20 januari 2010. Nu al een zwarte dag.

Landgenoten,

Schrijf maar op in uw agenda: 20 januari 2010 is het dan zo ver.
Oom Geert zal voor het hekje gezet worden.
Op deze heuglijke dag vervolgt het OM deze racist voor het aanzetten tot discriminatie en haat. Oom Geert zal worden bijgestaan door advo Bram Moszkowicz. Oom Geert spreekt nu al over het proces van de eeuw en belooft spektakel. Uiteraard wordt Oom Geert ook moreel bijgestaan door ondergetekende, u als lezer en miljoenen andere echte Nederlanders.

‘Ik wil dat de islam terecht staat en niet ik’.

Nu al legendarische woorden.

‘Wordt vervolgd’ heeft nu een dubbele betekenis gekregen.

Advertenties

12 Reacties to “20 januari 2010. Nu al een zwarte dag.”

 1. leefbarbaar Says:

  “ik wil dat linksch Nederland terecht staat”
  Is er ooit een democratisch besluit genomen om ons land vol te laten lopen met haatbaarden?
  Nee dus. Het is een linksche hobby.

  Like

 2. lebuinus Says:

  Ruim een maand voor de gemeenteraadsver-
  kiezing begint het politieke nepproces tegen
  Geert Wilders en ook tegen de gelijkgestemden.
  Is dit toeval of wil men extra reclame voor de
  PVV genereren ???
  Dan is het goed.

  Like

 3. tristan Says:

  Dit proces van de eeuw moet toch minimaal 10 Kamerzetels extra kunnen opleveren voor de PVV.

  Hoe langer dit politieke proces zal duren hoe beter.
  En met Bram Moszkowicz als advocaat en hopelijk Arabist Hans Jansen als getuige-deskundige kan er niet zo heel veel fout gaan.

  In een zwart scenario komt oom Geert er met een boete vanaf die bijeen gesprokkeld zal worden door de achterban van de PVV.
  Per persoon 5 Euro gestort in een speciaal ondersteuningsfonds en dan is gelijk in kaart gebracht de omvang van de Verzetsbeweging PVV.
  (en het aantal zetels in het parlement bij de eerstkomende parlementsverkiezingen).

  En dan zal er in de Linkse kerk geween zijn en geknars van tanden…

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Oom Geert wint sowieso, wat de uitspraak ook mag zijn, maar mocht hij écht veroordeeld worden, dan moet de ‘elitaire goedmensch’ ernstig rekening houden met een flinke binnenbrand in Nederland.

  Overigens, moet Geert voor een Sharia-rechtbank verschijnen?
  Past mooi in het multiculturele plaatje, niet waar?

  Like

 5. tristan Says:

  At boilingpoints,

  Hoe meer publiciteit voor Geert Wilders hoe beter en deze rechtszaak zal internationale aandacht vragen want tenslotte staat de vrijheid van meningsuiting hier op het spel.

  Wat betreft die Sharia-rechtbank het volgende; Job Cohen heeft recentelijk bekend gemaakt dat hij een voorstander is van buurtrechtbanken met als motief dat de gedaagden zich zouden schamen om in eigen omgeving terecht te staan. (de praktijk zal zijn dat dit statusbevorderend zal werken). Dit idee is hem zeer waarschijnlijk ingefluisterd door Ahmed Marcouch die dit zal zien als een voorloper van een sharia-rechtspraak in de moslimenclave’s in wording; de Vogelaarwijken.
  Cohen is hier met open ogen ingetuimeld en maakt zich nu sterk voor deze buurtrechtbanken. Deze man is gevaarlijk naïef bezig.

  Maar ik geef dit grif toe; dat is oud nieuws.

  Like

 6. yeager Says:

  Mocht het onverhoopt tot een veroordeling van Geert Wilders komen (met de huidige corrupte sharia-rechters is immers alles mogelijk), dan is het opvlammen van de smeulende veenbrand tot een flinke uitslaande binnenbrand in Nederland niet ondenkbaar (met die rijen mafkezen die afrekenen bij een AH-kopvodkassa??) en zullen de 5 Euro voor een PVV-ondersteuningsfonds wel binnenstromen.
  In de film van Paul Haggis “In the valley of Elah” is een vader op zoek naar zijn uit de oorlog in Irak teruggekeerde, inmiddels door zijn wapenbroeders vermoorde zoon.
  In het begin van die film geeft de vader nog instructie hoe de Amerikaanse vlag gehesen moet worden (never upside-down, a signal of dire distress in instances of extreme danger to life or property).
  Aan het einde van de film wordt de vlag door de vader, ontgoocheld en verbitterd door de dehumanisering van zijn zoon’s vrienden, omgekeerd gehesen.
  Zijn wij niet ook in oorlog met de islam en beginnen wij ondertussen ook niet lichtelijk te dehumaniseren door de haat die islamitische barbaarsheden dagelijks oproepen.
  Wie blijft onbewogen bij het lezen van Bron’s dreigende “Terreurmaand Ramadan” gisteren bij HVV?
  Wie blijft onbewogen bij een vonnis van “Nederlandse” rechters waarbij islamitische kinderbeulen vrij spel wordt gelaten. Dat gebeurt gvd anno 2009 in ONS LAND en ons abject koninklijk huis heeft daarbij nog de brutaliteit om tot verdraagzaamheid en solidariteit op te roepen.
  Is het niet de hoogste tijd (en een suggestie voor de zwarte dag op 20 januari a.s.) dat ook in PVV-Nederland de vlag upside-down in top gaat, in het land ooit “van vreemde smetten vrij”?

  Like

 7. Hellen Says:

  @ yeager
  Ik vind het een prima idee als WIJ 20 Jan. met zijn ALLEN een zwarte band om onze arm gaan dragen , duidelijk zichtbaar !

  Like

 8. Freakenstein Says:

  Dit zal allemaan gratis reclame zijn voor de heer Wilders en zijn PVV…
  ben benieuwd naar de uitspraak…

  Like

 9. fee Says:

  Ook in Vlaanderen steunen wij Geert.

  Voor een vrije en beschaafde Westerse wereld, en zeker Nederland, waarmee wij verbonden zijn door taal en cultuur.

  Like

 10. yeager Says:

  @fee. Daarom lees ik dan ook graag jullie Angeltjes!

  Like

 11. Rechter Says:

  Het wordt de dag van de democratie,tijd voor veroordeling van deze Hitler.rechtvaardig en terrecht lang leve EVRM art.1,14 en Nederlandsestrafr.ART.137. Die Indische Trauma zijn eigen identiteit ontloochend nog eens geen volle bloed Nederlander is is de weg kwijt met zijn daden tegen ISLAM.

  Like

 12. rechter Says:

  Zijn veroordeling is terrecht Indische TRAUMA die verward meningsuiting met zijn Hitlerdaden,stelt de Islam verantwoordelijk voor zijn walchelijke daden ,Interntionaal Meningsdeskundige, Roep mij maar als Internationaal Meningsdeskundige DIE ONGELOVIGE DIE MOSZCOWICSZ AANWIST ZAL GEEN EERLIJK PROCES OPLEVEREN ,Zolang Officier van Justitie en Politie IN zijn Partij zit zal er geen veroordeling van deze racist komen die weet Nederand wel voor zijn karretje te spannen in de Mom VAN MENINGSUIT. ZIJN hitlerdaden te Praktij uitvoeren en zo voor zijn Strafbare daden te ontkomen.ZIJN veroordeling terrecht door rechtvaardige bevoegde Rechters .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: