Fakansieblog deel 5: Geestelijk bijtanken.

TankGeestelijkBijBijBP1Landgenoten,

Gisteren werd mijn mailbox verrijkt met wat Photoshopcreatie’s van weblog-collega TWITVB. In het kader van het nodige geestelijk bijtanken, kunt u zich melden bij de pompbediende. Volle spaarkaarten nog tot dec. 2009 geldig. Einde dienstmededeling.

Over geestelijk bijtanken gesproken: De gewone man in de straat dreigt nu de honkbalknuppel ter hand te nemen. Volgens politiecommissaris Ad Smit, districtschef in Amsterdam-Oost en Zuid-Oost, zijn er nu al ondergrondse bijeenkomsten waar boze autochtonen het lef hebben om over ‘kut-marokkanen’ te praten.

Als je nou niet ingrijpt, dan doen we het zelf wel, op een andere manier, dan komen de honkbalknuppels te voorschijn‘.

De politie noemt dit ‘eigenrichting’. Het onvermijdelijke ‘heft in eigen hand nemen’. Maar wees gewaarschuwd; de politie zal dit soort ‘racistische aanvallen’ op Marokkaanse Prachtkerels op geen enkele wijze accepteren.
Een toename van geweld jegens bruine ruiters, grijsmensen en blondmeisjes moeten we helaas wél accepteren. Ook het in huis overvallen van weerloze bejaarden is weer helemaal terug. Gisterenavond sprak ‘Opsporing Verzocht’ weer boekdelen. Alleen de twee presentatoren waren roomblank, viel mij op.

Terug naar onze knuppel-autochtonen. Ad Smit: De reactie van autochtonen op Marokkanen is heftig, er moet wat worden gedaan.
Pas als een jarenlang getergde groep autochtonen dreigt met geweld, haalt de politie het grijsgedraaide grammofoonplaatje maar weer es uit de kast. Tussen de vele tikken en krassen hoorden wij nog net harde aanpak.

Mocht u in een buurt wonen met veel overlastgevende granaatappelpittenvreters en wilt u zich eens flink  uitleven met de knuppel in de hand? Ga gerust uw gang, maar wees op uw hoede. In tegenstelling tot onze kleurrijke medelanders, zal u keihard gepakt worden wanneer u ook maar wijst naar een willekeurige “rotjongen’. En mocht u het lef kunnen opbrengen om op te komen voor uw bejaarde buurvrouw die voor de zoveelste keer is bespuugd, laat de dader gerust tegen uw vuist aanlopen, maar wees nog steeds op uw hoede. Nix taakstrafje, een waarschuwingsbrief van de politie of een weekendje vlinders kieken in een zonnig, warm land.
Welnee, u zal voor langere tijd achter de tralies gezet worden met het predicaat ‘racist’ op het voorhoofd geplakt.

Voorts is het plezierig om te lezen dat een gemiddeld pistool in de Bijlmer al voor 200 tot 300 € aangeschaft kan worden. Naar verluidt zijn hier ordinaire drugsoorlogen gaande tussen groepen West-Aaprikanen. Zwartgeblakerde verrijkers zetten een klik-klak op je bolletje als ze in de smiezen krijgen dat je in ‘hun wijk’ jouw lekkernijen aan de man wilt brengen…

Landgenoten, een pistool doet tegenwoordig slechts 300 €… Op elke hoek van de straat verkrijgbaar.
Voor de goedkoopste laptop moet u een eind verder lopen.

Advertenties

4 Reacties to “Fakansieblog deel 5: Geestelijk bijtanken.”

 1. TWITVB Says:

  Ha die BP!

  hij staat er mooi op!
  Vreselijk wat zo’n Elastik weer op twitter loopt te blèren.
  Kan ze niet terug naar haar geliefde vaderland??

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At TWITVB,

  Ik zal Faat Elastiek geen strobreed in de weg leggen.
  Wegwezen met dit provocerende doekje. Ksssst!

  Like

 3. TWITVB Says:

  @ BP

  Je was HP / de Tijd voor met je ontdekking!

  http://www.hpdetijd.nl/2009-08-13/fatima-elatik-wilders-hitler

  Like

 4. TWITVB Says:

  Fatima Elastik grappen?
  Je kan blijven tanken, met deze domme Godwin-doos! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: