AIVD: Nee hoor. Géén Shariarechtbanken.

Landgenoten… Volgens de AIVD zijn er géén Shariarechtbanken in Nederland.
De veiligheidsdienst heeft ze namelijk nog ‘niet waargenomen’, dus bestaan ze niet. Toch knap. Binnen enkele dagen heeft de AIVD kennelijk 450 tot 500 mosketen gecontroleerd op Sharia-gerelateerde toestanden en dat terwijl Shariarechtbanken achter gesloten deuren opereren en mocht er een verdwaalde niet-moslim het lef hebben om een klop op de deur te geven: access denied. We kunnen deze ‘veiligheidsdienst’ dan ook gerust prijzen voor haar heldhaftige, verhelderende operatie.

Ik neem u even mee naar augustus 2008. Een zekere Boilingpoints wist toen te melden dat er zogenaamde halal-huwelijken gesloten werden in groezelige achterkamertjes en in mosketen. Zonder tussenkomst van de Burgerlijke Stand zijn deze huwelijken per definitie strafbaar.
Minister ErSSt HirSSh Ballon is hiervan op de hoogte en zag het toen al niet zitten om hier kei en keihard tegen op te treden. Deze autist wilde ‘liever de dialoog aangaan en voorlichting geven over dit voor Nederland nieuwe fenomeen’.

Deze Shariahuwelijken vinden naar mijn idee nog steeds plaats en worden gekenmerkt door wanpraktijken als ‘uithuwelijken, polygamie en radicaliteit’.
Kortom; deze Islamitische huwelijken kunnen wij bestempelen als Sharia.
De imam zal de gelukkigen in de echt verbinden en voor de bruid is het vanaf dat moment verplicht om dagelijks de benen te spreiden.
Ik haalde het afgelopen week al aan; dit noemen wij in Nederland verkrachting.

En nu komt een verder niet nader te noemen minister van Justitie met het bericht aan de Tweede Kamer dat er een ‘onderzoek’ komt naar deze Shariarechtbanken, malafide huwelijksinzegeningen, of hoe je ’t verder noemen kan. Dit crapuul is al geruime tijd op de hoogte van deze Engelse Toestanden.
Deze man liegt al sinds de oerknal en denkt blijkbaar dat het Hollandsche Volck met een schoteltje melk uit een boom gelokt is.
Meneer dreigt nu met ‘strafrechtelijke acties’, mochten er schendingen van de Nederlandsche Rechtsorde plaatsvinden…
We geloven je allang niet meer, onfrisse, gereformeerde kwakzalvert. Je zou eigenlijk met het schaamrood op de kaken dit land moeten verlaten wegens het in gevaar brengen van dit ooit zo vreedzame Nederland.

Semi off-topic. Zomaar geplukt uit de comments op Elsevier:

‘Er is zelfs een eenheid geheime Islamitische Politie werkzaam met steunpunten in het Nederlandse politieapparaat. Er zijn lijsten met namen van niet-moslims, Nederlanders over wie bekend is dat ze de Islam niet positief gezind zijn. Sommige Nederlanders worden zelfs geobserveerd. Hun netwerk wordt in kaart gebracht. Islamitische geschiedschrijving kent namelijk een methode en past deze toe waarbij vast moet staan of iemand werkelijk antimoslim gedrag heeft vertoond over langere tijd. Dit geslacht is ten dode gedoemd’

Welke lezer kan BP hier meer over vertellen? Wie kan hierover een bron vinden? Gaarne in de commentbox!

Steun GEERT!

Advertenties

3 Reacties to “AIVD: Nee hoor. Géén Shariarechtbanken.”

 1. tristan Says:

  De AIVD waakt over u en heeft voortdurend de vinger aan de pols in de moskeeën, bij GroenLinks, coffeeshops en vooral niet te vergeten het internet want daar zitten die extreem-rechtse figuren die tot vervelens toe bezwaren maken tegen de multiculturele samenleving en in het bijzonder de Islamisering van Nederland.

  Shariarechtbanken? nooit van gehoord, want er zijn nog geen borden gesignaleerd bij de moskeeën waarop vermeld staat;

  SHARIARECHTBANK (ALLEEN VOOR MOSLIMS).
  Hier kunt u terecht voor HALALHUWELIJKEN, ISLAMITISCH ERFRECHT en FATWA’S uitgesproken door bevoegde Imams.
  Voorts bieden wij advies bij de aanschaf van vesten, gordels, schoenen en auto’s die geschikt zijn om de Islam op effectieve wijze te verspreiden.

  Zo lang deze borden niet in gebruik zijn is er niets aan de hand en moeten wij al die geruchten niet serieus nemen. Gaat u vooral rustig slapen; Kobus Kuch waakt over u.

  Over de geheime Islamitische Politie heb ik het secretariaat van de PVDA gebeld voor nadere informatie.
  Volgens een woordvoerder (met een zeer verdacht accent) zijn dit loze geruchten verspreid door extreem-rechtse personen die overal terroristen zien i.p.v. vredelievende poldermoslims. Maar na enig aandringen gaf men wel toe dat er informele contacten waren met de Moslim Broederschap om de dialoog te onderhouden en gezamenlijk te werken aan een plan om de Verwildering van de samenleving een effectief halt toe te roepen.
  Op mijn vraag of hierbij binnen de Nederlandse wetgeving zal worden gehandeld kreeg ik het norse antwoord dat ik mij vooral met mijn eigen zaken moest bemoeien en geen insinuerende vragen moest stellen.

  Wij zullen deze wijze raad ter harte nemen en bij de eerstvolgende verkiezingen weer op de PVV gaan stemmen.

  Like

 2. toetssteen Says:

  Ook andere fundamentalistische groepen kennen dit fenomeen. Hier worden de meest vreselijke zaken( incest) onder de pet gehouden. Hier moet verandering in komen, net zoals nu vele misstanden binnen de katholieke kerk aan de schandpaal genageld worden, moet dit algemeen worden. Dan zal er een lading drek uitgestort worden, maar alles is beter dan de eeuwigdurende stank!

  Like

 3. stamppot Says:

  Die zogenaamde vijfde colonne bestaat echt. Helaas zitten daar ook geboren Nederlanders bij. Mocht de Islam groeien (en dat doet ze), dan komen wij nog eens van een koude kermis thuis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: