In blijde verwachting: ‘Ahmed Jan’.

Landgenoten… Allereerst, bedankt voor de vele reacties. In de avonduren kan ik helaasch niet mee discussiëren, want de plicht roept. Bij thuiskomst worden alle reacties doorgelezen, dus ga vooral uw gang. Einde dienstmededeling.

Alvorens wij van start gaan, eerst wat Kamervragen omtrent de inrichting van een stemlokaal (!) in een moskeet… Zijn we al zo ver?

Maar het kan nog veel zotter. Wellicht kunnen wij u in de toekomst verblijden met de geboorte een nieuwe boreling: Ahmed Jan.
‘CDA-minister Ernst Hirsch Ballin wil dat Nederlanders van Marokkaanse afkomst hun kind een dubbele voornaam moeten kunnen geven, zoals Ahmed Jan en toch een Marokkaans paspoort moeten kunnen krijgen’.

In het kader van de o zo nodige ‘verbondenheid’ , wat dat dan ook moge betekenen, heeft ErnSSt Hirsh Ballon dit wereldvreemde plan voorgesteld aan de Marokkaanse regering. In gewoon Nederlandsch: deze EHB moest eerst naar Marokko kruipen om het een en ander aan te vragen, want de Marokkaanse wet zou aangepast moeten worden om dit geschifte idee door te mogen voeren.
Vooropgesteld dat deze hersenaderlating van ErnSSt voor de gemiddelde Nederlander domweg niet te bevatten is, is dit weer een typisch voorbeeld van het krampachtig opleuken van onze multiculturele heilstaat.

Als een kleine jongen heeft EHB uiterst voorzichtig aangeklopt bij Koning Achterlijk om toestemming te vragen voor het voeren van een dubbele voornaam, opdat Marokkaanse ouders zo hun ‘verbondenheid’ kunnen tonen met ‘Holland’ en Marokko… Hoe naïef kan je geboren worden?

Hoeveel gekker mag je zijn om niet in een inrichting te belanden?

Een Noord-Afrikaans land ontvangt een psychisch doorgedraaide CDA-er uit een land wat ernstige overeenkomsten heeft met de Efteling en – hoe brutaal! – durft daarbij ook nog es om een aanpassing van de Marokkaanse wet te vragen.
Een Christian die toestemming moet vragen aan een Islamitisch regime om het een en ander te mogen bewerkstelligen… Dit is een hele enge, verontrustende gedachte en belooft niet veel goeds voor de toekomst.

Over een x aantal jaar zal de dan zittende ‘minister’ van Justitie op het matje geroepen worden bij Koning Achterlijk. Meneer krijgt dan een dwingende namenlijst onder de neusch gedrukt welke geldt voor álle Nederlanders.
Wie regeert eigenlijk wie?

STEM PVV!

Advertenties

46 gedachtes over “In blijde verwachting: ‘Ahmed Jan’.

 1. At 100% moslim: Je gaat deze site steeds meer begrijpen, waarvoor hulde!
  Deze site heeft een lichte satirische/humoristische ondertoon en dat heb je goed opgemerkt.
  Maar dat bedoelde je natuurlijk niet, toch?

  PS. Waarom noem je jezelf steevast ‘100% moslim’? Je wilt toch als een volwaardig burger van dit land gezien worden?
  Zo wordt ’t natuurlijk nooit wat, maar goed, mijn oma zij altijd: ‘olie en water zijn zeer lastig te mengen…’

  Like

 2. Geachte Webmaster,
  Die 100%moslims zijn niet alleen een verrijking van onze Westerse cultuur, maar ook een geweldige aanwinst voor het debat.
  Nu begrijp ik waarom de Halalsema-partijen zoveel woordvoerders met onuitsprekelijke namen hebben.
  Gelukkig gaat ErnSST iets aan het vernederlandsen van die namen doen.
  De geachte afgevaardigde Jan-Mohammed 200% zal hier ongetwijfeld met een doortimmerd betoog op inhaken. Even geduld dus.

  Like

 3. Dit voorstel – als het al goedgekeurd wordt door de dienstdoende Grootmoefti – gaat natuurlijk lachwekkende resultaten opleveren.

  Mohammed Alexander, Ali Koenraad, Ahmed Bertus, Suhay Gijs, Bilal Piet, Khalid Henk etc. worden dan de roepnamen van onze medelanders van Marokkaanse signatuur.
  De volgende stap is het toestemming vragen aan Mohammed VI om bepaalde wijken Marokkaanse namen te mogen geven.
  Dit zal zeker in overweging worden genomen want de Islamisering van ons land is hier mee gemoeid. En mocht in de toekomst Willem-Alexander I op de 3e dinsdag in september bedlegerig zijn dan zal de Marokkaanse Koning wel zo goed willen zijn om de Troonrede voor te lezen.

  Uiteraard in het Marokkaans; de argeloze autochtoon leest dan de volgende dag in de Telegraaf dat ons land per decreet is ingelijfd als 17e provincie van Marokko.
  Een kniesoor (een PVVer dus) die daar dan nog een probleem van maakt.
  Maar er zijn ook nog alerte autochtonen die zich op 4 juni uiterst gemotiveerd een weg banen langs hangjongeren, kansenjongeren, beroepswerkelozen en andere criminelen van een bepaalde signatuur en vervolgens op de PVV gaan stemmen.

  En in politiek Den Haag zal er geween zijn en geknars van tanden…

  Like

 4. Ongetwijfeld zijn er Nederlanders die zich in het buitenland hebben gevestigd die hun kinderen opzadelen met een Nederlandse naam die in het buitenland onuitspreekbaar is, maar wat ik tot nu toe heb gezien is dat er gekozen wordt voor een gangbare variant. Jan wordt alzo John. Wel zo gemakkelijk met het integreren…… O, maar dat schijnt niet gewenst te zijn.

  Like

 5. off topic: Hebben ze Gregorius Nekschot uit de lucht gehaald? Krijg alleen het snippertje tekst “industriële archeologie 1” met de afbeelding van een sigarenbandje.

  Like

 6. @100% moslim, je bent uiteindelijk toch wel een dom typje.
  Als je enige bijdragen op dit blog toch uitsluitend puberale kreten en het bekende zielige moslim ha ha ha ha als kritiek zijn, hou dan maar op.
  Ik was te aardig en had je slimmer ingeschat. GYMNASIUM? Ga toch maar naar liever naar Maroc. nl.

  Like

 7. Even tussendoor , hebben jullie het betoog van onze man GEERT gelezen of gehoord ? Alladomme grote klasse , de waarheid met humor en zo WILDERS , geen gedraai , gekniel of slap gelul , nee right to the point
  ik heb het 3x gelezen , geweldig !

  STEM PVV !!!!!!!!!!!!

  Stop het gezwel is-lam !

  Like

 8. @Hellen. Ja, ik heb het betoog van Wilders op de PVV-site gelezen.
  Wie die feiten als kamerlid bagatelliseert (te ontkennen zijn ze niet), trekt wel een verdomd grote wissel op de toekomst.
  Hoeveel van die lieden zitten te wachten op de omslag, te laf om tijdig uit de kast te komen en los te breken van de partij kadaverdiscipline? Bang voor hun baantje?

  Like

 9. @ Multidifficulti
  Wie is er nu ouder? Ik herinner mij dat ik als kind boodschappen moest doen bij De Gruyter (met het snoepje van de week).

  Like

 10. Kom uit het hout 100%,wat voor naam zou u uw kindje geven, aangenomen dan dat u er eentje zou hebben. Eentje die goed zou staan op zijn cv?

  Like

 11. Zelfs als (stomme) belg, heb ik de tijd van Witte de Wit nog meegemaakt, maar die trotse torpedojager heeft de strijd in de wateren rond Java niet overleefd. (en jammerlijk genoeg, vele “Jantjes” ook niet)

  Daarom, afstammelingen van Batavieren en Kaninefaten, recht jullie ruggen, en zorg dat Wilders en consoorten een daverende uitslag halen bij de komende verkiezingen.

  Like

 12. @Victor. Kom kom, mijnheer Van Vosselaer. Een stomme Belg?
  Het culturele leven lijkt mij in België op een wat hoger niveau dan in Nederland.
  Vergelijk de radio/tv-zenders Klara en Canvas eens met de pulp die ons Hollanders dagelijks wordt voorgezet.
  Bovendien, jullie hadden maar één opera-opvoering nodig om je van de Oranje-tyrannie te verlossen.
  Kunnen jullie niet nog eens een paar van die Auber-deuntjes zingen om die islam meute te verdrijven?
  Met vr.gr.

  Like

 13. Als u het tegen mij heeft 100% moslim, ik stelde u een fictieve vraag, dat zou een gymnasiumleerling als u in een oogopslag moeten zien.

  Like

 14. U beledigt mij! Ik draag al een brilletje sinds mijn jongste jaren :-). En betekent zulks dat ik low minded zou zijn? Achter mijn schermmasker heb ik lenzen in, ben ik vast in zeker stukken intelligenter! Kom nu toch eens met een valide argument 100%

  Like

 15. Sorry, ik zal veeel minder reageren. Ik heb namelijk een LEVEN…… Maar jah, aangezien jullie die niet hebben mogen jullie zoveel reacties plaatsen als jullie willen 😀

  Like

 16. @Mo. Op het “Gym” nooit van betrekkelijke voornaamwoorden gehoord? Het is niet “die leven” maar dat leven. Weer wat geleerd. Overigens aangenaam te vernemen dat je reacties nog in beperkte oplage voorhanden zullen zijn, want veel zoden zetten ze niet aan de dijk, als je begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 17. En ik bekijk jullie reacties en ik lees veel meer spellingsfouten dan dat ik ooit gemaakt heb! Dus wat zeuren jullie, probeer lekker zelf spelling te leren.

  Like

 18. At 100%dinges: Kom nu eens met concrete argumenten en steekhoudende bewoordingen omtrent het Marokkanen-drama in Holland, de steeds verder oprukkende Islam – ik schrijf ‘Islam’ enkel en alleen met hoofdletter, daar het anders geen goed Nederlandsch is – en spreek je walging uit over de vele misdrijven die door moslims gepleegd worden in dit land.
  Ook wil ik graag een reactie vernemen over het feit dat bijv. een politicus als Wilders maandenlang vast heeft gezeten op Kampf Zeist omdat hij domweg té ernstig bedreigd werd door geloofsfanaten en ander tuig.

  Verder mag je zoveel mogelijk reageren als je zelf wilt. Totdat je bijdragen verder niets opleveren. Een spam-predicaat zal je dan ten deel vallen en je reacties zullen hier niet meer verschijnen. Doe er je voordeel mee!

  Like

 19. Spam? Spam!? Waar heb je het over? Ik ben hier niet degene die aan het schelden is. Ik ben hier niet degene die racistische opmerkingen plaatst!! En dan noemt u mijn reacties spam!? Ik had u echt veel slimmer geschat.

  Like

 20. Wil je een argument? Dan krijg je een argument waarom i tegen deze site ben: Sites waar discriminatie en racisme op voorkomen zijn verboden in Nederland. Toch komt er hier veel racisme voor, en dat tegen mijn geloof!

  Like

 21. Alweer dat woord racisme mbt de islam.Waar haal je dat toch vandaan!
  De islam is geen ras maar een politieke overtuiging gebaseerd op een boek.
  Dus van racisme kan helemaal geen sprake zijn.

  Like

 22. @ 100%

  Net zoals het voortrekken van asielzoekers. In sommige steden komen deze figuren bovenaan de wachtlijst voor een huis te staan. Van niets op één!

  Dat is ook discriminatie, maar dan tegen hardwerkende Nederlanders.

  Like

 23. En is dat dan mijn schuld, mijn probleem? Nee. Dat si dan weer hun probleem, jammer dan. Het gaat er om dat ík ook gediscrimineerd word! Die problemen van de wachtlijst is niet mijn probleem , dus hoef je het ook niet te zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s