Weblog TWITVB vs Erdogan.

TheBiggestMonkeyInTheWorld1Landgenoten!

Als antwoord op de Turkse hacker welke Geert Wilders omtoverde tot aap, komt weblog TWITVB nu met een fotofuck van de Turkse premier Erdogan… Hoe durft-ie!

U moet sowieso dit a-politiek-correcte weblog in de smiezen houden, want de pijnlijk rake fotofucks komen dagelijks voorbij.
Zelfs een commenter als Tristan wordt hier met enige regelmaat gesignaleerd en dan weet u het wel; schimmige Wilderianen maken er een ziekelijke sport van om op de Multiculturele Heilstaat te spugen.
Heilige huisjes worden klakkeloos omver getrapt en men vindt het nog leuk ook. (Nu dan eindelijk linx-modus uit.)

Terug naar ‘vriend’ Erdogan. Meneer is dol op Hollandsche bananen zonder pit en vreet ze met schil en al op. Dat zie je wel vaker bij dit soort ongeletterde primaten, maar let wel; vanwege zijn strenge dieet wordt u verzocht enkel en alleen te voederen tijdens kantooruren op de aangegeven voedertijden.
Tijdens het voederen zal een verzorger het e.e.a. uitleggen over het oorspronkelijke biotoop van deze aap. Op aanvraag en bij genoeg animo zullen dia’s worden vertoond over het wel en wee van zijn familie.
Deze apenkolonie staat bekend om haar intolerantie jegens andere apensoorten.
De Berber-aap bijvoorbeeld, heeft de kuierlatten genomen en is gevlucht naar Nederland. Dit gegeven klopt niet want Erdogan komt uit Toerkai en de Berber-aap komt uit Marokko, maar het schrijft zo lekker weg…

Landgenoten, alle credits gaan naar weblog TWITVB, waarvoor dank.
Stay tuned.

Advertenties

5 Reacties to “Weblog TWITVB vs Erdogan.”

 1. toetssteen Says:

  Deze foto is veel beter en veel te complimenteus!

  Like

 2. tristan Says:

  Volgens Prof.Dr.Ing. W.A. Jongerius (een befaamd antropoloog) hebben we hier te maken met rechtstreekse afstammelingen van de homo-erectus, een vroege primaat die plunderend en rovend door afgelegen streken trok.

  In Turkije leven nog enkele van deze afstammelingen in kleine populaties waarvan de leden zich nog op handen en voeten voortbewegen. Sommige van deze stumpers worden te vondeling gelegd en er zijn altijd wel beschaafde Turken die zich ontfermen over deze ongelukkigen.
  Zij komen dan alsnog op hun pootjes terecht en leren dus lopen op 2 benen en kunnen het dan nog ver schoppen in de Turkse samenleving.
  Een loopbaan als emigrant naar het land van de kaaskoppen behoort tot de mogelijkheden en een carriere als politicus of zelfs premier is blijkbaar niet uitgesloten.

  De Prof. heeft enkele exemplaren van deze creaturen op de kop kunnen tikken (via de reclassering) en is bezig met langdurige observatie in zijn privékliniek in de bossen van Lunteren. Hij heeft daar 5 meter onder de grond een ideale ruimte gecreëerd waar hij de betreffende personen in alle rust kan bestuderen.
  Hij zal zijn bevindingen, eindconclusies en aanbevelingen over pakweg 18 maanden gereed hebben (dan zijn er toevallig bijna nieuwe verkiezingen) en dit dan in de vorm van een ongetwijfeld lijvig rapport aanbieden aan de diverse ministeries ter beoordeling en eventuele aanpassingen van een aantal bestaande wetten.

  Jongerius wil absoluut niet gestoord worden tijdens deze intensieve studie en weigert ieder interview en wil verder geen overbodige publiciteit.
  Linkse geruchten dat de prof. gebruik zou maken van een gedateerde onderzoeksmethodiek zoals schedelmetingen e.d. berusten op stemmingmakerij en wijst hij pertinent van de hand.
  Ook Jongerius is met zijn tijd meegegaan en hanteert nu de modernste technieken op zijn vakgebied.
  Regelmatig reist hij af naar Argentinië waar hij een zeer goede reputatie geniet onder zijn vakbroeders om daar lezingen te houden.

  Ter verdere informatie; Prof. Jongerius is in vakkringen mede beroemd geworden vanwege zijn rapport ‘Criminaliteit onder Allochtonen in Nederland’. Met een speciale bijlage; ‘Criminaliteit onder moslims in Nederland’.
  Het oorspronkelijke werk bestaat uit een rapport van 350 pagina’s, de forse bijlage over de moslimpopulatie bestaat uit 5 delen van ieder 500 pagina’s.
  Op verzoek van de Linkse politieke partijen is die bijlage nooit gepubliceerd om onrust en stigmatiseren van een bepaalde bevolkingsgroep te voorkomen.
  Het een en ander is veilig opgeborgen in de kluizen van het ministerie van Justitie.

  Wij houden u op de hoogte maar enige discretie is gewenst want het betreft hier een uiterst gevoelig onderwerp…

  Like

 3. TWITVB Says:

  Mooi verhaal er omheen BP!
  Dank, het was weer prettig samenwerken! 😉

  Gezien het sterk gevoel van nationale trots is deze foto zeker niet complimenteus. Toetsteen moet maar eens een keer op vakantie gaan om te zien dat het omgaan met humor niet overal zo soepel verloopt als bij ons in de polder.

  Like

 4. TWITVB Says:

  “Het sterke gevoel van nationale trots bij Turken”, bedoelde ik

  Like

 5. toetssteen Says:

  Ik bedoelde dat ik deze bananenminnende foto van Erdogan veel beter vond dan dat knutselwerk van Wilders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: