Alloch’s op tournee in Nederland.

Lectori Salutem!

Op internet gonst het van de geruchten dat verontwaardigde, ‘angstige’ allochtonen ‘op tournee’ gaan om in gesprek te raken met die intolerante PVV-stemmer.
Uit het Amsterdamse stadsdeel ‘Bos en Lommer’ zullen jongeren in de leeftijd van 12 (!) tot 21 jaar verhaal komen halen waarom u het lef heeft kunnen opbrengen om op de PVV te stemmen. We praten hier over Antillianen, Marokkanen en ‘autochtonen’ welke zich geroepen voelen om af te reizen naar de zogenaamde ‘PVV-gemeenten’.

Deze (vijfde?) colonne zal door de Lage Landen trekken, op zoek naar de schimmige PVV-stemmer, weggekropen op smoezelige zoldertjes, want hoe durft u eigenlijk:

‘We worden neergezet als een stelletje aso’s die vanuit de moskee bomaanslagen willen plegen. Terwijl we keihard werken en ons steentje bijdragen’.

Tegenwoordig valt een Shariasteniging – gepleegd op twee Goudsche zusjes – ook al onder het begrip ‘een steentje bijdragen’. Is zomaar een opmerking hoor…
Om al die vooroordelen over allochtonen uit de wereld te helpen, komen onze vrienden naar u toe deze zomer!
Kijkt u dus niet vreemd op als er een afgeladen touringcar uw straat in komt rijden, maar wees alert; van de vijftig inzittenden is 55% al eens met de ‘politie’ in aanraking geweest. De overigen zijn nog niet gepakt. Dit gegeven is niet verzonnen, maar gebaseerd op keiharde cijfers.

Nu rijst de vraag; moeten Nederlanders die op een andere partij gestemd hebben zich ook verantwoorden tegenover dit tuig, of is dit alleen weggelegd voor Wilderianen?
Wat zullen de palingrokers ‘op’ Volendam raar op hun neusch kijken. (40% stemde PVV!) Normaliter wordt Volendam bezocht door hele drommen flits-flits-Japanners, maar komende zomer zal men verblijdt worden door een boze bevolkingsgroep die hier is blijven plakken.

Ik wilde u nog een vraag stellen. Loopt de buschauffeur nu ook grote kans om mishandeld, beroofd en bespuugd te worden,of nu juist niet? Nee, natuurlijk! Heldhaftige busmoedah’s zullen dit luiertuig in het gareel houden en hen een symbolische worst voorhouden.
‘Als we straks in zo’n racistische gemeente aankomen, mogen jullie los gaan’. ‘Nee, niet aan de ramen likken’.

We zullen het allemaal wel weer verkeerd zien. Foutlinksen praten al over ‘de dialoog aangaan, verschillende bevolkingsgroepen nader tot elkaar brengen en ook in willen zien dat slechts een kleine groep het voor de overgrote meerderheid verpest’.

We horen net dat  Rene Danen, Tofik Dibi en een zekere Marcel van Dam zich hebben aangemeld als reisleider. Geheel belangeloos uiteraard.
Toilet in de bus aanwezig. Schreeuwtoeters alsmede rotte tomaten zelf meenemen. Voor broodjes wordt gezorgd. Handbagage zoals kruisbogen opbergen in de daarvoor bestemde vakken. Niet spuwen, maar dit overtollige speeksel schenken aan de PVV-stemmer. Dit zal men opvatten als een uiting van dankbaarheid voor hun geboden gastvrijheid.

Gute Reise!

Steun GEERT!

Advertenties

14 Reacties to “Alloch’s op tournee in Nederland.”

 1. Maci Says:

  Off topic, maar breking nieuws,

  5e ZETEL NAAR PVV!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. yeager Says:

  @Maci. Mijn dag kan niet meer kapot. De PVV in het Europarlement even groot als het CDA!

  Like

 3. yeager Says:

  @Maci. Die vijfde zetel voor de PVV, lees ik zojuist, is afhankelijk van de goedkeuring van het Verdrag van Lissabon. Liever dat dat verdrag door de Ieren wordt afgestemd dan vijf zetels voor de PVV die er in de toekomst toch wel komen.

  Like

 4. Maci Says:

  @yeager, ik haalde de informatie van het Elsevier weblog. Daar werd het naar mijn idee voorgesteld alsof het niet stuk kon. We zullen het merken.

  Like

 5. yeager Says:

  Maci. Op Elsevier las ik dat bericht ook om vervolgens aldaar te gaan jubelen. Maar verder surfend en lezend kwam ik al gauw tot andere geachten en heb ik mijn inbreng bij Elsevier snel gerectificeerd.

  Like

 6. Maci Says:

  Geert heeft ook weer een prestigieuze prijs in de VS gewonnen. Zie PVV weblog. Zal wel weer niet in de reguliere media gemeld worden.

  Like

 7. yeager Says:

  Staat “Het Binnenhof” het angstzweet nu al op het voorhoofd? Een scoop voor Boilingpoints?
  Een aannemersbedrijf is bij de Stadhouderspoort, de verbinding van Buitenhof naar Binnenhof, in de grond een klus aan het klaren die door de aldaar gevestigde haringman als “een bunkerachtig iets” werd omschreven.
  Paaltjes stonden er al maar die worden nu, wat ik er als atechniker van begrijp, met een x aantal paaltjes vergroot?
  Als ze de Mauritspoort bij het Torentje van B./Mauritshuis, de verbinding van Plein met Binnenhof, ook de daar al staande palen met zo’n fortificatie gaan uitbreiden, dan mag je er vanuit gaan dat er iets smerigs wordt beraamd en men de “mob” met die redoutes wind uit de zeilen wil nemen.

  Like

 8. tristan Says:

  Als de Ieren JA zeggen tegen het Verdrag van Lissabon dan kan ook Lucas Hartong afreizen naar Brussel om de 5e zetel te bezetten voor de PVV.

  NEE is ook goed. Want dat verdrag regelt namelijk een aantal zaken waar men als PVV-stemmer niet vrolijk van wordt; de Islamisering van Europa, de verdeling van het aantal asielzoekers per lidstaat en de gerechtelijke vervolging van opiniemakers die bezwaar maken tegen de politieke Islam.

  Maar er is ook goed nieuws!

  Een zwaar gesubsidieerd gezelschap van zeer verontruste allochtonen trekt per bus door ons land op zoek naar de ‘extreem-rechtse’ figuren die op een zekere Geert Wilders hebben gestemd.

  Volgens een welingelichte bron (een Marokkaanse gezinsmanager, pas op vrije voeten) begint deze tournee in Gouda, vervolgens naar Utrecht, Rotterdam en eindigt weer in Amsterdam om bij Job Cohen en Ahmed Marcouch verslag te doen en de nodige gegevens te overhandigen.

  Het protocol is als volgt; met een megafoon worden de autochtonen opgeroepen hun huizen te verlaten en zich te melden bij de bus voor een inhoudelijke discussie met de idealisten die zich zorgen maken over het slechte imago van de Antillianen en Marokkanen in ons land.
  Onder die idealisten bevinden zich ook gestaalde kaderleden van GroenLinks (die voor deze gelegenheid de bivakmutsen hebben thuisgelaten) en SP die nauwkeurig de adressen opschrijven van die argeloze autochtonen die in hun naïviteit toegeven op oom Geert te hebben gestemd.
  Een eindje verder – op hun vertrouwde hangplek – luisteren enige kansenjongeren belangstellend mee en maken af en toe wat aantekeningen in een soort spijkerschrift en houden zich verder koest.

  Het zou zo maar kunnen dat enige tijd later in de nachtelijke uren wat glasgerinkel de plekken markeren waar die Wildersaanhangers nog steeds wonen in die Vogelaarwijken.

  In plaats dat die verlichte moslims en ijverige Antillianen in conclaaf gaan met hun landgenoten die zorgen voor het slechte imago van hun culturele minderheid en ze daarvoor in niet mis te verstane bewoordingen ter verantwoording roepen worden de autochtonen onderworpen aan een soort kruisverhoor vanwege hun stemgedrag.

  Bizar, ongewenst en zeker niet effectief.

  Daarom een goed advies van een alerte autochtoon;
  Steun oom Geert!

  Like

 9. yeager Says:

  @Tristan (wagnerfan?) Als je die Alloch’s met besmette “Nederlandse” aanhang in hun hemd laat staan door ze en masse te negeren, zou dat niet een nog beter advies zijn, Tristan?
  Oom Geert steunen we sowieso, door dik en dun!
  Met je verkwikkende cynisme zou je de alias van Boilingpoints kunnen zijn.

  Like

 10. tristan Says:

  @yeager

  Klopt, ik ben inderdaad een Wagnerfan (ik geniet nu van wat lichte kost; Gotterdammerung, mijn vrouw is niet thuis). Men kan ook niet de hele dag luisteren naar Bernard Allison, Amy Winehouse, Omar & the Howlers, Hank Williams, Jeff Healy, J.J. Cale, Tony Joe White, ZZ Top, Lucky Dube, Duke Robillard, Leslie West en de Buena Vista Social Club.

  Men kan inderdaad beter niet in discussie gaan met die verlichte moslima’s en die hardwerkende Antillianen want ze beschuldigen je bij voorbaat al van onderbuikgevoelens, discriminatie en volgens hun biedt Wilders helemaal geen oplossingen.
  Ze overschreeuwen de discussie, vallen voortdurend in de rede, de ogen gaan rollen en die Antillianen spreken uitsluitend straattaal en gaan al snel over tot een ‘vrolijke’ rap.
  De TV is uiteraard ook aanwezig (Nova) en schiet uitsluitend beelden van autochtonen die het hebben over Janmaat “die toch maar gelijk had” en over al die vuilniszakken, injectienaalden en bankstellen die voortdurend door de lucht zweven.

  Conclusie van de Linkse kerk; de Wildersstemmer is slecht opgeleid, overwegend werkloos, makkelijk te manipuleren en kan moeilijk uit zijn woorden komen.
  Mocht er toch een autochtoon bij zitten die met steekhoudende argumenten die hele kliek voor schut zet dan worden die beelden niet uitgezonden in het landsbelang.

  Er zouden wel eens grootschalige rellen kunnen uitbreken…

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  Ik zag dinsdag een stukje K&B waarin een verhuisdoos met kopvodden die dit zooitje bagguh begeleidt.
  Vraag: mevrouw is jongerenwerker, hoeveel verdient zij aan de Finnen?
  Waarom doet ze haar werk zo slecht, want de Finnen zijn megacrimineel?
  Maar zulke vragen stelt niemand, nog niet.
  Maar van mij mogen ze met hun bus, alleen stoppen in Nederland, daar heb ik wat tegen. Het gedrag van Finnen is niet uit te leggen, is niet goed te keuren. Daar heb ik helemaal geen uitleg bij nodig. Gewoon doorrijden dus en neem je paspoort mee.
  Zat trouwens een jonge PVV-ert bij, moedig maar niet hard genoeg.
  Toch hoop ik dat hij gewoon zichzelf mag blijven in onze maatschappij.

  Like

 12. lisa Says:

  Ali Babba en de 40 rovers komt naar u toe deze zomer.Ik kom wel naar Gouda Slotervaart enz enz.Denken ze nou echt,dat we luisteren naar die onzin.Jullie zijn te laat,wie betaald die bus,daar mocht de PVVer niet over praten bij Knevel& de Brink,dus de Nederlandse belastingbetaler kan weer dokken.

  Like

 13. Maci Says:

  @Tristan,als je het toch over muziek wilt hebben, met een paar keuzen van je vrouw heb ik geen moeite : , Tony Joe White, J.J.Cale en the Buena Vista Social Club.
  Probeer je je vrouw nu neer te zetten als een muzikale lichtgewicht? Of maak je er zelf maar een potje van.
  Ik kan je aanraden de Wagner van de 70er/ 80er jaren pop: Don van Vliet, aka Captain Beefheart. Een driedubbeltalent: dichter, muzikant, beeldend kunstenaar. Op You Tube vind je oude opnamen maar dat zijn maar selecties van niet echte diehards.
  Zijn we toch een beetje generatiegenoten?
  Van Captain Beefheart heb ik alle platen, Ja, vinyl en die gaan mee in mijn graf.
  Ik vraag me af: hoe kan ik Captain Beefheart rijmen met Geert Wilders?
  Valt niet te rijmen.Kwestie van een open mind en voortschrijdend inzicht.

  Like

 14. tristan Says:

  @Maci

  Mijn vrouw en ik hebben ongeveer dezelfde smaak wat betreft muziek.

  Alleen heb ik een tik overgehouden van de vroege rock and roll; Gene Vincent, Eddie Cochran, Ritchie Valens, Jack Scott, The Ventures, Larry Williams, Duane Eddy, Little Richard, Johnny Cash en de vroege Elvis (Sun) behoren tot mijn eeuwige favorieten.
  De Captain ken ik wel maar die muziek bekoort mij iets minder, van Frank Zappa ben ik helemaal nooit een fan geweest, wel weer van Pink Floyd.
  Je zou het niet verwachten van een fan van Geert Wilders maar ik heb een bloedhekel aan Nederlandstalige muziek; Jantje Smit, Dikke Leo en die 3 Toppers kunnen mij gestolen worden. Maar wel weer de Golden Earring; absolute top.
  Vinyl geeft de beste geluidskwaliteit en de 78-toeren platen van Elvis op Sun Records liggen bij mij in de kluis. Schijnen goud waard te zijn volgens kenners.

  De muzikale smaak van oom Geert is nog staatsgeheim maar volgens de Linkse kerk draait hij dag en nacht Mozart.
  Wij maken daar geen punt van zolang het maar geen Ali B. is of nog erger; Rapper Appa.

  Met vriendelijke groet, Tristan (onbezoldigd) penningmeester stichting WBOH.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: