Acht staatshotels moeten dicht.

Landgenoten… Zijn we ongewild in een lugubere B-film beland, of iets van gelijke strekking? Dubbelpaspoorter Albayrak heeft haar melige muil weer es open getrokken en komt met onverklaarbaar nieuwsch:

‘Het kabinet sluit de komende jaren acht gevangenissen. Daarmee verdwijnen er 1.350 cellen in Nederland. Ook de bouw van nieuwe inrichtingen gaan niet door.’

Volgens deze Turk, met haar bedenkelijke uitspraken inzake de Armeense Genocide, heeft Nederland te kampen met een aanzienlijk cellenoverschot… Het antoniem van cellenoverschot is cellentekort en dat speelt zich met name af onder de hersenpan van deze erbarmelijke Albayrak. Een chronisch hersencellentekort is haar helaas ten deel gevallen. Zal wel een straf van Allah zijn.

Dit Turkvrouwtje stelt dat de criminaliteit flink is gedaald, dus staan veel cellen leeg…
Wij weten natuurlijk wel beter. Voor moord en doodslag, verkrachting, mishandeling en andere brute misdrijven, schrijven onze ‘rechters’ doodleuk een taakstrafje uit. Los hiervan zitten de Nederlandsche gevangenissen vol met geloofsgenoten van diezelfde Albayrak…
Probeert u maar es een uitzending te bekijken van ‘Opsporing Verzocht’.
Onnozel als ik ben, grijp ik dan direct naar de afstandbediening. Omdat ik dan in de veronderstelling ben dat de kleuren op mijn beeldscherm ‘te donker’ ingesteld staan.

Kort geleden kondigde ene G. Nadorst flinke bezuinigingen aan omtrent ons ‘dienstbare’ politieapparaat. ‘Minder blauw op straat!’ is de nieuwe slogan anno 2009. Of dat nog niet schokkend genoeg is, komt de eerder genoemde Turk met het besluit om ACHT STAATSHOTELS te sluiten…

Heeft deze gevaarlijke idioot dan geen enkele geen kennis van het feit dat bijv. Almerië momenteel overspoeld wordt door een tsunami van gewapende overvallen? Collega-Islamietjes zijn on tour door het geplaagde Nederland, om her en der gewelddadige overvallen te plegen.
Islamitisch luiertuig stenigen twee blankzusjes. Geheel straffeloos. Buschauffeurs en ambulancepersoneel zijn in Holland allang vogelvrij verklaard. Joden en homoseksuelen worden letterlijk uit hun ooit zo vertrouwde buurt verjaagd. Moet ik nog even doorgaan, onzalige boerenturk?

Albayrak zal het allemaal een halalworst wezen. Door de op handen zijnde sluiting van acht gevangenissen, levert dit toch mooi € 30 miljoen op. Dit geld zal naar alle waarschijnlijkheid ten goede komen aan de alsmaar voortdenderende multicul-gekte.
Wellicht kunnen wij dit geld gebruiken om de achterlijke gemeente Winschoten te spekken met het schaamteloze plan om asieligen te huisvesten in hagelnieuwe ‘twee onder één kap-woningen’.

Wij hebben eigenlijk een ander puik plan. Na G. Nadorst, schieten wij ook deze nar de ruimte in. We brengen haar in een keurige baan om de aarde.

Opdat zij geen verdere schade kan aanrichten. STEM PVV!

Advertenties

5 Reacties to “Acht staatshotels moeten dicht.”

 1. toetssteen Says:

  Schijn weer eens vijf kilometer te hard te hebben gereden! Dat dan weer wel.

  Like

 2. tristan Says:

  8 gevangenissen dicht wegens gebrek aan cliënten?

  Worden deze penitentiaire inrichtingen dan omgebouwd tot luxueuze asielcentra om nog meer economische vluchtelingen te huisvesten? Alles is mogelijk onder het bedenkelijke regime van dit kabinet dat de ogen sluit voor de realiteit. Men kan de TV niet aanzetten of men wordt geconfronteerd met ‘lichtgetinte individuen’ die in verband worden gebracht met roof, fraude, mishandeling, mensensmokkel, afpersing, verkrachting, moord en andere criminele praktijken.

  De autochtoon die met de poten in de modder staat in een Vogelaarwijk en dagelijks bloot staat aan terreur van allochtonen van Antilliaanse en moslimsignatuur moet zich maar zien te redden. De asielzoeker die op een slof en een sandaal ons land binnenkomt wordt vorstelijk gehuisvest in een riante villa in afwachting van de komst van de gehele familie uit tal van exotische oorden.
  Piraten, ex-kindsoldaten, oorlogsmisdadigers, radicale moslims, spiritusdrinkers, zakkenrollers, slechte muzikanten, huurmoordenaars enz. enz. alles is hier welkom en wordt verzorgd van de wieg tot het graf.

  Wee de autochtoon die een woord van protest laat horen; de gehele Linkse kerk en het CDA zal deze onaangepaste inboorling kwalificeren als een racist die wel eens op de PVV zou kunnen gaan stemmen.

  Op 4 juni a.s. gaan de billen bloot.

  Dan zal blijken hoeveel Nederlanders zich niet wensen neer te leggen bij het rampzalige beleid van de huidige regering die aan alles denkt behalve aan de belangen van de eigen bevolking.

  Stem vooral niet politiek-correct.

  STEM DUS PVV!

  Like

 3. toetssteen Says:

  Mee eens Tristan. Kom net van een zeer nette site, eentje die ik een ieder aan wil raden zelfs, DDS, maar ook daar bespeur ik ‘het willen ontkennen’. Maar juist dat ontkennen is zo vreselijk. Het komt op mij over als het zien van een cobra en proberen het beest aan te halen terwijl je had moeten weten dat zo’n serpent je zelfs vanaf een afstand gif in de ogen kan sproeien.

  Like

 4. Ray-van-angeltjes Says:

  De belgen snellen jullie ter hulp : Wij huren cellen voor ons tuig in NL

  België zal zo’n 167 euro per dag per gevangene moeten betalen om in Nederland cellen voor Belgische gedetineerden te huren. Dat zegde minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) dinsdag in de Kamer. Hij werd daar ondervraagd door Stefaan Van Hecke (Groen!), Renaat Landuyt (sp.a), Bart Laeremans (VB) en Mia De Schamphelaere (CD&V).

  De justitieminister zegde dat de onderhandelingen met Nederland over de huur van cellen voor Belgische gevangenen goed verlopen en hopelijk ”binnen de maand” tot een principeakkoord met Nederland leiden. Daarna komt er een Verdrag en dat zal door het Nederlandse en Belgische parlement moeten worden goedgekeurd. Vermoedelijk ook door sommige deelparlementen van België. De Clerck streeft ernaar om de eerste gevangene op 1 januari 2010 naar Nederland te zenden, maar vreest dat dit onhaalbaar is.

  Wortel
  België huurt cellen voor 500 gevangenen in de bajes van Tilburg, waar in totaal 681 gedetineerden kunnen worden gehuisvest. De Clerck ziet Tilburg dan “als een afdeling van de gevangenis van Wortel”. De Belgische wetten voor gedetineerdenrechten en vrijlatingen zullen in Tilburg gelden. Maar als er een moord gebeurt, geldt het Nederlandse recht.

  Alleen gestraften die nog niet in aanmerking komen voor voorwaardelijke invrijheidsstelling (VI) kunnen naar Nederland worden overgebracht. Vanaf het moment dat ze VI kunnen krijgen, komen ze opnieuw naar België. De huur zal België 30 miljoen per jaar kosten, of 167 euro per gedetineerde per dag.

  Vlamingen
  De Tilburgse gevangenis wordt niet gemengd, maar alleen voor Belgische gedetineerden. Wellicht alleen voor Vlamingen omdat de overbevolking hier het hoogst is, namelijk 30%. En ook omdat men niet kan verwachten dat de Nederlandse cipiers Frans moeten leren.

  Tilburg krijgt een Belgische directie, maar de rest van het personeel is Nederlands. De Nederlandse cipiers zullen opgeleid worden in de Belgische wetten.

  JDW

  Like

 5. tristan Says:

  Wat ik als grapje naar voren bracht wordt misschien barre realiteit.

  Staatssecretaris Albayrak (Islamiseringszaken) gaat op verzoek van het CDA en de SP bekijken of de 8 te sluiten gevangenissen omgebouwd kunnen worden tot opvangcentra voor asielzoekers.

  Het zal echter enige aanpassingen vergen zoals het plaatsen van minaretten en het aanstellen van imams voor religieuze begeleiding gezien de signatuur van de gasten die overwegend uit Irak en Somalië komen.
  Voorts een slachthuis voor het diervriendelijk prepareren van geiten en schapen.
  Aan sport en spel wordt ook gedacht; stenen- of schoenengooien naar ongelovige poppen die verdacht veel op Geert Wilders lijken. Ook de watersport wordt niet vergeten, met speedbootjes de Rijn op om grote schepen te paaien en te begeleiden.
  Voor de vrouwen speciale cursussen voor steriel besnijden onder deskundige begeleiding van een bijziende imam.
  De kinderen krijgen voorlichting over chemicaliën die nuttig kunnen zijn voor het verspreiden van cultuur en bijkomende zaken.
  Per opvangcentrum worden 10 asieladvocaten beschikbaar gesteld met directe verbinding met het IND.
  Voorts de nodige tolken, psychiaters, psychologen, verloskundigen, maatschappelijk werkers enz.

  En wie heeft de algehele leiding over dit zooitje ongeregeld? vraagt de alerte autochtoon.

  Generaal Pardon.
  (stem dus PVV).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: