‘Celstraf’? Blijft u rustig thuis.

Landgenoten… Ondergetekende is dit weekend op proefverlof. Om die reden ben ik in de gelegenheid om het 800ste stukkie te tikken:

‘Jusititie heeft een overschot aan cellen maar tegelijk zitten veel veroordeelde criminelen thuis hun straf uit met een elektronisch bandje om hun enkel. Volgens staatssecretaris Nebahat Albayrak (PvdA, Justitie) is er niets aan de hand, maar de VVD is woest en spreekt van volksverlakkerij’.

In 2005 werd het enkelbandje ingevoerd omdat er te weinig cellen beschikbaar waren. Anno 2009 zijn er cellen te over – Albayrak sluit immers acht spinnenhuyzen – maar het enkelbandjes omgespen gaat onverminderd voort.
Vandaag de dag moet u toch heel wat op uw kerfstok hebben om een gevangenisstraf aan de broek te krijgen. Brandstichtingen, vernielingen en doodsbedreigingen, gepleegd door onze Prinsjes uit warmere oorden, worden met regelmaat ‘bestraft’ met een ‘straatverbod’.

VVD-er Fred Teeven, een van de weinige politici met gezond verstand onder de hersenpan, is woest op dit snorrenvrouwtje Albayrak:

‘Boeven horen in de cel te zitten en niet thuis met een krat bier’.

En geef ‘m eens ongelijk. Als ik het een en ander eens visualiseer, kom ik tot de conclusie dat enkelbanddragers leven als God in Frankrijk. U bent veroordeeld tot maximaal drie maanden onvoorwaardelijke ‘celstraf’? Blijft u rustig thuis. Vroeg of laat komt men u een enkelbandje omgespen en verder veel plezier. Genietend van de huiselijke sfeer, heeft u alle gelegenheid om gebruik te maken van internet, TV en wellicht kunt het opbrengen om een wasje te draaien.

‘Het beste zou zijn om de enkelbandjes onder 50.000 volt te zetten’, schreef een commenter op Elsevier.

Het beste zou zijn om Albayrak af te schieten richting Mars.
Dit afzichtelijke vrouwmensch heeft al té veel schade aangericht.

Steun OOM GEERT!

Advertenties

5 Reacties to “‘Celstraf’? Blijft u rustig thuis.”

 1. jager Says:

  Enkelbandjes en dan lekker thuis de hele dag achter de computer hangen en gamen en internetten, hmm geen straf hoor! Dan kun je rustig eens bolletjes gaan slikken!

  Like

 2. Tedje van Es Says:

  Helaas niet on topic, maar wel belangrijk.
  Even kijken of er nog alerte Nederlanders zijn…
  Nederlanders dus, die hetvolgende niet pikken!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8619
  Dus u pikt het niet dat u straks wordt gechanteerd door A.Bijleveld en consorten?
  Ga dan naar http://www.eerstekamer.nl en stuur een protest-mail naar alle partijen die deze nieuwe wet graag vandaag nog ingevoerd zien, muv GL, SP en D66, die hebben ‘m namelijk van begin af aan afgewezen!
  Zie ook alle info op http://www.vrijbit.nl
  Dinsdag 16 juni a.s. gaan de “geachte afgevaardigden” stemmen…

  Like

 3. Anton Says:

  Inderdaad, ere wie ere toekomt, het was een fraaie uitspraak van Fred Teeven. Het maakt de zaak in één klap duidelijk. Hier klopt iets niet, dit druist in tegen het rechtsgevoel. Men moet in Nederland toch al aardig wat op de kerfstok hebben, om drie maanden onvoorwaardelijk te krijgen. Opvallend was ook met welk gemak Albayrak wegkwam met rechtstreekse vragen in de NOVA reportage. Steeds een ontwijkend antwoord. En de suffe NOVA reporter liet het allemaal maar passeren.

  Like

 4. tristan Says:

  Deze Albayrak (Islamiseringszaken) maakt het deze keer wel heel erg bont.

  Een aantal penitentiaire inrichtingen gaan sluiten wanwege gebrek aan cliënten terwijl de draaideurcriminelen prinsheerlijk thuis zitten genietend van allerhande uitkeringen en een breed assortiment aan toeslagen.
  De criminaliteit is zogenaamd gedaald sinds de keiharde aanpak d.m.v. de inzet van gezinsmanagers, wijkregisseurs, straathoekwerkers en buurtcoaches. (de buurtvaders zijn overspannen en met vervroegd pensioen gestuurd of zijn in de WAjong-regeling beland).

  De realiteit is dat de autochtoon geen aangifte meer doet van strafbare feiten gepleegd door allochtonen van moslimsignatuur omdat men dan zelf als verdacht persoon wordt behandeld.

  ‘Wat zegt u, een licht getinte man met een capuchon tussen de 18 en 20 jaar. Hoe weet u dat zo zeker? Ik zou maar eens naar een dokter gaan als ik u was; zeker last van de onderbuik’.

  Als u boft wordt u op vriendelijke toon aangeraden af te zien van aangifte omdat dit onprettige gevolgen voor u kan hebben.
  De advocaat van de verdachte heeft namelijk het recht om te vragen naar naam en adres van het slachtoffer en dit door te spelen naar de kansenjongere.
  De rest kan u als argeloze of alerte autochtoon zelf wel bedenken en daarom is de criminaliteit zo drastisch gedaald.

  Met vriendelijke groet,

  Tristan
  Islamofoob (behandeling door het RIAGG is gestaakt).

  Like

 5. Tedje van Es Says:

  Eens kijken of dit wil lukken…omdat men hier kennelijk ook geilt op vingerafdrukken in het paspoort…
  http://tinyurl.com/ltpfl3
  (is de tweede voorspelling van Howard Kunstler in zijn bestseller The Long Emergency bijna realiteit…)
  De eerste was de torenhoge prijs voor een vat ruwe olie.
  Uitsmijter:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8629

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: