v/d Laan populairste minister…

Landgenoten… Ondanks het herfstweer van vandaag, is het toch een heuglijke dag.
Minister Eberhard v/d Laan is als populairste minister uit de bus gekomen. U weet wel, dat is die harlekijn die Apartheid in Nederland gewoon toestaat.
Mouse de Hond heeft onlangs ons Nederlanders de vraag gesteld wie men de beste minister vond en zie hier; Eberhard v/d Laan.

Is u iets gevraagd?

11 Reacties to “v/d Laan populairste minister…”

 1. ricardo Says:

  Hij heeft in ieder geval een antwoord op de problematiek in de achterstandswijken. Raar eigenlijk, want door de decentralisatie van het bestuur zou dat veel meer moeten zijn voor de gemeente. Maar die liggen waarschijnlijk zoals een ambtenaar betaamd ook te slapen. Kijk maar eens naar de rapporten, om de vijf jaar ongeveer dezelfde shit, vernieuwing vinden ze dan. De conclusies van die jaren daarvoor hebben ze niet in beleid omgezet. Een andere reden is de terugtrekking van de overheid door privatiseringen. Woningcoöperaties weet nu iedereeen, zijn kleine koninkrijkjes, met bijbehorende zonnekoningen. Veel Versailles, noodzakelijk ingrijpen ho maar, en lekker samenwerken met de projectontwikkelaars, de goede te na gesproken, die ze tegenkomen in de skybox bij grote voetbalclubs. Verantwoordelijkheden zijn nergens meer te vinden. Bij de provincie sturen ze de laagste in rang maar de straat op, de afdelingchef heeft niets gedaan. Veel mensen worden boos, overigens zonder enige reden. Meritocratie helemaal failliet. De gevestigde aristocratische orde is vervangen door een vriendjeskliek die niet onder doet voor de eerdere bestuurders. De eerdere groep had nog eer hoog, de huidige doet het alleen maar om geld, geld en nog eens belastinggeld.

  Like

 2. tristan Says:

  Als dit de populairste minister is dan heeft men een goede indruk wat het niveau is van de rest van het kabinet.

  Laat hij maar wat doen aan de importhuwelijken die zorgen voor een struktureel probleem voor de integratie van al die minderheden die onze Vogelaarwijken bezetten.

  Like

 3. Maci Says:

  “Ïs u iets gevraagd?”

  Nee , mij wordt ook nooit iets gevraagd. Behalve of ik een abonnement op weet ik veel wat wil nemen.

  Je kan enquètes heel goed sturen door de vraagstelling zo te manipuleren dat mensen niet nadenken maar uitsluitend ‘ja’ of ‘nee’zeggen.
  Dit soort ‘nieuws’ is ook weer manipulatie door de linkse media in hun strijd tegen de blonde demon.

  Van der Laan deugde al niet in zijn aandeel bij krakersbolwerk Vrankrijk in 020. Hij wilde toen ook niet optreden tegen het krakerstuig, want hij verdedigde het (advocaat weet je wel) en hij zal nu ook niet optreden tegen het moslimtuig.
  Eens advocaat van de duivel,altijd advocaat van de duivel.

  Hij is nu een beetje Juffrouw Ooievaar van de Fabeltjeskrant:

  Tu, tu, tu ,tuut!! JUffrouw Ooievaar roept van alles, maar weet en kan niets, laat staan iets oplossen. Zij is alleen een zelfbenoemde elite.

  Maar de jonge honden hier en verder op het internet, kennen Juffrouw Ooievaar niet, laat staan dat zij haar kunnen duiden.
  Zowel de Fabeltjeskrant als Van Kooten en De Bie, waren programma’s die een ‘opvoedende’ waarde hadden voor jong en oud. Niet alszodanig bedoeld, maar voortgekomen uit een kritische levenshouding in dat tijdperk en veel gevoel voor humor en satire satire.

  Wie zijn daarvoor in de plaats gekomen?
  Er is geen programma meer waar ik nog voor opblijf.

  Like

 4. ricardo Says:

  Maci: Trieste jongen ben jij, allemaal het werk van de linkse media en nog meer onzinnig gebral. Schrijf je in: https://n7.noties.nl/peil.nl/. En als uit zijn peiling blijkt dat Wilders de meeste stemmen zou trekken dan is het wel goed. Selectief nieuws lezen.

  Like

 5. Maci Says:

  @Ricardo, een trieste jongen ben JIJ, want om te beginnen ben ik geen jongen, hoe kom je er bij. Domme conclusie. Laat staan een trieste jongen, maar een meisje en nog wel een oud, zelfs een stokoud meisje, met veel levenservaring van ver, ver voor jouw tijd. Vooral als het over links in Nederland gaat.
  En om je bekje even te snoeren, ik was linkser dan links dan jij in mijn tijd. Maar dat weet jij niet en dat ga ik hier niet uitleggen.

  Ik wist al dat jij het schuim op je bekje zou krijgen, want je bent een dom ongeleid projectiel hier als het om reageren gaat, dus je reactie is precies zoals ik verwachtte. Je loopt hier op dit blog nog maar net mee.

  Ik ga dan ook niet op je in, want je reactie geeft aan dat je niet alleen niet begrijpt wat ik bedoel, maar dat je ook dom bent en geen gevoel voor humor hebt.
  Op dit blog dient men kritisch te zijn en gevoel voor humor te hebben.
  En liefst in deze combinatie.

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Deze Ouwe Knoest slaat een arm om (Ouwe) Maci en zegt:

  Ricardo is geen onaardig jochie.
  Wij zitten hier op een lijn.
  Breng je adrenaline gehalte omlaag.
  Hier een roos zet die op je hoed
  Ben je morgen goed geluimd en dat is goed :o)

  Like

 7. ricardo Says:

  Och, Maci, het was alleen maar een aanbod hoe je ook mee kan doen in de peilingen. “Dank je wel, Ricardo, ook al zijn we het niet eens, soms kunnen we wat aan elkaar hebben.” Schelden doet overigens geen pijn. Dat is inderdaad zoals Ouwe Knoest zegt slecht voor je adrenaline gehalte.

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  Ach lieve Macie, bij Angeltjes krijgen we ook vaak “aanlopers” die hun eigen “groot gelijk” willen demonstreren op een blog met een ruime, doch hechte vriendenkring.
  Lang blijven ze niet want bijna alle Angeltjes zijn Vlamingen van de “harde kern”, en dié laten overbluffen met prietpraat van een ander politiek ras.
  Spaar Jouw hartje, niemand is het waard om het één slag harder te doen kloppen; dit gevalletje zal, zoals Ouwe Knoest schreef, morgen alweer “verleden tijd” zijn.
  Groetjes van “de Fikken” (West-Vlaams dialect voor Victor)

  Like

 9. Victor Van Vosselaer Says:

  Oei, in mijn haast om Macie op te beuren, vergat ik een paar cruciale woordjes: ” harde kern” en dié laten ZICH NIET overbluffen.
  Exxxx-cuseer.

  Like

 10. Maci Says:

  @O K en @Victor, dank voor uw warme woorden. De adrenaline heb ik wel in de hand. Het is meer de gal die af en toe oprispt.

  Like

 11. Harm Schouten Says:

  Maar natuurlijk is van der Laan populair.
  Met hem kan je tenminste schaterlachen om al de stommiteiten die hij uitkraamt.
  Een komiek in hart en nieren die man, met zijn clownkop heeft hij niet eens smink nodig om op een joker te lijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: