Geil: miss-verkiezing in Saudi Arabië.

burkaLandgenoten… Afgezien van het feit dat dit one-issue blog volledig gluten-vrij is, komen er vage berichten uit Saudi Arabië. Men organiseert daar namelijk miss verkiezingen:

‘De knapste deelnemer is dit keer niet per definitie de winnaar van de missverkiezing. Het gaat bij de wedstrijd in Saudi-Arabië om de islamitische moraal van de miss’.

Ik hoor u al denken met uw rechtse brein: Natuurlijk gaat het niet om de buitenkant, men is immers gesluierd! Neen. Tijdens dit Islamitisch vlagvertoon mag de sluier bij hoge uitzondering af, daar er geen mannen aanwezig zullen zijn.
Waar het wel om draait is het feit of het bewuste krepsel wel Islamitisch genoeg is. Doel is namelijk: de deelnemers testen op hun toewijding voor de Islamitische waarden. Wat dat dan ook moge betekenen.
Kortom, hoe schoon is je ziel. Ik denk dat je ziel volop ernstig vervuild is als je in een land als Saudi Arabië woont.

Deze week beginnen de dol dwaze indoctrinatieweken. Tweehonderd vrouwen gaan een ‘opleiding’ volgen en worden na tien weken getoetst en beoordeeld op hun moeder-dochterrelatie en de algemene vaardigheden en kennis omtrent de zeer moderne Islamitische gebruiken. Zo moeten de dames o.a. kennis hebben genomen van ’t feit dat zij bijv. geen auto mogen rijden in S.A. Ook moeten de missen op de hoogte zijn van ’t feit dat mannen met wel vier slavinnen getrouwd mogen zijn, maar dat vrouwen slechts één onderdrukker mogen huwen. Wel zo handig om deze info onder je sluiert te hebben, want anders loop je als Saudische vrouw de kans om gestenigd te worden. Maar goed, dat vindt in Gouda ook plaats, dus veel verschillen tussen S.A. en Holland zijn er niet.

Zojuist kwamen de eerste foto’s van de deelneemsters binnen. Ik heb het meest gladgeschoren slavinnetje geselecteerd. U bekijkt haar hiero. Misschien beter niet klikken.

Vol verwachting blijven we deze miss-verkiezing volgen. Zodra miss-poes, miss-halal, miss-knoran of weet ik veel hoe dit krepsel gaat heten, bekend is, komen wij hierop terug.

Overigens, de ‘winnares’ ontvangt een geldbedrag van omgerekend € 1900.- en een flinke zak granaatappelpitten.

Advertenties

6 Reacties to “Geil: miss-verkiezing in Saudi Arabië.”

 1. Anton Says:

  Haha, leuk die foto! Toch ben ik mild voor wat betreft de kandidaten, ze leven nu eenmaal onder een Islamitische knoet. Ze weten niet beter en ik kan mij zo voorstellen dat het heel wat is voor hen om te winnen. Even een vergelijk met de Miss-World verkiezing. Vroegah was het zo dat het gewoon (terecht) om de mooiste ging. Tegenwoordig komt er heel wat meer bij kijken. Ook zij moeten van alles en nog wat weten en er een mening over hebben. Milieu, armoe in de wereld, kinderarbeid en dergelijke dingen. Gevolg, net als die dames in Saudi Arabië gaan ze zo politiek correct mogelijk praten, of ze het menen of niet. ‘Hulp aan de ontwikkelingslanden interesseert mij niet’ zeggen, is uit den boze. Men valt dan meteen af. Er zijn verschillen maar ook overeenkomsten.
  Nog even wat anders. Ongeveer een jaar geleden hoorde ik op de radio een interview (half uurtje) met Adelheid Roosen. Die nogal veel bezig is met haar optredens met het onderwerp man-vrouw-Islam. Met haar warrige uitleg en antwoorden op vragen dreef zij de presentatrice en de luisteraar bijkans tot wanhoop. Zo had zij het plan simpel Saudi Arabië binnen te wandelen (bij wijze van spreken), en de onderdukking van vrouwen daar aan de kaak te stellen. Hoe onnozel kan men zijn, vroeg ik mij toen af. Overigens nooit meer wat van gehoord.

  Like

 2. fee Says:

  godver, wat een harig wijfie zeg.
  je loopt als complete lul toch hopeloos verloren in die vuige vettige schurft slierten?

  Like

 3. evarne Says:

  miss saudi heeft de beste islamitische moraal net zoals miss usa de meest domme-kapitalistische moraal heeft en zoals miss VB de grootste tieten zal hebben aangezien het bij die partij ontbreekt aan enige moraal.

  Like

 4. TWITVB Says:

  Goed nieuws mensen. Binnenkort Miss besnijdenis-verkiezingen in Somalië. Moge het mooiste, en vooraal diepste litteken winnen!

  Like

 5. Gerda Deckzeijl Says:

  Leuk vakantiekiekje zien??
  http://tinyurl.com/cbvbh6

  Like

 6. Gerda Deckzeijl Says:

  In de haast nog een leuke grabbelton vergeten door te geven.
  Raad eens…
  http://guesshermuff.blogspot.com
  (denk niet dat ze daar in Saudi-Arabië op zitten te wachten…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: