Lezeres ‘Girly’ woest op BP.

Landgenoten,

We hebben een boze lezeres in ons midden. KIJK DAN!
Mevrouw reageerde onder het pseudoniem ‘Girly’ en is woest op BP en zijn commenters. Hier worden namelijk termen als ‘negert, baardman en katoenkop’ gebezigd en dat kan natuurlijk niet. Waarschijnlijk heeft ze gegoogeld op ‘Tariq Ramadan’ en kwam ze een stukkie uit januari 2009 tegen.
Commenter Arie en anderen vertonen barbaarse trekjes, zoals ze zelf zegt. Tevens schaamt ze zich voor onze woorden… Hilarisch!
Maar nu komt ‘t:

Weet je, ik denk dat ik mij maar eens ga verdiepen in de Islam, ik als Nederlandse meid. Misschien ga ik zelfs bekeren, want ik denk dat de Islam een geloof is dat meer respect heeft voor alle mensen op aarde‘.

We hebben een primeur, landgenoten! We hebben de eer om kennis te maken met een Hollandsche meid die overweegt zich tot de islam te bekeren.
Mogen wij als Hitlers – want zo worden wij genoemd door deze toekomstige radicaal – jou er even op wijzen dat de islam geen geloof is, maar een dwingende, barbaarse doctrine welke geen tegenspraak duldt?
En mogen wij als Hitlers jou er even op wijzen dat de islam geen enkel respect heeft voor ongelovigen, homoseksuelen, christenen en/of andersdenkenden? Je overweegt je te bekeren tot een religie met een Pedofeet aan het roer en je raaskalt nu al.

Wellicht ben je op de hoogte van het feit dat diezelfde Hitler dweepte en heulde met de grootmoefti van Jeruzalem, dus ons afschilderen als Hitlers slaat als kut op Dirk.

Het is toch uiterst merkwaardig om te zien dat het rechtsche gedachtegoed steeds vaker vergeleken wordt met het gedachtegoed van Hitler. Terwijl juist het gedachtegoed van radicale moslims naadloos aansluit bij de eerder genoemde snorrenmans. De bloedhekel aan Joden is de gemene deler.

Maar goed, schat, als jij op termijn het liefst tien meter achter je echtgenoot aan wil strompelen, onze zegen heb je. En als je je echt wil bekeren, zal nu je alvast aan de ramadan mee moeten doen… Als blijk van goede wil. Liever niet hè, komt nu niet zo goed uit.
Maar goed, schat, geniet nog even van het mooie, aardse leven, met je haren wapperend in de wind. Dat kan strax ook niet meer, want je weet zelluf; doekje op!

Ik wist niet dat allah nog op zoek was naar nieuw grondpersoneel en buiten dat; na het lezen van deze verderfelijke site overwegen sommige Hollandsche meiden zich te bekeren… Grappig. Dit hadden we bij de oprichting van BP nooit kunnen vermoeden.

Schat, je bent een uitgelezen persoon om de Pedofeet te gaan volgen. Je bent nu al boos – hoort bij het moslima-bewustzijn – en je strooit rijkelijk met Hitler. Je bent nu al geslaagd! Proficiat!

Kom op meid, je kan ‘t! Succes!

Advertenties

11 Reacties to “Lezeres ‘Girly’ woest op BP.”

 1. yeager Says:

  Kassa! Weer een mongool met kopvod als AH-kassière.

  Like

 2. Maci Says:

  Is Girly stil blijven staan ergens januari 2009? Of begon zij toen pas te leven en na te denken.
  Arm kind, nou knoop maar een kopvod om hoor, als dat je wat lijkt. Maar niet te strak, want het schijnt doofheid en haaruitval te veroorzaken.

  Like

 3. lebuinus Says:

  Mag men “lezeres Girly ” (hoe verzint ze het) een debiele
  dhimmy kuttekop met moslim aspiraties noemen?
  Ja, natuurlijk,want ze is het ook.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Geinig hoor.
  Gedurende jaren als bouwvakker heb ik twee soorten medelanders leren kennen:
  A Vriend ik moet hebben……(De moslim die aan het klussen is en nooit bij de bouwmarkt komt)
  B Ik steke jou dood…..(de moslim die vindt dat hij recht heeft op bouwmateriaal, zijn mercedes op de bouwplaats wil parkeren of zijn huis wil bekijken om te kijken of de schijtpot niet op het oosten staat gericht)
  Ben ik daarom een Hitler? Ik dacht het niet.
  Stomme trollen moeten eens in een moslimland gaan kijken en daar gaan zien hoe het bevalt als lampenkap door het leven te gaan. En blijf daar dan meteen, want dit is Nederland en dat willen we graag zo houden.
  Gastvrij en schoon en open voor echte vluchtelingen.

  Like

 5. TWITVB Says:

  Dit is dus ook hoe vrouwen bij loverboys terecht komen. Met open ogen lopen ze in de val van hun eigen ongeluk. Onbegrijpelijk dat je vrijwillig naar zo’n afschuwelijke, vrouwonderdrukkende religie als de Islam zou willen overstappen.
  Desondanks een fijne bekering en niet al te pijnlijke besnijdenis toegewenst!

  Like

 6. leo Says:

  Onlangs is gepubliceerd na, deskundig onderzoek , dat slechs 25 % !! van de bevolking van nederland nog voor zichzelf kan denken.
  Deze trut behoort dus tot de overige 75%, door de politiek gedebiliseerde massa, welke de afgelopen 30 -jaar is gecre-eerd.
  Ook heeft ze op school nooit geleerd ( mocht ze ook niet ) dat A.Hitler niet rechts maar extreem LINKS handelde.
  Doordoor kent ze ook het verschil niet tussen Volksnationalisme en Staatsnationalisme.
  Wie zich “vroeger “aansloot bij de 5e colonne werd aangeduid als collabotateur, LANDVERRADER dus !!

  Like

 7. Harm Schouten Says:

  Een kopvod debiliseerd, kennelijk heeft deze dame er al een uitgeprobeerd.

  Like

 8. TWITVB Says:

  Als iets vernomen van, vooralsnog onbesneden, doos Girly?

  Like

 9. sjors Says:

  Ik moet Leo gelijk geven.
  Ook in “vroeger” tijden geloofden vele domme kuddedieren via propaganda en mediamisleiding in de “nieuwe orde ” denkende dat het in ” hun “belang goed zou uitpakken. We weten achteraf hoe het hen vergaan is.
  Een blik in het verleden werpt altijd licht in de toekomst.
  Alleen dooie vissen drijven met de stroom mee !

  De muts zal ook wel blond zijn.
  Daar houdt Ali Baba met zn 40.000 rovers ( per jaar ) wel van.

  Like

 10. Arie Says:

  Nou, meisje, verdiep je gerust. En doe het grondig. De islam is geen lichte kost. Toetreden is makkelijk, uittreden niet. Het kan je de kop kosten, je zou de eerste niet zijn. Dus ik zou zeggen: lees de Koran, lees de hadith en stel je vooral op de hoogte van de sjaria. Lijkt het je werkelijk een vooruitgang om de rest van je leven half zo veel waard te zijn als een man? Ik zie er de voordelen niet van in, maar dat kan aan mij liggen.

  Mocht je nou werkelijk gaan rondneuzen: raadpleeg diverse bronnen. Dus niet alleen luisteren naar soepjurken en haatbaarden (pardon: imams), maar lees ook eens wat van meer objectieve bronnen, zoals de Arabist Hans Janssen. Veel plezier!

  P.S. Drink je graag een biertje? Heb je gelezen wat er in Maleisië is gebeurd (of beter gezegd: nog gaat gebeuren) met een vrouw die twee biertjes had gedronken? Maleisië wordt altijd als voorbeeld genoemd van een gematigd en liberaal moslimland. Hoe gaat het er dan in de overige moslimslanden aan toe? Misschien weet jij het antwoord binnenkort…

  Like

 11. multidifficulti Says:

  @Arie
  Maleisië een gematigd en liberaal moslimland?
  Maleisië bedrijft Moslimperialisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: