Fakansieblog deel 3.

strandmokkelLandgenoten,

We zouden natuurlijk met gemak een heel verhaal kunnen wijden aan het islamitische stuk vuilnis genaamd Bouchra Ismaili. Mevrouw wordt het persoonlijke hoertje van NSB-er Henny Kreeft van de Nederlandse moslim partij.
BP laat zijn fakansie hierdoor niet om zeep helpen en krabte nog es aan zijn kont. Na forensisch onderzoek bleek dat de substantie onder zijn nagels grote gelijkenissen vertoont met de inhoud van Ismaili’s hersenpan. Het verbaast ons niets.

Natuurlijk plaatsen wij geen pica van dit weerzinwekkend persoon.
Het zal ons jaren kosten om dit vreselijke aangezicht van ons netvlies af te krijgen.
Nee, we plaatsen maar weer es functioneel naakt. Domweg, omdat dat moet. Als de getoonde dame een heerlijk mals biefstukje zou voorstellen, dan zouden we kunnen aannemen dat Ismaili veel weg heeft van een bedorven speklap.
Gatver… En dat verblijft nog steeds in Nederland?

Steun Geert.

Advertenties

12 Reacties to “Fakansieblog deel 3.”

 1. TWITVB Says:

  Als professioneel SPAMhoer kwam ik wel heel toevallig een foto van cultuurverrijkster Islmaili tegen:
  http://thewestistheverybest.punt.nl/?id=481812&r=1&tbl_archief=&

  klikken op eigen risico inderdaad 😉

  fijne dag, BP!

  Like

 2. Maci Says:

  Hoe dom kan een moslimpartij in oprichting zijn. Uitgerekend deze domme geit. Ik heb een leuke anecdote over het vrouwtje. Persoonlijk contact gehad met haar. Maar ik ga je dag niet bederven. Misschien later
  Mooie aanleiding voor de AIVD om deze ‘politici’ maar ook de leden eens flink te screenen.
  Nou, PB, zet vandaag maar iets op je hersenpan, anders gaat de inhoud koken met deze warmte. Veel plezier.

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At Maci,

  Die anekdote hou ik nog van je tegoed, oké?
  Daar kan ik wel wat mee. Graag!

  Heb je ze écht in levende lijve ontmoet?
  Zo ja, dan hoop ik dat je niet al te erg getraumatiseerd bent geraakt…

  Like

 4. Maci Says:

  BP, niet ontmoet, maar wel e mailcontact mee gehad in dezelfde tijd dat zij helemaal schuimbekkend door het lint ging. Soms denk ik dat het misschien door mij kwam dat zij helemaal de fout in ging.
  Tante Maci kan wel eens uit haar slofjes schieten zoals je misschien wel eens gemerkt hebt (terecht of niet terecht). Zeker tegen allochtonen die denken dat Nederland niet zonder hun aanwezigheid kan. En dat zij zelfs Nederland bevrijd en opgebouwd hebben. Van die dingen dus.

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  @ Tante Maci,

  Soms denk ik dat het misschien door mij kwam dat zij helemaal de fout in ging.

  En hier zit ‘m de kneep!
  Nooit denken dat schuld bij jezelf ligt. Hier zitten deze islamitische provocateurs op te wachten. Zie je nu wel… Die vieze racistische Nederlanders ook altijd…
  Mensen zoals u – sorry jij – zijn van grote waarde voor ons land. Blijven ageren tegen types als Ismaili, Fawaz en andere ongewenste woestijnhazen.

  Over Fawaz gesproken; meneer was onlangs op tv voor een interview.
  Alleen maar dat verschrikkelijke arabische gelul. Geen woord Nederlandsch!

  Like

 6. fee Says:

  nu, zo’n persoonlijke hoer wil ik ook wel: gat is gat zei de boer en hij kroop op z’n varken.

  enne, zo’n mooi meisie als op de foto een strandmokkel noemen getuigd ook niet van een hoge beschavingsgraad beste mr. Boillingpoints.

  Like

 7. Maci Says:

  @fee, helemaal lachen, dank je wel.

  Like

 8. boilingpoints Says:

  @Fee,

  De bewuste dame komt van ‘strandmokkels.nl’
  De jpg heette dus al ‘strandmokkel’ toen ik het plaatje opsloeg.

  Ik had het ook een wat fraaiere naam mee kunnen geven.
  In dat geval moet ik je gelijk geven.

  Like

 9. Anton Says:

  Ik dacht nog, als hij maar geen foto van Bouchra Ismaili plaatst, tsjees, wat een Medusahoofd. Om bang van te worden. Dit is toch wel héél wat aangenamer om naar te kijken 🙂 Nog een verdere fijne vakantie teoegwenst!

  Like

 10. Boilingpoints Says:

  At Anton,

  Uiteraard geen foto van dat Ismailimensch.
  Ik heb nog respect voor mijn lezers.

  Mijn lezers krijgen dagelijks al genoeg te verduren.

  Like

 11. Edje Says:

  Wat opvalt aan het hele debat over de islam, is de irrationaliteit en de vaak stuitende onbeschoftheid, waarmee de anti-islam lobby zich weert. Als de islam ter sprake komt, komt men meestal niet verder dan kwalificaties als ‘moordzuchtig’, ‘achterlijk’, ‘primitief’, ‘gevaarlijk’ en dat soort diepgaande en scherpe analyses. Enige zelfrelativering over het eigen ‘superieure’ cultuurgoed, het christendom, kom je zelden tegen. Het lijkt wel of oude tijden herleven, toen het communisme nog een ‘ernstige bedreiging’ vormde voor onze ‘westerse beschaving’. We herinneren ons de hysterie en de redeloosheid, waarmee, in de jaren vijftig en zestig, het communisme door kwezels van dominees en zwartrokken, maar ook door ‘betwetende’ intellectuelen te vuur en te zwaard werd bestreden. Je komt ze nog steeds tegen, in de columns van de als immer florerende dagbladen en op fora van allerlei brallerige websites, op de campussen van de universiteiten en in de debatpistes, zoals de Balie en Rode Hoed. Sommigen keurig in het pak, anderen gekleed als bohemiens, met lang haar en manchester broeken, maar stuk voor stuk even behoudend, benepen, kortzichtig en angstig. En zijn het niet vaak dezelfde figuren of hun ideologische nazaten, die zich nu op destructieve wijze roeren in het islamdebat.
  Daarmee doen deze cultuurdragers, onze onvolprezen intellectuele elite, gewild of ongewild, precies datgene, wat de staat, in veel gevallen hun broodheer trouwens, van hen verlangt. Uit vrije wil en zonder dwang, zo denken ze zelf.

  Een treffend voorbeeld. In de “Groene Amsterdammer” van 4 december 2009 staat een interview met de Israëlische historicus Benny Morris. Morris is de schrijver van ‘The Birth of the Palestinian Refugee Problem, 1947-1949’ (1989). Toch iemand met een wat meer objectiverende blik richting Arabieren. Althans zo leek het een tijd lang. Nu luidt het plotseling in genoemd interview: “Arabieren hebben geen respect voor menselijk leven, niet alleen van joden maar ook van zichzelf”. Arabieren als nietsontziende moordenaars, zelfs onder de eigen gelederen. En wij, lezers die onszelf reuze links vinden (de Groene Amsterdammer toch), moeten dat zo nodig weten.
  De oude clichés duiken telkens weer op: Stalin die kinderen at bij het ontbijt. De mantra van de reactie, de gebedsmolen van de benepen kleinburgerij.

  Maar hoe zat het ook al weer?
  Was het op christelijke grondslag gestoelde Nazi-Duitsland niet verantwoordelijk voor zo’n 60 miljoen doden en een meedogenloze vernietiging van stad en platteland op een in de wereldgeschiedenis ongekende schaal? (Net als de inquisitie, uitmoorden van indianen, koloniseren van Afrika, Azië en Zuid-Amerika, 500 jaar slavernij, apartheid)Dat is nog eens ‘moordzucht’ om u tegen te zeggen. Geen enkele Arabische macht heeft dat ooit overtroffen, zelfs Salah ad-Din niet, die die schurken van kruisvaarders met een bewonderenswaardige sierlijkheid over de kling joeg. Wat is de dood van een paar duizend bezetters van je eigen land? Gerechtvaardigd verzet dunkt me. Toen, net als nu in Palestina of Irak. En wie bepaalt de wapens in deze volstrekt ongelijke strijd? Is witte fosfor of verarmd uranium een aanvaardbaarder strijdmiddel dan het eigen leven?
  In Irak is mensenrechtenkampioen de VS, samen met de coalitietroepen, verantwoordelijk voor zo’n 1,3 miljoen dodelijke slachtoffers, in een illegale oorlog, die het land heeft vernietigd en veranderd in een chemische vuilnisbelt. Mismaakte kinderen, honger, kanker en andere ziektes. Wat een dragers van een superieure beschaving! Net als Vietnam en Cambodja trouwens, zo’n veertig jaar geleden: ontbladeringsmiddel Agent Orange, meedogenloze, moordende bombardementen. Ook hier miljoenen doden en een chemische vuilnisbelt. Inderdaad, een beschaving om trots op te zijn.

  De westerse ‘vrijheid’ is de vrijheid van de machthebbers om iedereen te onderdrukken en te vermoorden, die hun macht bedreigen. En dan roepen, dat wie zich verzet een terrorist is. Het is een systeem, dat vijanden nodig heeft om af te leiden van de werkelijke oorzaken van de ten ondergaande wereld. Wat eerst het ‘communisme’ was, is nu de islam. Een nieuwe vijand is geschapen en alle wapens worden ingezet om die vijand zo groot en machtig en zo angstwekkend mogelijk af te schilderen. Er is niets nieuws onder de zon. “Zij hebben het gedaan. De grote vijand is de islam en wij zullen jullie beschermen!”, roepen ze. En onze volksvertegenwoordigers en een deel van de intellectuele elite roepen dapper mee.

  En velen van ons geloven het allemaal. En we vergeten al te gemakkelijk, wat onze leiders uit ons aller naam hebben gedaan.
  Het wordt tijd dat we die bijbel van ons eens herlezen. Ik meen me iets te herinneren over een balk en een splinter.

  Like

 12. Edje Says:

  In 2008 meldden 7 EU-landen 515 pogingen tot terroristische aanslagen.

  Slechts 1 daarvan was afkomstig van moslimzijde.

  Zo blijkt uit het trendrapport van Europol: the European Union Terrorism Situation and Trend Report (TE-SAT) 2009.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: