‘Nationaal Islam Congres’ *kotst*

Lectori Salutem!

Het begint nu echt griezelig te worden, lotgenoten. De Grote Overname komt met rasse schreden dichterbij. Afgelopen zondag mocht Nederland met haar angstige bewindslieden de radicale foutbaard Khalid Yasin (weer) verwelkomen. Zoals u weet, komt een Muzelman met dubieuze bedoelingen nooit alleen. Behalve deze Yasin, kwamen er nog twee ari-behari’s naar het ‘eerste Nationaal Islam Congres’. Jawohl, Nederland heeft er weer een primeur bij!

Het is natuurlijk onverbloemd schandalig dat deze staatsgevaarlijke foutbaarden in Nederland alle ruimte krijgen om hun godsgruwelijke pleuris-Islam te mogen promoten. De toon op dit soort ‘congressen’ wordt ook steeds harder en dwingender:

‘De islam zal de overhand krijgen’, voorspelt sjeik Khalid Yasin. ‘Ook al haten de ongelovigen, afgodendienaars en hypocriete moslims dat’.

‘De definitie van islam is niet vrede’, stelde Al-Haddad. ‘Moslims die dat beweren, hebben een minderwaardigheidscomplex. Islam betekent overgave. Aan de wil van de schepper.’ Alleen Allah mag wetten maken, meent Al-Haddad. Het probleem aan democratie vindt hij dat mensen het nooit eens worden. ‘De islamitische oplossing is dat een externe, onbevooroordeelde autoriteit beslist. God.’

En dan hebben we nog gezwel nr. drie: ‘vriend’ Bilal Philips. Vreemde achternaam. Oh, we hebben hier natuurlijk te maken met een verLICHTe moslim. Die zijn volgens Balkenende totaal ongevaarlijk, dus geen zorgen.
Gezwel nr. twee, Al-Haddad kwam met een uitspraak die onze regenten toch enigszins aan het twijfelen moet brengen:

‘Al-Haddad spoorde Nederlandse moslims aan om SHARIARECHTBANKEN TE EISEN die islamitisch familierecht toepassen. ‘Het kan niet anders. Het aantal moslims groeit snel. Halal vlees doen ze ook – alsof dat geen sharia is. Zeg: ik ben een Nederlandse burger en je MÓET me dat geven.’

Godverdomme! Optiefen met deze afgrijselijke kutbaarden! Vandaag de dag is deze Yasin kind aan huis in dit totaal kaalgevreten land. Meneer komt steeds vaker ‘op bezoek’ en neemt zelfs zijn radicale vriendjes mee.
Onze ‘politici’ hebben dit land allang verkocht en laten de inheemse bevolking mooi de tiefus krijgen.

Stop het kwaadaardige gezwel!

STEM PVV!

Advertenties

17 Reacties to “‘Nationaal Islam Congres’ *kotst*”

 1. Vikingdread Says:

  Ik zeg: fantastisch dat islam congres!

  Waaom? Simpel: die baardmanzen tonen zelf hun ware aard en maken voor iedereen duidelijk wat de ware agenda van de islam is.

  Daar kan eigenlijk geen Fitna 2 tegen op.

  Ik hoop dat flink wat linksmensen de citaten van de heren haatbaarden te zien krijgen, opdat ook bij hen de (toch wel heel grote) schellen van de ogen vallen.

  Of ben ik nu te optimistisch 😉

  Like

 2. TWITVB Says:

  Opfukken met die haarbaarden.

  En haatsnorren:
  http://thewestistheverybest.punt.nl/?id=461590&r=1&tbl_archief=&

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Voor O.K dé GILLER van de dag.
  Niet dat haatzaaien, halal enz,enz, . . .dat ken ik zo langzamerhand wel, MAAR.

  Antwoord op de vraag waarom onder de isalam slecht onderwijs voorkomt (vanzelfsprekend is):
  Wat willen jullie?? Dat je kinderen “directeur” worden of dat zij “IN HET P A R A D IJ S” komen????

  Like

 4. tristan Says:

  De 1e editie van een jaarlijkse bijeenkomst om de Islamisering van ons land te inventariseren en nieuwe richtlijnen te verstrekken.

  Onze gevestigde politiek denkt echter dat men daar druk bezig is met een dialoog om de poldermoslim gestalte te geven die hét voorbeeld is van een geslaagde integratie.
  Wij worden dus stevig in de maling genomen door deze verzameling haatpredikers die soms zelfs in eigen land niet meer welkom zijn vanwege hun radicale gedachtengoed en hun ‘contacten’ met de beroemde 72 maagden.

  Men vraagt zich af wat er zou gebeuren als oom Geert plotseling dit congres zou vereren met zijn aanwezigheid. Stel u zich voor de paniek die zou uitbreken onder de baardmannen die als verschrikte kippen alle kanten oprennen. De fatwa’s die in snel tempo worden uitgesproken en de bomschoenen die door de lucht zweven richting Wilders.
  Maar dit zal niet gebeuren want Geert Wilders heeft nog een missie te vervullen ten behoeve van ons Nederlandse volk die weigert te leven onder het juk van de politieke Islam die oproept tot het invoeren van de sharia en andere exotische praktijken die volkomen haaks staan op onze Westerse samenleving.

  Het moge duidelijk zijn dat ieder jaar de toonzetting van dit congres zal verharden mits er niet krachtdadig wordt ingegrepen. Op een gegeven moment worden de inwoners van de moslimenclave’s opgeroepen de straat op te gaan met spandoeken die een aantal eisen zullen bevatten die er niet om liegen.
  De kans is dan niet gering dat onze Overheid om grootschalige rellen te voorkomen zal toegeven aan deze eisen onder het mom van Godsdienstvrijheid, mensenrechten en EU-regelgeving.

  Maar hoe zit het dan met onze rechten? vraagt de argeloze autochtoon die op advies van Doekle Terpstra en consorten toch op de PVDA heeft gestemd. ‘De autochtonen moeten niet zeuren want we leven in een multiculturele samenleving en we hebben de moslims zelf binnengehaald om onze toiletten schoon te maken’.

  Kan dit onheil nog worden voorkomen?
  Wij geven het denkende deel van onze bevolking het dringende advies om op 4 juni op de PVV te gaan stemmen.
  Deze Verzetsbeweging verdient onze steun in haar strijd tegen de radicale Islam die bezig is om hier een dominante positie te verwerven ten koste van onze Cultuur, Identiteit en de Vrijheid van Meningsuiting.

  Het is ondertussen wel 5 voor 12…

  Like

 5. Fm Radio Streaming Says:

  Congratulation…..

  Like

 6. Fm Radio Streaming Says:

  Sory..That is my posting…I Like meet you

  Like

 7. Arie Says:

  Eindelijk eens een moslim die er gewoon openlijk voor uit komt: de islam betekent geen vrede, maar onderwerping. Volgens mij wordt hier oorspronkelijk mee bedoeld dat moslims zich onderwerpen aan de wil van Allah, maar kennelijk bedoelt deze baardman tevens dat niet-moslims zich aan moslims moeten onderwerpen. Verder maakt hij duidelijk dat moslims hier niet naar toe gekomen zijn om een nuttige bijdrage aan de samenleving te leveren, maar om te EISEN. Moslims zijn uitsluitend geïnteresseerd in moslim-belangen en verder helemaal niets.

  Je zou verwachten dat de laatste multi-culti gelovigen nu wakker worden uit hun vreedzame, wereldvreemde sluimer, maar ik heb er geen enkel vertrouwen in. Ik hoor de commentaren al. “Ach, dat is maar één mening, van één radicale moslim.’ Of: ‘tja dat mag hij zeggen, we hebben hier immers vrijheid van meningsuiting’? Klopt, maar waarom is vrijheid van meningsuiting zo’n groot goed? Omdat je daardoor dingen van een andere kant kunt zien, van mening kunt veranderen, tot nieuwe inzichten kunt komen. Als je toch altijd maar vasthoudt aan je vastgeroeste mening (i.c. de islam is een verrijking van de samenleving, of wat dan ook), hetzij uit domheid, hetzij uit luiheid is vrijheid van meningsuiting ineens een stuk minder waardevol.

  Ik word hier gruwelijk somber van. De baardapen en hoofddoekjes stelen ons land onder ons vandaan en er lijkt niets tegen te doen.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  BP,
  voor mij is de grens ook al lang bereikt.
  Terug naar de zandbak met de mislam en Nederland weer voor ons.

  Like

 9. toetssteen Says:

  Elkeen die zich er in verdiept heeft weet dat de horden van de islam altijd de grote steden opzocht. Daar werd de boel ofwel onderworpen of gedood. Vervolgens kon de rest van het land zwoegen en belasting betalen, en zo af en toe een paar duizend leuke jonge meiden en wat jongens. En vooral bealsting betalen! Want wij doen niets, dus ehhhh.
  Vandaar dat de oorspronkelijke bevolking van dat zalige ‘al Andalus’ wegtrok. Land lag braak….. Zelf gaan werken zat er niet in…. Nee toch! Ay en toen was daar ineens Karel Martel. Ieks, en bij het beleg van Wenen die verdoemde koning van Polen! (iets waar wij best nog weleens een mooi standbeeld voor op zouden mogen richten).
  Ik word zo triest van deze nikserigheid die nauwelijks vermeld hoe christenen door de beste gemeente, ummah, gekweld worden en naar het leven gestaan. In Egypte worden varkens op een vreselijke manier vermoord (Partij voor de dieren al gehoord)? Bweh!

  Like

 10. 100%moslim Says:

  Tristan, je hoeft alleen maar je mening te geven. Jij wil blijkbaar een heel boek schrijven hier…

  Like

 11. Hellen Says:

  PARDON , 100 % inbreed ,
  kom jij even vertellen hoeveel woorden Tristan (ONZE VOORZITTER VAN WBOH , KNORANKENNER en VIRTUOOS SCHRIJVER) hier op ONZE site mag plaatsen ?? Tieft is gauw op naar maroc.nl .

  ps In Griekenland gaan de woestijnrovers ook lekker te keer , wat raar toch dat de fans van mo (dtvh) de krankzinnige en epileptische pedofiel overal in Europa uitgekotst worden .

  Like

 12. Hellen Says:

  @ Speciaal voor de vreetzamen .

  Sinds 9/11 heeft deze sekte 13.240 DODELIJKE AANSLAGEN gepleegd , en dan zijn er noch hersenloze figuren die dit onder de noemer vreet(d)zaam plempen .

  STEM PVV !!!!!!!!!!!!!!

  Like

 13. 100%Moslim Says:

  Ik vind dat Tristan op moet houden met zijn onnuttige meningen en reacties te plaatsen en een leven moet zoeken. Ik zou maar lekker ff googlen als ik hem was. Heb je niets beters te doen in je leven dan zo racistisch zijn= Jullie zijn net de Nazi´s. Die waren tegen de Joden, en jullie tegen de Moslims.

  Like

 14. Boilingpoints Says:

  At 100% Mislim: Je gaat nu echt te ver. Nooit ouwehoeren over mijn commenters. Het volgende stukkie zal over jou gaan!

  STEM PVV!

  Like

 15. Hellen Says:

  @ BP en WBOH vrienden .

  Ik vond statistieken over 1400 jaar oorlog , veroveringen , verwoestingen en moorden uit naam van de ideologie van mo de epileptische krankzinnige pedofiel , zet U schrap :

  120 MILJOEN Christenen
  270 MILJOEN Ongelovigen
  80 MILJOEN Hindus
  10 MILJOEN Boedhisten

  De (p)islam staat op de eerste plaats wat moorden betreft !

  Like

 16. Vikingdread Says:

  @Hellen,

  Heb je ook een bronvermelding?

  Like

 17. Hellen Says:

  @Vikingdread

  Heb ik via een link gevonden op Faith Freedom
  en Wikipedia .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: