‘Wij blijven hier’ slaat terug.

Lectori Salutem!

Zo kwam ik vandaag even op het schreeuwende ‘Wij Blijven Hier!’ en wat schetst mijn verbazing?
Een blogger genaamd ‘ReFlex’ schreef een alleraardigst stukkie over het ‘Autochtonendrama’. Meneer doelt o.a. op het familiedrama in Zwijndrecht en sluit niet uit dat het vermoorden van de eigen kinderen ‘welhaast een Joods-Christelijke traditie moet zijn en bijna altijd door Autochtonen gepleegd wordt’.
Het stukkie is natuurlijk een antwoord op de vele Islam-kritische blogs zoals deze, waar uiteraard een sterk stigmatiserende en generaliserende werking van uit gaat. Het welbekende ‘alle schapen over één kam scheren…’

Lees even mee.

Het stukkie zou een sarcastische en/of satirische lading moeten hebben, of misschien zelfs humoristisch van aard moeten zijn. Echter, de eerste Moslim met humor moet ik nog tegen komen en los hiervan; een beetje jammer dat dit weer over de rugjes van vermoorde kinderen moet plaatsvinden.
Maar goed, de eerste Moslim met fatsoen moet ik nog tegen komen.

Het bewuste artikel is vanzelfsprekend provocerend van opzet. Alleen ziet de blogger een wezenlijk verschil over het hoofd: wanneer er nieuwsberichten verschijnen over familiegerelateerde moordpartijen, spreken Autochtonen hun afschuw uit en veroordelen deze misdrijven op diverse fora, op nieuwssite’s, op TV en gewoon op het werk bij de koffieautomaat.

Wanneer allochtonen in het algemeen en Marokkanen in het bijzonder zich schuldig maken aan intimidatie’s, vernielingen, verkrachtingen, moorden, overvallen, pesterijen, stenigingen, antisemitisme en andere Noord-Afrikaanse hobby’s, horen wij vanuit de algehele Marokkaanse gemeenschap HELEMAAL NIETS!
Geen scherpe veroordelingen, geen afschuw, helemaal niets!
Zelfs een oud-kamerlid als Mo Rabbae – daar is-ie weer! – houdt zijn kaken omtrent de vele schermutselingen, gepleegd door Marokkanen, stijf op elkaar.

Als je dit leest, wij blijven hier-dinges, de haTelijke groeten van Boilingpoints. Erelid van de Stichting ‘Wij Blijven Ook Hier!’

STEM (morgen al!) PVV!

Advertenties

38 Reacties to “‘Wij blijven hier’ slaat terug.”

 1. Tedje van Es Says:

  Ik blijf ook hier, ik ben hier GVD geboren en getogen en dat islamitische tuig mag van mij dit uur nog terug naar de Rif, Anatolië of Mekka.
  http://tinyurl.com/nlbhtf

  Like

 2. Tedje van Es Says:

  Waarschuwing voordat u morgen gaat stemmen: kijk svp op uw oproepkaart(heet nu opeens stempas): indien u in uw vertrouwde stembureau gaat stemmen is legitimatie NIET verplicht. Op uw oproepkaart staat een stemnummer: DAT is uw legitimatie.
  Kijk op: http://www.uheefthetvoorhetzeggen.nl
  Lees dit ook, dit omdat G.ter Horst en A. Bijleveld en de media de boel BELAZEREN.
  http://tinyurl.com/lcsz6n
  Verder kent dit land sedert 1 jan 2005 een aan regels gebonden TOONPLICHT. Een draagplicht zoals Ter Horst en Bijleveld suggeren bestaat PERTINENT NIET.
  Omdat je in dit land altijd idioten blijft houden die zeer moeilijk te overtuigen zijn, wordt aangeraden te kijken op http://www.eerstekamer.nl en nummer 29.218 in het zoekvenster te tikken, documenten EK, behandeling 14 en 15 juni.

  Like

 3. Hellen Says:

  Maar BP , eerlijk is eerlijk we horen wel vaak ” repsect en diskrieminasie ” togggggg ???? Kijk dat ontkennen wij echte Nederlanders niet .
  Ook ik ben lid van WBOH , welkom Tedje , onze club groeit .

  MEDE DAAROM :
  STEM PVV MORGEN 4 JUNI !!!!

  Like

 4. Ray-van-angeltjes Says:

  Wij volgen in Vlaanderen met belangstelling en sympathie de verkiezingen die bij ons slechts op 7 juni plaatsvinden mèt verplichte deelname.

  Dames en Heren Nederlanders : doe het goed, volg de raad van Boilingpoints (en vele andere slimmerds) en stem PVV ! Elke zetel die je ontfutselt aan de machtswellustelingen van links, de fantasten uit het centrum of de hypocrieten van zogenaamd rechts, is winst voor de democratie, is winst voor de eigen identiteit en verlies voor de islamadepten.

  Leve Geert Wilders, leve de PVV !

  Like

 5. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Boilingpointvrienden,
  Ook jullie kunnen meehelpen aan het succes van Geert en zijn vrienden, daarom stem PVV opdat Nederland in de komende jaren een ècht goed bestuur zou krijgen.
  Doe jullie best, en verjaag de huidige pest.

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Goede morgen Gees(r)tverwanten.
  Al vroeg is westerse allochtoon O.K. ontwaakt om dadelijk met het “rode potlood” een vakje van lijst veer-tien “aan te kruisken of te punteren”.
  In de stellige overtuiging, dat velen vandaag in den lande op lijst veer-tien “het kruiske of punteke” zullen plaatsen, eindigt ook voor O.K. een glorierijke dag.

  Like

 7. Victor Van Vosselaer Says:

  100% mo -slim (of -dom),
  In plaats van hier dit mooie blog te verpesten, kruip liever op handen en kniëen in aanbidding van jullie maangodje ter verheerlijking van een ouwe pedofiel met een haatverspreidend boekje.
  Als je krepeert achter jouw pc zult ge beloond worden door tralala met 72 druiven; en wij zijn dan van jouw onzin af.

  Like

 8. yeager Says:

  Blijft die 100% non-valeur deze site nog lang gijzelen, Boilingpoints?

  Like

 9. Hellen Says:

  100% woestijn gezwel , ten eerste , zoek de term racist op , voordat je teksten neer plempt , de walgelijke , oorlog zuchtige , bloederige en onmenselijke (p)islam , dus de aanhang van de waanzinnige epileptische pedofiel mo (dtvh) , zijn geen ras , maar een sekte !
  Ten tweede jij bent het prototype mos-lam , grote bek (snor ?) en losse handjes , als je mij tegen zou komen , ren je op handen en voeten naar je inbreed familie .

  STEM PVV!!!!!!!!!!!!!!!!!

  STOP HET GEZWEL DAT IS-LAM HEET

  Like

 10. Ouwe Knoest Says:

  Goede middag.
  Vanochtend rond 07:00 uur heeft O.K zijn Geer(s)tverwanten hier begroet en hen kond gedaan te gaan stemmen op jullie weten wel wie..
  Alleen zijn verzend reactie is niet opgenomen.
  Daar is O.K. een beetje over ontstemd.
  Hoe kan dat BP?

  Like

 11. Tedje van Es Says:

  100%moslim met NUL% brains: Lazer op naar de zandbak en hou op met je gore bedreigingen aan het adres van Hellen!
  Zie mijn 1e bijdrage en ik maak je even attent op een interne link:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8487
  Want zonder die KUT-islam van jou was jij er waarschijnlijk nooit geweest.
  Bye.

  Like

 12. Arie Says:

  He 100% ben je er nog steeds? Ik dacht dat je een ban gekregen had. Nou ja, ik vind het eigenlijk wel prima zo. Het zal wel niet je bedoeling zijn, maar weet je dat ik erg geniet van je dagelijkse bijdrages?

  De voorspelbaarheid ervan, het gebrek aan zelfreflectie, de onverdraagzaamheid en agressie en niet te vergeten de totale afwezigheid van humor, je moet het maar kunnen…..Overigens vind ik je bijdrages van vandaag wat minder. Je komt aardig dicht in de buurt van bedreiging en dat is strafbaar. Maar omdat jij een allochtoon bent, kun je je natuurlijk meer veroorloven dan een ander. Ik vermoed dan ook dat je op zijn allerergst een berisping door de kinderrechter riskeert, verder zal het niet gaan.

  Oh ja, ik heb vandaag PVV gestemd. En jij?

  Like

 13. tristan Says:

  @100%Moslim

  Nu ga je echt te ver!

  Een Lid van Verdienste (Hellen) bedreigen van de stichting Wij Blijven Ook Hier is een ernstig misdrijf.
  De bevoegde autoriteiten worden ingelicht en wij doen hierbij een dringend verzoek aan de redaktie om jouw ‘bijdragen’ niet meer te plaatsen.

  En bedenk dit (of zoek het op); “zij die de hand opheffen tegen diegenen die hun van voedsel en uitkeringen voorzien zal door het zwaard vergaan”.

  Like

 14. boilingpoints Says:

  At Tristan: Geen zorgen. WordPress bevat immers een zwarte lijst voor ongewenste commenters en rara, wie heb ik aan deze lijst toegevoegd?

  Juist!

  Like

 15. NickN Says:

  Interessant stukje van jongen met baard….. Hij heeft wel een punt net zo als velen hier. Echter vergeet hij te vertellen hoe erg dat is als een “gelovige moslim” zichzelf opblaast en vele onschuldige mensen mee de dood in meeneemt. Verhaal van een gestoorde vader die zijn gezin uitmoordt is zeker niet goed te praten. Idd het komt 8 van de 10 keer vaker bij een Nederlander dan bij een moslim voor maar is niet te vergelijken met een aanslag met een bom op vele onschuldige mensen. Verder heeft hij wel een verhaal getikt die zeker een reactie verdient……..

  Mensen bedreigen is erg dom en hiermee wordt de intelligentie van deze persoon in twijfel getrokken.

  Like

 16. yeager Says:

  @NickN voordat die 100% weer begint te zeiken over taalfouten, het is niet “een verhaal getikt die..” maar: een verhaal getikt dat ..
  Als het antecedent een het-woord is (het verhaal) dan is het betrekkelijk voornaamwoord “dat”. Nooit meer doen,hoor! Anders kookt die je-weet-wel weer over.

  Like

 17. Maci Says:

  @ Allen, mensen, mensen ,onze @ %moslim is 6 jaar te klein om te stemmen. Dat betekent dus dat zij/hij pas zo’n 12 jaar is. Laten wij ophouden met deze kleuter te knippen en te scheren . Hij/ zij heeft het al moeilijk genoeg.

  Er is een uitdruking: je moet stil zitten als je geschoren wordt

  @% , doe nu maar goed je best op school. En het is niet “chariStas” hoor, in een vorig commentaartje naar Tristan, maar CHARITAS. En het is zelfs niet charitas in het Latijn, maar caritas. Je bent misshien een gymnasium brugpiepertje, maar lees goed in je boekjes. Als je meer wilt weten waarom de Westerse wereld problemen heeft met de islam, surf vooral over het internet. Wereldwijd. Ten minste als je iets weten wilt en iets wilt leren . Om jezelf te ontwikkelen.
  Alsjeblieft, we kunnen er niets aan doen dat moslims geen gevoel voor Westerse humor hebben. Zij kunnen het voorlopig ook niet leren(zelfs niet al bijna drie generaties in het Westen).

  Like

 18. Hellen Says:

  100% hersenloos , flikker op met je heilig boek , daar kots ik op ……..
  “” ff gebraakt “” (mijn buurman heeft het haat boek onder een tafelpoot gelegd , is t toch ergens goed voor)
  Geen enkele fan van mo de waanzinnige pedo kan mij zeggen niet te discrimineren , dat doe ik namelijk nooit als we het over “” mensen “” hebben .

  Like

 19. Maci Says:

  @ Hellen, ik ken je comments nu al een tijdje, maar afgezien van het feit dat ik ik deze wel over het algemeen al wel behoorlijk grof vind, zou jij je af kunnen vragen wat je iemand bv kan meegeven met je comment van 5.57.
  Wel een beetje erg op hol geslagen vind ik .En dan heb je het over een kind, puber.
  Hou je een beetje in en gedraag je niet zoals die @% 12 jarige puber.

  Like

 20. 300%moslim Says:

  Hoe zielig kun je zijn als je onze reactie’s niet meer op de site laat zien!!

  Oja en Hellen je bent gewoon een vieze oude lelijke HO!!

  Jullie hebben niks meer op onze reactie’s te zeggen!
  Daarom dat jullie onze reactie’s er niet meer op zetten!

  Jullie allemaal moeten echt eerst leren denken voordat jullie iets zeggen.
  Jullie IQ is lager dan dat van een naaktslak.
  O nee als je een naakstlak met jullie vergelijkt is dat van een naakstlak miljoenen keer hoger!!

  En als jullie niks meer terug kunnen zeggen dan zeggen jullie iets over onze spellingsfouten en als jullie dat niet kunnen vinden dan gaan jullie maar lekker schelden ja tog??

  Like

 21. gaatjeniksaan Says:

  Raad eens wie ik ben: 100%Moslim, alias Sultan. Niet verw8 he? IK vind jullie heel zielig. @ Maci, ik ben een meisje. En met misshien bedolde je vast misschien. En dan zeiken over mijn spelling. En jullie zijn degene die begonnen zijn met het zeuren om taalfouten, niet ik. Had ik toevallig géén fout in mijn reactie, dan begonnen jullie te schelden met onder andere ‘klootzak’. Zielig. Maci, zoek je

  Like

 22. 300%moslim Says:

  Er is hier niet maar een moslim maar er zijn er wel meer hoor, dus wees maar niet bang dat we het moeilijk krijgen want geen een van deze pubers doet vmbo!! HAHA

  Like

 23. 300%moslim Says:

  Wij kunnen tenminste ook reactie’s plaatsen zonder jullie of een geloof uitteschelden kunnen jullie dat??

  Nee volgens mij niet….

  PS:ALS jullie dat kunnen probeer dat maar eens, maar de kans is zeer klein.

  Like

 24. 300%moslim Says:

  Hallo als of andere geloven nooit oorlog voeren ofzo, zijn jullie dat vergeten??

  De Amerikanen die bemoeien zich tog ook overal mee??

  Like

 25. toetssteen Says:

  Waarom moet ik nu ineens denken aan een liedje van vroeger. In een groen, groen, groen knollenland……

  Like

 26. Maci Says:

  100%Boilingpoints, mag deze kelk aan ons voorbij gaan?
  1000% WBOH .Dank UE

  Like

 27. Hellen Says:

  @ Maci , als jij zou hebben meegemaakt ( met dat tuig) , wat wij , familie kennissen en buren hebben moeten doorstaan , dan zou je , of ze 8 , 12 , 18 of 25 jaar waren , geen enkel excuus hebben voor dit soort figuren .
  Ik heb het gehad met dat woestijn volk .

  Like

 28. Maci Says:

  @ Hellen, ik idem. maar je schiet er niets mee op om ze op deze manier aan te spreken. Dat heb ik wel geleerd, want het enige dat je meemaakt is ontkennen, schreeuwen gebrek aan argumenten, beledigen enz.
  Heb je niet op het internet de comments gelezen over “Rondom 10”? Of het programma zelfs gezien? Marokkanendiscussie!!! Zoek het maar op. Je wilt het niet weten
  Dat soort geschreeuw en gekrijs kom je niet tegen bij een normaal discussieprogramma of een blog. Dat betekent niet dat je je mond moet houden , in tegendeel.
  Maar je moet niet denken dat je begrepen wordt .
  Daar zijn de genen nog niet zo ver mee.
  Groet. Maci

  Like

 29. Maci Says:

  Hellen, ik wil ook best wel in aanmerking voor de foto van verdienste van WBOH. Maar misschien gewoon als lId.

  Like

 30. Hellen Says:

  @ Maci , Helaas, zeker na vanavond is er geen foto meer van Geert te vinden , ook niet voor de hard core fans van onze man , de leider van de grote ommekeer van ons land , WBOH zal groeien en groeien !
  Zo , nu ga ik me vermaken , drankje naast me , kom der maar in links , doof en blind .

  Like

 31. yeager Says:

  @Hellen en Maci. Praat mij even wat bij, dames. Wat is dat “wij blijven ook hier” die/dat “zal groeien en groeien”?
  Als ik op het internet google op die term krijg ik alleen die Marokkanenclub met oppereunuch Van Bommel te pakken.

  Like

 32. Hellen Says:

  @ yeager , ik zit voor de tv naar de overwinnig van ONS te kijken , maar zal je ff antwoord geven , Tristan (dat genie , die van die mooie stukken post) is de oprichter van WBOH , dat is de Nederlandse variant van de site van de woestijnbende , genaamd , Wij blijven hier .
  Als jij ook achter ons PVV beleid staat , ben je vanzelf ook lid !

  Like

 33. yeager Says:

  @Bedankt Hellen. Natuurlijk sta ik als ouwe knar die “mijn” Nederland, die “ons” Nederland wil herveroveren op de barbaren, achter de PVV.

  Like

 34. Hellen Says:

  @yeager

  Dan ben je bij deze (vind Tristan volgens mij prima ) ook lid van WBOH en hoor je bij onze club , gefeliciteerd !!!!!!!!! Ook met de winst van ONZE club !

  LEVE DE PVV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 35. Victor Van Vosselaer Says:

  Waarde Noorderburen,
  Wees er maar van verzekerd dat wij, in Vlaanderen, erg gelukkig zijn met de goede uitslag dat de PVV behaald heeft; dat belooft voor volgende zondag, want…Als de zon reeds schijnt in Nederland, dan mogen we dra ook haar warmte voelen in Vlaanderen.
  GEFELICITEERD !!!

  Like

 36. Tedje van Es Says:

  Aan alle allahschreeuwers die goede sites als deze frequenteren: LAZER OP naar jullie gezellige thuislanden(kuch,kuch) en neem de volgende MUTS mee.
  Daarna krijgen we weer ruimte om te LEVEN.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8547

  Like

 37. NickN Says:

  @yeager, ik mag fouten maken ik ben allochtoon 🙂

  Like

 38. Racist Says:

  vraag

  wijblijvenhier.

  kritische Nederlanders of zeikende moslims?
  (moslims die zichzelf een slachtofferrol aanpraten.)

  Ik weet het niet, maar ik weet wel dat ze kritischer zijn naar autochtonen, joden (Israël) en de Nederlandse staat dan naar de islam en hun mede-allochtonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: