Albayrak gaat Duitsche crimi’s importeren.

albayrakLandgenoten… We moesten het hier even zonder snorrenvrouwtje Albayrak stellen, maar ze is terug met geweldig idee:
‘Om het sluiten van gevangenissen in het oosten van Nederland te voorkomen, moeten Duitse criminelen daar worden opgesloten’.

Haar aanstelling was al een tragisch dieptepunt in de Nederlandsche geschiedenis en alsof dat nog niet tergend genoeg is, blijft haar ‘brein’ telkens weer wereldvreemde ‘oplossingen’ uitstoten.
Omdat Nederland in haar ogen zowat vrij van criminelen is, het hier volkomen veilig is, wil dit krepsel acht gevangenissen sluiten. Om dit nu te voorkomen, moeten Duitsche criminelen hier worden opgesloten… De in Nederland woonachtige criminelen krijgen immers een keurig sieraad om de enkel gegespt, dus is er plek zat voor de crimi’s uit Oosterburië.

Laten we de verwachte criminelen alvast waarschuwen: Je kan hier alleen halalvreten krijgen. Of wellicht is dit een onbedoelde uitnodiging. Het leeuwendeel van de bajesklanten bestaat namelijk uit…

Enfin, Albayrak zal het ontgaan zijn dat er honderden, zo niet duizenden veroordeelde criminelen vrij rondlopen en afgezien hiervan; heden ten dage moet je heel wat op je kerfstok hebben om veroordeeld te worden tot een gevangenisstraf. Alsof dit allemaal niet erg genoeg is, wil dit knotsgekke woestijnvrouwtje criminelen importeren uit Mofrika. Een oplossing voor haar eigen malle beslissing…

Krom? Welnee. Zo denkt dit creatuur nu eenmaal. Mevrouw is van het kaliber ‘iedereen is gek, behalve ik’.

Landgenoten… zweet lekker uit en ik spreek u morgen weer.

Steun GEERT!

Advertenties

9 Reacties to “Albayrak gaat Duitsche crimi’s importeren.”

 1. yeager Says:

  Dacht eerst dat ze Derek wilde importeren. Maar dat zijn goudeerlijke bromsnorren terwijl de liefde van het bewimpelde “snorrenvrouwtje” meer uit zal gaan naar malafide zeiksnorren.

  Like

 2. Mark Says:

  Binnenlandse criminelen vrijuit laten gaan + buitenlandse criminelen importeren + halalvoer + overwegend islamitische gedetineerden.

  Dat betekent dat de Nederlandse gevangenissen zijn omgevormd tot islamitische missieposten met de bedoeling criminelen te bekeren tot de islam. Iets anders kan het niet zijn. Nederlandse gevangenissen zijn dus moskeeen geworden.

  Like

 3. tristan Says:

  Het begint met Duitse criminelen (liefst van moslimsignatuur) en het eindigt met Somalische piraten, Irakese terroristen, Afghaanse Talibanstrijders, Pakistaanse opstandelingen en moslimstrijders uit Guantanamo Bay.

  Na het uitzitten van hun (sterk verkorte) straf volgt onvermijdelijk een aanvraag voor politiek asiel (want bij terugkeer naar het land van herkomst dreigt marteling) en men kan deelnemen aan groot project; de Islamisering van Nederland.
  Via de politiek (GroenLinks) of gewoon via gezinshereniging en het gebruikelijke criminele circuit.

  Albayrak is rijp voor een stevige motie van wantrouwen maar blijft met haar onverstoorbare glimlach stand houden tegen alle inhoudelijke kritiek.
  Verdonk kon vertrekken met een generaal pardon voor 26.000 uitgeprocedeerde asielzoekers in de koffer en deze vrouw kan ongehinderd de asielzoekersindustrie nieuw leven inblazen via het toelaten van praktisch uitsluitend moslims.

  Terecht verdient deze ‘verlichte’ moslima met 2 paspoorten het predikaat van Staatssecretaris van Islamiseringszaken.

  Like

 4. Mark Says:

  Als autochtone Nederlander mag men naast de Nederlandse nationaliteit geen Argentijnse, Marokkaanse of Turkse nationaliteit bezitten. Omgekeerd daarintegen wel en dat is pure discriminatie, overtreding artikel 1 van de grondwet en dat is in Nederland verboden. Uit niets blijkt enige vorm van gelijke behandeling, dat allochtonen wel twee nationaliteiten mogen hebben en autochtonen niet. Dat is ongelijke behandeling en dus een ernstige overtreding van artikel 1 van de Nederlandse grondwet.

  Nederlandse racistische ambtenaren moeten gewoon de wet gaan handhaven, te beginnen bij artikel 1 van de grondwet. Iedereen die zijn eerste nationaliteit niet af kan geven door de (grond-) wet van dat oorspronkelijke herkomstland, moet automatisch de Nederlandse nationaliteit kwijtraken om de grondwet te handhaven.

  Albayrak moet verplicht de Nederlandse nationaliteit kwijtraken om gronwet art 1 te handhaven en racisme uit te bannen. Albayrak is een spionne, een infiltrante van zeer gevaarlijke soort.

  Men kan en mag het Nederlanderschap van Albayrak niet erkennen, want dat is bij wet verboden en dus kan zij geen minister zijn. Toch is zij dat wel, wat bewijst dat degenen die haar de Nederlandse nationaliteit hebben gegeven notoire racisten zijn.

  @Tristan: niet noodzakelijkerwijs Duitse criminelen van islamsignatuur omdat die niet meer bekeerd hoeven te worden. Onder niet-islamitische criminelen (crimidhimmi’s) zijn meer zieltjes te winnen.

  Like

 5. Mark Says:

  @mezelf: minister moet zijn staatssecretaris

  Like

 6. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noorderburen,
  “Verheug en verblijd U, hallelulia !” , het zullen NIET de moffen zijn die van jullie “luxehotels” het eerst gebruik zullen maken, wij, stomme belgen zullen het voortouw nemen .
  Onze traliegebouwtjes zitten overvol, de “lichtste gevallen” (tot 5 jaar cel) zijn reeds op vrije voetjes wegens plaatgebrek en, naar het schijnt, zijn er al vergevorderde besprekingen aan de gang om : zegge èn schrijve, VIERHONDERD “inmates” te laten logeren in jullie “gastvrij” landje.
  Als jullie beseffen welke ernstige “onnozelheden” men al moet gepleegd hebben om tot 5 jaar brommen veroordeeld te worden in ons kloteland, dan weten jullie al wélk soort naar Nederland “verkast” zullen worden.
  Innige deelneming,

  Like

 7. Mark Says:

  @Victor: hoe kunnen de cellen bij jullie nou volzitten met dat opendeuren beleid? Zelfs Marc Dutroux nam al eens de kuierlatten!

  Like

 8. tristan Says:

  @Victor
  Ik heb een ernstig vermoeden dat dit geen echte Belgen zijn maar geharde criminelen van diverse pluimage waaronder Polen, Bulgaren, Roemenen, Marokkanen, Tunesiërs, Zigeuners, Algerijnen en ander kwaad volk die hier politiek asiel aanvragen als hun detentie er op zit.
  Volgens mij klopt er iets niet als bij jullie de inrichtingen overvol zitten en hier de cellen leeg staan bij gebrek aan cliëntele.

  @Mark
  Albayrak is een prominent lid van de 5e colonne die maar één doel heeft; ons land verkopen aan de baardmannen van de Moslim Broederschap.
  De PVDA is een moslimpartij in perfecte vermomming; vergeleken met deze partij was de NSB een gezelligheidsvereniging.

  Like

 9. Mark Says:

  @tristan: ik ben het volkomen met je eens en je visie is horizonverruimend. Het zou goed voor Nederland zijn als jij jouw visie overal verspreidt in de media.

  Het is een uitermate kwaadaardige ontwikkeling die gestopt moet worden, nu het nog kan, als het niet reeds te laat is. Daarbij loopt er genoeg tuig in Nederland rond dat nog moet brommen, dus is er geen reden dat cellen leeg staan. Ik kan in mijn directe omgeving al minstens tien misdadigers opnoemen, die allemaal hun straf moeten uitzitten. En nee, het zijn niet allemaal buitenlanders of islamieten. Met een beetje overlap van dezelfde namen zullen de meeste mensen wel enige nog-niet-gedetineerde misdadigers kunnen opsommen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: