Gesubsidieerde vechtmachines een feit.

kickboxingLandgenoten… Het is altijd weer vermakelijk om ’s avonds na thuiskomst uw reactie’s te lezen. Alhoewel, vermakelijk? Commenter Yeager – een bezorgde Autochtoon op leeftijd – haalde het gisteren al even aan: een artikel op HVV vertelt ons dat Overheden allerhande vechtsporten subsidiëren, teneinde onze Prinsjes van Nederland op te leiden tot gewelddadige moordmachines.

‘Karate is een hele goede sport voor Marokkaanse jongeren, denk ik. Het is een middel om agressie te uiten en dat op een heel positieve manier want agressie wordt omgezet in techniek, dus je bent bezig met sport’.

Deze onzin werd vier jaar geleden uitgekraamd door Politiewoordvoerder Nabil Ou-Aissa en werkte ooit voor de Nederlandsche Karatebond.
De keiharde realiteit is dat vele tienduizenden euro’s over de balk gesmeten worden om Marokkaanse Berberapen boxhandschoenen aan te meten en uiteraard zoet te houden. Het stadsdeel SloPervaart gaf 40.000 euro subsidie om de vervelende jeugd van de straat te houden.
Meervoudig kickboxkampioen Nourdin El Otmani werd te kennen gegeven dat ‘harde kernjongeren’ niet mee mochten trainen in de gymzaal. Meneer trok zich hier niets van aan, want bij mij is iedereen welkom.

Volgens de schrijver van het artikel op HVV is de moordenaar op Rob Sitek een kickboxer. Loodzwaar gesubsidieerd door Job C. en consorten. De inmiddels protesterende belastingbetaler heeft zodoende een fikse bijdrage geleverd aan de dood van een onschuldige burger.
Linxe foutpersonen zullen deze stelling afdoen als een ‘verWildering van de intolerante burgerij’, want laten we wel wezen; de bewuste vechtsportlessen zijn louter bedoeld om meer binding te bereiken tussen allochtone en Autochtone jongeren.
En dat er in toenemende mate Nederlandsche burgers in elkaar getrapt of zelfs doodgeslagen worden, ja ach… Iedereen verliest wel eens de controle over zichzelf. Een typisch voorbeeld van ‘verkeerde plaats, verkeerde tijd’.

Landgenoten, we moeten nu écht het heft in eigen hand gaan nemen. Overheden strooien losbandig met ‘vechtsubsidies’ met als resultaat dat er steeds meer Marokkaanse Terminator-look-a-likes in de openbare ruimte verschijnen.

De Grote Confrontatie tussen Autochtonen en Marokkanen kon wel es versneld plaatsvinden. Autochtonenhaters als Job C., Markoek, Mo Rabbae, Tofik Dibi en ander rapaille zitten nu al op rozen. Men hoeft maar met de vingers te knippen en de Marokkaanse vechtmachines staan klaar om toe te slaan.

Ander schokkend nieuwsch: ‘Allochtone leerling mag meer vauten maken bij examen’, lezen wij op Elsevier.

Hallo, Commissie ‘Gelijke’ Behandeling! Lastige kwestie. Wat nu?

STEUN GEERT!

Advertenties

4 Reacties to “Gesubsidieerde vechtmachines een feit.”

 1. tristan Says:

  Het is natuurlijk van levensbelang voor de Marokkaanse kansenjongeren zich in enige mate weerbaar op te stellen tegen de verWildering van onze samenleving.

  Kickboxen, karate, homoknuppelen en knutselen met chemicaliën worden zwaar gesubsidieerd door onze Overheden want deze deugnieten (deze term is nu officieel goedgekeurd door het MDI) moeten van de straat en een dergelijke vooropleiding kan uiterst nuttig zijn mocht de hele zaak uit den klauwen gaan lopen.
  En dan moeten wij niet moeilijk gaan doen over die luizige 40.000 Euro’s; dat is goed besteed geld want anders gaan die jongeren op het slechte pad en worden ze gedwongen winkels te beroven of voor loverboy of taxichauffeur te gaan spelen.

  Sommige van die jongeren gaan wel eens over de schreef in hun enthousiasme; zeker als er een ongelovige autochtoon in de weg loopt maar een kniesoor die zich daar druk over maakt. Waar gehakt wordt vallen er wel eens spaanders en ondertussen zijn wij als verdraagzame autochtonen wel gewend geraakt aan stille tochten. De Islamisering van ons land vraagt nu eenmaal offers en men kan helaas niet op iedere moslim een baal zout leggen.

  Mocht men toch wat inhoudelijke bezwaren hebben tegen een dergelijke cultuurverrijking dan geven wij u het dringende advies om op Geert Wilders te gaan stemmen.
  Anders loopt u het risico t.z.t. gedeporteerd te worden naar de Waddeneilanden om zodoende plaats te maken voor nog meer moslims.

  Sinds kort weten wij nu dat er zich onder onze rijke collectie minderheden ook Oeigoeren bevinden.
  Volgens de PVDA zijn dit ‘uiterst vredelievende moslims’ met de Turkse nationaliteit die ‘onze economie op poten komen zetten’.
  Oom Geert is reeds gewaarschuwd!

  Men is nu in vergevorderde onderhandelingen met de Eskimo’s en de Pygmeeën om onze collectie minderheden helemaal compleet te maken.

  STEM DUS PVV (voor een leefbaar Nederland).

  Like

 2. yeager Says:

  @Tristan.
  Met ook al Oeigoeren in huis, kunnen we het Tropenmuseum wel opdoeken.
  Nederland is ondertussen zelf een museum van uitheemse voortbrengselen geworden.
  Aan de met enorm geloei van scheurende politiewagens beëindigde demonstratie hier in de Adriaan Goekooplaan, kunnen we afleiden dat de Loeihoeren in Nederland nog niet behoren tot de erkende groep muzelmannen die, wat ze ook uitvreten, politiek correct met rust gelaten moeten worden.

  Like

 3. tristan Says:

  @yeager

  Het is blijkbaar nog niet tot de Linkse kerk doorgedrongen dat dit echte moslims zijn anders waren er al Kamervragen gesteld wegens ‘overmatig geweld tegen religieus geinspireerde protesten van een kwetsbare minderheid’.

  Als die Oeigoeren slim zijn laten ze hun vrouwen (die Loeihoeren) een burka aantrekken en zoeken ze steun bij de Moslim Broederschap en GroenLinks.

  Succes en Subsidie verzekerd!

  Like

 4. ricardo Says:

  Gevechtsporten is allang op een retour voor allochtone jongeren. Maar goed, de nieuwe politiek loop al weer achter? Wat een achterhaalde reacties zeg. Demoniseren zijn sommigen wel goed in. Al die moslims ook, en de Linkse Kerk, wat uiteen gevallen is in linkse kerkgenootschappen. Maar dat hebben de reaguurders ook nog niet door. En moet je eens kijken naar de punten van Wilders op sociaal-economisch gebied, die zijn vaak hetzelfde als de SP. Maar dat is ook nog niet bekend? PVV bestaat niet, want er is maar 1 lid. Ik lig dubbel van het lachen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: