Job C. komt met ‘buurtrechtbank’.

Landgenoten,

Na de buurtsuper, buurtbus en buurtvadert, krijgt de Amsterdamse Bijlmert nu een heuse buurtrechtbank. Vanwege de talrijke ‘schietincidenten’ in deze Aaprikaanse enclave, komt de heldhaftige Job Cohen-dicapt nu met een afschrikwekkend middel. De buurtrechtbank. Deze rechtbank moet er voor zorgen dat criminelen sneller hun ‘straf’ krijgen. Hiermee zegt Job onbedoeld dat de reguliere rechtbanken kennelijk te traag opereren. Op dat punt moeten wij deze Ayatollah Cohen gelijk geven.

Zuid-Oost is met circa 80 duizend inwoners een stad op zich. Daarnaast verblijven er nog eens vele duizenden illegalen. Een aanzienlijk deel van hen is actief in de drugshandel en prostitutie en zorgt op allerlei manieren voor overlast‘.

Geen okselfrisse buurt dus en deze buurtrechtbank is dan ook een druppel op de gloeiende plaat. De vele duizenden illegalen per direct uit Nederland verwijderen, zou al een stuk schelen. Maar goed, deze criminelen kunnen rekenen op volledige bescherming en hebben zowat de onschendbare status verkregen.
Deze criminelen worden steevast bestempeld als de zwakkeren in de samenleving en zijn bij voorbaat zielig, kansarm en hulpbehoevend.

Men spreekt zelfs al van complete drugsoorlogen welke op straat beslecht worden. Met name schietgrage Nigerianen hebben de macht gegrepen in de Bijlmert. De politie spreekt dit vanzelfsprekend tegen.

Gelukkig hebben we Job C. nog. Deze man weet van aanpakken en laat ter afschrikking een buurtrechtbank verrijzen. Misschien kunnen we een afgeserveerde stamoudste uit de binnenlanden van Donker Aaprika invliegen. Deze man zal fungeren als raadsman om zodoende de taalbarrière te overbruggen.

Hoeveel gaat dit geintje ons nu weer kosten?

*Dienstmededeling* Vanaf Dinsdag is dit weblog rookvrij. Ondergetekende en zijn din stoppen met het spekken van de Staatskas.
Ik kan derhalve wat boos en geïrriteerd overkomen.
Maar wellicht was u dat al gewend.

Advertenties

12 Reacties to “Job C. komt met ‘buurtrechtbank’.”

 1. yeager Says:

  Het nieuws over de in opspraak zijnde Von Amsbergjes bij Klokkenluider online, Geen Nieuws en Pro Republica is net iets interessanter dan de handel en wandel van die laffe rotjood Cohen. Dat die kerel van kanten deugt is nu wel duidelijk.
  Als er geen joodse Bob Smalhoutjes waren, zou ik door die Cohens, Wallages en Polaks een fervent anti-semiet zijn.

  Like

 2. lebuinus Says:

  Wat yeager stelt m.b.t. Job C. vind ik ook en vaak nog wat
  steviger aangezet,maar zeg dit alleen in huiselijke kring.
  Om een of andere reden is het not done je schriftelijk zo
  uit te drukken,maar neemt het feit niet weg dat heel veel
  joodse mensen in de media en politiek het Stokholm-
  syndroom hebben ( homosexuelen ook ).
  Van de “godsdienst van vrede” hebben juist deze groepen
  niets goeds te verwachten.
  Als de overheid de huidige wetten gewoon stringent zou
  uitvoeren en politie en justitie hun werk zouden doen
  inplaats van politiek correcte uitvluchten te verzinnen
  is men op de goede weg.
  Laat die stompzinnige Job C. zijn muil houden.

  Like

 3. tristan Says:

  Eindelijk, na jaren van pappen en nathouden en eindeloze thee-sessies met geharde criminelen en terroristen heeft Job Cohen het licht gezien en gaat nu over op het instellen van een keiharde aanpak. Zet u zich schrap…

  Wee de drugshandelaar die terecht moet staan voor deze buurtrechtbank, hem wacht een enkele reis richting bureau ‘HALT’ alwaar hij een stevige reprimande tegemoet kan zien.
  Daarna worden deze criminelen ter beschikking gesteld van een gezinscoach die wel raad weet met dergelijke creaturen. 2 maal per week vindt er een stevig gesprek plaats en wordt er bekeken of de huisvesting en de uitkering van de delinkwent wel voldoende zijn om op het rechte pad te blijven.
  Voor de illegalen is er een speciaal potje waaruit geput kan worden om ook deze stakkers ruimschoots te voorzien van de noodzakelijke middelen om het hoofd boven water te houden.
  De prostituees worden echter met rust gelaten want de toeristen en menige gefrusteerde politicus moeten ook aan hun trekken komen want zaken zijn zaken en ook deze vrouwen hebben recht op een ruim inkomen.

  Ondertussen is de Bijlmer uitgeroepen tot de best draaiende Vogelaarwijk van Nederland. Bekend in binnen- en buitenland bij menige mensensmokkelaar, bruggenbouwer, drugshandelaar, medicijnman, stamoudste, moefti, al of niet slapende radicale moslimcel en andere cultuurverrijkers.
  De traditionele bromsnor laat zich al geruime tijd niet meer zien in deze contreien; te vaak werd er tijdens de uitoefening van zijn plicht ‘diskriminasie’ geroepen en werd de goede man daarna op het matje geroepen wegens stigmatiserend gedrag.
  Gewapend met de subsidiebuidel ging er vervolgens een geitenwollensok op pad om de zaak te sussenderen en bij eventuele escalatie een buurtvader in te schakelen.
  Men moet overigens de taak van een buurtvader niet onderschatten; zonder tolk weet deze idealist zich verstaanbaar te maken met Nigerianen, Antillianen, Angolezen, Bulgaren, Berbers, Russen etc. Hij moet verstand hebben van vuurwapens, alle kalibers munitie, de koersen van de diverse hard- en softdrugs en wie van de nog aanwezige bromsnorren ‘plat’ te krijgen zijn.
  De autochtoon die zich nog staande kan houden in een dergelijke stadswijk verdient een lintje of een enkele reis naar het dolhuis.

  De PVDA doet in Zuid-Oost nog goede zaken; want menige strak gehoofddoekte moslima ziet het als haar roeping om juist daar de strijd aan te binden met Geert Wilders.
  Met rollende ogen en wijd opengesperde monden worden de verwensingen handenwringend uitgekrijst richting oom Geert en op de achtergrond grijnzen voldaan de muzelmannen (en het mannetje Pechtold en de toverkol Halsema).

  Wij als eenvoudige autochtonen laten zich echter niet van de wijs brengen. Het wordt weer hoog tijd voor een frisse vrolijke rechtszaak tegen oom Geert; want van 30 zetels kan de schoorsteen niet roken.

  Like

 4. yeager Says:

  @lebuinus.
  Omdat mijn taalgebruik u kennelijk heeft gederangeerd, een pleistertje op de wond: die tyfusjood Cohen.

  Like

 5. Vikingdread Says:

  Tristan, je betoog is weer zeer sappig en leesbaar. Start je eigen blog gast, je schrijfsels verdienen een groter publiek.

  Like

 6. ottorongo Says:

  Sterkte bij het afzweren van de sigaret!!!Laat dit aub niet van invloed zijn op uw schrijven!!!

  Like

 7. fee Says:

  bij de laatste peilingen is Geert Wilders weer gezakt lees ik elders.
  Nederlanders zijn dus al even dom als Vlamingen en blijven op de gekende traditionele heren en dames stemmen, terwijl van die kant toch overduidelijk niet veel goeds te verwachten valt.

  de mens: een dom schepsel!

  Like

 8. Maci Says:

  @BP en Din, volhouden hoor!. Ben zelluf sinds 1 jan. rookvrij. Het valt niet mee als je lang gerookt hebt. Maar als elke dag het uitgespaarde geld in een potje stopt dan fleur je al na een maand weer helemaal op.

  Like

 9. Maci Says:

  @mezelf, als elke dag = als je elke dag.

  @Fee, het ligt er aan wie de peilingen heeft uitgevoerd. Ik lees vandaag dat volgens de laatste peilingen van Maurice de Hond de PVV nog op 30 zetels staat.
  We laten ons niet gek maken, hoor.

  Like

 10. Vikingdread Says:

  @Maci,

  Je hebt gelijk, peilingen en zo, maar neemt niet weg dat een achterlijke partij als de PvdA toch altijd nog goed is voor meer dan 20 zetels. Ook als straks de echte verkiezingen zijn.

  In dat kader geef ik #Fee dan ook groot gelijk: de mens is een dom gewoontedier. Hoe kan iemand die het nieuws en de maatschappelijke ontwikkelingen volgt en niet helemaal debiel is nog op de PvdA stemmen? En toch…het blijft gebeuren.

  Like

 11. Armitron Says:

  @Maci,

  Je hebt gelijk, peilingen en zo, maar neemt niet weg dat een achterlijke partij als de PvdA toch altijd nog goed is voor meer dan 20 zetels. Ook als straks de echte verkiezingen zijn.

  In dat kader geef ik #Fee dan ook groot gelijk: de mens is een dom gewoontedier. Hoe kan iemand die het nieuws en de maatschappelijke ontwikkelingen volgt en niet helemaal debiel is nog op de PvdA stemmen? En toch…het blijft gebeuren.;. All the best!!

  Like

 12. erdebe Says:

  Denkt Cohen soms dat wij gek zijn? Nu heeft Gerlof Leistra uitgelegd waarom dit betoog van Cohen, naief zou zijn. Voor veelvoorkomende criminaliteit als (winkel)diefstal, eenvoudige mishandeling en vandalisme heeft een ‘buurtrechtbank’ zin. Maar daarvoor bestaan al projecten als justitie-in-de-buurt en het veiligheidshuis. Ernstige zaken horen thuis bij een volwassen rechtbank. Die laten zich bovendien niet afschrikken door de “rechtbank-om-de-hoek”!

  Het idee van Cohen is echter verre van naief. Natuurlijk weet Cohen heel goed, dat die buurtrechtbanken geen enkele toegevoegde waarde hebben. Maar daar gaat het niet om! Als er eenmaal een precedent is voor buurtrechtbanken, dan zullen er spoedig meer volgen dan alleen in de Bijlmer. Het duivelse idee van Cohen is echter, dat als er in de wijken eenmaal buurtrechtbaken in werking zijn, het nogal voor de hand ligt om die vroeg of laat ook civiele zaken af te laten handelen. En als die buurtrechtbank in een moslimbuurt ligt, tja, wat is er dan logischer om daar in de rechtspraak rekening mee te houden. Dit plan is dan ook niets meer of minder dan het voorportaal voor het oprichten van shariarechtbanken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: