Belg slaat 5 halfaapjes de tiefus.

Landgenoten… Ook onze bevriende Zuiderbuhren hebben last van intimidaties, bedreigingen en verbaal geweld, gepleegd door… Marokkanen.
Wij noemen hier gewoon man en paard, zoals u weet.

Ik heb weer een prachtig verhaal voor u ontdekt. Leunt u rustig achterover en geniet!

‘In de Brusselse wijk Sint-Jans-Molenbeek kreeg Christian B. het aan de stok met vijf Marokkaanse jongeren. Volgens Christian werd hij opeens omringd door de belagers die hem verbaal bedreigden’.

Nix nieuws onder de zon. Deze schermutselingen gebeuren dagelijks in Nederland en Vlaanderen. Uiteindelijk probeerden de halfaapjes het arme slachtoffer tegen de vlakte te krijgen… Lekker makkelijk. Vijf tegen één.
Hoe dit verhaal afliep, laat zich raden. Het slachtoffer werd hevig bloedend achtergelaten en de vijf stoere Kansenaapjes gingen vrijuit.

Of toch niet, landgenoten? BP verkeert momenteel in een jubelstemming! Christian, het slachtoffer, was in 2003 vierde geworden in een Belgisch kampioenschap thai-boksen… Hilarisch!!
Meneer wist zich los te trekken en trakteerde de vijf pleuris-Marokkanen op wat neus en ribbreuken. Een van hen kopte zelfs een voorbijrijdende auto terug. – Hahaha, want: LOL!

Een Blankie die vijf pleuris-Marokkanen compleet de tiefus slaat. Wat een brute vernedering. Mijn zomer kan nu al niet meer stuk.
De thai-boxert werd natuurlijk onder de lamp gezet en kreeg een fikse gevangenisstraf… Welnee!

‘Alle betrokkenen werden uiteindelijk ingerekend door de politie. Christian mocht meteen naar huis, de anderen worden voorlopig vastgehouden’.

Joehoe, ErnSSt HirSSh Ballon! Zó hoort ‘t! Opsluiten, deze straatterroristen!
In Nederland zou deze thai-boxert vervolgd worden voor een ‘laffe, racistische aanslag op kansarme Prachtjongeren’. In Vlaanderen niet. Meneer hield aan deze vechtpartij een blauw oog en wat schrammen over, maar dat is een thai-boxert wel gewend.

Zeg, Christian, kom lekker op fakansie in Holland. In SloPervaart staat een knus hotelletje. Vindt je het allemaal veel te boring, ga lekker de straat op joh… Er valt vast wel iets te stoeien. Eten, drinken en andere behoeften worden verstrekt door BP en zijn lezers.

Veel box-plezier!

Advertenties

4 Reacties to “Belg slaat 5 halfaapjes de tiefus.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Buitenproportioneel geweld van slachtoffer naar dader(s) met ene migrantenachtergrond heet zoiets hier en “dàhmagnie”.

  Like

 2. tristan Says:

  Dit is goed nieuws van onze Zuiderburen!

  Eindelijk gerechtigheid voor deze vaginamarokkanen (deze term is momenteel onderwerp van intern beraad bij het MDI).

  Het hoeft geen nader betoog dat dit in ons land heel andere gevolgen zou hebben voor het slachtoffer; onmiddelijk achter slot en grendel op water en brood op beschuldiging van zware mishandeling van zielige medelanders die door Geert Wilders toch al in de verdomhoek zitten.
  Het Femke zou Kamervragen stellen over deze verregaande discriminatie van minderheden van moslimsignatuur en over de ‘Verwildering’ van onze samenleving.

  Helaas moeten wij het doen met Mohammed B. en consorten die regelmatig zeer negatief in het nieuws komen.

  De Belgen hebben nu een Christian B. Hopelijk volgen er meer van deze Verzetshelden.

  Like

 3. Eloquentia Says:

  Ik ben verdomd trots op mijn landgenoot. Het is tegenwoordig wel zo, dat wanneer je jezelf verdedigt tegen het bruin gespuis, je zelf wordt beschuldigd voor “slagen en verwondingen”, ook in België.

  Zo heb ik een overval meegemaakt, met 2 bruine moslimvarkens, waarvan 1 mij een mes op de keel zette, om mijn portefeuille te stelen. Uiteraard heb ik mij toen verweerd, en enkele klappen uitgedeeld. Achteraf bleek 1 van de bruine moslimvarkens een kaakbreuk te hebben opgelopen, en de andere kloeg over aanhoudende hoofdpijn. Direct na de overval werd ik wel zeer goed opgevangen door de toenmalige Rijkswacht (Marechaussee in Nederland). De substituut echter, liet mij aanhouden voor “exessief geweld”. Na veel gepalaver en steun van het toenmalige “Vlaams Blok”, waarvoor ik hen nu nog dankbaar ben, werd de hele zaak “geseponeerd”. De overvallers werden toen niet aangehouden, en ik werd na een nachtje cel voor de onderzoeksrechter gebracht. Waarin zit hier de rechtvaardigheid ???

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Belgische paarden: OK
  Belgische meiskes: OK
  Friet: OK
  Bier:OK
  Allochtonenbegeleiding: OK

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: