Marokkaanse potenrammers weer veilig thuis.

Lectori Salutem!

Allereerst een beroemde uitspraak van psychopaat Mo Rabbae:
Nederlanders moeten er maar aan wennen dat ‘wij islamieten’ homoseksualiteit nu eenmaal niet accepteren‘.

De twee in elkaar getrapte homo’s in Amsterdam waren dus gewaarschuwd! Om dan willens en wetens tóch de straat op te gaan, is vragen om moeilijkheden en zo geschiedde.
Een roedel jakhalzen van Marokkaanse – zucht – afkomst hakten in op de argeloze homofielen, werden ‘gearresteerd’, weer vrijgelaten en Job Cohen – beschermheer der marokkanen – zag dat het goed was.

De Amsterdamse ‘politie’ neemt zoals altijd de zaak hoog op en mag van de imam nog niet bevestigen dat het voornamelijk om marokkanen zou gaan.
Laten we hopen dat de arme marokkaantjes een schadevergoeding toegekend krijgen. Vanwege het racistische optreden van de Hermandad zou men wel es psychische problemen kunnen ontwikkelen en dat gaat de belastingbetaler weer een flinke bom duiten kosten.

Tevens is het op z’n zachtst gezegd jammer dat die 99,9% intolerante islamieten het verpesten voor de rest.

Elke dag moeten wij aanhoren: homo’s moeten van een flat afgeworpen worden. Jullie zijn apen, varkens, jullie zijn dom, achterlijk enz.
Laten wij daarom eens flink terugslaan en deze Achterlijken te kakken zetten, want laten we wel wezen; wie is hier nu homofiel? Bebaarde mannen in een jurk staan elkaar te zoenen voor de deur van een willekeurige, gesubsidieerde moskeet. Gadverdamme, wie is hier nu homofiel? Nou?

De talrijke imams en uiteraard de zeer intolerante Mo Rabbae hebben een flinke vinger in de pap inzake de toename van geweld tegen homoseksuelen. Men grijpt elke kans aan om haat jegens deze mensen te prediken en waar blijft het tegengeluid van de Linkse Kerk of uit het smoelwerk van stofdoekje Fatima Elastiek? Oh, wacht even. Die ligt al ergens te verschroeien op het strand van Bodrum. En Islamist Markoek? Waar blijft je scherpe veroordeling? Ook deze grootmoefti geeft niet thuis.

Lotgenoten, dit een en ander is te absurd voor woorden. Vanwege tijdgebrek kon ik het nieuwsbericht niet eens fatsoenlijk doornemen of een volgend nieuwsbericht vertelde mij dat die jakhalzen alweer vrijgelaten zijn… Wat draait de wereld snel!

Homohaat en islamieten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ik vraag mij af hoelang het Nederlandsche Volck deze Racistische daden nog blijft pikken. Op een zekere dag zal het in Ons Land vreselijk los gaan. Uiteraard zal de schuld hiervan in de schoenen geschoven worden van Geert Wilders en zijn kiezers. De man die te boek staat als een kleine Hitler (Ook weer een uitspraak van Mo Rabbae), als een onverdraagzame racist en als een opruiende ‘moslimhater’.

Homohaat wordt  bij de geboorte al  met de paplepel  ingeslagen, evenals Jodenhaat en een algemene afkeer van Nederlanders.
Zelfs ons kind (6) heeft hier al mee te maken gehad. Vorige zomer speelde zij buiten in haar bikini. Een zandaapje van vier meldde haar doodleuk dat het dragen van een bikini VIES IS. Dit heeft dit luiertuig niet van zichzelf, maar is hem ingefluisterd door zijn ‘ouders’ die maar wat graag profiteren van mijn belastingcenten. Hier moet ik begrip voor tonen en verder mijn smoel houden.

Ik moet deze Achterlijke Cultuur toch respecteren?

De link van dit verhaal gaat naar Fatima Elastiek. Gewoon om te provoceren. Tenminste, als dat nog toegestaan is.

STEUN GEERT!

Advertenties

13 Reacties to “Marokkaanse potenrammers weer veilig thuis.”

 1. Arie Says:

  Dat op zo’n uitspraak van Rabbae amper reacties komen, is veelzeggend. Stel je een willekeurige politicus voor die zegt: moslims moeten er maar aan wennen dat wij Nederlander de islam nooit zullen accepteren. Of een gereformeerde dominee die zegt: wen er maar aan dat wij werkende vrouwen nooit zullen accepteren, dat is nou eenmaal ons geloof. Een blanke voorzitter van de Raad van Bestuur van een grote onderneming zegt: wij zullen nooit Marokkanen in dienst nemen. Dat is nou eenmaal onze policy. Het land zou uit zijn voegen barsten van de (vooral linkse, selectieve) verontwaardiging. ‘Vriend’ Mo komt er mee weg, want hij behoort tot de minderheid die het minst voor ons land heeft betekend en het meest in de watten wordt gelegd.

  Regelmatig denk ik ook dat het vroeg of laat tot een enorme woede-uitbarsting van ‘echte’ Nederlanders moet komen. Dit kan toch zo niet doorgaan? Maar ik ben bang dat het wel zo doorgaat. Als je regelmatig rondhangt op sites als BP, Hoeiboei, HVV etc. kun je makkelijk het gevoel krijgen dat het een kwestie van tijd is tot de bom barst en er op zijn minst een einde wordt gemaakt aan de privileges van asociale ondankbare minderheden. Maar ik vrees dat er helemaal niets staat te gebeuren. Nederlanders laten zich gewoon ondersneeuwen. Weliswaar stijgt de PVV in de peilingen, maar dat doen Groen Links en vooral D66 ook, beide multiculti probleemontkenners van de eerste orde. D66 is een oppositiepartij die vooral ‘groot’ is geworden met het bestrijden van een andere oppositiepartij, namelijk de PVV. Dat ze geacht worden oppositie te voeren tegen de regering ontgaat ze en hun aanhangers kennelijk ook.

  Laatst zag ik bij Netwerk o.i.d. een reportage over de Utrecht ‘prachtwijk’ Zuilen. Het team liep mee met de PvdA’ er Hans Spekman, die de problemen met Marokkaanse jongeren weliswaar niet ontkende, maar wel wist te melden dat ‘we’ ze perspectief op werk moesten geven, dan zou het wel goed komen. M.a.w. het is weer eens onze schuld. Wij discrimeren Marokkanen op de arbeidsmarkt. Zucht. Ik word er moedeloos van. Een cliche luidt dat ieder land het bestuur krijgt dat het verdient. Maar wat hebben wij gedaan om dit te verdienen?

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  Een cliche luidt dat ieder land het bestuur krijgt dat het verdient. Maar wat hebben wij gedaan om dit te verdienen?

  At Arie: Hoe komt een aap aan vlooien? Hier hebben wij ook geen antwoord op.
  De linxmensch an sich weet onderhand ook wel dat de multiculturele samenleving op tal van punten compleet mislukt is, alleen spreekt men dit niet openlijk uit. Daarom is het tragisch om te zien dat de Nederlander hier de schuld van krijgt. Telkens weer.
  We moeten ons ronduit schamen voor het feit dat wij onze ‘kleurrijken’ te weinig perspectief en kansen bieden op de arbeidsmarkt.

  Toen ik in de jaren ’80 van school kwam, moest ik eigenhandig op zoek gaan naar een baan, mezelf bewijzen en goed presteren op de werkvloer. Dit is geen schouderklopje waardig, want dit is gewoon een normale gang van zaken. Dit verwachten wij ook van de talrijke immigranten en hun hier geboren kroost.

  Nu staat heel Links Nederland weer op haar grondvesten te schudden omdat AH to go geen marokkaantjes meer in dienst wil nemen. Maar WAAROM wil men dat niet meer? Die vraag wordt niet gesteld. Nee, men verwijst liever naar die verschrikkelijke Wilders met zijn intolerante aanhang. Dat breekt zo lekker de week.

  En dan hebben we die provocerende moslima nog die niet met korte mouwen wil werken… Het bewuste stofdoekje is terecht ontslagen.

  Hoezo, ik wil de handjes niet uit de mouwen steken.
  Ze zal zich wel schamen over het feit dat de enorme haargroei op haar armen domweg niet te stoppen is.

  Een goed weekend!

  Like

 3. lebuinus Says:

  De meerderheid van de Nederlandse en overige West Europese
  bevolking heeft het nog steeds niet door,de islam is een verachtelijke
  extreem gevaarlijke ideologie is, hardnekkig “godsdienst” genoemd.
  Het begint met homoseksuelen en vrouwen onderdrukking en het
  eindigt in een totale repressie van alle andersdenkenden.
  De schertsfiguur mo rabbae met dat gekke haar en nog dwazere
  gedachtenkronkels in die afstotelijke marokkaanse inteelt kop.
  Zoiets hoort in een beschaafd land niet thuis,OPROTTEN.
  Het mongooltje elastiek schijnt zich alleen in het engels te kunnen
  uitdrukken,maakt niet uit het heeft niets te zeggen.
  Hoe is het mogelijk dat zoiets wethouder van 020 kan zijn.
  Bij mijn weten is Nederland toch een ontwikkelde natie of misschien niet?

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  At Lebuinus,

  Nederland WAS een ontwikkelde natie, maar met het binnenhalen van het valse Paard van Troje zijn we inmiddels verworden tot iets wat veel weg heeft van een Middeleeuwsch, achtergebleven gebied.

  U haalt nog even het haar van Mo Rabbae aan. Laat ons niet lachen!
  Dit playmobiel-kapsel zit nog beroerder dan de bankstellen van Jan des Bouvrie.
  Verder kunnen we aannemen dat deze belichaming van Groenlinks waarschijnlijk zijn mannelijke collega-moskeebezoekers rijkelijk afzoent wanneer de imam weer eens zijn afkeer over homoseksuelen heeft gepredikt, maar ondertussen wel flink afgeeft op de homo an sich.

  Nog verachtelijker is het feit dat deze Rabbae hier openlijk mee weg komt. De gevestigde orde heeft het namelijk te druk met het omver werpen van de PVV, met het vervolgen van een satirische tekenaar en met het monddood maken van bloggers, journalisten e.d.

  O ja. Vrouwtje Elastiek. Die twittert er lustig op los met ene Paul de Leeuw. Van Vrouwtje Elastiek horen wij ook geen enkele veroordeling in steekhoudende bewoordingen over het ‘marokkanendrama’ in Mokum.

  Oh, wacht even! Paul de leeuw is toch ook lid van de bruine-ruiters-klup?

  Wat nu, vrouwtje Elastiek?

  Like

 5. Arie Says:

  @BP. Ik ben het met je eens dat veel (linx)mensen in hun hart wel weten dat de multiculturele samenleving een mislukking gebleken is, maar het gewoon niet op kunnen brengen dit toe te geven. Toch denk ik dat er ook nog steeds veel mensen zijn die het écht niet in de gaten hebben.

  Lees, als het niet te weekend-bedervend is, de Volkskrant van deze zaterdag eens. Veel opniestukken over het voorstel van de PVV om de kosten van allochtonen eens in kaart te brengen. Veel ‘ja maar’ argumenten natuurlijk: ja, maar wat kosten rokers, mensen die alcohol drinken? Wat kost de PVV? Hoeveel kost de beveiliging van Wilders? En: wat kosten blanke mannen? Die hebben immers de crisis veroorzaakt? Misschien wel, maar blanke mannen zijn tegeljikertijd de ruggengraat van de economie. Zij financieren de makkelijke leventjes van een hoop niksnutten en parasieten.

  Het allerergst is de ingezonden brief van ene E. Smulders, getiteld ‘kosten en baten.’ Eigenlijk beweert hij / zij helemaal niets, geen enkel argument TEGEN een kostenonderzoek. Zo’n argument bestaat natuurlijk ook niet, dus dan maar emotie en suggestieve opmerkingen. Hoewel er zelfs onder de Volkskrant reageerders mensen met gezond verstand blijken te zitten, krijgt deze Smulders toch een hoop bijval. De reacties zijn van een tenenkrommende onbenulligheid. Wilders krijgt vaak het verwijt dat hij niet met argumenten en oplossingen komt, maar ik heb, zeker vanuit linkse hoek, nog zeer zelden logische argumenten contra de PVV gehoord.

  Overigens bedankt voor het weergeven van wat je Turkse collega je toevertrouwde. Ik had er al een zeer sterk vermoeden van, maar het is prettig om te constateren dat dit gewoon toegegeven wordt door de personen die het betreft.

  Jij ook een goed weekend!

  Like

 6. boilingpoints Says:

  @ Arie,

  Uiteraard bestaan er ook linksigen die een permanente plaat voor het hoofd hebben.

  Links Nederland komt nu, zoals je zegt, met de vraag; ‘hoeveel kost de beveiliging van Wilders?’
  Laten we nu eerst eens bekijken waaróm Wilders 24/7 beveiligd moet worden… En mag ik dan nog even een tegenvraag stellen; hoeveel politici – behalve Wilders – moeten ook met enige regelmaat een kogelwerend vest dragen wanneer zij de straat op gaan? Precies.

  Ik zal de opiniestukken ‘op’ Volkskrant aandachtig doornemen. Dit genereert immers nieuw blogvoer!

  Like

 7. boilingpoints Says:

  At allen,

  Ik heb diverse linkse Twitteraars de vraag gesteld of wij nog kunnen rekenen op een scherpe veroordeling omtrent de racistische aanslag op twee homoseksuelen in Amsterdam.

  Op het moment van schrijven heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.

  Like

 8. Arie Says:

  Eén van de reageerders van de Volkrant heeft het, naar mijn mening bloedserieus, over de ‘overbodige’ beveiliging van Wilders. ‘Dat hij bedreigt wordt, heeft hij immers aan zichzelf te danken.’……

  Zo kennen we onze linkse vrienden weer. Als je kritiek hebt op moslims, moet je niet zeuren als je een kogel door je hoofd krijgt.

  Like

 9. Arie Says:

  Excuses voor de spelfout in ‘bedreigt’ maar deze is niet van mij afkomstig. Het is een citaat uit de Volkskrant.

  Like

 10. Reactie Says:

  Een zielige site is dit. Vol met met zielige mensen die een zielig en wanhoopig leven LIJDEN….

  Best zielig hoor….

  Like

 11. tristan Says:

  @Zielige Reactie

  Een wanhopig leven leiden mensen die weten dat zijn buiten alle boten gaan vallen zoals een echte baan, een stageplek etc.

  Parasiteren op de gemeenschap vanwege strukturele rugklachten, schizofrenie, een omvangrijk strafblad en religieuze obstakels zoals buitenissige kledij, het niet beheersen van de Nederlandse taal en andere doorzichtige smoezen is in feite zeer vernederend.

  Men tracht dit te verbergen via intimiderend gedrag, criminaliteit en het wegvluchten in religieuze uitspattingen zoals het zichzelf opblazen voor de goede zaak.
  Innerlijke beschaving leert men niet via een inburgeringscursus maar daar wordt men mee geboren.
  Dat is de realiteit waar de onderklasse van dit land mee te maken heeft en daar helpt geen subsidiebuidel of excursie meer maar de harde maar rechtvaardige hand van de PVV en haar sterk aan invloed winnende aanhang.

  De wanhoop was zeer prominent aanwezig in o.a. het Rif gebergte. Vandaar de eindeloze colonne geluksbeproevers die wetende dat zij uiterst ongewenst waren toch hier naar toe kwamen.

  Over zielig gesproken…

  Like

 12. Boilingpoints Says:

  Tristan,

  Hartelijk dank voor de reactie op ‘zielige reactie’. Zeer verhelderend!

  Like

 13. N. van Dijk Says:

  Ik zal homohaters nooit accepteren. Moslimhaters trouwens ook niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: