Audi A6 te min voor ministers.

Landgenoten… De kranten staan nog bol van ‘eppeldorn’, zoals de Engelsen zeggen, dus moeten we een wat ouder artikel van stal halen:

‘Zeker vijf ministers maken gebruik van uitzonderingsregels om zich in een ruimere, twee keer zo dure dienstauto te laten chaufferen. ‘Het wordt een rage.’

De norm is een Audi A6. Ik heb totaal geen verstand van automobielen, maar het schijnt een joekel van een auto te zijn. Voor zeker vijf ‘ministers’ is deze auto niet duur genoeg. Middels een doktersbriefje kan men aan een grotere Audi A8 komen…
Op slinkse wijze veinst men vage rug, spier en gewrichtsklachten en dat geldt o.a. voor Middelkoop, van der Hoeven en Verburg. Ook Guusje Nadorst, verantwoordelijk voor het voorzieningenbesluit, stapt naadloos over naar de 90.000 € kostende Audi A8. De ‘lichamelijke klachten’ van Guusje speelde hierin een hoofdrol.

En dan hebben we die huichelachtige Eurlings nog. Deze minister van Verkeerd en Waterschade meldt ons doodleuk dat hij ‘het liefst met de trein reist.’ Allemaal prietpraat. Ook dit heerschap laat zich in een Audi A8 vervoeren.

We zitten opgescheept met een stelletje op macht beluste, onbekwame bewindslieden die de show willen stelen met een peperdure Audi van € 90.000,-.
Ondertussen kunnen we vaststellen dat deze grijpgrage graaiers nog te min zijn voor een lelijk eendje. Ga eerst maar es presteren, in plaats van de showbink uit te hangen.

Tevens kunnen we vaststellen dat deze mensen zich werkelijk nergens voor schamen.
Ook zien we gelijkenissen met asielzoekers uit ‘gevaarlijke’ gebieden. Die zijn ook heer en meester in het simuleren van vage lichamelijke klachten om zo het een en ander voor elkaar te krijgen…

Kunnen burgers die hun rug kapot gewerkt hebben ook een grotere auto krijgen?

STEM PVV!

Advertenties

3 Reacties to “Audi A6 te min voor ministers.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste André,
  Met dat laatste lijntje, worden hopelijk daar ook de “meisjes van plezier” bij gerekend : zij rijden namelijk graag met een grote joekel.

  Like

 2. Bokar Says:

  Ooit komt de dag van de afrekening. Het kan nog even duren voor dat iedereen inziet wat een stelletje misselijkmakende landsbestuurders wij hebben, maar het wordt een keer bijltjesdag.

  Like

 3. TWITVB Says:

  Dit past uiteraard perfect in het idee dat belastingbetaler eindeloos als een hoer gebruikt mag worden voor welke linkse hobby dan ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: