‘Gezelligheid kent geen tijd.’

Landgenoten,

Een zeer schokkend filmpie uit het verrotte leventje van een doorsnee islamitische echtgenote.
Met toestemming van Allah en de ziekelijke Pedofeet, mag een Muzelman zijn vrouw op elk willekeurig moment de tiefus trappen.
Gewoon in het gezicht. [op 0.50] Tere zielen beter niet klikken.

Via het Pim Fortuyn-forum.

Advertenties

11 gedachtes over “‘Gezelligheid kent geen tijd.’

 1. At Lebuinus,

  Welnee. De islam heeft hier niets mee van doen.

  Volgende week plaatst BP hier een filmpie van een boer uut Grunn die zijn vrouw in het gezicht trapt, omdat ze weigerde om klokslag 17.00 de aardappelen te schillen.

  Het krioelt ervan op Youtube…

  Like

 2. Vol verbijstering filmpje herzien.
  Zijn het toerken of niet ?
  Wel raar dat deze heer die broedmachine defect trapt.
  Want is het de dochter, echtgenote of opoe, je kan bij
  dat soort niet de leeftijd bepalen.
  Bovendien kruipen ze over de grond, dus met de
  Homo – Erectus hebben we niet van doen.

  Like

 3. Die vent lijkt wel dronken, maar dat kan het niet zijn, moslims drinken geen alcohol. Maar wat een stuitend geheel. En dan te bedenken dat dit wereldwijd dagelijks ontelbare malen voorkomt in moslimgezinnen. Om het minste of geringste klappen uitdelen. Verstaan kan ik het uiteraard helemaal niet, maar ik heb de indruk dat de vrouw de man probeerde te verbeteren, omdat hij de tekst en/of de melodie niet goed had. Dat zinde meneer niet, dus rammen maar, geheel volgens het islamitisch recht. Waarin een jochie van 5 meer te vertellen heeft dan zijn zusje van 17 bijvoorbeeld. Wat een religie.

  Like

 4. Hahaha TWITVB terecht ? ff of topic , alhoewel….. , gisteren was ik bij Appie H. er stond een in lappen gehulde fatima met een blond Hollands jochie , ik vond het vreemd , bleef kijken omdat er 2 inteelt broedbakken aan kwamen waggelen , ze begonnen een gesprek , dat duurde een paar minuten , dat kind vroeg iets over limonade , geen antwoord , vraagt t nog een keer , wat denk je , de bitch draait zich om en geeft hem een klap voor zijn hoofd , hij huilt , de tenten lachen , dan trekt dat kopvod aan zijn oor en zegt , jij mond dicht . Hoe is het mogelijk dat een Nederlandse moeder haar kind bij zo’n ingepakt wijf achterlaat . Kijk die zou ik , zoals in t filmpje helemaal kapot willen trappen .

  Like

 5. Nee, het zijn (gelukkig) geen Turken. Die hebben een tafel een bank ….

  Maar toen ik het zag dacht ik WTF. geloof me, dit is slecht was 10% van de moslims doen. En dat zijn de strenge volken zoals mensen uit Iran, Afghanistan en Pakistan (zelfs daar zijn er mensen die niet heel streng zijn). Volgens mij werk die man alleen maar boos omdat zijn vrouw praatte terwijl hij lelijk aan het zingen was… Deze reactie hadden jullie vast niet van míj verwacht, of niet? Maar het is wel wat ik vind…

  100%Moslim

  Like

 6. @Iemaand ,@100% kotslim, was jij niet die briljante gymnasiast? Een ie in de maand, betekent dat iets heiligs? En gaat het filmpje soms over de heilige maand rammendan?
  ‘Slechts’10% van de moslims trapt zijn vrouw inelkaar? O, daarom zitten de Blijf van mijn Lijf opvanghuizen vol met hoofdzakelijk allochtone vrouwen.
  Maar Turken lossen het beter op, nietwaar? Want zij hebben een tafel en een bank. Dat weet jij ,alsTurk.
  Zij vermoorden die vrouw gewoon als ze zogenaamd aangetast zijn in hun Eer. Ja, al dat primitieve eergevoel op de wereld doet zich voor bij de meest onontwikkelde bevolkingsgroepen. Geen betere wraak dan eerwraak
  Ga nou maar lekker naar sgool om op zijn minst te leren sgreifen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s