveld = Rost van Tonningen. Deze landverrader collaboreerde maar wát graag met de bezetter.

Nog een vergelijking: oprukkende Islam = bezetting.

Was alles maar zo simpel en laten we afsluiten met de van oudsher bekende NSB-groet: ‘Houzee!’

STEM PVV!

11 gedachten over “Zijderveld: PVV = NSB.

  1. Er zijn in Nederland diverse partijen die de zelfde koers varen als de NSB in de jaren dertig van de vorige eeuw.
    Dat zijn de PvdA, GL en SP.
    CDA probeert van zo veel mogenlijk walletjes te eten om vooral maar in het centrum van de macht te blijven. (pluche plakkers).
    VVD en D66 zijn de hoeren die straks met grootste in bed duiken.
    De gristenfundi’s doorspoelen graag.
    PVV is de enigste partij die mijn stem en vertrouwen heeft.

    Like

  2. Staat een mooi stuk van Ephinenco in Trouw ” De verkrachtte maagd” over deze rat ! Als je dat leest weet je wat een stelletje linkse honden en onbenullen die Pauw en Witteman zijn , iedereen die met zo’n landverrader in een discussie zit , had DE feiten moeten kennen en hem daarmee keihard onderuit halen . Ik hoop dat deze klassieke nsber onze partij de PVV een paar extra zetels oplevert , is ie toch ergens goed voor
    ( Behalve pek en veren )

    STEM PVV STOP HET GEZWEL IS-LAM !!!!!!!

    ps Gelezen ? in Gouda zijn 7 8 9 10 en 12 jarige verrijkers opgepakt omdat ze een meisje van 18 hebben aangerand , tuurlijk ze zitten weer thuis plannen te maken voor de volgende actie , want ze zijn te jong . Er is een goeie remedie om dit te stoppen enkele reis rif met de hele clan !

    Like

  3. Ik heb het gezien.
    Maar volgens mij kan die Zijderveld alleen maar zoveel woordkakken omdat Pauwel en Wauwel niet slim genoeg zijn om hem van weerwoord te dienen.
    PVV een beweging, geen partij. Grote stilte van de intellectuele tv journalisten.
    TON ook een beweging .De hersenpan bleef leeg.
    Zo makkelijk. Zo wil ik het volk ook wel bedriegen en mijn geld verdienen.
    Groet, Maci.

    Like

  4. De PVV is inderdaad alergisch voor kritiek. Vrijheid van meningsuiting geldt blijkbaar alleen voor de PVV. Links en de moslims doen helemaal maar dan ook helemaal niets goed. Dat is radicaal en onverzoenlijk.

    In Nederland hebben we vroeger ook een partij gehad die alles in de naam van het vaderland deed. Om ons vervolgens aan de Duitsers te veraden.
    Wat dat betreft lijken Hitler en Wilders wel op elkaar. Beide geven ze 1 bevolkingsgroep de schuld van alle ellende.
    Ik persoonlijk ben pragmatischer. Ik denk dat als je zo hoog van te toren blaast, je het nooit zal gaan waarmaken. Bovendien zullen velen niet werkeloos toekijken hoe hij ons Nederland naar de k. helpt. Dat is hoopgevend…

    Like

  5. Velen (de gevestigde oude kliek) staan al jaren werkeloos toe te kijken hoe Nederland ten onder gaat. Wilder is juist onze enige hoop om daar verandering in te brengen zodat het tij eindelijk kan keren.

    Like

  6. idd er mochten zelfs Joden lid worden van de NSB. En dat mag niet bij de PVV? Dus de PVVis erger?
    Maar misschien moeten we de parallel maken dat de Joden van toen de Moslims van nu zijn. Ben toch benieuwd of er ook Moslims lid van de PVV zijn (er waren idd een paar Joden lid van de NSB dus je weet maar nooit). Of mogen die dat niet? Ben wel benieuwd.
    Maar goed, helder denken is kennelijk niet besteed aan het stemvee van Wilders. Overigens zei ook de NSB van zichzelf dat ze geen partij was, maar een beweging. Dat is nu juist een van de grootste overeenkomsten. NSB staat namelijk voor ‘Nationaal Socialistische Beweging’. Dat ‘Nederland ontwaakt!’ van dhr Brinkman was ook een bekende NSB slogan. En de meeuw als symbool de Nederlandse identiteit was ook een van de emblemen van de NSB, zie http://www.historischnieuwsblad.nl/00/hn/nl/156_172/nieuws/10749/Wilders_gebruikt_'besmet'_logo.html
    Ik kan er niets aan doen maar de PVV doet er zelf alles aan om die parallel te suggereren. Zou het opzet zijn of pure domheid? In beide gevallen reden genoeg om nooit met de PVV samen te werken. Laat staan dat ik er ooit op zou stemmen.
    Maar goed, een probleem is dat als je met PVV supporters in discussie moet gaan je niet weet waar je moet beginnen. De domheid walmt je tegemoet, althans in de meeste gevallen. Niet bepaald ‘Neerlands Trots’ of de ‘Bloem der Natie’,

    vriendelijke groet,
    Floris Schreve

    Like

  7. De hetze loopt nu de spuigaten uit!!
    De socialisten staan met hun rug tegen de muur en
    gebruiken ieder middel om hun zinkend schip te verbloemen
    over de ruggen van hun tegenstanders ,de hardwerkende
    normaal denkende Nederlanders die het zat zijn dat de Rooms-Socialistische coalitie miljarden over de balk smijt voor hun JSF
    en andere geldverslindende hobby’s.
    Ze willen Wilders koste wat kost dood-demoniseren.
    Domme clowns malle Pechfiguren en de hele vara-kliek met
    hun krankzinnig verdienende presentatoren gaan nu in de fout.
    Helaas linkse rakkers het gaat jullie niet lukken.
    Na de verkiezingen kunnen jullie je wonden likken .

    Sterkte met jullie nederlaag !!

    Like

  8. De PVV en Wilders worden veel teveel overschat. Dat verandering nodig is en dat deze er komt is nu wel duidelijk. Maar de PVV heeft niet op alle punten gelijk maar heeft het op een aantal punten erg fout. Fatsoen en respect zijn twee belangrijke waarden die de PVV bewezen niet heeft en daarmee staat ze buitenspel.

    Lang leve de democratie!

    Like

Plaats een reactie