Overijssel hééft ‘t!

overijsselLandgenoten… U heeft er vast al over gelezen:

‘Op abri’s in Kampen hebben onbekenden stickers met anti-islamitische leuzen geplakt. De stickers met de tekst ‘Overijssel is niet islamitisch’ bedekken een reclameposter van de provincie Overijssel’.

Zelfs een publiciteitscampagne van de provincie Overijssel blijft niet gevrijwaard van de steeds verder oprukkende, dwingende Islam. De provincie vraagt middels deze abri’s aandacht voor het prachtige landschap van Overijssel. We zien een rustieke foto van het Overijsselse landschap en een grijnzende moslima met een vrouwonderdrukkend kopvod op het bolletje dragend…
‘Dit is als een vlag op een strontschuit’, zou mijn moeder (R.I.P.) zeggen.

Dappere rechtsmensen ergerden zich kennelijk aan deze haatplaat en plakten hier keurige ‘anti-islam-stickers’ overheen. Wat een fantastische aktie! Driemaal houzee alsmede hulde!
De provincie vindt van niet en laat ‘de zaak’ onderzoeken. Dus als je van mening bent dat Overijssel niet Islamitisch is of behoort te zijn, hebben we ‘een zaak’?

Nu moet u weten, ondergetekende woont in de provincie Zuid-Holland, maar voelt zich toch ernstig gekrenkt bij het aanschouwen van dit geheel. Een moslima moet klaarblijkelijk een kopvod dragen om haar *kuch!* schoonheid te verbergen. Het is namelijk goed mogelijk dat mannen wel eens in de verleiding gebracht kunnen worden…
Of dat ik übergeil zou kunnen worden van een uitheemse zandhappert in Middeleeuwsche klederdracht. Alleen het idee al. Ik voel mij hierdoor ernstig beschadigd in mijn persoonlijke, seksuele beleving. Hebben we nu ook ‘een zaak’?

Ik duw mijn ferme Jaap Stam nog liever in een wespennest, landgenoten!

Sorry voor mijn harde bewoordingen. Trouwens, ik zeg gvd helemaal geen sorry! Want voor dat je het weet, vaar je ongemerkt mee op de politiek-correcte strontschuit welke onze Hollandsche wateren bevuilt.

Een twintigtal ‘critici’ hebben boze emails naar de provincie gestuurd:
‘We leggen die mensen uit dat het niet om modellen gaat, maar om concrete inwoners van onze provincie. Ook de mevrouw met hoofddoek woont in Overijssel. Dan begrijpen ze het’.
Ik krijg hier ook weer een – niet thuis te brengen – vieze smaeck van in de mond. Men wil ons doen geloven dat wanneer wij aan Overijssel denken, plotsklaps een moslima in ons geheugen verschijnt. Het is tenslotte een ‘concrete inwoner’. Er wonen trouwens ook punkers, gothics, Suriwuri’s, Duitsers en wat dies meer zij. Dit is slechts een opmerking.

Om de week sta ik om 4.30 in de morgen op het station om naar het werk te gaan. Ook daar hangen billboards en wat schetst mijn verbazing? Ook provider ‘BEN’ dweept met een moslima op een schreeuwerig affiche. ‘BEN bescheiden. Voor 1 euro’.
En dat op maandagmorgen, landgenoten. Mijn baasch zag meteen al dat hij de eerste uren niet te veel tegen mij moest zeggen: Al schuimbekkend en met woest kijkende ogen brabbelde ik iets wat op ‘goeiemorgen’ moest lijken.

U had het al opgemerkt; bovenstaande content heeft allang niets meer te maken met de provincie Overijssel. Nee, het gaat inmiddels over de Dwingende Islam welke ons dagelijks leven beheerst.
Fatima Halalsema (GroenStinkt) komt op korte termijn met Kamervragen omtrent deze ‘stigmatiserende’ reclame van ‘BEN’.
‘Is een moslima maar 1 euro waard?’, zal ze verbolgen door de Kamer schallen. ‘Het is zeer ongepast om deze bevolkingsgroep zo goedkoop weg te zetten. Daar hebben we tenslotte ‘haatzaaiers’ als Geert Wilders voor. Schande!’.

Landgenoten, laten wij deze ludieke aktie vooral voortzetten. Er moet toch een drukkert te vinden zijn die een grootschalige produktie van deze stickers in gang wil zetten en zo niet…

STEM PVV! (moet u sowieso doen…)

Advertenties

9 Reacties to “Overijssel hééft ‘t!”

 1. Arie Says:

  Dat is weer uitstekend verwoord, BP. Ik ben het er 100% mee eens. Ik hoop dat er snel algemene anti-islam stickers op de markt verschijnen. Misschien moeten we eens een verzoek richten tot de instantie die de JA/NEE en NEE/NEE stickers voor de brievenbus hebben gefabriceerd. Het gaat om hetzelfde tenslotte: degene die een dergelijke sticker plakt, geeft daarmee aan geen prijs te stellen op overbodige en opdringerige informatie.

  Helaas blijft het niet bij deze actie en de Ben-Reclame. Ook één of andere bank, ik meen dat het de VSB was, meende zo nodig met hoofddoekjes te moeten adverteren, tot ergernis van Arabist Hans Jansen. En: nog niet zo lang geleden hingen in steden als Amsterdam allerlei posters met ‘zielige’ mensen, waaronder natuurlijk een hoofddoekje. Daarboven stond een tekst: ‘Zij heeft jouw hulp nodig omdat ze wordt gediscrimeerd.’ Graag had ik op dat moment een sticker gehad met de tekst: ‘Zij moet niet zeuren, want ze discrimeert zelf en wel de helft van de wereldbevolking. Met het dragen van een hoofddoek breng je immers tot uitdrukking dat iedere man die je tegenkomt zijn lusten niet in bedwang heeft en daarom tegen zichzelf beschermd moet worden. Mannen, kortom zijn zielige, geile stumpers, zonder enige zelfbeheersing.’ Maar ja, zulke stickers bestaan bij mijn weten niet en ik had ook geen viltstift bij mij, dus ik kon er weinig tegen doen.

  Erg leuk om de reacties onder het artikel van Elsevier te lezen trouwens. Dacht heel Nederland er maar zo over.

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At Arie: Elsevier lees ik altijd als ik in de nachtelijke uren thuiskom. Echt een wereldforum.

  Like

 3. yeager Says:

  Boilingpoints, inmiddels heb ik zo’n walging opgebouwd voor Arabische smoelen dat je je geen zorgen hoeft te maken dat ik me aan zo’n islam gedrocht zal vergrijpen.
  Onze geliefde premier, onze Grote Leider, heeft intussen ook zijn steentje bijgedragen aan het debat rond Rutte. De schat was deze keer niet eens “geschokt”, wat hij meestal pleegt te zijn als hij met zijn bek vol tanden staat, maar noemde de bijdrage Rutte “beneden peil”
  Daarmede de vervuiling van het debat vergrotend, want het was helemaal niet de bedoeling van Rutte om de Holocaust ter discussie te stellen.
  Rutte nam het op voor het vrije woord en met Rutte ben ik van mening dat dat recht een hoger goed is dan het eventueel misbruik daarvan door een zwakzinnige die de Holocaust ontkent. Waarom al dat misbaar rond Rutte van tweede kamer Halalsemas, die zelf dubbele paspoorthouders in de regering en in hun partijen hebben zitten die ongestraft de genocide op de Armeniërs ontkennen.
  Natuurlijk is Balkenende en HirSSch voor de inperking van het vrije woord en een verbod op mijn Mein Kampf. Men zou eens op de vergelijking met de huidige Europese dictatuur kunnen komen.
  Men wil zich niet realiseren dat de eventuele ontkenning door een enkele gek van de Holocaust tot een kortstondige rel leidt, maar dat de ontkenning van de gewelddadig criminele aard van de islam tot een langdurig bloedbad zal leiden.
  Sorry als ik je vergramd heb met deze off topic inbreng. Maar er is op dit moment geen belangrijker onderwerp dan het vrije woord. Zonder dat blijft de islam onbestreden en is onze ondergang getekend.

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  At Heer Yeager: Allereerst; geen enkele bijdrage van gelijkgestemden zoals u, is off-topic!

  En dan de Rutte-kwestie. Waarschijnlijk moet ik mijn mening herzien. Meneer is wat onhandig omgesprongen met zijn Holocaustverhaal en daar duikt iedereen, waaronder ikzelf, bovenop. Waar het bij Rutte natuurlijk om gaat is het feit dat de argeloze autochtoon heden ten dage moet oppassen met wat hij zegt of denkt.
  De gedachtenpolizei, bestaande uit o.a. JP, ErnSSt en andere huichelaars zouden es in harde bewoordingen hun afschuw moeten uitspreken inzake de ontkenning van de Armeense Genocide.
  U haalde het al aan, in ‘sGraaienHage krioelt ’t van dit soort figuren!

  Like

 5. Anton Says:

  Nee, ik had er nog niet over gelezen, noch van gehoord. Maar ik vind het een mooie aktie van die sticker plakkers! De uitleg van de provincie komt ook op mij onbegrijpelijk over. Als ik aan Overijssel denk dan zijn moslima’s met kopvodden wel zo’n beetje het laatste wat in mij opkomt. Wat willen ze eigenlijk bereiken? ‘In Overijssel wonen ook moslima’s, dus daarheen voor een bezoek of voor uw vakantie?’ Allesbehalve een aanbeveling wat mij betreft. Veel beter kunnen ze het hebben over het mooie van de provincie: natuurschoon, cultuur, historie, mooie steden, en noem maar op. Dat ook de mevrouw met hoofddoek (let vooral op het eufemisme voor moslima) in Overijssel woont wil ik wel geloven. Maar wat heeft dit te maken met het trekken van toeristen? Want daar draait het uiteindelijk om. Sukkels!

  Like

 6. yeager Says:

  Boilingpoints, Op Elsevier lees ik zojuist dat de Hell Angels niet meer vervolgd (kunnen) worden.
  Een ieder is verontwaardigd en klaagt steen en been over het niet handhaven en dergelijke en ik sta inwendig te juichen dat er tenminste nog een paar vrije jongens zijn die schijt hebben (gekregen) aan de versjacherde rechtsstaat model HirSSch Balkenende.
  Waar de Goudse politie niet eens aan durft te beginnen dat schijnen die Hell Angels in Zweden op eigen houtje wel klaar te spelen.
  Zeg mij, begin ik paranoïde te worden, alle gevoel voor de Balkenende “normen en waarden” te verliezen?

  Like

 7. Hellen Says:

  @ yeager , ik heb gelezen dat er een paar haatbaarden naar mo de pedo zijn geschoten door de Hells Angels in Zweden , goeie aktie , want ze , de verrijkers , gaan daar heel erg tekeer , het aantal verkrachtingen is enorm gestegen van elke 100 verkrachtingen zijn er 85 door allatonen gepleegd !
  Ik ken er een paar , niks mis mee , coole gasten en ze hebben een bloedhekel aan ehhhhhh juist woestijnrovers .

  CHANGE ???? YES WE CAN !!!!!!!!!!

  STEM PVV !!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. yeager Says:

  @Hellen. Bedankt voor je reactie want ik voelde me met mijn afwijkende mening over de Hells Angels net zoals toen ik voor de eerste keer mijn stem op Janmaat zaliger had uitgebracht.
  E.J.Bron berichtte bij Elsevier over de ellende in Zweden door onze nieuwe vredelievende cultuurverrijkers (steden in brand/verkrachtingen).
  Wij moeten die Hells Angels maar in ere houden. Ik zou wensen dat ik die lui kende, zoals jij. We konden ze nog eens hard nodig hebben.

  Like

 9. Hellen Says:

  @yeager
  Ik ken er maar enkele hoor , heb ze ontmoet op een blues jam session , zijn toffe gasten , totaal geen problemen met ze gehad , integendeel .
  Ik denk , net als jij , dat we ze zeker mee zullen krijgen als de pleuris uitbreekt , de grote baas is een Molukker .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: