Pliesie werft in moskeet.

Landgenoten… Ik meen toch te weten dat het Nederlandsche politieapparaat de komende jaren fors moet bezuinigen en dat men slechts 3000 aspirant-agenten mag aannemen, i.p.v. 6000.
Hoe is het dan mogelijk dat de politie- Amsterdam-Amstelland een joekel van een wervingscampagne gestart is in SloPervaart?
De pliesie verspreidt nu 400.000 pliesiekrantjes om nieuwe mensen te werven en ‘hoopt een grotere diversiteit te realiseren’.

Ofwel, te veel witmensen binnen het korps, dus heeft Guusje Nadorst haar onderdanen bevolen om eens flink te flyeren onder de SloPervaartse jugend.
Ik zie in deze aktie toch wat voordelen. Het leeuwendeel van de jugend aldaar, is immers al bekend met de pliesie en de meesten worden al bij de voornaam genoemd. Schept toch een band.
Hoofdpiet Welten zal met de jugend om de tafel gaan om te praten over het ‘fan-tas-tische politiewerk’.

De overgrote meerderheid weet inmiddels de weg op het pliesiebureau en zal zich verbaasd afvragen waarom dit gesprek zo lang moet duren. Sommigen kunnen zich namelijk herinneren dat het vorige gesprek slechts een paar minuten duurde, maar dat was natuurlijk logisch: een Joods gezin wegpesten heeft allang geen prioriteit meer in Mokum.

Uiteraard wordt er ook driftig geflyerd in de moskeet! Hoofdpiet Welten heeft de eerste exemplaren feestelijk uitgereikt aan de imam van de Al Oumma moskeet. Laten we van harte hopen dat ons de tv-beelden bespaard zullen blijven, want ik vraag mij af; moet zelfs een Hoofdcommissaris der Politie zijn dienstschoenen uittrekken in een moskeet? Een gezagsdrager die op nederige kousenvoetjes voorzichtig door een moskeet strompelt, op zoek naar de imam die volgens bronnen aanbeden wordt door… jawel, Markoek! Dit tafereel moet toch zeer schokkende beelden opleveren.

Vandaag de dag zijn de selectieprocedures bij de pliesie van een geheel ander kaliber dan vroegah. Men moest van onbesproken gedrag zijn, liefst wit en waakzaamheid en dienstbaarheid uitstralen.
Tegenwoordig holt de hoofdcommissaris met grote stappen richting moskeet om zodoende wat SloPervaartse jugend te ronselen voor ‘dit mooie, dankbare vak’.
Als een kleine schooljongen die reclame komt maken voor zijn fancy fair.

Maar goed, laten we niet te negatief doen. Zoals gezegd, voordelen te over. Zo dragen de meesten al een snor en bezit men vaak ook al een pistool.
Het moet toch een rare gewaarwording zijn; U wordt straks door een ‘agent’ van moslimsignatuur aangehouden omdat u drie meter over de stoep fietst, het trekt zijn bonnenboekje en vraagt uw naam. ‘Jansen’, zei u? Kunt u dat even spellen?
Nu heb je gvd vier jaar op de pliesieschool gezeten – van mijn belastingcenten – en je kan niet eens een Hollandsche naam spellen?
Schande!

STEUN PVV!

Advertenties

4 Reacties to “Pliesie werft in moskeet.”

 1. Arie Says:

  Ergens is het nog wel te begrijpen ook. Als je uitsluitend via de traditionele kanalen personeel werft, is de kans groot dat zich uitsluitend autochtonen aanmelden. En dat willen we natuurlijk niet, he? De politie dient een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Nu weet ik niet hoe groot het aandeel moslims / allochtonen in Slopervaart is, maar ik vermoed dat het richting Rotterdamse waarden gaat. Meer moslims bij de politie dus!

  Nu even serieus: wat ik een uitgesproken slechte zaak vind, is dat de overheid moslims uitsluitend nog via de moskee lijkt te kunnen benaderen. Wil je met moslims in gesprek (Cohen), wil je ze voorlichten (gemeentelijk loket in Utrechtse moskee), wil je moslims werven (Slopervaart), wil je je excuses aanbieden voor het wangedrag van de bevooroordeelde, bekrompen en islamofobe autochtonen? Ga naar de moskee ! Kan dit nou echt niet anders? Kun je i dit geval niet de scholen langsgaan bijvoorbeeld? Of is de schooluitval inmiddels zo hoog dat dat geen nut meer heeft?

  Nog een nadeel: als je moslims uitsluitend via de moskee benadert, bereik je alleen de ‘religieuze’ moslims. Dat klinkt misschien gek, maar, (je zou het bijna vergeten), er zijn ook moslims die weinig tot niets met hun geloof doen. Er zijn ook moslims die in hun hart hun godsdienst de rug toegekeerd hebben, maar er niet voor uit (durven) komen. Zou je die niet ‘liever’ in overheidsdienst hebben?

  Te vrezen valt dat moslims, ‘echte’ moslims in geval van conflict altijd voor hun eigen groep kiezen. Jonge kut-crimineeltjes van moslim-huize beroven uitsluitend autochtonen, geen mede-moslims. Aboutaleb spreekt over de aanpak van oliedomme, criminele Antillianen; over Marokkanen hoor je hem niet. Om deze reden vind ik dat je maar beter helemaal geen moslims op openbare functies neer moet zetten. Maar ja, dat schijnt niet te mogen. Iets met de wet, anti-discriminatie bepalingen of zo. Ik begrijp het niet helemaal…….. Ik ben maar een domme PVV stemmer, tenslotte.

  Like

 2. Ariel Says:

  Absoluut moet de Hoofdcommissaris der Politie zijn schoenen in de moskee uittrekken. In het AD staat een prachtige foto van de Hoofdcommissaris der Politie . Hij zit daar nederig op zijn knietjes tussen twee baardmannen in. Want respect voor Islam MOET er zijn. Het was inderdaad een zeer schokkend beeld.

  Like

 3. yeager Says:

  @Ariel.
  Op datzelfde AD en off topic: “De Amsterdamse politie wil dat ouderen dagelijks een minder groot bedrag kunnen pinnen met hun bankpas…Dan zou de financiële schade kunnen worden beperkt”.
  Ja, die schade zou sowieso beperkt zijn, en niet alleen financieel, als dat Amsterdamse lamlendige zooitje eindelijk eens boeven ging vangen en zich niet zou bemoeien met zaken die hen niet aangaan.
  Dadelijk krijgen ouderen van die hufters nog het verbod om zich ’s avonds buiten te bevinden om de physieke en psychische schade te beperken van overvallen die die hollebolle gijzen verdommen aan te pakken.
  Trouwens wie pint er nu een groot bedrag als men het geld niet nodig heeft. En als men het wel nodig heeft is nog altijd het eigen geld waar de politie met haar fikken van af dient te blijven.

  Like

 4. NickN Says:

  Met veranderende samenstelling van NL bevolking is het niet anders dan normaal dat ook politie kleurt… Volgens mij is daar niets meer aan te veranderen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: