Betaald witjongeren uitlachen…

Landgenoten… Gisterenavond mochten wij een goed onderbouwd comment in ontvangst nemen van een onfrisse Allahschreeuwer die o.a. Oom Geert een vreselijke ziekte toewenste. Ook deze verrijker heeft een ip-ban aan de broek gekregen. Einde dienstmededeling.

Maar goed, we kunnen ook lachen met Moslims!

‘Oog in oog met een moslimjongere en dan kijken wie er als eerste in de lach schiet. Met deze variant op een oud spelletje hoopt Kijkstrijd de lach terug te brengen in buurten die bekend staan om hun grimmigheid’.

Dit is het tragische dieptepunt van de pijnlijk mislukte multiculturele samenleving. Men probeert nu krampachtig twee bevolkingsgroepen bij elkaar te brengen middels een Oud-Hollandsch lachspelletje. Dat Frau Vogel-haar daar niet op gekomen is!
We schrijven het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes:

‘Moslims dagen buurt uit voor een lach’, schreeuwt Trouw.

Moslimjongeren en ‘niet-Moslims’ (Hiermee worden wij kennelijk bedoeld. Het begrip ‘Nederlander’ is tegenwoordig ook al uit den boze… ) kijken wel naar elkaar, maar er is geen contact. Dit is uiteraard niet de schuld van de bevolkingsgroep die hier is neergestreken, maar van de media die zich telkens weer schuldig maken aan negatieve berichtgeving omtrent deze Prachtwijk.

‘Projectleider’ Annemiek Spronk van Kijkstrijd.nl – Ja, het bestaat écht! – heeft uiteindelijk wat allochtone jongeren bereid gevonden om deel te nemen aan dit festijn, maar zo gemakkelijk ging dit niet: ‘Sleutelfiguren’ uit de jongerengroepen – ik spreek liever van bendeleden – kregen BETAALD als zij minstens tien andere uitlachers meebrachten om de ‘battle’ met witjongeren aan te gaan… (Lezers, even rustig aan met de valium. Wij willen strax ook wat te snoepen.)

‘Wie betaalt deze malle lach-of-ik-schiet-show?’, zal de ongeruste autochtoon zich afvragen. Welnu, alleen zeer onnozele autochtonen zullen hier geen antwoord op kunnen geven.

De belastingbetaler graait voor de zoveelste keer in de portemonnee, teneinde zich te laten ‘toelachen’ door een stel overgesoepsidieerde, VW-Golf rijdende Berbercreaturen.
Boilingpoints geeft derhalve een waarschuwing: Mocht u deelnemen aan deze waanzin, wees niet de eerste die in de lach schiet! Mensen met een woestijnreligie onder de leden konden uw geschater wel eens opvatten als zijnde een grove belediging.

‘Hee, witman, waaroem jij mij uitlach, ik kom je klappen!’ is nu al een veel gehoorde kreet in de Baarsjes en dat spreekt voor zich. Zet een hond en een kat tegenover elkaar en u kunt er vergif op innemen dat het op schermutselingen uitdraait.
Anyway, de ‘projectleider’ spreekt toch van een ‘groot succes’ en mocht u nog mee willen doen, op 27 juni a.s. is er weer een ‘battle’.
Echter, u als autochtoon ontvangt geen lachpremie. Laat u zich nu maar eens van uw beste kant zien.

Waarschuwing nummer twee: Uw opponent zal zijn mobiele telefoon met camera meenemen om het e.e.a. te filmen… Dat mag dan weer wel. Andersom natuurlijk niet…

U zal het vandaag zonder topicplaatje moeten doen. Ik heb twee dagen onafgebroken gegoogeld op ‘lachende moslim’. Zonder resultaat.

Steun de PVV!

Advertenties

10 Reacties to “Betaald witjongeren uitlachen…”

 1. Vikingdread Says:

  Bij Thor! Iedere keer als ik denk dat het niet gekker kan in dit land, komt er weer een of andere linkse muts die een nieuw laagtepunt weet te verzinnen.

  Annemiek Spronk, gefeliciteerd met het idootste idee van…euh..vandaag (van de week durf ik niet eens meer te schrijven, want er is schijnbaar geen eind aan de idiotie van de linksmensch)

  BP: wederom dank voor een sappig geschreven artikel

  Like

 2. Maci Says:

  De nood is hoog bij de alloch jongeren. Zij willen met de bus naar Volendam om in discussie te gaan met de PVVstemmers daar om te laten zien dat er ook niet criminele Marocjes zjn.
  Ik wil mee, want dat wordt pas lachen.

  Like

 3. yeager Says:

  Je bent weer verdomd negatief bezig, Boilingpoints, om zo’n mooi project de grond in te boren.
  Neem nou b.v. die betaalde jongeren die in Meerenberg en en andere psychiatrische inrichtingen op zoek moeten naar lieden om aan dat project mee te doen.
  Wist je dan niet dat die jongeren voor geld werden aangetrokken
  “als PROJECTASSISTENTEN …..om ze op gelijke voet met andere PROFESSIONELE betrokkenen te behandelen, ze SERIEUS te nemen”?.
  Nou dan, toch helemaal nix mis mee, wel?

  Like

 4. yeager Says:

  Even op de naam Annemiek Spronk gegoocheld en dan wordt veel duidelijk: werkzaam bij het Tropenmuseum, expert op het gebied van tropenkolder.

  Like

 5. lebuinus Says:

  Wanhopig vraag ik me af, wanneer houdt de linksdraaiende kerk op
  om deze onzin te produceren.
  over een jaar,tien jaar?
  Of wordt de burger gevrijwaard van deze kolder als de missie van de totale islamisering is voltooid.

  Like

 6. yeager Says:

  @Lebuinus.
  Wanneer? Als het vat gevuld is en overloopt in een burgeroorlog met een “erop of eronder”. Dat wil zeggen als de Europese regeringen niet zeer snel tot inkeer komen en hun politiek t.a.v. de gewelddadige islam drastisch herzien. (geen zinnig mens die gelooft dat dat zal gebeuren)
  De strijd die nu tegen de islamisering van Europa gaande is, kent een aantal fasen van ontwikkeling die op het internet staan beschreven als de “Islamization of Europe and policies to prevent it”.
  Een soort stappenplan naar de eindoverwinning (een van de islam gezuiverd Europa) of de ondergang.
  Ralph Peters gelooft in zijn “The Eurabia Myth” (ook op het internet te lezen) dat er door een groeiende haat tegen moslims een Europese zuivering zal plaatshebben, waarbij de moslims van geluk mogen spreken als zij er met deportatie van af komen.

  Like

 7. Arie Says:

  Als ik moslims zie, moet ik zo vaak lachen. Dat ik het niet doe heeft meerdere redenen. Bijvoorbeeld dat het gevaarlijk kan zijn. Maar dat is hierboven al afdoende uitgelegd. Verder lach ik niet, omdat ik ook andere dingen voel: medelijden bijvoorbeeld en afschuw, irritatie.

  Medelijden voel ik vooral als ik hoofddoekjes zie. Je zult maar je hele leven gecamoufleerd rondlopen op grond van een vage bepaling die heel goed een misverstand of vertaalfout kan zijn. En al was de bepaling wel duidelijk, waarom maak je jezelf vrijwillig tot tweederangsmens op grond van een houterig geschreven, haatdragend rotboek? Maar als mensen zichzelf met alle geweld beperkingen op willen leggen, moeten ze dat maar doen. Anders wordt het als ze hun opvattingen ook aan anderen proberen op te leggen. Dan slaan de lachlust en het medelijden om in irritatie.

  Maar goed, met toestemming (én subsidie) van het Nationaal Ministerie van Moslimknuffelaars mogen we dus wel lachen (ook om cartoons mevrouw Spronk? Ik ken nog een paar hele leuke). Gelukkig! Ik heb dus gelijk op de website gekeken of de islamitische lachebekjes ook mijn buurt komen opvrolijken. Helaas ! Ik zal dus de kaken nog even stijf op elkaar moeten houden.

  Like

 8. Tedje van Es Says:

  Ze komen naar ons toe, deze zomer…
  (stakkers)
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8600

  Like

 9. Arie Says:

  Nog een aanvullig: ‘de lachende moslim’ bestaat wel degelijk. Alleen is hier later, om politiek correcte redenen waarschijnlijk, ‘de lachende terrorist’ van gemaakt. Het gaat om de kloothommel, zijn naam ken ik gelukkig niet, die de aanslag in Bali heeft gepleegd. Toen hij ter dood veroordeeld werd, had hij dikke pret. Wat een vreemd volk is het toch ook………

  Like

 10. Tedje van Es Says:

  Beste Arie! Je hebt helemaal gelijk. Ze zijn compleet geschift. Het wordt ze vanaf de wieg wijsgemaakt dat ze naar het paradijs gaan als ze zoveel mogelijk kaffir’s over de kling jagen, allemaal in naam van een hersenspinsel dat een boekje schreef dat vervolgens aan een notoire jodenmoordenaar werd geopenbaard. Hoe komen ze erop.
  Eentje is trouwens een luchtvaartmaatschappij begonnen…
  http://tinyurl.com/m5ozbz
  Ja, en dan moet ik vandaag in de Televaag lezen dat de burgervader van Utrèg maatregelen gaat nemen, ja, ja… máátregelen als de Marokkaantjes zich niet aan de samenscholingsregels houden.
  Dat wordt lachen, daar in Zuilen-Oost…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8288

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: