2012: Rotterdam klein Allochtonië.

Lectori Salutem!

Sterk riekende berichten uit Rotterdam. Naar verluidt zal Rotterdam in 2012 grotendeels bevolkt worden door allochtonen. Na Nederlanders vormen Surinamers de grootste etnische groep. Op z’n minst vreemd dat wij nooit over Surinaamse straatterroristen horen, maar dit terzijde.
Waar wij ons zorgen over moeten maken is het feit dat de Antilliaanse en Marokkaanse baarmoeders op volle toeren draaien. Gezien de cijfers kunnen we de alom gevreesde conclusie trekken:

‘Rotterdam telt nu 30 procent meer Antillianen en 26 procent meer Marokkanen dan tien jaar geleden’.

In de leeftijdscategorie van 0 – 14 jaar is 62% (!) allochtoon en dat is natuurlijk logisch. Deze mensen fokken maar een eind weg en voor je ’t weet heeft men een kompleet elftal bij elkaar geneukt. Zelfs übergeile konijnen zijn jaloers op de geslachtsdrift van deze ‘ontheemden’.

Het klinkt hard, maar in gebieden waar grote roedels allochtonen wonen, krijgt men vroeg of laat te kampen met problemen. Verpaupering, criminaliteit, apartheid en een hoge werkloosheid zijn zomaar wat kernwoorden uit een grote stad.
Vroegah – toen Nederland nog simpel was – waren wij trots op Rotterdam. Om haar havens, harde werkers en de ‘je moet werken voor je geld-mentaliteit’.

Moet u nu eens een kijkje nemen. De ‘burgemeester’ aldaar, voelt zich kennelijk geroepen om zijn DJ-kwaliteiten ten toon te spreiden… Wat een giller.

Afijn, we weten nu dat volbloed Nederlanders in 2012 te Rotterdam een minderheidsgroepering zullen vormen. Kunnen deze landgenoten dan ook rekenen op een niet te stoppen geldstroom, keurig ingerichte huisjes, gezinsmanagers, gesoepsidieerde buurtfeesten en andere faciliteiten?

STEM PVV!

Advertenties

6 Reacties to “2012: Rotterdam klein Allochtonië.”

 1. tristan Says:

  In de andere grote steden zal dit beeld niet veel anders liggen; de autochtone inwoners vormen een minderheid in hun eigen stad.
  Zeker als we het aantal illegale bewoners er bij tellen die volgens voorzichtige schattingen landelijk gezien uit rond de honderdduizend personen zou bestaan.
  Die hier allemaal onverzekerd rondlopen maar bij calamiteiten recht hebben op medische verzorging waarvoor de zorgverzekeraars een potje hebben klaar staan. Wie betaalt dat? vraagt de argeloze autochtoon.
  Wij vrezen dat wij dat moeten betalen via fors gestegen zorgpremies.

  De PVDA, SP en GroenLinks zijn maar wat trots op deze gegevens; hun multiculturele experiment kunnen zij als ‘uiterst geslaagd’ kwalificeren. Allemaal stemvee en het einde is nog niet in zicht; op termijn een land als Albanië óók nog lid van de EU want het aantal straatmuzikanten, radicale moslims, zakkenrollers en andere criminelen uit die contreien is nog verre van compleet. De autochtoon komt steeds verder in de verdrukking want de wijken verpauperen, verloederen en alleen een inboorling met zelfmoordneigingen gaat in de avonduren in zijn eentje de straat op.

  Intussen staat het volgende generaal pardon alweer in de steigers en de stroom asielzoekers uit Somalië en Iran neemt verdacht hoge vormen aan. Ligt de Islamisering van ons land dan nog niet op koers? vraagt de autochtoon (die intussen snode plannen maakt op oom Geert te gaan stemmen).
  Volgens de Marokkaanse Overheid en haar gezaghebbende orgaan in Nederland; de Nederlandse Moslimbroederschap kan er nog wel een tandje bij. Vandaar het beeld wat ik verleden week mocht aanschouwen in mijn woonplaats Rotterdam; er kwam een stoet jonge gehoofddoekte vrouwen aan (ca. 6 personen, geschatte leeftijd rond de 16-18 jaren) die allemaal een kinderwagen voortduwden en sommigen hadden een verdacht dikke buik. Op dat moment realiseerde ik mij in een flits dat wij hier in dit land een verloren strijd voeren tegen de Islam en haar volgelingen. Dit gaan wij verliezen en er is zeer waarschijnlijk geen ontkomen aan.

  Geert Wilders is de enige politicus van naam die protest aantekent tegen deze gang van zaken maar vanwege dit protest moet hij 24 uur per dag worden bewaakt.
  Wij kunnen in het beste geval de zaak proberen te vertragen door massaal op de PVV te gaan stemmen in de (waarschijnlijk ijdele) hoop dat de andere partijen hun beleid zullen aanpassen t.a.v. de politieke Islam en de asielzoekersindustrie etc.
  Het zal onze enige en laatste kans zijn om de bakens nog tijdig te kunnen verzetten.

  Anders rest ons nog emigratie of de rol van een getolereerde minderheid in eigen land.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Luister BP,
  hier zakt helemaal mijn broek van af: er zijn honderden islam stichtingen en verenigingen in 010.
  Ga naar Google maps en toets: Islam Rotterdam, of: Islamitische Rotterdam.
  Zo koopt de pvda dus de stemmen: geef iedere haatbaard zijn eigen stichting.
  Voor de rest; van de cijfers van dit rapport klopt geen moer. Nederlanders zijn al lang in de minderheid, hun definitie van “Nederlander” deugt dus niet.
  Ik ga een teiltje zoeken.

  Like

 3. Ray-van-angeltjes Says:

  Oprechte deelneming. Laat het jullie een luttele troost wezen : Vlaanderen volgt.

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  En helaas, is heer Ray in de laatste tijd, een nieuwe Profeet gebleken: “wat hij voorspelde, kwam steeds uit”…..dat belooft voor onze rapen !

  Like

 5. Magdy Khalil Says:

  Ik ben nogal geschrokken van jullie opmerkingen. Ik wist niet dat er zoveel gefrustreerde mensen rondliepen. Verder begrijp ik niet hoe mensen zo tegen elkaar kunnen praten. Uiteindelijk komen we uit één grote familie.
  Ik vind het ronduit treurig om dit soort teksten en berichten te lezen en zal daarom blijven werken aan een betere maatschappij, waar zelfs jullie je weer prettig in zullen voelen.

  Veel geluk.

  Groetjes,

  Magdy

  Like

 6. Robert Says:

  Helemaal gelijk ! hier in Rotterdam vandaag ook weer gedonder gehad, ik ben zelf 13 jaar oud en wat doe je als 13 jarige jongen, voetballen ! Ga je naar zo’n veldje toe komen er een paar van die “gangsters” met het iq van een suikerklontje, aan je fiets hangen, schelden, schoppen, vloeken en dan te bedenken dat dit 62 % van de jeugd is, om depressief van te worden, Nederland moet vrij zijn !

  Groetjes

  Robert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: