‘Licht getinte huidskleur’ en een hoop blabla.

Taggiman

Dit is ‘m, landgenoten. Verrassend genoeg, zit deze Marokkaan nog steeds vast. Waarschijnlijk is deze man ook het slachtoffer van het systeem, zoals dit tegenwoordig zo mooi heet. Geen kansen gehad en is nooit echt begrepen. Die tijd is nog niet gekomen. En de vermoorde Rob Sitek? Zijn tijd is helaas wel gekomen.

Sinds afgelopen zondag moeten drie Amsterdamse kinderen het zonder vader stellen.
Als antwoord op dit absurde misdrijf, plaatst een zekere Job Cohen-dicapt op korte termijn een aantal taxivaders om het e.e.a. scherp in de gaten te kunnen houden.
Zodoende kunnen de Marokkaanse ‘taxichauffeurs’ hun intimidatiepraktijken rustig voortzetten.

Na onze ambulancemedewerkers, politieagenten, homoseksuelen, bejaarden en vrouwen, heeft Amsterdam nu ook de gewone man in de straat Vogelvrij verklaard.
Drie zware misdrijven binnen zeven dagen – gepleegd door Marokkanen – en die schimmige PVV en haar kiezers zijn ongeletterde racisten.

Als deze woestijnrat wegkomt met een symbolisch strafje, zal Nederland branden. Een Nederlander doodgeslagen? Ach, daar zijn er nog genoeg van.
Binnen afzienbare tijd zal de dader zijn sokken omlaag moeten doen, opdat Justitie een keurig sieraad om de enkel kan binden.
Een levenslange gevangenisstraf is uiteraard geen optie. Meneer kampt al jaren met psychische problemen, is opgevoed op straat en heeft het domweg slecht getroffen.

En los hiervan, het was toch zelfverdediging?

STEUN GEERT!

Advertenties

14 Reacties to “‘Licht getinte huidskleur’ en een hoop blabla.”

 1. lebuinus Says:

  Waar blijft nu die achterbakse groenlinksnicht Tofik Dibieli,geen open
  brief in de “kwaliteitsbladen”,nee als het marrokaans tuig betreft
  zwijgt deze inteelt huichelaar.
  Blijft het feit dat de Cohenbende van de pvdallah geheel verantwoordelijk
  is voor deze moord.
  Wegkijken, goedpraten,minachting voor de autochtone bevolking is de
  leidraad van deze volksverraders.
  Wakker worden mensen, gaat stemmen en wel op de PVV.

  Like

 2. tristan Says:

  Wanneer zal onze bevolking – murw gebeukt door talloze zinloze stille tochten – het recht in eigen handen gaan nemen?
  Want de gevestigde politiek laat het afweten; bang voor grootschalige rellen.

  Bij iedere zwaar geweldsmisdrijf rijst automatisch de vraag; is het soms weer een Marokkaan?

  En 9 van de 10 keren moet deze vraag bevestigend worden beantwoord ondanks het feit dat men in eerste instantie de signatuur van de dader angstvallig probeert te verzwijgen.
  Want men wil niet stigmatiseren en deze zwaar gediscrimineerde bevolkingsgroep heeft toch al veel te lijden van een zekere Geert Wilders en probeert desondanks het kaalgeschoren achterhoofd boven water te houden.
  Jonge blonde vrouwen worden zonder enige aanleiding het ziekenhuis ingeslagen door figuren die menen zich dit te kunnen permitteren omdat het hier gaat om ongelovige Westerse vrouwen die maar aanstoot geven vanwege hun uitdagende gedrag.

  Het zijn nooit gehoofddoekte moslima’s die op straat het slachtoffer worden van excessief geweld. Die krijgen binnen de beslotenheid van hun gemeenschap de nodige corrigerende tikken in het kader van religieuze extremiteiten die ook nog eens een keer op schrift staan.
  En als men niet kan lezen is er altijd wel een verlichte imam die de mannen op hun plichten wijzen.

  Volgens Guusje Ter Horst is het allemaal de schuld van die akelige Geert Wilders; die zorgt voor een dusdanig klimaat dat die arme Marokkanen agressief gedrag gaan vertonen en ook nog eens buiten het arbeidsproces vallen.

  Volgens Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius (een befaamd antropoloog) hebben wij hier te maken met het resultaat van eeuwenlange inteelt binnen een zeer gesloten gemeenschap. Via schedelmetingen is de prof. er achter gekomen dat wij hier te maken hebben met rechtstreekse afstammelingen van de ‘homo erectus’. Een vroege primaat die niet kon spreken maar wel veelvuldig met de knots zwaaide. In kleine groepen trokken zij plunderend door afgelegen streken en uiteindelijk kwamen zij tot een zekere rust in het Rif gebergte in Marokko.
  Alwaar zij zich in leven konden houden via eenvoudige veeteelt.

  Op last van de Marokkaanse Overheid werden zij echter gestimuleerd om naar West-Europa te emigreren om zodoende dit gebied te bezetten en te Islamiseren vanwege hun culturele eigenschappen die integratie per definitie onmogelijk maken.
  Om het een en ander een legaal tintje te geven (Godsdienstvrijheid) worden zij gestimuleerd door imams om hun religie tot iedere prijs vast te houden en de ongelovigen te zien als vijanden die men ongestraft kan intimideren, verkrachten, mishandelen en zelfs doden.

  En de man die hier tegen protesteert moet 24 uur per dag worden bewaakt omdat hij haat zou zaaien tegen een weerloze bevolkingsgroep.
  Je zou als argeloze autochtoon bijna op de PVV gaan stemmen…

  Wij als alerte autochtonen hebben onze keuze al gemaakt;

  STEUN OOM GEERT!

  Like

 3. yeager Says:

  Er bestaat helemaal niet zoiets als een geliberaliseerde of een vrije taximarkt.
  Klik op Wikipedia-personenvervoer-taxi en zie wat de (r)overheid in haar alwetendheid heeft gereguleerd voor die zogenaamde “geliberaliseerde” taximarkt.
  Het gevolg van die “liberalisatie” is de instroom van tuig op die markt geweest. En niet de door PvdA bewindlieden voorspelde lagere tarieven maar hogere prijzen waarover men kan tawarren met alle gevolgen van dien.
  De overheid is indirect verantwoordelijk voor de in Amsterdam gepleegde moord.
  Voor het criminele tuig dat de overheid binnenhaalt moet de burger, die zich zijn leven lang behoorlijk heeft gedragen, hogere belastingen betalen, paspoorten en identiteitsbewijzen op zak hebben en vingerafdrukken afstaan. En binnenkort mag hij op dat landverraderlijke beleid niet eens meer kritiek hebben van ene meneer ErnSSt HirSSch.
  Zoals met alle wetjes wordt ook de taxiwet niet nageleefd want toezicht ontbreekt (Volkskrant: risico inname taxivergunning is bijna nul).
  Op een vrije markt zou een zelfstandige ondernemer zijn bedrijf niet naar klote helpen met het inhuren van personeel dat thans een normaal iemand afschrikt.
  De overheid creërt een probleem en het wondermiddel overheid wordt ingeroepen om het probleem op te lossen (Cohen, nieuwe taxiwet).

  Like

 4. 'ongeloof' Says:

  Het is schandalig hoe de autochone bevolking buiten spel gezet wordt en nu al ‘doodgeknuppeld’ wordt, maar nog schandaliger is het dat DE REGERING NIETS EN PLAATSELIJKE BURGEMEESTERS IDEM DITO NIETS DOEN en dit alsmaar weer in de doofpot (en die loopt al tijden over!)
  Maar er komt nog bij dat burgermeester van Rotterdam Aboutaleb op z’n vingers getikt wordt door een minister over zijn gesprekken in Marrokko over de dubbele nationaliteit. maar zo kun je nog wel doorgaan…..het potje is vol….

  Like

 5. yeager Says:

  @Tristan.
  Het artikel “doodmeppen met subsidie” van Mark d’Aviano bij Het Vrije Volk gelezen, Tristan?
  De vijfde kolone van muzelmannen wordt door onze overheid met ons belastinggeld ook nog eens opgeleid tot een paramilitaire eenheid.
  We zullen dus wat meer in huis moeten hebben dan de bereidheid om “het recht in eigen hand (te) gaan nemen”.

  Like

 6. yeager Says:

  @Tristan. Sorry voor de “n” die aan “kolone” ontbreekt, maar dat komt door dat andere bemoedigende artikeltje bij Het Vrije Volk “onrustige tijden-de inslagen komen dichterbij” van Bron.

  Like

 7. Maci Says:

  Ik lees op allerlei websites het verband met de subsudies die gegeven worden (en niet zo misselijk) om de zielige en verdoolde en zich vevelende marocjes bezig te houden.
  Deze ventjes houden niet van korfballen, voetballen, roeien, handballen, volleyballen, basketballen enz. Laat staan van schaken , dammen en sjoelen.
  Zij houden van Sport en wel van de gesubsidiëerde linkse Frissport Kickboxen. Dat geeft ze pas een gevoel van Eigenwaarde.
  Zo leren zij zich te verdedigen en wel tegen de foute Nedermensch.
  Bij een fout bedrijf bij mij (020) om de hoek hangen regelmatig affiches voor kickbokswedstrijden. Geen autoch. (of één) te bekennen.
  Zouden de pc politieke partijen subsidies willen verstrekken aan Lonsdale clubjes die ook wel eens gesubsidiëerd willen trainen en van de straat willen blijven? Denk het niet.
  De genetische agressie van de marocs wordt beloond met subdidies en het verbale protest hier tegen wordt zeker weer afgedaan als rascisme.

  Like

 8. tristan Says:

  @yeager

  Dit stuk uiteraard gelezen en tot de conclusie gekomen dat wij bezig zijn om onze eigen ondergang te bekostigen.
  Maar dat weten we eigenlijk al sinds de jaren 70 en daarom wordt het hoog tijd dat de PVV orde op zaken gaat stellen.

  Alleen nog maar subsidie voor een enkele reis Marokko.

  Like

 9. ricardo Says:

  Gelukkig weten we dat met ‘onze ondergang’ die van de Pvv wordt bedoeld. Ouwe politiek wordt nieuwe politiek. Kijk naar Van der Laan, Wilders durft niet met hem in debat. Hij pakt het probleem ook totaal fout aan, die mensen kan je niet terugsturen naar ‘eigen land’ want geboren hier is dat Nederland. In de jaren 70 zijn ze door de rechtse partijen op aandringen van de werkgevers hier heen gehaald. De Pvda was tegen. De SP waarschuwde al in de jaren 80. Maar nog steeds heeft de linkse kerk het gedaan. En Wilders gaat dat oplossen, zelf afkomstig uit een industrieel milieu. En dan heeft hij zijn theorie gebaseerd op een boek dat zegt dat de migratie is ontstaan in de jaren 70 toen de olie op was. Ook kan Wilders niet orde op zaken stellen, omdat hij in de peiling op 1/5 van de stemmen zit. Daarmee heb je nog geen regeringsdeelname afgedwongen. En ons volk/het volk/ Nederlands volk – is niets anders dan nationalisme, eigen volk eerst en meer van dat soort praatjes.

  Like

 10. Basher52 Says:

  Opmerkelijk… Steun Geert, moet ik onder het overigens uitstekende artikel hierboven lezen. Ik heb al een hele tijd m’n bedenkingen over Onze Geert en z’n PVV. In dat vaandel is het woord Vrijheid verankerd.
  Prachtig. Maar er klopt iets niet. GW en z’n PVV stemden eind vorig jaar mee met andere Kamerleden om vingerafdrukken gedigitaliseerd in onze paspoorten te verwerken, een plan dat alles met een politiestaat te maken heeft en NIKS met vrijheid. Nu kan iedereen lezen wat ik bedoel.
  http://tinyurl.com/lo8g72
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8619
  Op vrijdag 8 mei 2009 werd in Keulen -nav de plannen aldaar een grote moskee te laten bouwen- het volgende spandoek meegedragen:
  “Jede Wahrheit braucht einen Mutigen, der sie ausspricht”.
  (Albert Einstein) Voor wie het interesseert:
  http://www.pro-koeln.org
  Op die site zijn twee schokkende DVD’s te downloaden.

  Like

 11. yeager Says:

  @Basher.
  Ik ben zo vrij geweest om uw bezwaar om “vingerafdrukken gedigitaliseerd in onze paspoorten te verwerken”, waarmede de PVV zou hebben ingestemd, onder de aandacht van de PVV te brengen, omdat ik vierkant achter de PVV sta maar Uw bezwaar m.b.t. die vingerafdrukken deel.
  Hopelijk gaat de PVV hiervoor een bevredigende verklaring geven.

  Like

 12. Basher52 Says:

  @Yeager: ik ben sprakeloos. Dank voor je inzet! Anderen hebben de PVV er ook al op gewezen, ze willen als ze ooit in Vak K terechtkomen, het zgn preventief fouilleren in het hele land doorvoeren. Zie hun verkiezingspamflet op http://www.pvv.nl
  Dan zou je in theorie de situatie kunnen krijgen dat je oma met haar rollator op straat wordt aangehouden in het kader van de nationale veiligheid of zoiets…
  Ik roep iedereen op zich tegen deze ONVRIJE plannetjes te verzetten!
  Nog een tip: laat iedereen die zich niet verdacht wil laten maken door de Haagse Bende, alle politieke partijen(dus ook de PVV)onder CONSTANTE druk zetten met de mededeling: wij stemmen niet op u als u van plan bent van Nederland een politiestaat annex dictatuur te maken!
  Pak degenen aan die dit land omver willen werpen, laat degenen die dit land op de rails willen houden met RUST!

  Like

 13. Basher52 Says:

  Hirsch Ballin heeft een hond gekocht…(zie de foto van Pabst)
  http://tinyurl.com/mlad9u
  De razzia’s zijn ook weer terug van weggeweest.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8836
  Want een volk dat….

  Like

 14. sherlizz Says:

  ja, ja, onze Geert. De vader des Vaderlands die het allemaal gaat oplossen. Ben je dom, of doe je alsof? Crimineel gedrag is niet gekoppeld aan een huidskleur. Het is helaas des mens eigen. Vreselijk wat er gebeurd is. Maar om dat meteen te koppelen aan het Marokkaans zijn, is verwerpelijk. Kijk om je heen in de wereld, zijn het alleen getinte, niet-blanke mensen die misdadig zijn? Wat te denken van Dutroux? Van die Oostenrijkse vader die zijn dochter meer dan 25 jaar heeft gevangen gehouden, verkracht en er 7 kinderen mee kreeg? Over Hitler en c.s., over die politieman die onlangs zijn buurmeisje verkrachtte en vermoordde?
  Houd het op gedrag van die ENE persoon die deze vreselijke daad heeft gepleegd, en stigmatiseer niet de hele gemeenschap. Die taxichauffeur dit dit op zijn geweten heeft, is met recht een klootzak en moet boeten voor zijn daad. De scheuring in onze samenleving is al groot genoeg. Olie op het vuur gooien zorgt voor nog meer haat in onze samenleving en daar hebben we al meer dan genoeg van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: