Zucht: ‘keiharde aanpak’ in Gouda.

Landgenoten… Het wordt onderhand eentonig: De verschrikkingen welke nog steeds plaatsvinden in Gouda. Marokkaanse halfaapjes randen hier en daar wat vrouwen aan, of vermaken zich met het stenigen van weerloze witmeisjes. Het zijn toch maar vieze k*nkerhoeren. De bewuste Marokkaantjes – want daar hebben we ’t over, landgenoten! – mikten gericht op de hoofden van de twee zusjes van 16 en 18 jaar. Een ordinaire Sharia-steniging in Holland! Dit jonge straattuig is ‘opgepakt’, verhoord en weer veilig achter hun Nintendo DS geplaatst.
In Nederland mag je als gezaghebbend KUT-Marokkaantje straffeloos Hollandsche meisjes stenigen. Naar modern-Islamitisch gebruik.

Zelfs het CDA te Gouda gaat nu over tot een ‘keiharde aanpak‘. ‘Men wil directe en zichtbare maatregelen treffen tegen de daders’, zoals men dit mooi verwoordt…
Groenlinx vindt dit plan maar nix: ‘keihard straffen is geen oplossing’, brabbelen deze houtje-touwtje jassen.
Nee, we kunnen voor de lieve vrede beter onze Hollandsche meisjes laten aanranden en stenigen.

Vraag: Hoelang laat Nederland haar dochters nog bruut mishandelen door Marokkaanse Berber-makaakjes?

De plaatselijke CDA-fractie alsmede de Groenlinx-fractie kunnen beiden onze rug op. De term ‘keiharde aanpak’ horen wij al jaren. Wij geloven deze knuffelaars gewoonweg niet meer.

Voorts nog een wat vreemde anekdote van de CDA-fractie:

‘Er wordt nu een indringend beroep gedaan op de politiek, want de incidenten zijn koren op de molen van de PVV’.

Conclusie: het gaat hier kennelijk niet om de veiligheid van de burgerij, maar om een hetze tegen de PVV (NSB) en haar Kiezers (NSB-ers.)
Derhalve spreken wij een fatwa uit tegen het CDA.

Rest ons nog één taak: koppelriemen om, veldfles vullen en te paard!
Dit schorem moet voorgoed uitgeschakeld worden. Dankzij een gemobiliseerde burgerwacht kunnen witvrouwen, witkind’ren en andere ‘racistische’ Nederlanders op termijn weer veilig op pad.

Maar vergis u niet: gooi één watje naar een Marokkaans halfaapje en u zit voor langere tijd op cel. Hoe durft u!  Kindermishandeling, racisme en andere vage termen zullen u ten deel vallen.

Dat moet dan maar: STEM PVV!

Advertenties

12 Reacties to “Zucht: ‘keiharde aanpak’ in Gouda.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Die Groen-Linkse trut Hilde Niezen zei: “Bazisschoolkinderen kun je niet aanpakken”… Misschien niet, maar de OUDERS hard aanpakken wegens het slecht opvoeden van hun “broedsel” kan wél.
  Waarop wachten de overheden ? Voledig gedimminiseerd ???

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Het is hier nog niet zo ver . . . of het wordt door de MSM en “objectieve dagbladen berichtgeving” verzwegen, dat blanke vrouwen/meisjes (=hoeren) verkracht worden, zoals in Zweden, Denemarken en zelfs Australië, hetgeen ik gelezen heb op o.a. HVV.

  Like

 3. Magdy Khalil Says:

  Ik ben nogal geschrokken van jullie opmerkingen. Ik wist niet dat er zoveel gefrustreerde mensen rondliepen. Verder begrijp ik niet hoe mensen zo tegen elkaar kunnen praten. Uiteindelijk komen we uit één grote familie.
  Ik vind het ronduit treurig om dit soort teksten en berichten te lezen en zal daarom blijven werken aan een betere maatschappij, waar zelfs jullie je weer prettig in zullen voelen.

  Veel geluk.

  Groetjes,

  Magdy

  Like

 4. Hellen Says:

  Wij zijn erg gefrustreerd door de waanzinnige woestijn ideologie met als roverhoofdman de epileptische pedofiel mo .
  Wij vinden het meer dan treurig dat niet alleen Nederland maar Europa vergiftigd is met de abjecte en vol haat zittende is-lam .
  Uiteindelijk komen we uit een grote familie ?? Gaan we beledigen ?
  Ik zou me diep schamen als ik uit zo’n inbreed clan zou komen .
  Doe mij maar gezond verstand , daar hebben wij hersens voor gekregen wordt tijd dat jullie ze gaan gebruiken .Gaan jullie gezellig werken in S.A , Afghanistan , N.Afrika , Nigeria of Somalie enz enz enz dan krijgen WIJ weer die betere maatschappij terug die we 30 jaar hebben moeten missen .

  STEM PVV stop het gezwel .

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  @Magdy Asalamoe Alaikoem.
  Het zijn helaas geen opmerkingen of verzinsels. Wij gaan uit van Keiharde FEITEN, die niet frustreren maar VERONTRUSTEN. Steeds meer en meer en meer…en….
  Wij zijn allemaal kinderen van één vader????????
  Ik zal daarom blijven werken aan een betere maatschappij “WAAR ZELFS JULLIE JE WEER? PRETTIG IN ZULLEN VOELEN”.
  Dat is dan een maatschappij- kan niet missen – gebaseerd op de Islam. “Alhamdullilah”.
  Voor mij géén incha’allah maar . . . HAYIR….Holanda..ülkeMMMMMM

  Like

 6. tristan Says:

  @Magdy

  Ik leeft geheel met u mee. Het zijn zware tijden voor tere zielen zoals u en ik die geconfronteerd worden met de realiteit van de multiculturele samenleving.

  U heeft volkomen gelijk; we vormen eigenlijk één grote familie van goedwillende creaturen die knus bij elkaar zouden moeten kunnen wonen. In die situatie zaten we ook in de jaren 60 voordat onze grenzen open gingen voor gastarbeiders uit exotische oorden zoals Turkije en Marokko. Er verbleven hier ook wat Spanjaarden en Italianen om nuttige arbeid te verrichten maar deze lieden gingen na gedane arbeid weer naar huis zoals het een goede gastarbeider betaamt.

  De Turken en de Marokkanen bleven echter (vaak getroffen door strukturele rugklachten) en vervielen zo tot uitkeringsgerechtigden die – omdat zij zo eenzaam waren – hun vrouwen en kinderen lieten overkomen. Ook opa, oma, tante, oom, neef, nicht en eventuele bijvrouwen kwamen onze economie weer op poten zetten door hun zichzelf wegcijferende idealisme.
  Onze taal spraken deze ongeletterde stumpers echter nauwelijks en hun vrouwen kwamen bijna nooit buiten omdat dit tegen hun religie in zou gaan die de vrouw een ietwat andere positie in de samenleving in laat nemen dan wij hier gewend zijn.
  Helaas worden wij hier in dit land geconfronteerd met ruw gedrag van Marokkaanse jongeren die uit verveling meisjes lastig vallen met het gooien van stenen en sommigen van deze deugnieten brengen maagdelijke meisjes zelfs tot prostitutie. en andere ontuchtige handelingen. Foei! Foei!

  Net als u werk ik aan een betere maatschappij en in mijn vrije tijd doe ik aan goede werken in een Vogelaarwijk in Rotterdam.
  Ik ruim wat injectienaalden op die hangjongeren van Antilliaanse afkomst laten rondslingeren evenals de van 4-hoog geworpen vuilniszakken en bankstellen.
  Toch stem ik op oom Geert want er gaan geruchten dat boze imams hier de sharia willen invoeren en dat schijnt niet gezellig te zijn voor ongelovigen zoals u en ik. Ze doen aan het stenigen van overspelige vrouwen en mannen en de homosexule medemens zijn ze ook al niet gunstig gezind.

  Wij wensen u veel sukses met uw goede werken in de 40 Vogelaarwijken en eventueel in donker-Afrika.

  Maar sluit voor alle zekerheid een goede levensverzekering af voordat u vertrekt naar deze contreien. Anders zit het thuisfront met de financiële last bij eventuele calamiteiten en andere ongemakken zoals langdurige procedures i.v.m. identificatie e.d.

  P.S.
  En de groeten van Femke Halsema en Anja Meulenbelt!

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  @ Tristan
  Héél mooi verwoord Tristan. De feiten je wordt er zo TRI(e)S(v)AN.

  Hand in hand naar – en samen op de (chocolademelk en niet melkchocolade) basisschool gaan is ook zo’n ideaal. Alleen èh èh krijgen auto’s de wil opgelegd van de allo’s. Maaarrrrr….”zouwet” een maatschappij zijn, waar zelfs de auto’s zich (weer) prettig (zouden kunnen gaan) voelen????

  Like

 8. Maci Says:

  @ Magdy, Als ik je reactie lees den ik:
  1 je neemt ons in de maling.
  2 je bent een grote naïeveling die niet begrijpt wat er gebeurt in deze samenleving.

  Ga er maar van uit dat iedereen die hier schrijft van de goed bedoelende Nederlandse stempel is, maar in de afgelopen 30 jaar wat teleurgesteld is geraakt door de inbreng van onze z.g. nieuwe Nederlanders. Dat ga ik nu niet uitleggen. Kom hier wat vaker langs dan ga je misschien wat begrijpen.

  Beste Magdy, ik weet niet waar je vandaan komt, maar vast niet uit Marokko. En je woont ook vast niet in één van de prachtwijken die 30 jaar geleden nog prachtig waren en bewoond door tevreden Nederlanders, maar die nu getto’s geworden zijn.
  Ja dat is schrikken hè van die reacties.
  Wij hebben jullie niet uitgenodigd hoor, althans niet in deze vorm.

  Trouwens Magdy, als ik wel eens verdwaal op een Marocsite is deze blog nog zeer gematigd. Ga daar maar eens je schrik uitspreken over het taalgebruik en de meningen.
  Groet, Maci.

  Like

 9. Poteut Says:

  Tja er word veel over gepraat maar niets aan het probleem gedaan zoals in heel veel andere landen!

  Like

 10. Ray-van-angeltjes Says:

  Ik sleur de brief van lieve Tristan even mee naar Angeltjes met een woordje van de redactie.

  Tja, deze naieve mevrouw was nog zeer beleefd maar ik ken dat soort reacties als sommige van onze onwetende landgenoten terechtkomen op blogs zoals deze van André.

  Like

 11. toetssteen Says:

  Tristan is top. Bemerk overigens dat er op diverse blogs nogal rara types comments leveren. Ik verschreef me niet.

  Like

 12. Magdy Says:

  Beste mensen,

  Heel toevallig kwam ik dit bericht tegen na een zoekactie op het internet. Leuk dat er op gereageerd is. Ik ben een persoon die graag in gesprek wil met allerlei soorten mensen, dus ook met jullie.
  Er was een opmerking dat ik er dan maar zelf iets aan zou moeten doen (voor een betere maatschappij). Dat is ook wat ik momenteel doe in verschillende projecten, maar de vraag is natuurlijk wat jullie als een betere maatschappij zien. Als ik de berichten hier lees, zijn dat hele andere ideeen dan dat ik heb. Mochten jullie interesse hebben in de verschillende projecten, dan hoor ik dat wel.
  Misschien is het een idee om voor jullie eens een bijeenkomst te organiseren, waar jullie met mensen van verschillende achtergronden in gesprek kunnen gaan. Dat lijkt mij in ieder geval een grote uitdaging! Of blijven we gewoon achter het computertje tekstjes schrijven? Vind ik ook geen probleem.

  Ik sta verder open voor contact.

  Groetjes,

  Magdy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: