Allah, hoedt uw (domme) ganzen!

moeftivshitlerLandgenoten,

Wie is dit nu weer op de foto rechts? O, ja… Hitler.
En die andere knaap? Wacht eventjes, dat is vriend Mohammed Amin al-Husseini. Volgens weblog Het-ander-klokje was dit de moefti van Jeruzalem en speciale gast van Hitler. Meneer was één van de aanstichters van het systematisch uitroeien van Europese Joodse gemeenschappen en collaborateur en adviesgever van Eichmann en Himmler…

Geen frisse jongen dus. Ook spoorde hij Eichmann en Himmler aan om de uitroeiingsplannen zo snel mogelijk aan te vangen.
Kan je het nog volgen, vrouwtje Elatik? Dat jij vroeger nooit geschiedenislessen hebt gehad, weten we sinds jij er in de nachtelijke uren vrolijk op los twittert. Het beleid van Wilders vergelijken met dat van Hitler is lachwekkend zielig, dom en raakt kant noch wal.

De bovengenoemde moefti was dus kind aan huis bij Oom Adolf en consorten. Ook stelde hij zich voor als ‘de Führer van 400 miljoen Arabieren’.

Wat nu, Elatik? Dankzij Google komen wij achter de echte feiten. Tsja, lastige kwestie hè. Een groot-moefti die een flink aandeel had in de Jodenvervolging. Komt niet zo goed uit hè. Je ondraaglijke domheid gaat je ooit parten spelen en begint onderhand flink te irriteren.

Ondanks haar volledig lege hersenpan heeft Elatik nog ambities ook.
Minister van Oenderwais lijkt me wel wat. Of premier, maar daar is de tijd nog niet rijp voor…

Vol verwachting kijken wij uit naar de nederige excuses van dit malle stofdoekje. Forget it, lezers, Elatik heeft geen spijt van haar uitspraken op Twitter. Sterker nog; ‘Ik ben een Amsterdamse met haar hart op de tong en beide benen op de grond‘.
Verder geeft ze nog even een veeg uit de couscouspan richting de PVV:

Met wat voor oplossingen is de PVV gekomen de afgelopen jaren? Wat voor gereedschap hebben ze mij als lokaal bestuurder gegeven? Niets! Ik word daar schijtziek van. Iedereen is bang om dat te zeggen maar ik niet‘.

Nu vind ik woorden als ‘schijtziek’ niet echt bij een wethouder passen. Ook spelt ze op Twitter ‘schatje’ altijd als ‘sgatje’. Dit spelgedrag is te vergelijken met dat van een 13-jarig Breezersletje wat net MSN ontdekt heeft.

Dus Elatik, voortaan eerst even googlen op ‘Hitler+bondgenoten+Jodenvervolging’. Het beleid van Wilders heeft hier dus niets mee van doen. Nee, het waren je eigen ziekelijke soortgenoten die heulde met Nazi-Duitsland.
Nu begrijpen we waarom ‘Mein Kampf’ nog steeds een razend populaire bestseller is in veel Arabische landen.

Elatik, het lijkt ons beter dat je voortaan je grote mond houdt. Vanwege je niet te harden domheid, maak je jezelf alleen maar belachelijk.
Goeie reis terug.

Steun Geert!

Advertenties

5 Reacties to “Allah, hoedt uw (domme) ganzen!”

 1. Louis Verschueren Says:

  raakt kant noCH wal.

  Like

 2. Harm Schouten Says:

  Een kopvod werkt debiliserend, dat blijkt weer.

  Like

 3. Arie Says:

  Dat is weer prima gezegd, BP. In de Pers van vandaag stond er ook een kort stukje over. De uitspraken van deze stofdoek hangen van domheid aan elkaar, werkelijk ongelooflijk.

  Wat te denken van: ‘Nog even en ze gaan DNA analyseren om aan te tonen dat we niet deugen. Volgens mij was er een andere politicus in Europa die dat 60 jaren geleden bij een ander Semitisch volk ook deed.’ Nooit geweten dat moslims (in zijn algemeenheid) een Semitisch volk waren. En waren DNA proeven 60 jaar geleden al bekend?

  Verder: ‘Het moest eens gezegd worden, want niemand durft’. Nee, echt nog helemaal niemand in Nederland heeft het aangedurfd kritiek op Wilders te hebben. En ook de vergelijking met Hitler is een primeur. Daar was nog helemaal niemand opgekomen. Hulde voor de moed van dappere Fatima!

  We gaan door: (na de boze reactie van Wilders) ‘Dit bevestigt dat Wilder niet in debat wil en alleen op de persoon speelt.’ Pardon? Wilders met Hitler vergelijken en dan hem verwijten dat HIJ op de persoon speelt? Onder welke steen komt dit creatuur vandaan gekropen?

  En de mooiste van allemaal: ‘hij moet niet roepen, maar met oplossingen komen waar ik als bestuurder iets mee kan.’ Waarmee ze toegeeft zelf geen ideeën te hebben. En sinds wanneer is het de taak van een fractievoorzitter van een OPPOSITIEpartij (zou FE weten wat dat is) om beleid te ontwikkelen voor een stadsdeel in Amsterdam? Ongelooflijk.

  In diverse media is een hoop commentaar op FE, maar vanwege haar status als beschermde diersoort, pardon lid van een kwetsbare minderheid, zal ze er wel weer mee weg komen.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Deze allahdoos is zo stom als het achtereind van een halal varken. Intussen verdient ze wel 8000, – euri per maand, op kosten van de belastingbetaler en met dank aan de neo-NSB: PvdA.
  Dat haar grote, domme bek maar veel stemmen mag opleveren bij de PVV.

  Like

 5. lebuinus Says:

  Duidelijk weergegeven en juist verwoord,BP.
  Het schepsel faat poetsdoek wiens ouders met een spiegeltje
  uit hun plaggenhut zijn gelokt om de Nederlandse samenleving
  te verrijken.
  Is zoals velen terecht stellen, een oerdomme allahdoos.
  Maar in en in triest is toch wel de pvda-elite die deze briljante
  politieke truc op touw hebben gezet om de burger de multicul
  door de strot te duwen.
  Heel misschien gaat het averechts werken en kan de PVV hier
  stemmen mee winnen-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: