Welten: ‘meer baard op straat’.

Landgenoten… Gisteren mochten wij kennis nemen van het feit dat ook de Amsterdamse hoofdcommissaris van Politie Bernard Welten er stevig op los discrimineert. In navolging van zijn bazin Guusje Nadorst gaat deze zonderling nu op zoek naar tien vrouwelijke en/of allochtone politiechefs.
Deze Welten huurt een internationaal wervingsbureau in om zodoende te kunnen voldoen aan de wereldvreemde doelstelling van Nadorst. Maar liefst 15% van het korps moet op termijn uit vrouwen en/of allochtonen bestaan.

Welten – het is een schande dat deze man nog een uniform mag dragen – laat middels deze aktie eventjes 3.2 MILJOEN (!) verdampen.
Het korps krijgt al extra geld van BiZa om witmannen uit te sluiten, maar dit is kennelijk niet voldoende.

Er moeten meer allochtonen bij de ‘politie’, landgenoten. Het is op z’n zachtst gezegd vreemd dat Moslims nu opeens onder de noemer ‘allochtonen’ vallen. Want over deze mensen hebben we ’t natuurlijk. U dacht toch niet dat Welten op zoek gaat naar Indische, Japanse of Russische politiechefs? Welnee, Welten is tegenwoordig kind aan huis bij een toonaangevende imam en flyert op kousenvoetjes in de moskeet.

Jezelf binnenlikken bij een bevolkingsgroep die ons op voorhand verwerpt en afkeurt noemen we dat.

U bent een ambitieuze, breedgeschouderde blankman in goede gezondheid en u wilt graag leiding geven binnen een politiekorps?
Doet u vooral géén moeite om te solliciteren. U voldoet namelijk niet aan de eisen. U moet overigens wél braaf belastingcentjes afdragen, teneinde Welten de gelegenheid te geven om Artikel 1 van de Grondwet te schenden.

Mocht u onverhoopt aangehouden worden door een ‘diender’ met ‘een licht getint uiterlijk’ of door een vrouwelijke agente, laat dan uw cynische opmerkingen en/of bitse humor achterwege.
Zo moet u nooit – lees nooit – een grapje maken over het exotische uiterlijk van de ‘diender’ en ook misplaatste grappen over het omvangrijke achterwerk van de vrouwelijke agente kunnen u een ritje richting bureau opleveren.
U wordt onder de lamp gezet en u zal worden beticht van ‘discriminatie en racisme’.
Het uitsluiten en weren van geschikte blankmannen daarentegen valt onder ‘het realiseren van meer diversiteit binnen het korps’.

‘Die pet past ons allemaal’, zo luidde de wervingscampagne van de politie in de jaren ’80. Anno 2009 kan deze slogan over de schutting gegooid worden, want men heeft het vizier gericht op Allochtonen of erger nog; vrouwen. De enige keer dat een vrouw handboeien mag dragen, is tijdens een kinky slaapkamerspelletje, maar alsjeblieft niet bij de ‘politie’! Ben ik nu aan ’t discrimineren?

Stopt u maar met lachen, waarde lezers. Er verdwijnen weer miljoenen richting een schimmig wervingsbureautje om de drijfnatte droom van Welten gestalte te geven.

Deze gestoorde buikspreekpop van Nadorst uit zijn funktie zetten en in een baan om de aarde brengen.

Steun de PVV!

Advertenties

3 Reacties to “Welten: ‘meer baard op straat’.”

 1. leefbarbaar Says:

  Ze zullen de eis: “geen strafblad” moeten schrappen.
  Daarna wordt het stuk makkelijker om een allochtonert aan te nemen.
  Of je daarmee een geschikte sollicitant vindt, vraag ik me dan nog wel af……..
  Dat wervingsburo dat voor een paar miljoen is ingeschakeld staat waarschijnlijk op naam van de tante van de opdrachtgever, ofzo.
  Iemand connecties bij de KvK van 020 om dit ff na te gaan?

  Like

 2. Maci Says:

  Volgens een ingezonden stukje van Welten op de Forumpagina van de VK dit weekeinde moeten wij ophouden met zeuren en kagen over het functioneren van het politiecorps.
  Wij moeten zelf de handen uit de mouwen steken.
  Niet te letterlijk hoor , want dan krijgen wij een aanklacht aan de broek wegens het recht in eigen hand nemen. Nee, wij moeten onze medeburgers verbaal te grazen nemen en ze wijzen op hun wangedrag.
  Dat zet pas zoden aan de dijk. Want dan hoeft de politie minder vaak op te treden. De wetsovertreders schrikken daar heus wel van, hoor. Ze schrikken zo erg dat ze je vervolgens in elkaar rammen, neersteken of nog erger. Daar moet je ze dan ook weer op aanspreken.
  De Eerste Hulp of het mortuarium regelt verder uw problemen.

  Op het Station Lelylaan in 020 staat een fotobord dat aangeeft dat als je daar mobiel belt, je mobieltje kwijt bent. Ze heben je gewaarschuwd, stommerd!, moet je maar niet mobiel bellen op Station Lelylaan.

  Wat denk je wel waar de politie voor is. We heben je toch gewaarschuwd? Gewoon aanspreken, het is je eigen verantwoordelijkheid.

  Welten was al niet zo slim, maar het lijkt nu of er echt alles uit de kast getrokken gaat worden om het falen van het politieoptreden in Nederland recht te praten.
  Ik moet er niet aan denken dat we in de grote en middelgrote steden bij het politiecorps een afspiegeling van de bevolkingssamenstelling gaan krijgen.
  In Rotterdam 50% alloch dienders. Het VMBO niet afgemaakt, het Nederlands niet goed machtig, geen idee van hoe de Nederlanse samenleving in elkaar zit.
  Een horrorscenario. Hillstreet Blues wordt daar bij vergeleken een heldenepos. Heerlijk die Mick Belker die met uitsluitend grommen en soms bijten verdachten kon inrekenen.

  In de 50er jaren was er een kinderliedje op de radio. Benny Vreden met een paar kinderen: De politie is je beste kameraad
  De politie weet op alle dingen raad
  …….
  Daarom groet ik de politie als ik hem tegenkom op
  straat
  De politie is mijn beste kameraad.
  Zucht.

  Like

 3. Maci Says:

  @mezelf, mocht ik ergens een letter, punt, of komma tekort geschoten zijn in mijn tekst, die ik al heb ontdekt, Verheugt u zich maar over de processen-verbaal en de potitierapporten die u zult lezen in de toekomst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: