Fawaz: met je tengels van moskeeën afblijven!

Landgenoten… Foutbaard Fawaz van de Haagsche as-Soennah-haathut heeft in een recente uitzending van ‘Nietwerk’ een opmerkelijke uitspraak gedaan:

In de uitzending van ‘Nietwerk’ stelde Dhr. Fawaz voor een moslim-geleerde aan te stellen bij Nederlandse rechtbanken, om bijvoorbeeld echtscheidingen zo te registreren dat ze door de sharia erkend worden.

Alstublieft en nu u weer.
Deze grapjurk wil zodoende de Politieke Islam in uw en mijn Nederland invoeren.
De Haagse gemeenteraadsfracties van de SP en de VVD hebben B&W gevraagd maatregelen te nemen tegen de verspreiding van de sharia-rechtspraak in Den Haag.
En nu is deze Fawaz – moge Allah hem leiden naar zijn woestijn – woest!
Wat denken deze bemoeizuchtige partijen wel niet!
Vertegenwoordigers *proest* van de bewuste haathut – team Al-Yaqeen – hebben in een mail aan het AD de SP te kennen gegeven dat zij zich nergens mee moet bemoeien en voortaan met haar tengels van de moskeeën moet afblijven.

*Pakt stripje valium*

Luister eens, zwakbegaafde knaljurk, je blijft met de gore poten van ons rechtssysteem af, hoor je?
Wij denken dat er genoeg Nederlanders bereid zijn om jouw terugkeer te betalen.
We spreken hier over dezelfde haathut welke belastingvoordeeltjes toegeworpen krijgt, omdat de Belastingdienst dit zweetvoetenhok als ‘algemeen nut beogende instelling (ANBI) typeert… Hoe ver zijn we afgegleden?
Voorts roept hij zijn volgelingen op om onze gebruiken en gewoonten te negeren en hij verbiedt hen zelfs te integreren…
Daar kan zelfs een Islamkruiper als Marka Spit geen puntje meer aan zuigen.
Kortom; deze levensgevaarlijke gek moet zo snel mogelijk Ons Land uitgeflikkerd worden. Wegwezen. Opdonderen.

Een Salafistische Allahschreeuwert die twee politieke partijen even de les komt lezen…
Wat is de volgende stap? U weet waar een moslim tot in staat is als hij weerstand te verduren krijgt…

STEUN GEERT!

Advertenties

18 Reacties to “Fawaz: met je tengels van moskeeën afblijven!”

 1. TWITVB Says:

  Deze baardmans is volgens mij Syrië (of Saoedi-Arabië, ik weet niet wat erger is) uitgeflikkerd om hij te radicaal is. Daar hebben ze namelijk geen PvdA om alles goed te praten wat slecht is voor een land.

  Like

 2. Rood-wit-blauw Says:

  “Wij denken dat er genoeg Nederlanders bereid zijn om jouw terugkeer te betalen”.

  Ik wil nog geen rooie cent neerleggen voor dat varken. Wat hij nodig heeft is een trap onder z’n behaarde moslimhol en die wil ik, en met mij vele Nederlanders, hem graag geven richting die zandbak waar hij thuishoort.

  Like

 3. boilingpoints Says:

  At Rood-Wit-Blauw: (Goeie nickname overigens… red.)

  Ach, als enkele honderdduizenden échte Nederlanders een paar rotcenten doneren, zijn we al van deze lastpak af.
  De weersomstandigheden op de diverse vliegvelden in Syrië (Jawel, TWITVB!) zijn uitermate gunstig…
  Van het overgebleven geld huren we een sloopbedrijf in voor het omver werpen van die onzalige haathut in Den Haag…

  Tel uit je winst!

  Like

 4. Hellen Says:

  Als die baard met zijn grote smoel er niet snel uitgetrapt wordt kunnen we hem ( zodat ie toch nog wat positiefs heeft gedaan ) als dijk verzwaring bij de Nederlandse kust dumpen . Het vervoer , in een varkens transport wagen natuurlijk , betaal ik ! Heb nog wat over van mijn vakantie geld .
  Oh ja , ik ben weer terug , zoals jullie zien .

  Like

 5. Arie Says:

  ‘… die twee politieke partijen de les leest?’ Bleef het daar maar bij. Griezels als Fawaz gaan eindeloos door met hun islamiseringsprogramma zolang niemand hen tegenhoudt. Ik ken de samenstelling van de Haagse gemeenteraad niet, maar het is jammer dat deze zich niet unaniem tegen deze pogingen tot kolonisatie uitgesproken hebben. Progressieve Nederlanders weten zo goed uit te leggen waarom de koloniale tijd zo verschrikkelijk verkeerd was, maar nu we zelf gekoloniseerd dreigen te worden, hoor je ze niet.

  Ergens geef ik die Fawaz nog gelijk ook. Als het je zo makkelijk gemaakt wordt, ga je toch gewoon door met je zin doordrijven? Met dank aan vooral de PvdA die denkt dat het erg hip en progressief is om ten gunste van een weinig-productieve minderheid alle maatschappelijke vooruitgang van de laatste tientallen jaren terug te draaien.

  Like

 6. tristan Says:

  En dit zijn nu die figuren waarvan Geert Wilders zegt dat zij als ongewenste vreemdeling het land uitgezet dienen te worden. En dan valt vervolgens de hele Linkse kerk over hem heen en dan wordt er gesproken over deportaties van miljoenen onschuldige moslims en dan wordt ook Adolf Hitler weer eens van stal gehaald ter vergelijking.

  Wilders heeft het uitdrukkelijk over moslims die weigeren te integreren op religieuze gronden, moslims zoals deze Fawaz die een serieuze bedreiging vormen voor de Seculiere Staat en moslims die zich schuldig maken aan zware criminaliteit. En dan hebben we het nog niet eens over radicale moslims die via terreur chaos willen veroorzaken om zodoende concessies af te dwingen bij de Overheden die zoals bekend zeer slappe knieën hebben.

  Wij moeten dus met onze tengels van de moskeeën afblijven volgens die haatbaarden van de As-Soennah moskee.

  Akkoord! echter op de volgende voorwaarden;
  Dat de moslims met hun tengels afblijven van onze vrouwen, onze homo’s, onze Sociale voorzieningen zoals Bijstand, WW, OAW, WAO, WAjongregeling, Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kindertoeslag en talloze subsidies voor de meest waanzinnige zaken zoals een zwemcursus, fietscursus, rijbewijs en zelfs een naaicursus. (een besnijdeniscursus is in voorbereiding).
  Als aan al deze voorwaarden is voldaan gaan we weer om de tafel zitten met deze creaturen en dan gaan we zaken behandelen zoals een Sociale Dienstplicht voor werkloze moslims in de bos- en wegenbouw en vooral niet te vergeten het ophogen van de dijken.

  Wil men hier niet aan meewerken vanwege strukturele rugklachten, religieuze bezwaren, psychische aandoeningen tengevolge van inteelt en andere exotische extremiteiten dan komt men in aanmerking voor een repatriëringsprojekt.
  Mannen met baarden hebben hier voorrang evenals vrouwen gehuld in een burka. Voorts jongeren die zich struktureel onttrekken aan werk en scholing en zich onledig houden als loverboy, rapper, buurtvader en straatcoach.
  Deze maatregelen zouden in EU-verband moeten worden ingevoerd ter verbetering van het leefklimaat, volksgezondheid en algehele veiligheid.

  VERREK! concludeert de alerte autochtoon;
  Dan kom je in Europa al snel op enkele miljoenen moslims die gebruik mogen en kunnen maken van deze ruimhartige regeling.
  Dan heeft oom Geert toch de juiste cijfers gehanteerd in Denemarken…
  Niks geen deportaties maar zeer sociale remigratieprojekten naar de streken van herkomst om daar de woestijn te ontginnen, kanalen te graven en eenvoudige veeteelt te beoefenen.
  Oom Geert is echt géén onmens; daarom per gezin 1 schaap, 1 geit en 1 (steriel) besnijdenissetje als afscheidsgeschenk.
  De As-Soennah moskee wordt afgebroken en in onderdelen afgeworpen boven het Rif-gebergte. Als laatste onderdeel de minaret met Dhr. Fawaz als vervangende parachute aangezien zijn religieuze kledij zich daar bij uitstek voor leent.

  Steun oom Geert!

  Like

 7. Hellen Says:

  @ Tristan

  Zoals gewoonlijk , weer een GEWELDIG verhaal !

  Like

 8. Vikingdread Says:

  Arie heeft gelijk: als het je makkelijk gemaakt wordt, ga je gewoon door met je zin doordrijven.

  Zeker moslims die niet-moslims toch al als lagere levensvormen zien.

  Tijd om te zeggen “tot hier en niet verder, gheytenneucqerts! Dit! Is! Nederland!” (vrij naar den memorabelen speelfilm “300”)

  Like

 9. jager Says:

  We moeten hem inderdaad maar rap naar land van herkomst sturen, daar mag hij dan opkomen voor de rechten van de moskee!

  Like

 10. tristan Says:

  @Hellen

  Welkom terug in ons kikkerlandje na je vakantie in Californië.
  Heb je die hoofddoeken niet gemist en die kaalgeschoren achterhoofden?

  Like

 11. Hellen Says:

  @ Tristan

  Kopvodden , baardmannen en kaalgeschoren tuig ? Ha , ik heb er niet 1 gezien , op een gegeven moment dacht ik sjesus ,wat is het hier relaxt , toen besefte ik dat er geen alla gedrochten rond liepen. Het is me wel opgevallen dat veel Amerikanen weten wat er in Europa gebeurd , veel mensen die ik ontmoet heb vertelden me dat we zullen moeten vechten tegen de waanzinnige ideologie van de vreetzamen , wat zij weten halen ze van internet en ze begrijpen niet dat de rechtse partijen gedemoniseerd worden door de linkse zgn. sociale kliek . Geert Wilders hebben velen gezien op TV en zij hebben grote bewondering voor hem , mede doordat de man 24/7 beveiligd moet worden . Ik kan iedereen aanraden om dit , mooie , schone en enorme land , al is het maar 1 keer , te gaan zien , ik heb genoten en ga zeker terug .

  Steun Geert !!!

  Like

 12. fee Says:

  islamitische geleerden, laat me niet lachen want die bestaan niet. Je hebt mosselimmers die hun hele leven lang in de heilige koran zitten te lezen en die kwiebels noemen ze dan “geleerden”, aa me g*t!

  Ze zijn nooit tevreden, hebben nooit genoeg, ze vragen steeds maar meer en meer. Maar zich integreren en een beetje aanpassen aan het land dat hen gastvrij verblijf verleent, da’s dan weer teveel gevraagd. Zijn er nu werkelijk geen slimme moslims die de werkelijke waarde van de koran kunnen inschatten, die aanvaarden dat de aarde rond is, kortom, mensen die eens eindelijk een einde maken aan die achterhaalde middeleeuwse toestanden? Of komt het in werkelijkheid allemaal neer op één gemene zaak: het inpalmen en onderwerpen van een ongelovig land/volk?

  Ach, Italianen, Spanjaarden en zelfs Oost- Europeeër volk tot daar toe, maar het binnenlaten van die bebaarde analfabete jurkmensen uit de middeleeuwen was en is een hele grote fout. En de bepampering en voortrekkerij vanwege onze politieke en rechterlijke “leiders” is een nog grotere fout.

  En ach, ik vrees dat het almaar verder gaat, dat het in wezen al veel te laat is voor onze Westerse Vrije Wereld, we gaan naar AF, zoveel is zeker!

  Steun Geert, mogelijks onze enige kans op verbetering (redding).

  Groetjes uit Vlaanderen van Fee

  Like

 13. Basher52 Says:

  @TWITVB: Syrië is het goede antwoord. Even nog dit voor degenen die het vergeten zijn:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=2460

  Like

 14. Boilingpoints Says:

  At Basher52,

  Bedankt en betreffende uw link; wie nu nog pro-islam is moet gewoon uit Nederland verdwijnen.

  Like

 15. Victor Van Vosselaer Says:

  Volledig off-topic, beste Boilingpointvrienden,
  doch ik had beloofd om het “nieuws van het Westelijk front” door te sturen zodra er veranderingen op til waren.
  Zojuist vernemen wij in Vlaanderen dat de aangekondigde overplaatsing van “traliehotelgasten” naar Nederland NIET doorgaat.
  De nieuwe regeringsraad heeft het plan volledig afgekeurd.
  Nu staan wij weer even terug op de startlijn; om de “overbevolking” van onze bajes in te perken, kunnen we misschien de methode van de jonge (ongewenste) poesjes toepassen: Verzuipen ! (maar dat zal ook weer niet mogen zeker ?)

  Like

 16. tristan Says:

  @Victor Van Vosselaer

  Dit is slecht nieuws voor onze asieladvocaten en onze asielzoekersindustrie want er zaten ongetwijfeld een aantal moslims onder die criminelen.
  Maar die lege penitentiaire inrichtingen kunnen nu alsnog omgebouwd worden tot asielcentra speciaal voor vluchtelingen uit Somalië, Irak, Afghanistan en Iran.
  Er moeten alleen nog minaretten worden geplaatst op die gebouwen en de noodzakelijke Imams worden ingevlogen voor het geestelijk voedsel.
  Met de Islamisering zit het wel snor in de Lage Landen.

  Steun dus de PVV en Het Vlaams Belang!

  Like

 17. Ouwe Knoest Says:

  @Hellen
  In Californië vooral hebben ze vergelijkbare problemen betreffende integratie en aanpassen en vooral gepamperd worden.
  Dat zijn Mexicanen.
  Ik zeg NIET DÉ Mexicanen, want mijn familie heeft er een goed lopend bedrijf met overwegend mexicanen als harde en . . betrouwbare medewerkers.

  Terzijde: historisch gezien was Californië ooit een deel van México (Lindo y Querido)

  Like

 18. Ouwe Knoest Says:

  Lo siento mucho amigos!

  moet luiden: hardwerkende medewerkers, maar jullie zijn intelligent genoeg om dat wel te hebben begrepen uit het voorgaande bericht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: