Islamschool fraudeert: geen probleem!

Landgenoten,

Wellicht heeft u het wel eens meegemaakt: U vergeet een nog openstaande boete te betalen en prompt valt er een sommatie op de deurmat. Mocht u deze sommatie ook achter de suyckerpot schuiven, dan gaat de schuldeiser verdere stappen ondernemen. Brieven met daarop de aanhef ‘In naam der Koningin‘ dwingen u uw laksheid aan de kant te zetten en uiteindelijk zal u moeten betalen. Inmiddels heeft u al een kruisje achter uw naam staan bij het BKR in Tiel en staat u te boek als wanbetalert. Mocht u nog steeds niet betalen, dan wordt u voor het hekje gezet. Bovengenoemde feiten zijn geheel terecht.

Maar wat gebeurt er als – ik noem maar een zijstraat – het bestuur van een islamitische school voor tonnen aan belastinggeld fraudeert? NIETS!
Sharon Dijksma heeft officieel aangifte gedaan tegen de Stichting Islamitische Scholen Helmond vanwege het verkwanselen van slechts € 900.000 keiharde subsidie-euro’s. De helft hiervan is gebruikt voor zelfbeloning en vergoedingen voor ‘werknemers’ die helemaal niet bestaan. Het resterende bedrag is ook verdampt. Je reinste fraude, maar het OM vindt van niet.

Ja ach… Deze subsidie is misschien niet helemaal eerlijk besteed, maar er is geen sprake van ernstige zelfverrijking, zegt het OM. Het OM neemt de aangifte derhalve niet in behandeling…

Dit is uitstekend nieuwsch! U mag tot € 900.000 euro frauderen en verder niets aan het handje! Of zit er toch een adder onder het gras? Jazeker, een gifslang met vlijmscherpe tanden. Deze norm geldt namelijk uitsluitend voor lieden van moslimsignatuur die profiteren van ‘vrijheid van onderwijs’.

Steun daarom Geert.

5 Reacties to “Islamschool fraudeert: geen probleem!”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  het grootste tuig is niet de allochtonert, die hier alles komt opvreten maar Bakellende en zijn kornuiten, die onze gasbel lopen uit te delen.
  Laten we blijven knokken voor de PVV, want zo kan het niet langer.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Afdoen met Incha’allah vindt O(nze) M(ohammed).
  Bittere smaak tot in het oneindige hoor JB & Kornuiten.

  Like

 3. TWITVB Says:

  Schaamteloos inderdaad, ik heb er geen woorden voor!

  Like

 4. lebuinus Says:

  Volledig eens met Leefbarbaar,het wordt ze niet moeilijk gemaakt.
  Gaan jullie je gang maar, wij sluiten onze ogen.
  De rekening wordt op de derde dinsdag van september
  bekend gemaakt.
  Nederland kan via telefiese weer heerlijk genieten van deze
  poppenkast,met Katrijn Balkenende en Janklaassen Bos.

  Like

 5. Anton Says:

  Het zoveelste geval, en die fraudeurs komen er steeds maar mee weg. Het OM noemt het na onderzoek ‘verschillende misstappen’. Hoe eufemistisch kun je het bedenken. Ja, als je jezelf goed beloont en aan ieder familielid, en vrienden (allemaal werknemers natuurlijk) wat geeft, dan is er strikt genomen bij niemand sprake van ernstige zelfverrijking. Maar uiteindelijk is er wel voor een half miljoen gefraudeerde subsidie naar de vaantjes. Wat een slappe hap toch dat OM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: