Het land van Boslim.

Lotgenoten… De term ‘Cordon Sanitaire’ duikt steeds vaker op, maar wat is ‘t? Ik dacht eerst nog aan een soort wc-matje wat verdwaalde druppels pis op moet vangen, opdat de onderliggende vloertegels verschoond blijven van stinkende urine.
Als we deze hersenaderlating van mijner hand omschalen naar de politiek, zit ik er niet ver naast.
Het toilet staat gelijk aan de Tweede Kamer, het bid wc-matje vertegenwoordigt de huidige linxe partijen en de stinkende urine? Wie anders. Dat is Oom Geert met ‘zijn racistische houding jegens onze Moslims’.

Na de Klittenunie van schaamhaarverzamelaar Dré Rouvoet, Fatima Halalsema van Groenlinx, A. Pechtold van Dhimmi ’66 en A. Kant van de tomatenklup EsPee, komt nu Wouter Boslim met zijn onthutsende mededeling:

‘PvdA-leider Wouter Bos sluit een coalitie met de PVV uit. Hij noemt het ‘volstrekt ondenkbaar‘ dat zijn partij ooit met Geert Wilders regeert’.

Het Nederland van Wilders is ‘vervelend, koud en kil’, volgens deze Wouter. Nee, dan het Nederland van Boslim. ‘Warm en solidair’, zoals hij graag roeptoetert. Aannemelijk is het feit dat deze Pak van de Arbeiders-slogan alleen geldt voor mensen met een dubbel paspoort.
Het land van Wouter is derhalve Islamitisch, gevaarlijk en verloren.

Maar goed, wat wil je ook als je schertsfiguren als Aboe de Grote en Salafist Markoek tot je persoonlijke vrienden rekent.
Wilders strijdt tegen vrouwenonderdrukking, apartheid, haathutten welke als paddenstoelen uit de Hollandsche klei schieten, Marokkaanse straatterroristen, een niet te stoppen geldstroom naar warmere oorden, omdat men dáár ook ‘recht’ heeft op diverse uitkeringen, kienderbaislag enz.

Mensen zoals Wilders willen dit een halt toe roepen, maar wordt voor ’t gemak weggezet als een macabere racist of NSB-er. Dit gegeven staat gelijk aan het verraden van je eigen volck.
Dit is overigens niets nieuws. Ten tijde van de Holocaust stonden Nederlandsche ambtenaren maar wat graag te wapperen met de bevolkingsregisters. Opdat de Nederlandsche Joden zo spoedig mogelijk gedeporteerd konden worden. Op weg naar de vernietigingskampen.

Het openlijk monddood maken, negeren en buitensluiten van Wilders is ronduit beschamend, ondemocratisch en walgelijk.

Stem daarom PVV!

Advertenties

6 Reacties to “Het land van Boslim.”

 1. breinbrouwsels Says:

  En zo is ’t maar net. Ze moeten de krokodil wel voeren anders houden ze geen stemvee meer over. En maar lekker dagdromen dat de dankbare kroko straks lief voor ze is. Als er eens iemand de Kamer uitloopt hebben ze de kwek vol met blabla over dat echte democraten dat niet doen. En nu vlechten ze een prachtig cordon sanitaire om de PVV heen.

  Like

 2. Harm Schouten Says:

  Welke PvdA politicus heeft bij de laatste verkiezingen ook al weer gezegd dat regeren met het CDA “ondenkbaar”?
  Eh, juist ja, beroepsleugenaar en draaikont kabouter Boslim.
  Dit soort ondemocratisch gehuichel werkt alleen maar in het voordeel van de PVV.
  Goed gedaan jochie.

  Like

 3. Maci Says:

  Hoe meer drenzen en dramdreigen door de bestaande partijen, hoe meer stemmen voor de PVV. Het putje is zo langzamerhand bereikt voor de normale mensch.
  Ik ben benieuwd naar de uitslag van 4 juni.
  De paniek slaat toe bij de partijen die minder gaan scoren dan de PVV.
  Hoe meer panisch sanitair geworstel, des te meer stemmen voor de PVV.
  Groet, Maci

  Like

 4. breinbrouwsels Says:

  Zoals altijd zie ik hier ook een samenzwering in van de gevestigde Heerschers. Zorg ervoor dat Geert zoveel mogelijk stemmen krijgt en dus een regering moet vormen. Laat hem de rotzooi proberen op te ruimen. Iedereen in de oppositie. Rotzooi opruimen lukt niet. Stemvee boos. Geert krijgt bij de daarop volgende verkiezingen de zak en alle vorige Heerschers zijn weer terug. Zoiets?

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Gewoon allemaal PVV stemmen. Zijn we van alle gedonder af.
  Al die andere partijen zijn nog niet toe aan een democratie: zij sluiten iedere samenwerking uit zonder op de uitslag van de stembus te wachten.

  Like

 6. Essie Says:

  Een piepkleine vraag: Wat heeft de Islam jullie aangedaan? Jullie kijken niet naar alle moslims, jullie kijken alleen maar naar de extremisten die zich een moslim durven te noemen! ALs iemand extreem is, is ie geen moslim, want moslims meoten aardig zijn , niet vermoorden, en respect hebben. Maar jullie hebben weinig respect gekend…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: