Alles goed, Hassan? Ja hoor, vaif vaut.

Landgenoten… Staat feesthoed Plasterk weer ergens op een praalwagen? Kom er eens af, er is genoeg werk aan de winkel:

‘Allochtone vmbo- en havo-leerlingen mogen bij het examen ongestraft meer fouten maken dan autochtone leerlingen. Zo mogen autochtone havisten maximaal twee fouten maken zonder dat er punten van het totaal worden afgetrokken, terwijl de grens bij allochtone leerlingen op vijf fouten ligt’.

Hallo, witte bollebozen, jullie weten nu jullie plaats in deze ‘samenleving’. Eerst komen de allochtone spiekers in de spotlights en dan een hele tijd niets…

… en dan zijn jullie pas aan de beurt. Wel even je plaats weten.
Chinese, Japanse en Indische leerlingen mogen kennelijk meer examenfouten maken dan het witkind in Nederland. O, bedoelt men andere bevolkingsgroepen?
Momenteel komen we tot de conclusie dat Laf Nederland zich in allerlei vreemde bochten wringt teneinde onze KansenJugend het predicaat ‘geslaagd’ mee te kunnen geven. Hoogst alarmerend is het feit dat Nederlandsche leerlingen nu in alle openbaarheid gediscrimineerd worden. Laten we even een kijkje nemen in de gaarkeuken van Discriminatie.nl

‘Discriminatie is het ongelijk behandelen en achterstellen van mensen op basis van kenmerken die er niet toe doen. Dan moet je denken aan afkomst, sekse, huidskleur, seksuele voorkeur, leeftijd, religie, handicap of chronische ziekte’.

*Zoekt wat verstrooid naar een printscreen van de Grondwet Art.1*

Anyway, BP zal zijn kind alvast moeten voorbereiden op het gegeven dat ‘op de grote school’ sommige medeleerlingen nét een streepje voor hebben. Ondanks dat je je stinkende best hebt gedaan, kan het voorkomen dat Hamit of Rachida je lacherig voorbij loopt met een felbegeerd ‘diploma’ op zak. ‘Oh, ben je gezakt? LEKKER PUH.

Ik zou alle werkgevers bij deze willen aanraden om voor de zekerheid een witjongere aan te nemen. Met zijn/haar cijferlijst is namelijk níet gerommeld en geknoeid. Of heet dit dan weer discriminatie?
Het is op z’n minst zorgelijk dat het Nederlandsche volck inmiddels een vreselijke afkeer ontwikkeld heeft van alles wat met de multiculturele samenleving te maken heeft, horen wij Jan-Peter B. geïrriteerd in de verte jammeren.
Hoe zou dat toch komen, huichelende Calvinist?

Hoe onveiliger zou Nederland geworden zijn als deze situatie andersom was geweest? Tevens zouden onze kwaadaardige foutlinksen hun afschuw 24/7 over ons heen storten en spreken van een racistische, laaghartige achterstelling jegens allochtone leerlingen.
Als het een witkind betreft, gaat men liever met man en macht op het deksel van de beerput zitten. Stel je voor dat er nog meer onregelmatigheden aan de oppervlakte komen.

Voor het topicplaatje heb ik vandaag een comment uit Elsevier geplukt. Zegt voldoende.

Trouwens, waarom wordt er altijd over ‘hoogopgeleide allochtonen’ gesproken en nooit over ‘hoogopgeleide Autochtonen’?
Is zomaar een vraag hoor…

STEUN GEERT!

Advertenties

10 Reacties to “Alles goed, Hassan? Ja hoor, vaif vaut.”

 1. TWITVB Says:

  Leuk verhaal weer BP!

  Ik heb weer even in de slipstream van dit topic wat gephotoschopt:

  http://thewestistheverybest.punt.nl/?id=475958&r=1&tbl_archief=&

  Like

 2. yeager Says:

  Ook bij de Vrijspreker.nl is dit onder de kop “Staatsdiscriminatie” een topic, met die ene zin:
  “te vrezen valt dat ook deze discriminatie bedoeld is om de verhoudingen in de maatschappij verder op scherp te stellen, en de toch al aanwakkerende afkeer van allochtonen nog verder te voeden”.
  Natuurlijk stelt deze discriminatie de verhoudingen verder op scherp etc., maar de meer belangrijke vraag “wie zit hier dan achter, wiens bedoeling is het om de zaak op scherp te zetten” wordt niet beantwoord.
  En die libertaire jongens ga ik dat nog even niet vragen want die beuzelen liever over onbereikbare doelen.
  Niemand is natuurlijk gehouden om een elders onbeantwoorde vraag te gaan invullen, maar het is wel intrigerend.
  Is politiek correct dan zo oerstom om zich nog verder in de nesten te werken of is er een duistere macht werkzaam die op een burgeroorlog aanstuurt?

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Chinese, Japanse en Indische leerlingen.
  BéPé: Jij had de “Indische leerling” hier NIET moeten noemen. De “indische mensen” (Indo’s) zijn al jáááren volledig geintegreerd!!! Zij zijn hier toentertijd als Nederlander met Nederlands paspoort uit de oost “Ha(r)telijk Verwelkomd”.

  Ouwe Knoest.
  “Westerse Allochtoon”

  Like

 4. yeager Says:

  @Ouwe Knoest.
  Indische leerlingen hebben die overheidsdiscriminatie in ieder geval niet nodig. Ze spreken en schrijven vaak beter Nederlands dan de in Nederland geboren Nederlander. Ze zijn bijzonder keen op een perfect taalgebruik.
  Het “hun hebben gevoetbald” kan je van een totok verwachten maar zal je Indische mensen niet horen zeggen.
  Vandaar wellicht dat Den Haag altijd een beschaafde en deftige stad was.
  Hoe het zij, Chinezen, Japanners en Indische mensen hebben onze maatschappij nooit geprovoceerd en in beroering gebracht als de volgelingen van die pedofiel en massamoordenaar.

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  “Jäger Meister”
  Terima kasih banyak (Hartelijk dank). Saya setuju (Ik mee eens zijn).
  Overheidsdiscriminatie lag “voor ons” elders.

  Helaas moet ik constateren, dat bij de tweede en derde generatie “indo-nakomelingen” ook al “hun hebben” en “van mijn eigen” ipv van mijzelf worden gepleegd. Wie met pek omgaat hè haha :o).

  Totok: Ik ken persoonlijk een paar Indonesiërs die Totok heten. Totok = rein. In “onze tijd disana” was het een “scheldwoord”.

  Vandaar wellicht dat Den Haag altijd een beschaafde en deftige stad was.
  De Weduwe van Indië (Wieteke vD.) met accent op was.

  Like

 6. Boilingpoints Says:

  At heer Knoest: Het aanhalen van ‘de Indische mensen’ was louter cynisch bedoeld natuurlijk. De Overheid spreekt namelijk altijd over ‘Allochtonen’ wanneer men eigenlijk Turken en Marokkanen bedoelt.

  Uiteraard hebben Indo’s en andere Aziaten geen Overheids-Discriminatie nodig.
  Hoe zou dat toch komen?

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  Eerlijk gezegd heer BP, deze OK had het, gezien uw immer humorvolle en cynische (door ons reaguurders gewaardeerd) beschrijvingen, kunnen weten.

  Hoe zou dat toch komen?
  Tja, dát vraagt OK zich ook al af :o). Óf moeten wij het op Incha’allah houden?????

  Like

 8. Arie Says:

  Ook toevallig: vandaag had een van de gratis krantjes op de voorpagina het bericht dat één van de vele anti-discriminatie bureaus die ons land rijk is, mischien was het wel discriminatie.nl, het zo druk had. Het aantal klachten was recent sterk gestegen.

  Wat klachten zouden dat toch zijn, vraag ik me af. Vast geen klachten van autochtone Nederlanders over het stelselmatig bevoordelen van nieuwe Nederlanders. Geen klachten over handenweigeraars, Mocro’s die uitsluitend blanken beroven, geen klachten over theaters en loketten waar mannen en vrouwen gescheiden zitplaatsen en ingangen hebben. Nee, daarover wordt niet geklaagd, niet omdat het geen discrimintie zou zijn, maar omdat de arme, achtergestelde autochtoon wel weet dat een dergelijke klacht geen enkele kans van slagen heeft.

  De definitie van discriminatie hier te lande is nou eenmaal nog altijd dat die uitsluitend van blanke, autochtonen, vooral werkende mannen, afkomstig kan zijn en uitsluitend, zielige mensen met een kleurtje of een bepaald geloof kan treffen. Ook vrouwen die zich in walgelijke lappen hullen om daarmee aan te geven dat ze iedere man als een potentiële verkrachter beschouwen worden, gek genoeg, niet gezien als discriminerend, maar als slachtoffer van discrimatie. Zie het norse, van top tot teen ingezwachtelde wezen in de campagne van discriminatie.nl

  Wanneer dringt het eens tot de beleidsmakers door dat deze mensen zichzelf uitsluiten en misbruik maken van onze tolerantie.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Kijk, het resultaat van dit domme gedrag om allochtonen onterecht aan een diploma te helpen is natuurlijk devaluering van het diploma.
  Dat doen ze al jaren met het onderwijs: wanneer bijna de hele klas zijn huiswerk niet maakt, dan volgt er geen repetitie. Heeft iedereen een dikke onvoldoende, dan krijgt iedereen een 6.
  Geven ze geen rekenen van betekenis op de basisschool dan komt toch iedereen door de citotoets.
  En erger: veel rotkinderen klussen crimineel bij en omdat het allochtonen zijn doet de schoolleiding daar niets aan. Zoals “Jij maken mijn MP3 kapot, jij moet betalen”, wat veel kinderen helaas met de paplepel meekrijgen en geldt als een legitiem middel om het zakgeld te verhogen. Wanneer je als ouder je hiermee bemoeit dan heeft het arme kind het niet zo bedoeld en liever zien ze jouw kind van school verdwijnen dan de aspirant-crimineel.
  Pesten door allochtonen doen ze ook niks aan, want dat is zo stigmatiserend en ze willen niet als probleemschool worden aangemerkt.
  En moet er eindelijk een islamitische school dicht omdat de boel er niet deugt, er te weinig kinderen zijn, dan gaat de PvdA een actie beginnen om de wet te omzeilen en de school open te houden. Echt waar!
  Het onderwijs is al vele jaren ziek en omdat het een onderdeel is van de graaicultuur; kansloos. Het CDA heeft hier de touwtjes in handen en is dus ook de schuldige.
  Gooi dus criminelen het land uit en stem nooit meer oude politiek, anders wordt het een ramp in ons land.

  Like

 10. ricardo Says:

  Het belangrijkst is dat een iedere nieuwe Nederlander Nederlands spreekt. Dat komt telkens weer terug. Thuis wordt er Arabisch, Turks, Chinees of weet ik wat gesproken, geen Nederlandstalige tv gekeken, en daarom geen enkel raakvlak gemaakt met Nederlandse culturele zaken. Daarom maak het Nederlands leren verplicht, zeker aan de talloze werklozen, eenmaal aan het werk leren ze de taal wel, dat heb ik bij Poolse mensen ook gezien. Ouwe politiek is onzin, omdat de huidige partijen zijn niet meer zoals twintig jaar geleden. Maar in die partijen zitten nog wel degelijk de politici die de boel kunnen veranderen. Wilders en Verdonk zijn net zoveel ouwe politiek als alle anderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: