Nederland heeft meer Marokkanen nodig…

Landgenoten… Nieuwsch van afgelopen week, maar daarom niet minder tergend. Hans Martens van het European Policy Center – nooit van gehoord – vindt dat Nederland veel meer Marokkanen nodig heeft. Dat Nederlandsche kutvolk schreeuwt altijd dat hier te veel Marokkanen rondstuiteren, maar het zijn er zelfs te weinig, volgens deze autist.
Sterker nog; De EU moet de poorten wagenwijd open zetten voor Noord-Afrikaanse ‘arbeiders’.

Welnu, Hansworst, wij vinden overduidelijk van niet. Deze Martens wil ons doen geloven dat Noord-Afrikaanse jongeren ‘staan te trappelen om hier te mogen werken…’ Wat een giller! De eerste Marokkaan die een willekeurig bedrijf aan de binnenkant gezien heeft, moet ik nog tegenkomen. Ik heb nog nooit een Marokkaan zien werken, landgenoten, of mag ik dit – want MDI – niet vermelden?

Aan één kant moeten we deze android gelijk geven. Er staan inderdaad hele kuddes Noord-Afrikaanse jongeren te trappelen. Niet om hier te mogen werken, maar om lekker bandeloos de boel op stellen te zetten, kaal te vreten en wat dies meer zij.
Voor de vorm neemt men wat toilet-gerei mee, opdat wij Hollanders in de veronderstelling raken dat men onze toiletten komt reinigen.
Helaas, daar trappen wij niet meer in. In de jaren ’70 van de vorige eeuw zijn we daar met boter en suyker ingetuind, dus dit nooit meer.

Martens gaat zelfs nog een stap verder: ‘er moet veel geld naar landen als Marokko, Toerkije, Algerije en Libië, zodat we deze mensen kunnen opleiden, om ze vervolgens hier te laten werken’. Dacht ’t niet.
Wij kunnen deze op handen zijnde volksverhuizing nu al van minuut tot minuut voorspellen: eerst krijg men heimwee, dan WW en vervolgens een BMW om de nodige bolletjes coke rond te brengen.
Donder es even op met dit woestijnvolk. Deze misplaatste grap gaat ons weer miljarden kosten.
U bent domweg niet welkom, u levert geen enkele bijdrage aan onze maatschappij en voor je ’t weet gooit u weer een belachelijk hoog eisenpakket op tafel.

‘Als we straks allen oud zijn, wie moet ons dan uit de rolstoel halen?’ vraagt Martens zich af. Ten eerste, wie kan voorspellen dat wij straks allen in een rolstoel terecht komen? Ach, wellicht als we weer es gestenigd worden door een roedel laffe Rif-makaken. Dat is goed mogelijk.
En ten tweede, mochten wij in een rolstoel terecht komen, dan willen we absoluut niet overeind geholpen worden door een koeskoesvretende Allahschreeuwert.

Sorry, laat ons dan maar lekker zitten.

STEM PVV!

27 gedachten over “Nederland heeft meer Marokkanen nodig…

  1. Het is ronduit verbijsterend dat de Deense Hans Martens deze onzin
    zonder enige weerstand kan uitkramen.
    Ook een zinnig weerwoord in de media ontbreekt.
    Maakt wederom duidelijk dat de huidige vorm van de EU meer
    schade toe brengt dan men doet voorkomen.
    Misschien helpt de huidige crisis dat meer mensen wakker worden en
    in gaan zien dat we op hellend vlak zijn beland.
    In Spanje is men er nu ook achter gekomen dat het binnenlaten van
    miljoenen kansarme parasieten een blunder van de eerste orde is.
    Meer dan vier miljoen werklozen,met hooguit zes maanden uitkering.
    Marokkaans en ander noord-afrikaans islamtuig heeft de EU niet nodig.

    Like

  2. Dre , hij is weer meesterlijk, man wat heb ik gelachen !!

    Ondanks die wezenloos genaamd Hans Martens .

    STEM PVV !!!!!!!!!

    Like

  3. Dit wereldvreemde sujet heeft blijkbaar banden met de Moslimbroederschap, Anja Meulenbelt of met Bin Laden zelf anders kan ik dit bizarre voorstel niet begrijpen.

    De werkloosheid en de criminaliteit onder Marokkaanse jongeren is buiten alle proporties en alleen de Antillianen scoren nog hoger. (dit heeft onderling al tot enige wrijving geleid).
    Als het aan dit soort lieden zou liggen komt niet alleen Turkije in de EU maar ook landen zoals Marokko, Tunesië en Algerije vanwege historische en culturele banden. Een groot aantal van deze idealisten hebben de sprong al gewaagd en zijn nu druk bezig om onze economie op poten te zetten. In één moeite door zijn ze ook bezig om West-Europa te Islamiseren in opdracht van de imam.

    Onze Verzorgingsstaat (u en ik dus) zorgt ruimhartig voor kindertoeslag, huurtoeslag, zorgtoeslag en de nodige subsidies voor zwem-, fiets- en naaicursussen.
    Tussen deze bedrijven door doet men aan goede werken zoals het ritueel slachten van opiniemakers, docenten respect bijbrengen, knutselen met chemicaliën en het regelmatig bezoeken van winkels om rovertje te spelen.

    Deze cultuurverrijking kost de Nederlandse Staat miljarden aan uitkeringen, subsidies, opknappen van de Vogelaarwijken (die creaturen moeten toch ergens wonen) en het oplappen van bromsnorren, ambulancepersoneel, buschauffeurs, docenten en andere autochtonen die blijkbaar in de weg liepen.
    Dus er kunnen nog wel een paar honderdduizend van deze noeste werkers bij; “want onze toekomst staat op het spel” volgens economen met een vooruitziende blik.

    Voorlopig is onze blik gericht op 4 juni a.s.

    Er moet even afgerekend worden met de Linkse kerk via de stembus.

    Stem PVV! (anders komt de muzelman en de grootmoefti).

    Like

  4. Pfff….. Als je alle reacties van Tristan op wilt schrijven krijgj een heel boek. Hou het ff kort ja, je reacties maken me slaperig. Tristan is vast en zeker ook zo een racistisch oudje zonder enig benut van iets.

    Like

  5. Ik had ook nog nooit gehoord van het EPC, maar even googelen levert het volgende op: ‘Het European Policy Centre (EPC) is een in Brussel gevestigde denktank die als doel heeft om bij te dragen aan de Europese integratie. Dat doet het door het geven van informatie door het organiseren van debat.’ Welnu, mijn bijdrage aan het debat: ‘Wie van het verleden niet leert, wordt door de toekomst gestraft.’ Als wij in Nederland één ding kunnen missen als kiespijn zijn het nog meer ‘harde werkers’ uit het noorden van Afrika. Dat heeft het verleden geleerd.
    Nee, dank u, Hans Martens, wij zitten al vol genoeg. Vrijwel alles beter dan dat 😦 Doe ze maar in je eigen tuin als het zo nodig moet.

    Like

  6. BP,
    een wonder: het schijnt dat Finnen in wezen rotte appelen in rotte manden zijn en dat hun toename niets positiefs oplevert.
    Alleen maar meer rot fruit.
    Zegt een ziener in het NRC (de krant van fout Nederland)
    Je krijgt nog concurrentie BP!.

    Like

  7. @ Leefbarbaar. Het was wel zo handig geweest om het artikel in de NRC bij naam te noemen. Nu ben ik verplicht om die perverse rotkrant door te spitten, en dat verdom ik.

    Like

  8. Mensen doe je niet in een tuin, aangezien het geen planten zijn.Weer een bewijs dat je iq even hoog is als dat van een omgegooid bierblikje.

    Like

  9. Denken jullie dat wij, moslims dit pikken!? Haatbaard, haatsnor, hoofdlap, kut-Kor… Het woord komt niet uit mn toetsenbord! Over racisme gesproken! Jullie zijn geen Nazi’s, jullie zijn erger!

    Like

  10. Misschien was die opmerking over Marokkanen e.d. in de tuin wel een grapje? Marokkanen bij wijze van tuinkabouter? Het praktisch nut is precies hetzelfde: 0,0. Zoiets komt niet in je superieure moslim-brein op he? En hoe moet ik je laatste opmerking begrijpen, 100% moslim? Het lijkt wel een dreigement…… Maar dat kan toch niet? Je bent toch een aanhanger van de religie van de vrede?

    Like

  11. Zojuist een hoopgevende documentaire gezien op Canvas over het oprukkende rechts-extremisme in Europa (Italië/Hongarije/Zweden etc)
    met verstrekkende gevolgen voor 100%moslims. Europa begint eindelijk te ontwaken

    Like

  12. 100 % mislam
    Denken jullie dat wij mislams dit pikken ?? Who the fuck ben jij !
    Lees een paar geschiedenis boeken , dan ontwikkelen je gebrainwashte
    hersenen misschien ooit , en ontdek je dat de islam woestijnrat de moefti van Jeruzalem het eens was met de mensonterende ideeen van nazi rat Hitler en als vriend van de nazi’s zijn hulp aanbood om het Joodse volk uit te roeien , dus plemp je bull shit ergens anders.

    STEM PVV !!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  13. 100%moslim
    U bent een 100% sukkel, U lijkt Lawless of Warabiawel.
    We hebben geen B(l)erbers meer nodig, we hebben er al zat in de bijstand en in de WW.
    Geef Polen,Roemenen,Letlanders,Balten,etc ook eens een kans.
    Stop met mensen te importeren die een dubbele nationaliteit blijven eisen, amper willen integreren, geestelijk leiders er op na houden die te belazerd zijn nederlands te leren(Fawaz!) en zich ook nog willen bemoeien welke naam men zijn kinderen moet geven.
    Mijn allochtone vrouw uit de Filipijnen leerde sneller nederlands dan Fawaz, integreerde sneller dan nogal wat wereldvreemde imams die je beter ipap kunt noemen omdat er nooit een vrouw aan te pas komt.
    Als U stelt dat wij erger dan nazi’s zijn dan toch maar eens het advies eens wat te lezen over de toemalige grootmo(e)fti van Jeruzalem die vrolijk samenwerkte met Hitler. De islam wordt niet voor niks de ideologie van woestijnnazi’s genoemd. U mag die mofti uiteraard mufti noemen, maar een fristi is het nimmer te noemen. Ik heb het dan nog niet eens over die andere grote lul of ex-grootmufti Sabri geheten, die mag dit land niet eens in en terecht.
    Redelijk minachtend
    Multidifficulti

    Like

  14. Alladomme , in no time 200 % woestijnratten , denken waarschijnlijk dat ze op deze site soepsidie kunnen aanvragen .

    STEM PVV !!!!!!!!!!

    Like

  15. STEM PVV
    Zeker in Nieuwegein op 4 juni a.s.

    woensdag 27 mei 2009 20:38 uur
    Akkoord islamitisch centrum Nieuwegein

    NIEUWEGEIN – Aan de Dr. Hesselaan in Nieuwegein mag een islamitisch centrum worden gebouwd. Dat heeft de bestuursrechter geoordeeld.

    Een aantal omwonenden waren tegen de komst van het ontmoetingscentrum omdat ze vinden dat het gebouw een te hoge koepel krijgt. De maximale hoogte in de wijk is volgens het bestemmingsplan tien meter. De koepel zou echter elf meter hoog worden. Ook waren er klachten over het geringe aantal parkeerplekken.

    Nu de rechter de eis heeft afgewezen lijkt niets de bouw van het islamitisch centrum in de weg te staan.

    Bron: http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/210953

    Like

  16. Geloof me Hellen, ik haat je dieper dan alle racisten hier. Hoe irritnt, onbeleefd en respectloos kun je zijn? Wij zijn geen rifratten, maar jij bent hier de rioolrat, als je dat maar weet……. Ik heb altijd respect voor de cristenen, hindoes, boeddhisten, atheisten, maakt niet uit welk geloof. Maar ik ga NIET respect tonen aan RACISTEN hier. En ook niet aan de Joden, want jullie steunen hen.

    Like

  17. jonge wat praten jullie nou allemaal 100%moslim heeft zekersten weten gelijk dus praat a.u.b niet meer verder!

    Like

Plaats een reactie