Festival: 40 jaar Marokkanen in NL.

Rabbae-Mohammed-cp-4584308Landgenoten… Boilingpoints komt nu met een joekel van een uit-tip. Vanaf maandag a.s. hoort u eigenlijk in Den Haag te zijn. In de Hofstad vindt immers het ‘Festival 40 jaar Marokkaanse Migratie’ plaats. Een beetje politiek-correcte Nederlander gaat hier natuurlijk naar toe. In deze feestweek ‘vieren’ wij het feit dat 40 jaar geleden Nederland en Marokko een overeenkomst sloten over de werving van gastarbeiders.

Aanvankelijk werden deze mensen naar Holland gehaald om onze toiletten schoon te maken, maar al gauw werd duidelijk dat het simuleren van vage rug en spierklachten een veel hoger rendement opleverde. De bedoeling was dat deze ijverige arbeiders met hun ferme wc-borstels na gedane arbeid weer terug zouden keren naar warmere oorden, maar daar wilde men niets van weten. Integendeel: in het kader van de alom gevreesde ‘eenzaamheid’ werden de achtergebleven familieleden ingevlogen.
Moeke, met haar permanent in werking zijnde baarmoeder, werd pardoes van een berggeit afgetrokken en de al eerder te water gelaten koters volgden gedwee. De rest is geschiedenis.

Terug naar het festival. Georganiseerd door de ondraaglijke Mohammed Rabbae. Deze foutlinkse haarbal heeft een pleemobiel-kapsel wat nog slechter zit dan het peperdure bankstel van Jan des Bouvrie. Meneer durfde Wilders zelfs te vergelijken met Hitler.
Enfin, u zult zich niet vervelen op dit oer-Hollandsche festival: er zijn debatten, lezingen, films, muziek, toneel en sport. Ook trekt er een rijdende tentoonstelling door de stad. De nu al zeer omstreden ‘Rif-tour’.

Ondertussen trekt er een karavaan criminele Rif-aapjes – bewapend en al – van de totaal kaalgevreten Diamantbuurt naar Almere, om gewapende overvallen te plegen op hardwerkende ondernemers. Mogen wij de term ‘Rif-tour’ hier ook voor gebruiken, vriend Rabbae?

Hier volgt de link naar de website die verdacht veel wegheeft van een sterk staaltje Marokkanen-propaganda. Wees alert, alleen geharde lezers zijn hier tegen bestand. 40 jaar migratie punt en el.

Even wat kernwoorden. ‘Succes, hoog niveau en participatie’.

Maar hoe komt het toch dat de hedendaagse rel-Marokkaan zo’n afwijkend gedrag vertoont?

‘Het is vaak niet duidelijk waarom deze groep jongeren zich anders manifesteert dan de rest. Mogelijk heeft dit gedrag, naast het groepsgedrag van jongeren in het algemeen tijdens de pubertijd, te maken met de sociaal-maatschappelijke positie waarin zij opgroeien en met factoren die te maken hebben met de positie in de samenleving, zoals werkloosheid, achterstelling, uitsluiting, discriminatie, provocatie, beledigingen, enzovoorts. Ook de tegenstrijdige eisen die vaak aan deze jongeren worden gesteld spelen een rol. Het is voor deze jongeren moeilijk om aan alle verwachtingen te voldoen waardoor ze uit balans raken. Sommige van deze jongeren glijden af naar drugs en criminaliteit of dreigen te radicaliseren. Ook de media speelt een belangrijke rol in het uitlichten van deze kleine groep jongeren. Politici spelen op hun beurt weer in op de berichtgeving in de media om hiermee stemmen te trekken.

Anders gezegd: wij blankmensen zijn hier debet aan. ‘Achterstelling, uitsluiting, discriminatie, provocatie, beledigingen, enzovoorts…’
Uw schuld dus!

Ik kan het nu echt niet meer binnenhouden. Even een emmer zoeken.

PS. Wie soepsidieert deze ongein? STEM PVV!

Advertenties

17 Reacties to “Festival: 40 jaar Marokkanen in NL.”

 1. Gerda Deckzeijl Says:

  Zag gisteravond die eenvandaag-reportage over een 61-jarige Mocro die in 1969 naar Nederland kwam. Toen zijn ingepakte ega en dochter in beeld kwamen, moest ik direct aan de volgende pagina denken:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8364
  Want de “outfits” van moeder en dochter zijn voor mij het zoveelste keiharde bewijs dat ze NOOIT ZULLEN integreren.
  Dit omdat die KUT-koran(die overigens gewoon is verzonnen)hen dat verbiedt!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8383

  Like

 2. TWITVB Says:

  Hoe durven ze dit te vieren! Stelletje uitvreters, ga je eerst eens wat beter gedragen in het gastland!

  Like

 3. tristan Says:

  ‘Binnen zonder Kloppen’. Dit geruchtmakende boek van Pieter Lakeman laat geen spaan heel van de Linkse mythe dat de gastarbeiders een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de economische groei van ons land. Zij hebben onze gemeenschap minimaal 70 miljard Euro gekost en dat is een voorzichtige schatting. Veruit de meesten zijn op eigen gelegenheid naar ons land gekomen zonder bemiddeling van de wervingsbureau’s die eind jaren 60 in Turkije en Marokko actief waren.

  Al snel bleken die bureau’s overbodig daar begin jaren 70 onze economie terugliep en de werkloosheid sterk toenam. Daar kwam midden jaren 70 een oliecrisis bovenop met als (noodlottig) gevolg een afspraak tussen de toenmalige EEG en de Arabische olieproducerende landen die er op neerkwam dat er betaalbare olie zou worden geleverd in ruil voor vrije moslimimmigratie naar West-Europa. De emigratielanden moesten beloven respect te tonen voor de Religie en de Cultuur van deze immigranten. Daarna kwam de gezinshereniging massaal op gang met als resultaat dat de Islam hier bezig is een dominante positie in te nemen ten koste van de autochtone bevolking.

  Als we het sujet Mohammed Rabbae met deze wetenschappelijk onderbouwde feiten zouden confronteren zou de goede man waarschijnlijk zijn zelfbeheersing verliezen en troost zoeken bij figuren als Spong, Meulenbelt, Wallage, Pronk, Terpstra en noem het hele zooitje prominente Linksmensen maar op. Slechts het rammelen van de subsidiebuidel zou dit creatuur weer tot bedaren kunnen brengen.

  Maar hebben die gastarbeiders en hun nazaten dan helemaal geen nuttige funktie in ons land? vraagt de argeloze autochtoon.
  Jazeker; de Islamisering ligt op koers, de ghetto’s funktioneren volgens Linkse politici uitmuntend, er is volop vers stemvee voor de PVDA en GroenLinks. De penitentiaire inrichtingen hebben ruim voldoende cliënten van moslimsignatuur en de importhuwelijken vinden nog steeds plaats want de schizofrene kansenjongeren moeten ook aan de vrouw worden gebracht en zodoende goed worden verzorgd.

  Maar die Marokkaanse rotjochies dan die een strukturele plaag zijn voor menige ambtenaar, buschauffeur, bromsnor en andere kwetsbare groepen in onze samenleving?

  ‘Dat is allemaal de schuld van die akelige Geert Wilders die makkelijk wil scoren via de ruggen van de moslims, asielzoekers, Antillianen en andere zielige medelanders’.

  40 JAAR MAROKKANEN IN NEDERLAND met als gevolg;

  40 jaar politieke correctheid.
  40 jaar sterk gestegen criminaliteit.
  40 jaar intimidatie.
  40 jaar zonder diploma van school.
  40 jaar dezelfde capuchon (zijn erfstukken).
  40 jaar dezelfde hoofddoek (zijn erfstukken)
  40 jaar dezelfde besnijdenisset (zijn erfstukken).
  40 jaar pijn in de rug (op advies van de imam).
  40 jaar ellende voor de autochtoon.
  40 jaar arbeidsongeschikt wegens religieuze redenen (op advies van een Grootmoefti in Mekka).

  EN TOEN? …………………….TOEN KWAM GEERT WILDERS!!!

  STEM PVV!

  Like

 4. SirCumSized Says:

  Nog een toevoeging op hoe het komt dat de hedendaagse Marokkaan zo’n afwijkend gedrag vertoont?

  De hedendaagse Marokkaan heeft een verhoogd risico op het hebben van enige vormen van schizofrenie; dit verhoogde risico is door de recente generaties heen ontstaan omdat het in bepaalde gedeelten van Marokko zeer normaal is om te trouwen met neven en nichten. Hierdoor is de kans op erfelijk doorgegeven schizofrenie aan Marokkanen vijfmaal zo hoog als bij autochtonen. Schizofrenie kenmerkt zich door waanbeelden en hallucinaties; deze psychoses kunnen overigens getriggerd worden door het gebruik van verdovende middelen zoals cannabis en opiaten.

  Dus alleen uitgaan van sociaal-maatschappelijke factoren is wel heel gemakkelijk; er spelen diverse andere factoren een rol en ook psycho-sociale factoren maar als daar teveel aandacht aan wordt gegeven dan hebben we Nederland helemaal op de kast. Want om bepaalse Berber-aapjes psychiatrische gevallen te noemen dat kan natuurlijk niet, hè?

  Was getekend,

  Dr. SirCumSized

  Like

 5. Arie Says:

  Dit mag je gerust (een poging tot) hersenspoeling noemen. Geen woord over de problemen die Marokkanen veroorzaken, alleen over de problemen die ze ondervinden. Ach, ach, ach, na 40 jaar in Nederland nog steeds onbegrip, achterstelling en discriminatie door die verfoeide autochtonen. Het tekent de wilskracht en de volharding die deze ondergewaarde minderheid aan de dag legt.

  Het is, ook op dit log, al vaker gezegd: in Nederland wonen mensen met ca 180, of nog meer nationaliteiten. Slechts een handje vol daarvan zorgt structureel voor problemen. Marokkanen staan met stip op één. Als wij Nederlanders werkelijk zo onverdraagzaam en racistisch zouden zijn, zouden dan niet ALLE minderheden het zwaar hebben? En waarom gaat de migratie, ook van Marokkanen, schijnbaar eindeloos door? Het tot in de treure herhaalde discriminatie-werklooheid-achterstelling verhaaltje wordt nog belachelijker als je bedenkt dat Marokkanen het nou niet bepaald UITSLUITEND in Nederland slecht doen. In alle Europese landen waar een grote groep Marokkanen woont, zorgen ze voor problemen. Als je, dit aanmerking nemend, nog steeds niet op het idee komt dat de oorzaak van de ellende wel eens bij Marokkanen zelf zou kunnen liggen, is er echt iets mis met je denkvermorgen.

  50 jaar is een nog veel betere aanleiding om iets te vieren dan 40 jaar van het een of ander. Dat zal wel betekenen dat over 10 jaar helemaal groots uitgepakt wordt met herdenkingen en manifestaties in het gehele land. Of zijn we dan al zo ver dat het einde van het onafhankelijk land Nederland ‘gevierd’ wordt? Ik moet er niet aan denken, maar juist die dingen waar ik niet aan wil denken gebeuren tegenwoordig steeds vaker.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Het feest is toch al lang bezig in Gouda, Rotterdam, Scheveningen, Ede, Gorkum, Amsterdam, Maastricht, Heerlen, Tilburg enz.
  Inderdaad de finnen verpesten hier alles, geleid door de neoNSB-ers van Groenslinks en pvda.
  Er valt niks te vieren, alleen maar uit te zetten!
  Ik stem natuurlijk PVV.

  Like

 7. toetssteen Says:

  Een kleine aanvulling op SirCumSized. Stel dat u trouwt met een neef of nicht(ik hou het algemeen omdat ik niet weet of u van de mannelijke of vrouwelijke kunne bent) dan is voor een doorsnee autochtoon het risico verhoogd op een kind met de aanleg voor schizofrenie. Wat er gebeurt als men constant binnen de familie trouwt. Naar mijn smaak zouden we het moeten veroordelen als zijnde incest. Want wat is het anders als uw vader en moeder ook al neef en nicht zijn? En opa en oma ook…..

  Like

 8. Anton Says:

  Bedankt voor de uit-tip Boilingpoints. Maar eh, nee, deze kelk laat ik liever aan mij voorbijgaan. Ook masochisme kent zijn grenzen :), maar misschien niet voor figuren als Halsema en dergelijke. Die kennelijk niet genoeg kunnen krijgen van addergebroed. Wat een onprettig land om in te leven is Nederland in die 40 jaar geworden. Vieren? Mijn zolen!

  Like

 9. Anton Says:

  Hee, wat grappig. Ineens zie ik daar in mijn schrijven onbedoeld een icoontje verschijnen. Ik had dubbele punt : met haakje sluiten ) ingetypt. Bij wijze van smiley. Zoiets heb ik hier nog niet eerder gezien, en ik vraag mij af of dit nieuw is of dat het er altijd al in zat. Ik probeer nu voor de aardigheid gewoon twee andere dingen 🙂 en :-\ om te zien of dit hetzelfde effect heeft.

  Like

 10. Boilingpoints Says:

  At Anton: Die lachgezichtjes zaten er altijd al in… Als het goed is kan je de meeste codes gebruiken.

  Like

 11. NickN Says:

  Zo ken ik je weer een mooi verhaal!

  Like

 12. Ronald Says:

  werkloosheid, achterstelling, uitsluiting, discriminatie, provocatie, beledigingen

  … ik dacht eigenlijk dat je hiermee de autochtone Nederlanders bedoelde, maar het bleek om de nieuwe “Nederlanders” te gaan…

  Like

 13. Lisa Says:

  Ik ga feest vieren als ze emigreren,wil zonodig geld storten.

  Like

 14. 100%Moslim Says:

  Denken jullie echt dat wij dit pikken! Waar slaat dit op1

  Like

 15. Marokkaanse Nederlander Says:

  Bovenstaand verhaal over schyzofrenie is werkelijk te achterlijk voor woorden gewoon.

  Schyzofrenie komt overal voor, om in Nederland te beginnen, de psychiatrische inrichtingen zitten er helaas vol mee, met de nadruk op helaas, het is een nare ziekte.

  Zo zou je dan ook stellen, waarom worden er in Nederland zoveel mongooltjes geboren en bij Marokkanen zeer zeer sporadisch? Moeten we dat ook weer onderzoeken?

  Mens stop mensen niet in een hokje en spot niet met ziektes idioot.

  Like

 16. Marokkaanse Nederlander Says:

  Trouwens bovenstaand volkje heeft altijd wel iets , de onvrede en haat zit diepgeworteld, als het niet om Marokkanen ging , dan ging het wel om een ander volk, het zijn de pesters onder de volwassenen.

  Ze zijn het onkruid van deze samenleving zelve, alleen ze hebben het niet door, door dan maar naar Marokkanen en andere allochtonen te wijzen, zo is het ook begonnen bij Hitler, altijd een ander volk de dupe stellen.

  Like

 17. etoile Says:

  Trouwens bovenstaand volkje heeft altijd wel iets , de onvrede en haat zit diepgeworteld, als het niet om Marokkanen ging , dan ging het wel om een ander volk, het zijn de pesters onder de volwassenen.

  Ze zijn het onkruid van deze samenleving zelve, alleen ze hebben het niet door, door dan maar naar Marokkanen en andere allochtonen te wijzen, zo is het ook begonnen bij Hitler, altijd een ander volk de dupe stellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: