Somaliërs vs onze hoogbejaarden.

Landgenoten… Ik blijf mijn stelling onderschrijven; de aanstelling van Albayrak is een historisch dieptepunt in de Nederlandsche politiek.
Grote groepen Somaliërs mogen toch in Nederland blijven, ook al is de speciale asielregeling voor deze vluchtelingen afgeschaft na omvangrijke fraude‘.

Somaliërs halen hun vingertoppen ijverig langs de kaasschaaf en komen binnen zonder kloppen. Terugkeren naar het Zand van oorsprong hoeft niet want volgens Albayrak is het in Somalië veel te gevaarlijk.
Het is daarom op z’n zachtst gezegd vreemd dat veel Somaliërs graag fakansie vieren in dit land. Gesoepsidieerd en wel.
Nietsverhullende statistieken wijzen uit dat deze Zandhappers nog luier zijn dan andere niet-Westerse allochtonen en genieten riant van de vele toeslagen, uitkeringen, subsidie’s e.d. Ook het keurig ingerichte huisje is een prima afleiding voor deze getraumatiseerden uit gevaarlijke gebieden.

Zo mocht ondergetekende gisterenavond getuige zijn van een schokkende reportage bij Hart van Nederland:
Ze hadden er zich zo op verheugd, de tientallen hoogbejaarden uit Voorhout. Ze wonen al zo’n 3,5 jaar in een tijdelijke containerwoning in afwachting van het nieuwe verbouwde verzorgingshuis‘.
Het nieuwe verzorgingshuis zou niet voldoende geschikt zijn…
Eerst houdt men een worst voor om vervolgens het hele gebeuren af te blazen. Het viel mij overigens op dat de hoogbejaarden dagelijkse kleding droegen. Normaliter zijn deze kwetsbaren gehuld in pyama’s.
Albayrak zou spreken van gepaste avondkleding.

Landgenoten, zo gaat Nederland om met haar ouden van dagen!
Alwaar grote groepen Zandhappers keurig gehuisvest worden, mogen de oorspronkelijke, hoogbejaarde inwoners van dit land genoegen nemen met een containerwoning.
Zet deze lastpakken maar achter een ondoordringbare muur van geraniums en laat ze daar vooral zitten. Wat we niet zien, bestaat ook niet. Gezien de Toestand in Nederland is dit een logisch gevolg. Geen geld geen tijd en tenslotte levert u niets meer op.

Het is Kortweg Uitermate Treurig (K.U.T.) dat een dame van negentig jaren met een teleurgesteld en beteuterd gezicht op TV moet melden dat haar verhuizing niet doorgaat. Zij zal de laatste dagen van haar leven moeten slijten in een containerwoning…
Albayrak zal deze Wantoestanden verbloemen door het uitspreken van een Oud-Hollandsch gezegde. ‘Oude bomen moet je niet verplanten

Schamen onze bewindslieden zich dan écht nergens voor?

Advertenties

8 Reacties to “Somaliërs vs onze hoogbejaarden.”

 1. TWITVB Says:

  Ik vind dat ze terug moeten, want anders wordt te gevaarlijk voor de autochtone bevolking. Somaliers worden her en der al de nieuwe Marokkanen genoemd! Marokkanen schijnen padvinders te zijn vergelijken bij deze getraumatiseerde kindsoldaten.
  En wel op tijd je belastingformulier invullen, het is voor de goede zaak!

  Like

 2. lebuinus Says:

  Wat een geweldige aanwinst voor onze democratie is die turkse
  troela albayrak, staatssecretaris van justitie samen met vriend SS hirsch ballin
  Het binnen laten van die aspirant piraten uit het hoog ontwikkelde
  somalie is een noodzakelijke ingreep,dit i.v.m. de veiligstelling van de
  AOW pensioenen.
  Deze immer hardwerkende en quad (of hoe je dat ook schrijft) kauwende
  cultuurverrijkers kunnen we node missen.
  En wat ook zo mooi is dat bij aankomst in Nederland deze kleurrijke
  figuren spontaan Nederlander zijn geworden
  Zoals ook onze vrienden de drie maroc en de somalier die Kenia
  een bezoekje brachten en steevast door de media ( NOS ) Nederlanders worden genoemd.
  Dubbelpaspoorters kunnen G.V.D. toch ook bij hun oorspronkelijke
  nationaliteit c.q. ras worden genoemd.

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  De juiste spelling is ‘quat’, maar de grap is er niet minder om.
  ‘Quatkauwers’… Hilarisch, Labuinus!

  Like

 4. Maci Says:

  Tegen de somaliërs die hier naar toe kwamen ,al jaren geleden en nu nog steeds, omdat somalië zogenaamd zo gevaarlijk is, zou ik willen zeggen:
  Fuck you all!!.
  Nu niet gaan zeuren over Ayaan Hishi Ali, want somalische, want daar is al genoeg over gezeurd. Zij is niet dat moddervette mens uit somalië dat al jaren geleden met een foto in de krant(VK) stond.
  Vluchtelinge, door de hongersnood door het conflict met Ethiopie.
  Helaas kan ik heel goed somaliërs (oostafrikanen}, van b.v west afrikanen onderscheiden . Misschien is dat een beetje een verdienste door mijn achtergrond qua werk met vele nationaliteiten, vluchtelingen en hoofdzakelijk moslims.
  De laatste jaren is er een soort somalische dhiarree ,of misschien liever tsunami ,ontstaan via Nederland naar Engeland (UK).
  Daar vinden zij meer landgenoten en dus aanhang. Eerst asiel aanvragen in Nederland .Lukt altijd. Dan naar de UK.
  Mijn dochter heeft een tijd als intercedente gerwerkt bij een uitzdendbureau.
  Bij haar zouden politici eens te rade moeten gaan, als het gaat om kennis over het arbeidsethos van de geweldige aanwinsten aan onze samenleving en economie. Al die z.g. gediscrimineerden.
  Zij heeft ervaren dat vooral somaliërs en marokkanen arbeidsonwillig zijn.
  Maar de sociale dienst zat en zit daar helemaal niet mee. Zij zijn zielig ,toch?
  Ghanezen zijn wel b.v weer wel erg werkwillig.
  Leuk , al deze kennis, maar denk maar niet dat de politiek dit meeneemt.
  Niet politiek corect.

  We moeten het idee laten varen dat alle culturen, volkeren en mensen gelijk zijn.
  Neem anders maar een somalische familie in huis.
  Zij zijn het uitgekookste volk van Afrika .Zeker weten!!

  Like

 5. ad Says:

  Eerst kapen ze onze schepen en nu onze uitkeringen en huizen

  Like

 6. jamal Says:

  ik was deze berichten aan het lezen en ik ben van menning dat er veel mensen hier een verkeerd beeld hebben over somalierss. Ik ben een somalische jongen van afkomst en woon tegewoordig in engeland (UK) kwam naar nederland waneer ik 6 jaar oud was heb me onderwijs keurig gevolgd en ben gaan studeren in London de afgelopen 6 jaar ben tegewoordig afgestudeerd als (optician) Oog arts) Ik kon dat niet in nederland studeren omdat er zogenaamd lotingen moest plaats vinden voor een plek in de university. Ik kan gelukig zegen dat ik hier in engeland mijn kansen heb kunnen pakken die ik nooit zou krijgen in Nederland.

  Er wonen heel veel somalische gemeenschap hier omdat ze here in uk betere kansen hebben en kunnen krijgen vergelijking met NL. Over die beeld dat de mensen die hier hebben gereageerd hebben van de somalische gemeenschap wil ik alleen maar zeggen kom met feiten i.p.v somaliers dit somaliers dat…

  Like

  • tristan Says:

   De Somaliërs (22.000 in aantal) hebben een slechte reputatie in Nederland om de volgende redenen;

   1|3 zit in een Bijstandsuitkering.
   Er is een hoge schooluitval.
   Er zijn veel één-oudergezinnen.
   75 procent spreekt geen Nederlands.
   Ze maken zich vaak schuldig aan vechtpartijen in de asielzoekerscentra.
   98 procent van de vrouwen zijn besneden en dit gebeurt al op 5-jarige leeftijd op een zeer primitieve wijze.

   Veel van deze kennisimmigranten zijn vertrokken naar Engeland waar ze het veel beter doen dan in ons land op het gebied van integratie en in het arbeidsproces. Dit heeft te maken met de houding van de Nederlandse Overheid en de gevestigde politiek die er van uitgaan dat de asielzoekers in de eerste plaats zielig zijn en dermate getraumatiseerd dat zij voor de rest van hun leven van een uitkering kunnen genieten zonder enige tegenprestatie. In Engeland is er een meer zakelijke aanpak die er op neerkomt dat men geacht wordt te werken en niet verzorgd te worden van de wieg tot het graf.

   Bij Bureau Halt lopen veel Somalische jongeren als cliënt en niet vanwege zweetvoeten of andere lichamelijke ongemakken.
   Er zijn Somaliërs die hoogopgeleid zijn maar niet aan de bak komen (hun diploma wordt hier niet erkend) maar dat is een kleine groep individuen die uiteindelijk naar andere landen vertrekken.

   En dan komen we op een gevoelig punt; waarom gaan veel Somaliërs op vacantie naar het voormalige thuisland terwijl ze hier gekomen zijn vanwege de struktureel levensgevaarlijke situatie aldaar?

   Waarom wordt er zo veel gelogen bij het vluchtverhaal?

   Waarom is het een soort sport onder Somaliërs om te rommelen met gegevens om hier kindertoeslag, huurtoeslag en zorgtoeslag te verkrijgen op onterechte gronden?

   Waarom betalen zij geen zorgpremie?

   Wij zien uw antwoord met belangstelling tegemoet.

   Like

 7. M Hassan Says:

  Echt zoals u weet alles is mogelijk in een land dat geen functionerende regering hebben centrale maar toch waardeer ik Nederland als ze ons gehost, maar er is nog steeds een kloof die nog niet is ingevuld door de Nederlandse overheid.
  Bijvoorbeeld, ik ben geboren en getogen in Mogadishu en ik zie Nederland als mijn tweede thuis en ik ben hier slechts 3 jaar, ik denk dat je ziet hoe mijn nederland taal is. ja, het spreekt vanzelf dat sommigen van ons de taal te leren zo snel mogelijk.

  Laat me iets zeggen over de besnijdenis over de meisjes, de ideeën van de mensen nooit hetzelfde zal zijn, maar de meeste van mijn mensen denken als iets uit de Koran, maar het is volstrekt ongefundeerde dus we nodig hebben om onze ideeën uit te wisselen voor het stoppen van deze handeling door middel van bewustwording, dus we wachten nog steeds op wat hulp van jou en mijn Somalische gemeenschap om deze act te roeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: