Diamantbuurt: hulpverlening faalt.

Landgenoten… Het kon natuurlijk niet uitblijven op BP. De verschrikkingen welke plaatsvinden in de Diamantbuurt te Mokum. Een harde kern van jonge criminelen van voornamelijk Marokkaanse origine, pleegt steeds zwaardere misdrijven. Alwaar onze best beschermde Parasieten van Nederland zich voorheen nog kostelijk vermaakten met hier en daar wat bejaarden bespugen, witvrouwen uitschelden voor kk-hoer en homo’s en/of lesbo’s verjagen, is men verveeld geraakt en is men begonnen met wat winstgevender werk.

De kruimeldiefjes van toen plegen nu gewapende overvallen en bedrijfsinbraken. Niet alleen in de Diamantbuurt, maar door heel Nederland!
In mijn naïviteit dacht ik nog dat de brandhaard zich beperkte tot de bovengenoemde buurt, maar dit land schijnt al zó ver naar de godverdomme te zijn dat deze zware criminelen het land in trekken. Bewapend en al plegen zij zeer ernstige misdrijven. Deze Parasieten met hun typerende capuchons, voorzien van ziekmakend rattenbont, krijgen bij terugkeer van hun kruistocht te maken met hulpverlening…

Hulpverlening, landgenoten. Hulpverlening in de opvoeding, hulpverlening zus en hulpverlening zo. De voordeur blijft uiteraard gesloten en men is er nu eindelijk achter gekomen dat deze miljoenen kostende hulpverleningsoperatie kant noch wal raakt en totaal niets uithaalt.
Wij weldenkende rechtsmensen konden deze ramp twintig jaar geleden al voorspellen. Bij imam Job Cohen-dicapt – berucht om de omvangrijke bunker voor zijn Joodse gezicht – begint het nu ook te dagen: we zitten met een immens groot probleem.

Het is voor ons belastingbetalers allang niet meer te bevatten. Misdaad loont en bij thuiskomst kan men een klop op de deur verwachten. Niet van een arrestatieteam, maar van een clubje hulpverleners met fluweelzachte handschoentjes…

De ‘politie’, of wat er voor door moet gaan, ‘pleit voor aanscherping van de wet die de hulpverleners meer dwangmiddelen geeft om door te dringen tot gezinnen die hulp weigeren of traineren’.
We weten inmiddels dat onze ‘beschermers’ in de Tweede slaapkamer er een dagtaak van maken om onze Last Man Standing Geert Wilders te bashen, monddood te maken en laf weg te zetten als een onfrisse racist annex NSB-er,of zelfs als een ‘kleine Hitler’ (Mo Rabbae).
Dus van een wetswijziging zal pas over een aantal jaar sprake zijn en ook dit knuffelprojectje zal nooit en te nimmer slagen, zo weten wij nu al.

Nogmaals, de ‘politie’ wil een aanscherping van de wet, opdat zurige hulpverleners wat gemakkelijker achter de voordeur van deze criminele families komen. Dit is aan niemand onderbouwd uit te leggen en we staan stilaan over de gehele aardbol ernstig voor LUL met onze zachtaardige ‘aanpak’ jegens deze Marokkaanse Kakkerlakken.

Al jaren doet men er alles aan om de Grote Confrontatie uit de weg te gaan, maar volgens vooraanstaande sociologen gaat het ‘binnen nu en 3 à 4 jaar gruwelijk mis in dit vervallen land’.
Ik val in herhaling, maar het moet. We zullen bewapende burgerwachten moeten mobiliseren, want onze democratisch gekozen (!) bewindslieden zijn al jaren niet in staat om onze kind’ren, vrouwen en ouden van dagen te beschermen tegen deze weerzinwekkende Parasieten van Moslim-signatuur.

Het ergste komt nog; de nieuwe aanwas staat al te trappelen van ongeduld om bij de criminelen van nu in de leer te gaan. De wat oudere broers van deze jonge Rif-apen zullen op termijn workshops verzorgen om zodoende deze leergierige hyena’s het een en ander bij te brengen.

Bovengenoemde schokkende feiten zijn o.a. te danken aan de PVDA, de onderdanige, laffe houding van de ‘burgervader’ aldaar en uiteraard aan de onzalige lieden in Den Haag die voortdurend belastinggeld in het niets laten verdampen ten behoeve van deze Diamantjes van Nederland. Deze mensen schamen zich werkelijk nergens voor.

Geert Wilders had en heeft gelijk. Dit land is gevaarlijker dan Uruzgan. Want we zijn nu al zo ver dat gewapende overvallers uit levensgevaarlijke achterbuurten het land in trekken om her en der het openbare leven onveilig te maken. We moeten te paard!!

Een commenter op Elsevier schreef:

‘Met onwillende honden is het kwaad hazen vangen’.

Uitzetten! STEM PVV!

Advertenties

15 Reacties to “Diamantbuurt: hulpverlening faalt.”

 1. fred Says:

  Zoals Ergernizz het verwoord, is het en niet anders!!
  Wij, autochtone Nederlanders die zich al jaren samen met hun ouders en grootouders netjes gedragen en keurig hun belastingcenten betalen, worden willens en wetens door de huidige kut overheid naar de godverdomme geholpen. Het is inmiddels ver na twaalven, en dus te laat. Het zal alleen maar veregeren in dit door vooral Marokkanen geterroriseerde land. Ik zal pas rustig worden als ik met de neus omhoog lig……

  Like

 2. Victor Van Vosselaer Says:

  Ondanks het feit dat ons rustig leven in de lage landjes aan de Noordzee volledig verpest zijn door een soort volk wiens aanblik reeds braakneigingen oproept, is het nog véél erger gesteld bij onze blonde broeders en zusters met blauwe ogen uit Zweden.
  Heden staat een (zweeds gesproken + uitleg in ’t Nederlands) filmpje bij Angeltjes, waarin die mensen klagen over de DAGELIJKSE + 15 Verkrachtingen in dit mooie land.
  Onnodig de afkomst van dit ongedierte te vermelden…U weet het al !

  Like

 3. Reageert Says:

  Ik weet wel een plek waar ze hun “broeders” kunnen bijstaan…

  http://www.remembering-them.com/

  Like

 4. tristan Says:

  En de enige fractie in het parlement die met oplossingen komt om dit strukturele probleem effectief op te lossen wordt in een cordon sanitaire geplaatst.

  Het moge duidelijk zijn dat alleen echt harde maatregelen deze onverbeterlijke criminelen tot inkeer kunnen brengen.
  Remigratie naar de landen van herkomst van de gehele familie. Want de ouders weigeren iedere vorm van medewerking om hun kinderen in toom te houden en zijn dus direct verantwoordelijk voor hun stuitende gedrag.

  Met o.a. Marokko zullen duidelijke afspraken moeten worden gemaakt over remigratie van deze creaturen. Als dit land niet mee wil werken moeten alle uitkeringen en andere geldstromen voorlopig opgeschort worden. Als dit in strijd zou zijn met EU-regelgeving, mensenrechten en andere (Linkse) smoezen dan moeten deze verdragen per direct worden opgezegd.

  Dit zijn de maatregelen die de PVV wil uitvoeren om deze problematiek daadwerkelijk aan te pakken.

  Ons commentaar op deze maatregelen?
  STEM PVV!
  (voor behoud van ons zelfrespect).

  Like

 5. Bespaar op vaste lasten Says:

  Bespaar op vaste lasten…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 6. Bed & Breakfast Oeren Plage - Flandre Orientale - Belgique - Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast bruges Bed & Breakfast koksidje Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast veurne Bed & Breakfast coxyde Bed & Breakfast oo Says:

  Bed & Breakfast Oeren Plage – Flandre Orientale – Belgique – Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast bruges Bed & Breakfast koksidje Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast veurne Bed & Breakfast coxyde Bed & Breakfast oostduinkerke Bed & Breakfast…

  […]TAFELGESPREKKEN[…]…

  Like

 7. Le Flore - Restaurant de Panne - belgique Says:

  Le Flore – Restaurant de Panne – belgique…

  […]TAFELGESPREKKEN[…]…

  Like

 8. film van foto Says:

  film van foto…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 9. Beyblade Metal Fusion Says:

  Beyblade Metal Fusion…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 10. wie zoek je|iemand kwijt|personen zoeken Says:

  wie zoek je|iemand kwijt|personen zoeken…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 11. Fantastic affiliate software Says:

  Fantastic affiliate software…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 12. freegames.hostei - *Gratis online spellen* Says:

  freegames.hostei – *Gratis online spellen*…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 13. chambery airport transfers Says:

  chambery airport transfers…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 14. Anaalstartkabel Says:

  Anaalstartkabel…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 15. high quality Says:

  high quality…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: