Zuurkoolimam niet gewenscht.

Landgenoten… Alle financiële inspanningen ten spijt, de in Nederland opgeleide zuurkoolimam – het toppunt van de multiculturele Heilstaat – komt in Nederland niet aan de bak. Meneer wordt met de nek aangekeken door ‘de oudere generatie moskeebezoekers’. Die willen het liefst een fundibaard uit het buitenland.
De vers afgestudeerde imam spreekt Nederlands en daar zit het gros van onze ‘Kleurrijken’ geenszins op te wachten. Domweg omdat men deze verkaasde geestelijke niet kan verstaan.

In 2005 was de toenmalige secretaris van Onderwijs Mark Rutte (!) nog vol lof over deze imamopleidingen en reserveerde hiervoor een futiel bedrag van € 1.5 miljoen. (Markie, heb je de bon nog? Gaarne inleveren bij Oom Geert..)

Er zijn inmiddels vijf imams afgestudeerd aan Vrije Unie van Amsterdam. Geen van de vijf allahschreeuwers werkt in de moskee, maar zijn ‘in dienst van de Overheid’. Op zich al een verontrustende gedachte.
Los hiervan; de zuurkoolimams zijn te duur voor de vaak armlastige mosketen.
Hallo, Eberhard v/d Laan! Pomp hier ’s wat extra miljoenen in, het gaat berg afwaarts met het Vogelarisme in Nederland.

Belastingbetaler, u wordt bedankt, maar we willen natuurlijk veel liever een authentieke schreeuwbaard uit het buitenland, dat begrijpt u.

Ondertussen trekken grote groepen Nederlanders in de zomermaanden naar Turkije, teneinde daar een diarree-fakansie te vieren en de alsmaar kwakkelende Turkse economie weer enigszins op pijl te brengen.
Als dank stuurt Turkije welgeteld één hele imam naar Holland.
Deze imam wordt speciaal ingevlogen, is in dienst van de Turkse overheid en zal hier gedurende vier jaren zijn kennis komen delen met zijn ongeduldige volgelingen.
Meneer zal een bepaalde graad moeten halen in de Nederlandse taal, maar dit zal in de praktijk niet voldoende blijken. Derhalve gaat deze kennismigrant taallessen volgen aan het ID college. (Eberhard, ook voor u geldt: Bonnetje inleveren bij Oom Geert.)

Landgenoten, laten we nu niet direct afgeven op deze welkome nieuweling. Volgens de bewuste moskee is het voor deze man een grote stap om naar Nederland te komen. Hij laat zijn familie achter en kiest voor een vreemd land…
Laat ons niet lachen, huichelachtige harlekijn! Zijn veel te grote familie heeft inmiddels een feestelijke uitnodiging ontvangen van reisleidster Albayrak. Bij aankomst in Nederland zal zij hoogstpersoonlijk het broodnodige subsidie-infuus aanleggen.
En verder: Gratis onderdak, gratis uitkering en wat dies meer zij.

Ondertussen zijn de ‘pyamadagen’ in de vele verzorgingstehuizen in Nederland een algemeen geaccepteerd fenomeen geworden.

Advertenties

6 Reacties to “Zuurkoolimam niet gewenscht.”

 1. tristan Says:

  Ik was even op bezoek bij ‘Frontaal Naakt’ om wat olie op de golven te gooien bij het onderwerp ‘Wildersproleten’. Ik vrees dat dit weer paarlen voor de zwijnen zijn; helaas…

  Maar terzake; die 5 polder-imams zijn dus in dienst van de Overheid.

  Ik heb alwéér de PVDA gebeld voor nadere informatie.

  1 is er inmiddels vertrokken naar Afghanistan om onze jongens en meisjes bij te staan bij het slaan van waterputten en het uitdelen van gevulde koeken.
  1 is er te werk gesteld als adviseur van mw. Albayrak (van Islamiseringszaken).
  1 is persoonlijk adviseur van Jan Peter Balkenende en de laatste is aangetrokken door de AIVD om te fungeren als dubbelspion bij bepaalde activiteiten ‘in het landsbelang’.

  Maakt u zich geen onnodige kopzorgen; oom Geert is reeds gewaarschuwd en zal hier de nodige Kamervragen over gaan stellen.

  Die Turkse imam is niet de eerste de beste.
  Volgens een betrouwbare bron (een Turkse gezinsmanager op langdurig proefverlof) is dit een toekomstige moefti om t.z.t. de volledige Islamisering van Nederland in goede banen te leiden zonder al te veel onrust en calamiteiten.
  Hij zal na een korte stage bij de PVDA de nog af te bouwen Westermoskee onder zijn hoede nemen. Job Cohen is bereid gevonden het een en ander rijkelijk te subsidieëren en verdere steun te verlenen mocht dit nog nodig zijn.

  De Islamisering ligt dus op ramkoers.

  Of gaat oom Geert hier een stokje (of minaretje) voor steken?

  Like

 2. tristan Says:

  Een aanvulling op het bovenstaande; er ontbreekt één imam op mijn lijstje.
  Maar dit moet onder de pet blijven; uiterste discretie is gewenst.

  Volgens onbevestigde berichten is deze imam er met de partijkas vandoor van GroenLinks.

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Nederlandse vrienden,
  Volledig off-topic, doch jullie hebben er een nieuwe “belgenmop” bij.
  Deze voormiddag bracht onze minister van Justitie een bezoek aan één van de modernste belgische (bewust ZONDER hoofdletter) bajes : het vijfsterrenhotel van Brugge.
  Hij vond het zelf grappig om een paar uur daar rond te lopen in het uniform van cipier (om zogenaamd zich in te leven in het dagelijk leven van gevangenenbewaker).
  Maar…deze namiddag gebeurde op het heli-vliegveldje van Diksmuide een “heli-kaping”; een piloot werd gedwongen (onder wapenbedreiging) naar diezelfde gevangenis te vliegen en te landen op één van de binnenkoeren.
  Drie “inmates” konden zomaar instappen, want cipiers dragen geen wapens uit veiligheidsovenwegingen.
  Het vliegreisje duurde niet lang want de heli landde in een wei naast een grote baan. Een automobiliste werd door de drie ontsnapte klootzakken gedwongen tot stoppen en uit haar voertuig gezet.
  De piloot werd ondertussen (gelukkig zonder beschadiging) eveneens gelost, en de auto verdween in de richting van Brussel.
  Waarschijnlijk, U kennende, moet ik er geen tekeningetje bij maken om te weten dat die drie”lieve vriendjes” van Noord-Afrikaanse afkomst zijn.
  Het waren, alledrie gevaarlijke bajesklanten met een resem van home- en carjackings op hun palmares.
  Ze hadden al een tijdje doorgebracht op de “zwaarbewaakte afdeling” in Brugge, doch, volgens de “watjeswet” in het onland b, mag zoiets niet lang volgehouden worden. (“zwaarbewaakt” betekend : een net over de wandelplaats; en juist dàt was verdwenen wegens zogenaamde “menselijke behandeling” van gevangenen.
  Alle opsporingen werden gestaakt bij het vallen van de avond; feitelijk is dat wel normaal want in Brussel krioelt het van dat “soort volk”, en, Jullie weten dat toch ook : ze hebben allen HETZELFDE BRAAKSELSMOEL
  onmogelijk om er specifiek eentje uit te pikken.

  Like

 4. tristan Says:

  @Victor Van Vosselaer

  Als die 3 criminele cultuurverrijkers slim zijn zitten ze al in Marokko of in moslimenclave Amsterdam-Slotervaart onder bescherming van een moefti of een imam.

  Ze vragen politiek asiel aan op humanitaire gronden want bij gedwongen terugkeer naar België lopen ze het risico ‘gemarteld’ te worden.

  In de Lage Landen is nu alles mogelijk; wat in vroegere tijden een mop was is nu barre realiteit…

  Like

 5. TWITVB Says:

  Leuk verhaal en zeer goed lijkende foto 🙂
  Ben weer even met je meegefietst qua topic 😉

  http://thewestistheverybest.punt.nl/?id=479713&r=1&tbl_archief=&

  Like

 6. multidifficulti Says:

  Turkije had beter over de brug kunnen komen bij de problemen bij de bouw van de Westermoskee.
  Die Westermoskee heeft de gemeenschap al 2 miljoen gekost en zal vermoedelijk als afgeschreven gezien moeten worden.
  Hoeveel polder-imams zouden via dat geld niet aan het werk kunnen?
  De As Soennah moskee van imam Fawaz is naar mijn weten verbouwd en uitgebreid maar een polder-imam zal er nooit spreken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: