‘Islam-raciste’ Halsema aan ’t woord.

femkehalsemaLandgenoten,

We zijn eindelijk terug. We hebben nieuwsch over Hemke Falsema. Deze android met een ingebouwde kaakklem komt met intolerante uitspraken over die bevolkingsgroep die nauwelijks last heeft van de recessie.
Mevrouw kan niet wachten op het moment waarop vrouwen in vrijheid hun hoofddoek zullen afslingeren.
Ze heeft moeite met de hoofddoek en het valt haar zwaar om op de school van haar kind’ren tussen allerlei gesluierde vrouwen te moeten zitten.
Gelukkig komen deze uitspraken uit de waffel van Hemke en niet uit de mond van Wilders. Nederland was weer te klein geweest.

Natuurlijk is de islam een probleem. Overigens met name de islam in combinatie met ongeletterdheid.

Wat een laaghartige manier om onze islamieten gemakshalve weg te zetten als ongeletterde boeren.
Tevens ziet ze elke vrouw het liefst in Nederland hoofddoekloos.
Dit is een regelrechte aanval op een cultuur die ons zoveel goeds heeft gebracht.
En dan ook nog even stellen dat de islam een probleem is… De islam hóórt bij Nederland, zo sprak ooit het defecte rekenmachientje Woutert Bos.

Faat Elastiek had een gezellig Twitter-onderonsje met Markoek en vroeg zich af of dit interview niet uit zijn verband gerukt was. Verder vindt Faat dat ‘moslims nu gewoon veel te verduren hebben, maar ze twijfelt niet aan de integriteit van Hemke.’
Hiermee zegt ze eigenlijk dat wanneer je je kritisch uitlaat over de islam, je niet integer bent.
Verder Twittert Faat; ‘de islam is geen probleem, maar sommige moslims hebben problemen.’

Maar laten we terugkeren naar Hemke Falsema. Vanwaar deze ‘racistische’ uitspraken? Enig wantrouwen is hier wel op z’n plaats. Nogmaals, als Oom Geert deze vuiligheid in de mond had genomen, had Mo Rabbae – daar is ie weer! – op de zeepkist gesprongen en Geert verontwaardigd voor islam-racist uitgemaakt.

We vinden het overigens zeer ongepast en zeker pedagogisch onverantwoord om nota bene in het bijzijn van je tweeling – Suzy & Bruno – op het schoolplein een afwijzende houding aan te nemen jegens gesluierde vrouwen. Het is ronduit bedroevend om te zien dat Hemke openlijk onderscheid maakt tussen gesluierde en ongesluierde vrouwen. Deze vrouwen hebben het al moeilijk genoeg en buiten dat; wat vindt je collega Tofik Dibi eigenlijk van je uitspraken?

In 2006 schaarde Hemke de Katholieke Kerk onder ‘de as van het religieuze kwaad.’
Anno 2009 krijgt de Religie van de Vrede weer een ordinaire veeg uit de pan.

WTF?

Advertenties

18 Reacties to “‘Islam-raciste’ Halsema aan ’t woord.”

 1. tristan Says:

  Het Femke probeert ook een graantje mee te pikken van het Wilderiaanse gedachtengoed in de hoop dat dit een paar Kamerzetels zal opleveren.

  Laat u geen zand in de ogen strooien door deze doorzichtige truc; want GroenLinks herbergt tal van verdachte figuren waaronder z.g. verlichte moslims die ten alle tijde een dubbele agenda hanteren.
  De gevestigde politieke partijen schuiven nu op subtiele wijze stapje voor stapje richting PVV want er is in feite niets in te brengen tegen de harde kritiek op de extremiteiten van deze dominante religie.

  Een escalatie zal vroeg of laat gaan plaatsvinden want de culturele verschillen zijn in ieder opzicht dermate groot dat een vreedzaam samenleven in de praktijk niet mogelijk zal blijken.
  Een sterke indicatie is b.v. de gespannen sfeer in Ede waar autochtone jongeren zich niet meer willen laten provoceren door de Marokkaanse kansenjongeren.
  De Linkse kerk probeert al bij voorbaat de zwarte piet toe te spelen naar de z.g. Lonsdalejongeren die volgens hun zijn opgehitst door de uitspraken van Geert Wilders en nu op jacht zijn naar weerloze jongeren van Marokkaanse signatuur.
  In werkelijkheid is men het spuugzat dat autochtone ouderen, vrouwen en kinderen bij voortduring worden geintimideerd door straattuig waar de politie op hoog bevel niet tegen mag optreden.
  Want er zouden wel eens grootschalige rellen kunnen uitbreken die overslaan naar de grote steden. En dan zijn de rapen (of dadels) goed gaar.

  Het volgende scenario zal worden toegepast in de toekomst; eerst worden er rellen uitgelokt door Marokkaanse jongeren en vervolgens gaan de z.g. gematigde moslim ook de straat op met eisen die de stapsgewijze invoering van de sharia behelzen.
  Om te voorkomen dat deze gematigde moslims ook over gaan tot geweld zal men zeker geneigd zijn deze eisen in te willigen in het belang van orde en rust en om op termijn een burgeroorlog te voorkomen.
  Salafisten, Soennieten, Sjiieten en andere poldermoslims wachten tot de moslimpopulatie het gewenste niveau heeft bereikt en gaan dan over tot actie.

  Waarom? vraagt de argeloze autochtoon.
  Omdat dit een wezenlijk onderdeel is van de Islam.

  Steun daarom de PVV (die overigens nog steeds wacht op antwoord van de regering wat die Islamisering nu eigenlijk kost).
  Achteraf had men beter kunnen vragen wat het aardgas heeft opgebracht sinds 1960.
  Dit bedrag zal zeker aardig in de buurt komen van de kosten van de immigratiepolitiek van de Linkse kerk. Waarbij ook het CDA een zeer bedenkelijke rol heeft gespeeld; als men maar op het pluche kon blijven zitten…

  Like

 2. Maci Says:

  Verkiezingsretoriek? Hemke vond tot nu toe dat hoofdoeken bij de politie moet (moesten?) kunnen. Ook nu zegt ze weer halfslachtig dat de vrouw wel de vrijheid moet hebben om een hoofddoek te dragen.
  Hemke is voorwerk aan het doen om haar kinderen van die zwarte school te halen. Zonder dit praatje staat ze anders voor joker.
  Tofik Dibi heeft in deze niets in te brengen, want die is net uit de kast gekomen (eindelijk).

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Wat nu in Ede plaatsvindt, kon zich wel eens als een olievlek over Nederland verspreiden.
  Het islamgespuis aldaar, stond doodleuk feest te vieren vanwege de aanslagen op de Twin Towers, maar een kniesoor die daar nu nog moeilijk over doet.

  Nu stellen de Bezetters te Ede dat de Reformatorische mensen ‘xenofoob’ zijn. De marokkanen – capslock tijdelijk onbruikbaar – en de Autochtonen – hé, caps doet ’t weer – ‘staan nu als vijanden tegenover elkaar’, lezen we op Elsevier.nl

  Vroeg of laat gaan deze sluimerende, religieuze schermutselingen escaleren, met alle gevolgen van dien. Het een en ander zal uitmonden in een mini-burgeroorlog.

  Ook krijgen die lastige Lonsdalejongeren weer de nodige verwijten. Zo bezorgden deze keurig geklede jongens een puike varkenskop bij een in aanbouw zijnde moskee. De jongens staken de bbq alvast aan om het bestaan van de nieuwe moskee gezamelijk te vieren.

  De politie zag dit weer als brandstichting…

  Wanneer doet een Autochtoon het eigenlijk wel goed?

  Like

 4. Anton Says:

  Zoals Tristan zegt. Zoals gewoonlijk een prima analyse waar ik niets aan toe te voegen heb. Ben het helemaal met hem eens.

  Like

 5. yeager Says:

  Als uitgerekend door Hemke Falsema de symbolen van de religie van oppressie, moord en doodslag “in Frage” worden gesteld, dan ziet het er voor de beminde gelovigen van die religie verdomd beroerd uit wanneer onverwachts in Europa de wind uit een geheel andere en onverdachte hoek gaat waaien.
  Krijgt Ralph Peters dan toch nog gelijk met zijn voorspelling dat de moslims in Europa in geleende tijd leven en van geluk mogen spreken als zij er met deportatie afspreken?
  Bij Wodan, ik hoop met mijn 70 jaren de dag nog te beleven dat het racaille dat onze samenleving onheil en ontwrichting heeft gebracht Europa uit wordt geranseld.
  En kom a.u.b. niet aan met sprookjes over gematigde, liberale en goedgezinde moslims, want daar geloof ik niet meer in.

  Like

 6. yeager Says:

  rectificatie: afspreken=afkomen

  Like

 7. Boilingpoints Says:

  At Yeager,

  Mocht het zo ver komen en we zijn beiden nog in leven,
  dan komt ondergetekende een ijskoude Jagermeister bij u drinken.

  Een soort Exodus, maar dan richting Zand van Oorsprong.

  Like

 8. yeager Says:

  @Boilingpoints. Deal!

  Like

 9. yeager Says:

  @Boilingpoints.
  Ik zou mij vereerd voelen indien je mij met “jij” zou aanspreken.
  Dat ik ondertussen jou met “je” aanspreek is overeenkomstig het eerbiedig gebruik waarop Duitser de Almachtige met “Du” aanspreken.

  Like

 10. yeager Says:

  Bij Elsevier komt de volgende multiculturalist uit de kast, de PvdA’er Willem Vermeend: Het Nederlandse immigratiebeleid is onbetaalbaar en schadelijk voor de economie.
  Alleen maar schadelijk voor de economie, Vermeend?
  Wie volgt?

  Like

 11. richard Says:

  Langzamerhand komen ze er achter wat dat is: de multikul heilstaat.

  Op een gegeven moment moet ze haar kinderen van school halen omdat ze dagelijks inelkaar gemept worden of worden lastig gevallen. Door onze nieuwe medelanders.

  Ik schat nog een jaar of 4.

  Like

 12. Maci Says:

  @ Yeager, er beginnen nu inderdaad andere geluiden binnen te druppelen. Hoewel? Ik ga er vooralsnog van uit dat deze geluiden opportunistisch van aard zijn.
  We hebben te maken met de politiek en een leugen meer of minder doet er dan niets toe. Het is opvallend dat oud politici,die niet meer meedoen in de partijpolitiek en zich opeens niet meer gebonden voelen aan de partijdiscipline en die er toch nog op hun manier toe willen doen, op hun manier knuppeltjes in het hoederhok willen gooien. Als het om de kosten van de immigratie gaat heeft plotseling Vermeend het licht gezien.
  En van Agt, afgestapt van zijn rijwiel ,die denkt dat hij het llcht in de Israelisch/ Palestijnse zaak heeft gezien , denkt nog jaren in de belangstelling te staan? De ene helft van hetvolk snurkt door en de andere helft van het volk werkt aan een hartprobleem.

  Like

 13. Ouwe Knoest Says:

  Vrienden en vriendinnen reaguurders. Ter herinnering:

  Gerri Eickhof is zwarte school beu

  Gerri Eickhof, journalist van het NOS-journaal, schrijft deze week op zijn weblog over andere multi-etnische spanningen op een basisschool. Eickhof heeft voor zijn kinderen bewust een zwarte school gekozen in een Vgelaarwijk. Hij is ‘overtuigd politiek correct’ zo schrijft hij. Met het kerstdiner en de nieuwjaarsborrel op school kwam hij zoveel intolerantie van moslims tegen dat hij zijn kinderen niet meer uit overtuiging voor een zwarte school zal inschrijven.
  Lees meer op zijn weblog en op Geen Stijl.

  Tristan.
  Het is goed weer te lezen over de te verwachten acties van de islam gerelateerd aan hun (toenemende) aantal.

  Like

 14. yeager Says:

  @Maci.
  Dat “de ene helft van het volk snurkt” daar kan je volgende week dinsdag in Den Haag getuige van zijn als de oogkleppenmeute weer reikhalzend voor dag en dauw in het gelid staat om hun bij de gratie gods geliefde vorstin in haar gouden koetsje te bejubelen.
  Dat gejubel schijnt overigens niet zonder gevaar te zijn want de politie is rijkelijk aanwezig, niet in ceremonieel maar in dagelijks tenue om makkelijker naar wapenstok en pistool te kunnen grijpen.
  Hare Narigheid zal tijdens haar loodzware taak ongetwijfeld weer oproepen tot solidariteit.

  Like

 15. lebuinus Says:

  Prima Donna Fatima Falsema, die bij iedere niet politiek correcte
  opmerking in de tweede kamer, de interruptie microfoon
  omarmd om het kwade af te wenden.
  Om tot tranen toe geroerd, als een Greta Garbo, haar show het NOS
  journaal en de rest in te slingeren.
  Nu geloof dat maar niet, want anders gaat nicht tofik Dibi
  huilen en is het hartje van La Falsema weer gebroken.
  Deze schijnvoorstelling stelt helemaal niets voor.

  Like

 16. leefbarbaar Says:

  GroensLinksch dat ene haatbaard T. Rampenman aanstelde in 010, die vindt dat vrouwen op straat naar hun tenen moeten kijken en ingetogen kleding moeten dragen? Is dat dezelfde GroensLinksch?
  Kansloze partij van zakkenvullers en klaplopers.

  Like

 17. yeager Says:

  Woendag gehaktdag; Donderdag mannaregendag?: Utrecht stopt subsidie omstreden moskeetloketten (Elsevier).

  Like

 18. yeager Says:

  Zal het volgende goede nieuws zijn dat Israel ten detrimente van de duivel Obama een klap aan Iran heeft uitgedeeld? (Xander Nieuws)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: