Een derde van de Moslims is NL ‘goed zat’.

Landgenoten… Om nu te zeggen dat ik veel zin heb om een stukkie te tikken, zeker niet. Na jarenlang over minderheidsgroeperingen geschreven te hebben, ga ik beseffen dat het eigenlijk zonde van mijn tijd is. Het gros van de moslims moet ons niet en dat geldt andersom ook… Waarom zou ik dan nog schrijven over deze mensen?

En zeker nu we weten dat een derde van de Turken en Marokkanen Nederland ‘goed zat’  is… Is natuurlijk allemaal de schuld van een zekere Wilders. Meneer  dendert als een op hol geslagen stoomlocomotief door de Lage Landen en bij veel Moslims loopt het inmiddels dun door de broek jurk.
‘Nietwerk’ schakelde een onderzoeksbureau in en kwam met schrikbarende cijfers. Zo denkt 51% van de moslims er wel eens over om dit afschuwelijke land te verlaten. Bijna een kwart van de Moslims zegt regelmatig te worden  – hasjies! – gediscrimineerd…
‘Buhrmann, voortaan graag uw slachtafval op laten halen door een erkend bedrijf en niet over het balkon werpen’, riekt natuurlijk naar een ernstige vorm van discriminatie.

Nog eens 36% van onze vredelievende aangepasten wilt graag (r)emigreren. ‘Ook dit is de schuld van Wilders!’ horen wij allerhande houtje-touwtje jassen in koor  schreeuwen.
Ik wist niet dat deze op handen zijnde Exodus zo makkelijk in gang gezet kon worden. Zet één Blonde Satan in de Tweede Kamer, geef  ‘m een microfoon en de grote terugkeer wordt door de moslims zélf op touw gezet. Figuren als René Danen en consorten zullen de plank volledig misslaan als men weer es oppert dat Wilders ‘Moslims wegjaagt’. Dit slaat als kud op Dirk. Men kiest immers zelf het hazenpad.

Toch nog een kanttekening: alle linxe Apartheidsidealen en miljarden kostende projecten ten spijt; Ik vind u erg ondankbaar. Wij hebben decenia lang de toch al lege knip getrokken om u een zo’n aangenaam verblijf te bezorgen. Mosketen werden uit de grond gestampt, aparte zwemuurtjes werden georganiseerd, een bank als Fortis slachtte haar spaarvarken ritueel en wat dies meer zij. En nu komt de meerderheid van de Moslims met het gegeven dat men er over nadenkt om Nederland te verlaten? Forget it, baby. Jullie hebben ons miljarden gekost dus zullen jullie hier blijven ook. We hebben goedverdoemme niet voor niets zo veel geld laten verdampen!

Landgenoten… Een dringende oproep aan u. Houdt u uw Islamitische buhren in Nederland! Wie moeten anders onze buurten beveiligen? Busmoeders, straatcoaches en andere nuttige entiteiten zijn onlosmakelijk verbonden met de onvolprezen Vogelaarwijken en leveren een schitterend kleurrijk straatbeeld op.

Voor degene die Holland tóch gaat verlaten; Hartelijk dank voor uw tomeloze inzet, uw ‘handjes-uit-de-mouwen-steken-mentaliteit’ en nog bedankt dat de Marokkaanse Moslims onder u Nederland bevrijd hebben van de Duitschers.

Vooralsnog blijft een ‘grote groep’ ons verblijden met hun aanwezigheid. Gelukkig maar. Voor de Moslims die het hier niet meer trekken:

We zullen u oprecht missen.

Updeet: Vergeet de eerste alinea van dit stukkie. Heb er weer zin an!

Advertenties

19 Reacties to “Een derde van de Moslims is NL ‘goed zat’.”

 1. ad Says:

  Vertrekken nl paspoort inleveren
  Ik zeg DOEN

  Like

 2. Clyde Westwood Says:

  Tip voor al die “nieuwe nederlanders”: niet naar de zin hiero? Kan gebeuren. Terug naar de zandbak, zou ik zeggen, emigreren niet langer uitstellen, don’t delay, do it TODAY.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8487
  Dan nog een belangrijk bericht voor alle huurders en bezitters van eigen woningen: ze komen naar u toe deze zomer, maar kan ook later zijn, zelfs onaangekondigd en met een KUT-smoesje!! Dringend advies: NICHT AUFMACHEN!
  Alle details inclusief tips op 2 PDF-files te vinden via:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8697
  Daar vindt u ook een schokkend radio-interview met de Haagse wethouder Norden: deze meneer heeft schijt aan uw en mijn privacy
  en wil zelfs inbreken als u niet meewerkt..!!!
  Voor het gemak hier de directe link:
  http://tinyurl.com/klmkjg
  In dat interview krijgt u ook te horen dat deze gemeentelijke gluurders
  eerst links en rechts gaan “informeren”, plus digitaal snuffelen…
  Blijf alert, GL gaat deze week vragen stellen in de Kamer.

  Like

 3. Clyde Westwood Says:

  Sorry… twee letters per ongeluk omgedraaid…
  http://tinyurl.com/kmlkjg

  Like

 4. lebuinus Says:

  Zo denkt 51% van de moslims het land te verlaten,alleen jammer dat men
  met een nieuw aangeschafte broedmachine weer vrolijk terug komt.
  En met dubbele energie de islamisering verder aan ons opdringt.
  Op netwerk NCRV-artiest Aart Zeeman zijn buitengewone “objectieve”
  flut programma gezien.
  Diep geroerd al dat leed van de vodkoppen en die geschokte moslim-
  mannetjes aangehoord.
  En al dat leed en die ellende aangedaan door Ome Geert,goh wat zielig.

  Like

 5. Harm Schouten Says:

  Dan niet treuzelen en gelijk oprotten.
  Het liefst gisteren.

  Like

 6. Anton Says:

  Ik ben bereid de soepjurken nog vriendelijk uit te zwaaien ook. En geef hen het heilige kruis na. Als ze het ook daadwekelijk doen tenminste. Persoonlijk zie ik het helaas niet gebeuren.

  Like

 7. lisa Says:

  Ga dan.Ga dan

  Like

 8. fee Says:

  “Als Je Gaat” ….. wie zong dat ook alweer ?

  Like

 9. lisa Says:

  Robert Long

  Like

 10. piet Says:

  98% van de nederlander is de moslim spuug zat en ik voorop.

  Like

 11. yeager Says:

  Het in de stad dagelijks toenemende aantal kopvodden en erger is geen indicatie dat ze bang zijn geworden en op het punt van vertrek staan.
  Integendeel de provocatie wordt met de dag erger.
  Maar dat ze er vroeg of laat uitgeslagen worden, daar kan je staat op maken.
  Er gaat gvd geen dag voorbij of dat moslimgeteisem is in het nieuws
  (zie Het Vrije Volk. Het M woord). Als ik zo’n bericht lees verwondert het me dat het moslimtriefel nog veilig over straat kan gaan.
  Hopelijk nemen die Finnen op het Leidseplein nog eens wat vrouwtjes van de Hells Angels te grazen.

  Like

 12. lisa Says:

  oppas Opa in Amsterdam afgeslacht door mohamed B.Lees je niks over behalve in Het Vrije Volk.Ga moslims ga,en lever je Nederlandse paspoort in.Ga dan.

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  Het begin is er.
  Preventief PVV stemmen helpt!

  Like

 14. tristan Says:

  Er is uiteraard geen enkele moslim bereid om ons land daadwerkelijk te verlaten.

  Waar men (op indicatie van de Linkse kerk) wél mee bezig is, is een klimaat te scheppen waarin het mogelijk zou kunnen zijn de PVV te verbieden via een gerechtelijke uitspraak.
  Men voelt zich z.g. bedreigd door uitspraken over knieschoten op terroristen, remigratie-projecten met aantrekkelijke vertrekpremies, ontneming van de Nederlandse nationaliteit bij crimineel gedrag en het stopzetten van de importhuwelijken via de bekende sluipwegen.

  De realiteit is dat autochtone Nederlanders emigreren naar oorden waar de Islam nog geen prominente rol speelt of waar de Overheid grenzen stelt aan het dragen van religieuze kleding, waar geen Verzorgingsstaat blokkerend werkt bij de integratie en waar de gevangenissen nog afschrikwekkende oorden zijn en geen hotels die rekening houden met allerlei exotische extremiteiten.

  De komende weken krijgen wij een indruk hoe onze samenleving er uit zou zien als inderdaad de helft van de moslimpopulatie voorgoed zou vertrekken naar de landen van herkomst.
  Het is vakantietijd en veel moslims gaan op familiebezoek naar Marokko, Turkije, Somalië, Irak, Afghanistan en Iran en laten onze steden achter in rust en vrede. Minder hoofddoeken op straat, minder capuchons en zelfs Aboutaleb heeft zijn geliefde Rotterdam even verlaten om wat nieuwe richtlijnen te ontvangen van de Marokkaanse overheid om de Islamisering van de 17e provincie van Marokko zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

  “Maar die vakantiegangers gaan ook naar landen die ze ontvlucht zijn wegens levensgevaarlijke toestanden” merkt de alerte autochtoon terecht op.

  En daar is ook geen Bijstandsuitkering, Huurtoeslag, Kindertoeslag en Zorgtoeslag en andere ongelovige uitvindingen van die verderfelijke Westerse maatschappij.

  Om een lang verhaal kort te maken het volgende; de Marokkanen en de Turken komen terug met nieuwe echtgenoten (de oude zijn volgens beproefd recept verstoten) en een nieuwe zwerm illegalen volgen in hun voetspoor. Want welke geuniformde ambtenaar haalt het in zijn politiek-correcte hoofd om al die gehoofddoekte paspoorten echt nauwkeurig te bekijken?
  Wij worden al jarenlang grandioos in de maling genomen door al die zielige illegale moslims die stiekem een beroep doen op onze Sociale voorzieningen, medische hulp in ziekenhuizen, talloze subsidies etc.

  Daarom is het van groot belang om de PVV te blijven steunen in haar strijd tegen alles wat in de afgelopen decennia fout is gegaan in dit land.

  Van der Laan is geen haar beter dan zijn voorganger vrouw Vogelaar.
  Wel roepen dat de importhuwelijken dweilen is met de kraan open en er vervolgens HELEMAAL NIETS AAN DOEN om deze geldverslindende Bezetting van ons land via een aangepaste wetgeving een halt toe te roepen.

  Like

 15. Clyde Westwood Says:

  Niet on topic maar beslist de moeite waard om rekening mee te houden,
  want de nazaten van Herr Flick zijn ook weer lekker bezig.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8748
  Schokkende video, pagina 8747, zelfde site.

  Like

 16. tristan Says:

  Een vraag aan Eberhard van der Laan (minister van Apartheidszaken).

  Terecht heeft u (overigens na 4 juni jl.) gesignaleerd dat de importhuwelijken van moslims uit oogpunt van integratie “dweilen met de kraan open” is.

  Wat heeft u sindsdien daadwerkelijk gedaan om aan dit fenomeen een einde te maken of in ieder geval die maatregelen te nemen die noodzakelijk zijn om via aangepaste wetgeving de z.g. België-route te blokkeren?

  Bent u bereid om EU-regelgeving op dit punt te herzien en ter discussie te stellen als mocht blijken dat deze regelgeving gepaste maatregelen onmogelijk maken?

  Bent u bereid om eenzijdig deze regelgeving op te zeggen in het belang van de Nederlandse Staat?

  Zo niet, wat zijn dan de argumenten die u meent te moeten hanteren om de bestaande situatie in stand te houden?

  Van der Laan wil graag in discussie met Geert Wilders om hem alle hoeken van de 2e Kamer te laten zien.
  Op dit punt kan de PVV scoren en laten zien dat deze Eberhard tenslotte een PVDA-bewindsman is van de oude stempel.
  Jaren 70-politiek in de stijl van Marcel van Dam, Jan Pronk etc.

  Niets bijgeleerd en nog steeds de multiculturele Heilsstaat propageren terwijl een ruime meerderheid van onze bevolking dit spuugzat is.

  Like

 17. lisa Says:

  Leo van Trappe afgelopen maart overblijf Opa.Afgeslacht door Mohamed B.hoor je niets van in de media,alleen Het Vrije Volk.Ga moslims ga.

  Like

 18. SirCumSized Says:

  Nadenken over remigreren is iets anders dan het ook écht doen. Zo’n 50% van mijn (over het algemeen) rechtse vrienden denkt erover na om te emigreren naar Duitsland (Ja, het moet niet gekker worden), Denemarken of een Scandinavisch land. Waarom? Omdat daar wél gewoon “man en paard” genoemd wordt en dat daar “Olsen Modaal” niet opdraait voor alle puinhopen van de vorige linkschregeringen en het mislukte project wat integratie heet. In Nederland begint nu eindelijk wel de discussie wat 5 decennia integratie nu heeft opgeleverd of beter nog gekost zou hebben. Helaas dat deze politieke discussie wordt aangezwengeld door Eberhard v.d. Laan en waarschijnlijk zullen de uitkomsten van deze statistieken eerst eventjes “bewerkt” gaan worden voordat de cijfers gepubliceerd worden? Let maar op deze discussie zo rond het laatste kwartaal van dit jaar
  En voor de (niet progressieve) moeselmannen die wellen vertrekken; baai, baai, het was niet gezellig en kom nooit maar dan nooit meer terug! Ga maar je eigen hakbarries zitten vervelen en daar kun je écht de slachtoffer gaan spelen….

  Like

 19. Mark Says:

  En nog even wat over Eberhard van der Laan. Deze schatkistparasiet heeft antidiscriminatie in zijn ministersportefeuille zitten, maar hij doet daar niets aan. Systematisch worden autochtonen gediscrimineerd ten opzichte van allochtonen doordat allochtonen wél en autochtonen niét over een tweede nationaliteit mogen beschikken (zie eerdere comment). Allochtonen zijn voor hem dus meerderwaardig aan (in zijn ogen) minderwaardige autochtone Nederlanders. Daardoor is van der Laan een onvervroren racist.

  Ik ben (en velen met mij) deze deplorabele ellendige Nederlandse staat, de systematische staatsdiscriminatie en het stelselmatige staatsracisme zo ontzettend beu, dat ik heel graag aangifte tegen staatsracist Eberhard van der Laan zou willen doen. Hetzelfde geldt/gold natuurlijk ook voor zijn voorganger knettergekke Ella Vogelaar. Er is echter één reden waarom ik dat niet kan doen: ik heb iets te veel slechte ervaringen met onze plaatselijke racistische veldwachters. Het is bij deze dienders als pigmentarm persoon onmogelijk een proces verbaal van discriminatie en/of racisme op te laten maken. Aangifte doen wegens overtreding van grondwetartikel 1 en/of artikel 137 van het wetboek van strafrecht is slechts voorbehouden aan buitenlanders, allochtonen en pigmentrijke personen als zij dat (bij voorkeur) tegen blanke autochtonen doen.

  In het imaginaire geval dat het aangeven wel zou lukken, gooit de officier van justitie het proces verbaal sowieso sepotloos de prullenbak in (muteren noemen zij dat in vakjargon) of wordt de dader/slachtoffer-positie omgedraaid, waardoor het proces verbaal als een strafrechtelijke boemerang tegen de aangever gebruikt wordt. Dat is hier schering en inslag en ik ben (helaas) lang niet de enige die deze slechte ervaring heeft. Daarom doe ik nooit meer aangifte van welk misdrijf dan ook, zolang dit misdadige staatsregime in stand gehouden wordt. Het moge duidelijk zijn dat ik (en velen met mij) de racist Eberhard van der Laan en zijn Apartheidsbewind gigantisch beu ben. Er moet snel een einde aan gemaakt worden.

  Dit schrikbewind moet vervangen worden door (directe) democratie (naar Zwitsers voorbeeld), een fenomeen dat in Nederland de laatste paar decennia helaas is uitgebannen door de fluwelen staatsgreep middels de invoering van de frauduleuze Nedap stemcomputer. Als men de stemcomputers wegens antidemocratisch karakter verbiedt, zoals inmiddels door burgerinitiatief is gebeurd (alle ambtenaren stonden achter de putsch, dus die hebben niets tegen de stemcomputer ondernomen), dan kan men niet stellen dat verkiezingsuitslagen die middels diezelfde antidemocratische apparaten tot stand zijn gekomen ineens wel democratisch zouden zijn. De verkiezingsuitslagen zijn net zo illegaal als de stemcomputers zelf. Niemand heeft in de afgelopen jaren zijn democratisch stemrecht kunnen gebruiken. Het regime van Robert Mugabe is democratischer dan het Nederlandse bewind.

  Met behulp van potlood, papier, blauwhelmen en VN-controleurs moeten heel snel de eerste democratische gemeenteraads-, provinciale staten- en parlements-verkiezingen van dit millenium in Nederland georganiseerd gaan worden, opdat de Nederlandse stemgerechtigden het hele s’Graaienhaagse fascistoïde zooitje parasitaire racisten staatkundig elimineren. De hele regentenkliek die onze burgerrechten in de afgelopen decennia ontnomen heeft, moet berecht worden in een Nederland-Tribunaal in Den Haag. De straffen moeten heel hoog zijn om een voorbeeld te stellen zoiets nooit meer te flikken en dan zitten de gevangenissen ook weer decennialang vol. Pas daarna kan Nederland weer een fijn en leefbaar land worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: