Nu ook politie gestenigd in Gouda.

Landgenoten… Heb ik iets gemist? In mijn optiek is de Sharia in Gouda al ingevoerd. Alwaar wij onlangs nog op de hoogte gesteld werden van de brute steniging van twee witzusjes, komt Elsevier nu met een tergend bericht dat ook politiemensen gestenigd worden:

‘De politie van regio Hollands Midden laat jongeren die in Gouda een politieauto met stenen bekogelden lopen, omdat dit geen misdaad is maar BALDADIGHEID

Chris van Egmond. Politiewoordvoerder: ‘Stenen gooien naar de politie is niet zo bijzonder, dat gebeurt overal’

Welnu, dan is het wegtreiteren van bejaarden, homo’s en lesbo’s ook niet zo bijzonder, dat gebeurt ook overal. Dan zijn de dagelijkse gewapende overvallen ook niet zo bijzonder, dat gebeurt ook overal. Dan zijn de beestachtige mishandelingen jegens buschauffeurs ook niet zo bijzonder, dat gebeurt ook overal.
Vallen deze ernstige vergrijpen dus ook onder ‘baldadigheid’?

Na gestenigd te zijn, herkende de ‘politie’ vier bendeleden, maar kon hen helaas niet aanhouden… Vandaag de dag verzint de ‘politie’ immers krampachtig een verzachtende term voor dit soort misdrijven, om zodoende dit gewelddadig crapuul slechts met een bekeuring van € 90.- naar huisch te kunnen sturen. Nee, oppakken kon niet, het viel onder ‘baldadigheid’…
‘Baldadigheid’, landgenoten. Dit kernwoord kon nog wel eens hele hoge ogen gaan gooien in dit ronduit beschamende land. Op korte termijn zullen meer van dit soort aanslagen jegens de ‘politie’, Hollandsche vrouwen en ouden van dagen vallen onder de noemer ‘baldadigheid’.

Ik acht de kans groot dat linxe angsthazen weldra gesoepsidieerde steniging-cursussen gaan verzorgen, ten behoeve van deze Prachtjongeren. Zelf houten oefenpoppen meenemen. Er heerst wel een streng toegangsbeleid. Zo moet men minimaal een omvangrijk strafblad kunnen overleggen, een woestijn-religie aanhangen, in het bezit zijn van een gestolen scootah en een ernstige afkeer hebben van gezag, blankmeisjes, PVV-kiezers en andere racisten.

Voor wegwerpstenen wordt gezorgd. Na gebleken bekwaamheid, zal men feestelijk beloond worden met een certificaat. Geslaagd!
Onze regenten zullen ons zalvende woorden toespreken en ons geruststellen dat onder deze bevolkingsgroep zich ook welwillende mensen bevinden die het ‘geweldig goed doen in onze samenleving’.

Lacht u er maar om, waarde lezers.
Laten we de proef eens op de som nemen en eerdaags een VW-Golf – bevuild met Marokkaanse halfapen – trakteren op een steniging. Uit het niets wordt u binnen no-time omringd door een cordon ‘politiemensen’ die u zonder pardon in de boeien kletsen en hardhandig afvoeren naar het politiebureau. U zal beticht worden van grove mishandeling, racisme, intolerantie, onverdraagzaamheid en een ‘laffe aanval jegens Moslims in het algemeen’.

Onze Beschermende leider Balkenbrij zal in een extra nieuwsuitzending verbolgen reageren op deze ‘laaghartige aanslag’ en tegelijkertijd vaststellen dat ‘extreem rechts sterk oprukt in Nederland’.

Iedereen sterkte in dit krankzinnige land.

STEM PVV!

Advertenties

4 Reacties to “Nu ook politie gestenigd in Gouda.”

 1. Cosmopoliman Says:

  Tsja, tijdens een streetrace een kind overhoop rijden wordt nu ook onder de mantel van Baldadigheid bedekt.

  Straks kom je alleen NIET meer weg met het moedwillig bekernbommen van je buurvrouw of -land!!

  Moet niet gekker worden!

  Like

 2. Vikingdread Says:

  Iedere dag hoop ik dat we in Nederland het dieptepunt bereikt hebben, maar gelukkig kan het altijd weer een tandje erger.

  De politie is een schande voor het uniform waarin ze lopen.

  Geert for president

  Like

 3. tristan Says:

  In de moslimenclave Gouda gebeuren toch wel zaken die zelfs de meest tolerante en verdraagzame autochtoon de wenkbrauwen doen fronsen.

  Baldadigheid door Marokkaanse rotjochies? Culturele uitingen van een gediscrimineerde minderheid? Religieuze oprispingen als een opiniemaker ritueel wordt geslacht en onze ouden van dagen (ongelovigen dus) worden beroofd en mishandeld?
  De terminologie van de geitenwollensokkenbrigade is bijzonder vindingrijk als het gaat om de stuitende criminaliteit van onze medelanders toe te dekken en te bagatelliseren.

  Er zijn overigens nog argeloze autochtonen die werkelijk in de veronderstelling leven dat die boete van 90 Euro stipt op tijd wordt betaald door die baldadige elementen. Forget it! De eerste Marokkaan of Antilliaan die een boete betaald aan de witman die moet nog geboren worden. In bijzondere gevallen is er echter een potje van de Gem. Sociale Dienst waaruit geput kan worden om het gezicht te redden van Justitie en andere instanties.
  Intussen is ons het lachen vergaan en denken wij nu er nu ernstig over om op oom Geert te gaan stemmen willen wij in de toekomst nog veilig over straat zonder stengun of een AK 47 als preventief middel om al dit cultuurgeweld te overleven.

  Gelukkig is er ook nog goed nieuws voor de autochtoon; binnenkort staan hier de Somalische piraten terecht op verdenking van zeeschuimerij en aanverwante praktijken. Gewetenloze asieladvocaten rekenen op vrijspraak bij gebrek aan harde bewijzen en de kans is niet gering dat ons corps wijkregisseurs en buurtvaders wordt versterkt met deze ex-piraten die naadloos passen in het vereiste profiel van deze hulpverleners. Talloze ex-kindsoldaten, radicale moslims, beroepscriminelen en andere cultuurverrijkers zijn hun al voorgegaan.
  Dus op korte termijn lopen in Gouda deze creaturen rond om de politie bij te staan in de hulpverlening aan deze kansarme jongeren.
  Wij – als alerte autochtonen – vrezen echter dat het programma ‘Opsporing Verzocht’ vele nieuwe zaken zal moeten behandelen want deze criminelen zijn niet vatbaar voor inkeer en rehabilitatie.

  Inmiddels is oom Geert ingelicht over deze zaken en er zullen vragen worden gesteld aan de verantwoordelijke bewindslieden.
  “Wij hebben de vinger aan de pols en keuren dit gedrag af en er zullen keiharde maatregelen worden genomen door de bevoegde autoriteiten”.
  De autochtoon weet dan inmiddels hoe laat het is (5 voor 12) en gaat over tot de orde van de dag.

  ER GEBEURT DUS NIETS…

  Wie echter niet horen wil zal moeten voelen en een probaat middel is de stembus die wij gaan gebruiken als vlammend protest tegen de Overheid en de gevestigde politiek.

  Genoeg is genoeg; stem PVV!

  Like

 4. Arie Says:

  Dit is inderdaad een bizar nieuwtje. De politie met stenen bekogelen is kennelijk minder ernstig dan door rood licht rijden, om maar eens iets te noemen. Daar staat een boete op van € 150,00. Ook een hoop snelheidsovertredingen brengen een hoger bedrag op. Wie kan er nog respect hebben voor de politie als zelfs de overheid geweld tegen haar eigen dienaren zo goedkoop afdoet?

  Ik vraag me wat er gebeurt als zo’n steen raak is en een agent verwondt. In mijn argeloosheid ben ik geneigd te denken dat er dan sprake is van ‘mishandeling’ al of niet met voorbedachte rade. Volgens het Wetboek van Strafrecht staat op mishandeling een gevangenisstraf van maximaal twee jaar of een geldboete van maximaal € 18.500,– Da’s andere koek. Het hangt ervan af WIE de bewuste steen gooit, vermoed ik. Verder zou ik graag willen weten of het bekogelen van ‘gewone’ mensen en ‘gewone’ auto’s ook onder de € 90,00 richtlijn valt. Als de overheid consequent is niet, want overtredingen tegen gezagsdragers worden in de regel strenger bestraft dan overtredingen tegen gewone mensen. Een boete van ca. € 50,00 lijkt me op zijn plaats, maar dat is puur mijn persoonlijke inschatting. Er zitten dus nog wel wat juridische haken en ogen aan dit besluit……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: